door schrootflint in Binnenland  ·  88 Reacties

  • 18
  • 2168x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@49 Probeer nou eens gewoon op de topic te reageren. Van al jou 7 reacties heb je nog geen 1 keer op de topic gereageerd. Of te wel, je bent gewoon aan het trollen.

2
51 B55

@46
Ja dat is ook erg. Maar daar hebben we het hier nu niet over. Bovendien, als dat zo is hebben we hier genoeg aan en zijn er geen Eritreeërs nodig om de cijfers nog even te verslechteren.

En wat dacht je van het effect: tja, zo'n kudde Eritreeërs kan er ook van komen de hele dag lanterfanten en cashen. En ik sappelen voor 't zelfde bedrag. Als ik ontslagen word/einde contract doe ik ook mijn best niet meer zo.

0
52 Arthur2000

@13
Die affaires dat is gemeengoed bij Afrikanen. Er was een tijd in het socialisme van een soort ''uitwisseling''. Dan konden studenten van 't ene land studeren in de socialistische broederlanden.
Ik weet uit de eerste hand (twee medestudentes precies 't zelfde verhaal) van China dat die zwarten er een sport van maakten chinese meisjes zwanger te maken en dan weer op naar de volgende. En soms wel drie of vier ''vriendinnen'' tegelijk. Door volkswoede zijn ze er toen (terecht) uitgegooid.
Hetzelfde in Polen. Ook massaal aan de Poolse ''vriendinnen'' bezwangeren en weg. Daar zijn ook op den duur relletjes van gekomen.

Van die Polen kan ik het me nog voorstellen maar ik had die spleetogen veel slimmer ingeschat. Je weet als je een stel jonge negers loslaat op je bevolking dat het eerste doel dan is je vrouwen bezwangeren. En in het geval van Amerikaanse of Nederlandse vrouwen speelt geld ook een rol. Mooie beloftes (ze liegen al als hun mond beweegt) in ruil voor geld en dan weg.

5
53 Arthur2000

"Wonen bij Eritreeërs populair bij studenten Nijmegen" is de volgende titel. Kan ik me voorstellen, in studentensteden is een enorme nood aan goedkope huisvesting, als je dan ook nog studentenwoningen aan de voorraad onttrekt, willen ze wel "helpen integreren", vrijwillig, natuurlijk.

0
54 Wendel

@54
Ja lekker dan. Straks vol van de studentes met chocoladekindertjes.

2
55 Arthur2000

@2 Eritrea veilig? Iets met steeds oplaaiend geweld tussen Ethiopie en dat land.
http://www.globalresearch.ca/hybrid-wars-in-the-horn-of-africa-ethiopia-eritrea-greater-somalia/5561376

8
56 Spandalf

@53 spoor je nog wel helemaal met je spleetogen en afkeer van rassen menging? Zal maar niet hardop zeggen wat ik mensen als dat toewens, dan krijg ik een ban.

7
57 Spandalf

Dit is al jaren bekend, ook Somaliërs integreren en functioneren voor geen meter in onze samenleving. Maar van enig voortschrijdend inzicht is geen sprake en Nederland blijft maar doorgaan met dergelijk kansloos tuig naar binnen te loodsen. Dat dit op middellange termijn desastreus voor onze verzorgingsstaat, veiligheid en cultuur schijnt onze elite niet te kunnen deren.

1
58 greenmango

@57
Ja, spleetoog vroeg ik aan een vroegere Chinese kennis hoe dat nou zit. En ze zei ''Nee dat is niet beledigend, ik heb inderdaad spleetogen''. Maar ok, het is zeker niet bedoeld om Chinezen te beledigen.

En mijn bezwaar is tegen kerels die er een sport van maken een spoor van zwangere vrouwen te maken en dan weer pleite te gaan onder de klapperboom op vakantie.

