De Democratische voorzitter van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden Nancy Pelosi hield het opstarten van de procedure tot nu toe altijd tegen.
Volledig scherm
De Democratische voorzitter van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden Nancy Pelosi hield het opstarten van de procedure tot nu toe altijd tegen. © REUTERS

Voor het eerste wil meerderheid Democraten in Huis van Afgevaardigden procedure opstarten om Trump af te zetten

BuitenlandHet aantal Democraten in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden dat een impeachmentprocedure wil opstarten - die kan leiden tot het afzetten van president Donald Trump - is gestegen tot 118. Dat maakt dat er binnen de partij voor het eerste een meerderheid voor is.

24 reacties

  • Xavier De Groof

    5 jaar geleden
    Maxime, vooral gewoon de mainstream media blijven volgen. Daar is Trump de boosdoener. Begin eens op Twitter naar Amerikaanse accounts te zoeken en hoe zij hun president vinden en je krijgt iets helemaal anders te horen.
  • Eduardo Van hoyweghen

    5 jaar geleden
    De democraten zijn al 4 jaar aan de poten van zijn stoel aan het zagen,het gaat al lang niet meer over beleid.Slechte verliezers heb je overal.
  • RONNY DE PETTER

    5 jaar geleden
    Kan zij niet beter zelf opstappen in plaats van flauwe kul te verkopen !
  • Joery Goubert

    5 jaar geleden
    Dat België maar een vb neemt aan hem. Genoeg geprofiteerd van Amerika!!! Als het op bescherming van een land aankomt, daar zijn ze dan wel goed voor. Groot gelijk heeft hij.
  • jozeg de boeck

    5 jaar geleden
    Hij is democratisch verkozen . En zal herverkozen worden. Zielige democraten geraken er maar niet over . Slechte en rancuneuze verliezers!