4
59 Arthur2000

Eritreeërs, qat kauwende slenteraars. Lekker de dienstplicht uit hun land ontlopen en de rest van hun niksnutten bestaantje leven van 't geld verdiend door de werkende Nederlander, de Nederlander die elke dag voor een paar rotcenten in de file staat richting z'n werk. Het is toch oneerlijk dat die luiwamessen hier gehuisvest worden, en dan moeten wij ze nog 'Nederlanders' noemen ook, omdat ze in Nederland wonen. Dus als ik in China ga wonen ben ik opeens een 'Chinees' ? Haha

1
60 Neem me niet kwalijk maar...

@53 'die zwarten' ,' jonge negers loslaten op je bevolking'? Ga eens ergens anders je onfrisse racistische meninkjes delen zeg

10
61 BlackNinja

@60
En die paar rotcenten is vanwege de enorme belastingen om dit soort ook van een levenslang inkomen te voorzien. Zelfs bij een laag inkomen is het verschil tussen netto en bruto al schijnend.

Nederlanders worden het nooit en nee, @57 , ik zou niet staan te juichen als ik 'n dochter had die eventjes verleidt is en in ruil voor een paar leugens/beloften en charmantdoenerij door zo'n ... is bezwangerd en met een dikke buik thuiskomt waar ik en de staat dan voor mogen zorgen.

Bovendien is haar kans op een goede man dan behoorlijk verminderd.

2
62 Arthur2000

Somaliërs Sudanesen Ethiopiërs en Eritreeërs zijn walgelijke luie Afrikaanse volken die niets doen tot een kunst hebben verheven en gooien graag strontluiers t raam uit. Waar hun wonen zie je altijd troep op straat.

1
63 Nozem79

@61 'die zwarten' ,' jonge negers loslaten op je bevolking'? Ga eens ergens anders je onfrisse racistische meninkjes delen zeg

zegt BLACK ninja...

7
64 Bluespring

Maar ik heb er geen moeite mee te erkennen dat ik een racist ben. Waarom moet half Afrika en Arabië naar Europa komen en dan vooral naar Duitsland en Nederland.

De hele wereld mag hechten aan de eigen bevolking. In Afrika zitten de Afrikanen, in China de Chinezen en in het MO de Semieten, waarom moet Europa dan een allegaartje worden van al die volkeren (maar dan kan je nog het best Chinezen hebben).
En het is een populair wapen van black ninja's, zeg die kk. racistische roze Nederlander en je krijgt weer subsidie & excuses. Nee, die tijd is voorbij. Hopelijk straks ook het gratis geld voor die groep.

3
65 Arthur2000

En dit gaat vrijwel zeker door totdat de belastingbetaler in opstand komt en het regeringen niet langer toestaat om hun zuur verdiende belastinggeld te verkwanselen. De hardwerkende Nederlander staat niet aan het roer maar is helaas toch de aangewezen groep om het tij te keren; te beginnen op 15 maart.

1
66 Soare

sprinkhanen zijn het......
zodra de voedselbron uitgeput is, zijn ze vertrokken.

1
67 t.rap.er.niet.in

Laten we ook de sex - drive van deze kereltjes niet vergeten. Ongewenste zwangerschappen na verkrachting en drogering zijn bekend. Zoals in hun Rotterdamse kerk waar ze niet voor het zingen eruit gingen. Het betreft dan niet zelden minderjarigen. Maar ook een 79-jarige vrouw op een Duits kerkhof kan er over meepraten. Balkanvrouwen in AZC's zijn ook niet veilig voor ze. Etc, Het schijnt dat deze gastjes een sekshobby hebben waar we nog veel van gaan horen. Overigens zijn er nog al wat Ethiopiërs die zich voor Eritreeërs uitgeven. Er zijn schattingen van tot wel 45% nep-Eritreeërs.

0
68 schrootflint

@2 In Eritrea zijn grote delen niet veilig. Het bewind (gesteund alweer ???!), door het Westen.................., is gewoon zwaar crimineel te noemen. Maar juist Eritreëers de mogelijkheid bieden hier een goed leven te hebben, zou, gezien, hun roots, voor hen redenen moeten zijn, zich hier aan ons aan te passen ! Je snapt, zulke lui dus niet.

0
69 Flipper

Ze willen alleen in de kroeg worden opgevangen met halal whisky.

0
70 Wil je niet weten

@59 Ah ok omdat jij beweert dat een kennis dat tegen je heeft gezegd is het niet beledigend? Vind je het goed dat ik mensen gewoon recht op hun bakkes mep als ze zoiets tegen mijn tante zeggen? Want mijn kennis vind dat gepast geweld tegen racisten geoorloofd is. En als een kennis iets zegt is het vast waar of niet Arthur?

12
71 Spandalf

@65 Half Afrika? Het was juist Europa die half Europa de hele wereld over hebben gezonden iets met koloniën, genocides en dat soort frisse dingen. Die paar Afrikanen die hier aankomen kan ik me niet druk om maken.

13
72 Spandalf

@65 Alle Europeanen eerst terug naar Europa daarna praten we verder over donkere mensen ok?

9
73 Spandalf

@59 : Ach, wederom een linkse lul die meent te moeten beslissen voor anderen wat beledigend is of niet. Let maar niet op spandalf. Hij is gewoon een beetje...Op zijn best is hij zwaar geïndoctrineerd en weet hij niet beter. Op zijn ergst is hij AFA.

4
74 Vrije Nator

@74 Verder alles goed in je hoofd? Ga naar de psychiater joh als je niet normaal inhoudelijk ergens op kan reageren. Ga je moeder pesten of iets dergelijks. Oh wacht........

7
75 Spandalf

@71
Ach man/vrouw zeik toch niet zo door.
Ok ok, inderdaad is het spleetoog incorrect aangezet. Omdat ik persoonlijk veel respect heb voor de slim/sluwheid van Chinezen en hun nijverheid maar eigenlijk onaangenaam verrast ben dat ze hun vrouwen/dochters niet tegen dat soort beschermen. Kom nou toch, zulke slimme mensen! Daarom noemde ik ze spleetogen.

Ze zijn zo goed in afkijken van producten maar kijken in andere landen wat daar gebeurd met de plaatselijke vrouwen als je er een stel *** op loslaat, nee hoor!

4
76 Arthur2000

Wat een aanwinst voor onze nog snellere in elkaar stortende maatschappij

2
77 cultuurbarbaar

Ik kende ook Eritreeërs, maar die functioneerden wel heel goed in het misbruiken van alle sociale voorzieningegen van de omwonenden. Uiteindelijk kneep een heel gezin, waarvan drie leden een uitkering kreeg (en de rest te jong hiervoor was) er tijdens de vakantie tussenuit zonder dit door te geven, zodat ze nog zes maanden de uitkering bleven ontvangen, terwijl de huur automatisch werd doorbetaald en niemand van de hulpverlening aan de bel trok.
Een ander kreeg als mijn nieuwe collega een functie, waarvoor een vakopleiding vereist was die hij beweerde te hebben, maar die hij niet had - maar de werkgever ontving dikke subsidie als hij werd geplaatst, dus hij kreeg de functie in plaats van een ongesubsidieerde nederlander die wel een vakopleiding gedaan had en kon werken zonder de boel af te breken.
Logisch dat zoveel mensen hierheen trekken om te profiteren van onze vangnetten. Ze worden slapend rijk en mogen dan nog eens hun middelvinger naar ons opsteken als wij er iets van zeggen.

0
78 zewa

Nog even, en het systeem stort helemaal in.

2
79 Positivo

** gebruiker verwijderd **

@75 Ga jij eens naar de psychiater als je denkt dat je met je geschreeuw ons de mond kan snoeren!
Zaken zoals @78 beschrijft blijven wij ons tegen uitspreken tot het stopt! wat jij en je club daar ook van vinden!
Pech!

80 verwijderd110

@20 Maar hij bezorgt de post wel naar behoren ?!

2
81 21st Century Guy

@2 Eritrea is niet veilig. AL 40 jaar is daar oorlog. Vandaar dat mensen die daar vandaan komen direct een status krijgen

1
82 keestramper

Ja zulke mannen krijgen in Nederland natuurlijk weer asiel,ongelofelijk

4
83 Hangingmen

@32 : "een heel stom idee om al die 97 gelukszoekers bij elkaar te laten wonen."

Dat blijkt uit onderzoeken: landen waar asielzoekers worden opgevangen door de lokale bevolking i.p.v. AZC's en "soortgenoten", scoren veel beter op het gebied van integratie, leren van de taal, en het vinden van een baan of starten van een bedrijfje. Misschien kunnen we nog wat leren van Canada?

1
84 Ongeregistreerd

@33 : "laat ze zelf voordienend zijn. Dus grond waar ze zelf op kunnen verbouwen"

Grond en zaad is veel te duur. Daarnaast kan je niet leven op groente alleen en duurt het maanden voordat er wat groeit - al zal dat waarschijnlijk niet eens gebeuren.

1
85 Ongeregistreerd

@53 : "Van die Polen kan ik het me nog voorstellen maar ik had die spleetogen veel slimmer ingeschat. Je weet als je een stel jonge negers loslaat op je bevolking dat het eerste doel dan is je vrouwen bezwangeren."

Racism much?

2
86 Ongeregistreerd

Deze "statushouders" zijn en blijven profiterende luie landverhuizers, zullen niet integreren maar willen ook niet integreren!
Kunnen wel heel erg brutaal zijn als er iets niet naar hun zin gaat.
Als ik zie in de omgeving wat deze "medelanders" doen dan zie ik alleen maar uitgewoonde appartementen en huizen, flanerende en altijd reizende lange jurken met microfoon/telefoon en hoofddoek , buggies met alles erop en eraan.
Ook varen de supermarkten er wel bij want ze zijn ontzettend goed met het inkopen van kratjes en trayen vol bier en mevrouw jurk loopt ernaast met een nieuwe meeëter onder de niqaap!
Wat een geweldig beleid wordt hier toch gevoerd, dus NOT!
http://www.gelderlander.nl/regio/nijmegen-e-o/nijmegen/grote-zorgen-in-lent-over-komst-alleenstaande-vluchtelingen-1.5045481

2
87 Widaan

@64 sukkeltje. Zou je kunnen uitleggen wat een Black Ninja is. Maar ik vermoed dat je al genoeg intellectuele uitdagingen in je leventje tegenkomt. Dus ik laat t passeren.

1
88 BlackNinja

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Joodse Nederlander bekladde partijbureau ChristenUnie

over ^anderen maar eens .....

1 minuut geleden geplaatst door Wedergeboren

Marrie1
Muziekdraadje

The Searchers. Take It Or Leave It.https://youtu.be/-2F2ZuCQZKg?feature=shared...

2 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Wedergeboren
Joodse Nederlander bekladde partijbureau ChristenUnie

@2 Laat je lullen over maar eens los. ...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bob Sleebaan
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

Zegt de "objectieve" CDA-er Marcelo Mooren.Enough said...

5 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bop
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@19 Precies wat er staat, Marie-Katrien. Heb je geen antwoord?...

7 minuten geleden geplaatst door Bop

Snorrie
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@17 Doe eens een keer een miniem beetje kennis op voordat je je eigen weer volledig voor paal zet.Het geloof van die krengen is in deze vo...

7 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Graaier1000
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

"Na maandenlange gesprekken over de vorm, praten PVV, VVD, NSC en BBB over de inhoudelijke koers van het nieuwe kabinet. "Als het ze niet lukt o...

9 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Marrie1
Muziekdraadje

Ik heb de hele dag al een liedje in mijn hoofd en ik kan niet op de naam komen Best vervelend. ☹️...

10 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Feldwebell
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

@21 Je hoeft geen raketgeleerde te zijn wanneer je beide economieën en arsenalen even met elkaar vergelijkt. Bij continuering/opvoeren van o...

12 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Bob Sleebaan
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

1939 opnieuw.Tandeloze tijger EU is nog aan het slapen. Ze horen en lezen in Brussel de waarschuwingen wel maar ze moeten er eerst nog even 2 ...

12 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

NK. App
Desi Doggy SexHandjobsexSamanta Sex VideosXxxs JapanFutanari 3d AnimationIndian Pron VedeoPornografiaAnalvids FistingNangi Ladki SexBrooke WhyldeBackseat BangingOnlyfanstitsAsia Porn VideoJeu De PornoJadyan JamesTelugu Girls XnxxPoon VedioMovisexKim Lee NudeSexx Video TamilJapanese Hdv4k Hot PornConstance FacesitTranyoneNude CelebriGay Nsfw TwitterVideo Sexe Francais GratuitEva PornPtwithally NudeOne Cumslut Plus Two Dicks Equals Cum BlindnessXxx Com Mp4Most Popular Porn Video HdXxxx Porn Video HindiPorn GmaeBiqleChinesas Gostosas NuasSerenity Cox PornhubJoy Taylor NakedDesi Xx MmsKash Bella-kash Bella: A Good Time WiStriptes NudeHindi Anal Sex VideosApe TubesFacial Abuse Farkus2 Girls PornAssholespreadChamdterRarbg ToTeachr XnxxLive Cam WomenEmma SrarlettoSuperhero XxxMomhotxxxJungle XxSeducing The NeighborMom Forced By Son PornHandjobhubCelebriter NueTightdressesGangbanger PornMaa Ki Chudai StoryHunny Meaning In HindiDog Licks CumNaked Porn VideosCharacter Ai NsfwFace Down Ass Up PornFeet Worship SlaveAssgrindBimbo BarbiOlder MilfAmerican College Girl Sex VideoMisti LoveNaked CrossfittersAdriana Chechik FistingSites De Encontro CasualFirst Time MasturXxx NikeNaked YoruichiHot Bhabhi Sexy Video HdMassagehiddencamJ Cup TitsXnxx BlondePorn Hub VixenRuls34Natasha Lyonne HotSex Toys For Men VideoTeacher Student Gay PornStorysex HindiBig Botty Lesbian PornEstephania HaStep Mom HandjobZelda Botw PornX Video PhotoAphrodisiacpornSubling PornAmateur FuckShannen Michaela NudesCollage Xxx VideoDesisexvMangashentaiKamasutra Sexy MovieSexy Bf Sasur BahuCartoon Parody PornSexy BhabheeBlack Bouncy TitsArab Bbc PornMompov StephanieImagefap.clmHentia MngaGumjobsPan Grier NudeXxx TeMichelle BarrettBoobs And PornSlim Ebony PornChaturbate LatexSara Blake Cheek OnlyfansXnxx MmsPictures Of Naked WivesTall Girl NudePick Up Girl Porn85tubeEmpfix.comDiscord P O R NNude GirlfriendPooja Hegde BikiniSex Video In MarathiIndian Standing SexDelhi Girl SexFree Hot Xxx VideoMike Chapman PornJapanese Hard Sex VideoSlutschoolDownload EpornerHentaiePanis Big Size Formula OilTits Sucked HardGirls Hostel XxxJamie BergmanGigi Paris ReviewsTransgender Glory HoleR PreggopornMulheres Nuas AnimeBlack Porn MissionaryKana MomonokiMake Out GifTamil Local Sex VideoBabita Ki ChudaiCrazy Deep ThroatsDesi Jabardasti