“Hoeveel zijn het er nou helemaal?” (ebruumar.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Malinois in Binnenland  ·  32 Reacties

  • 6
  • 589x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Zelfs één is te veel!!!

7
1 Topperz

Het is vooral jammer dat er door veel van die dames hier in het land zoveel leugen worden verteld!

En dat terwijl in Arabische-landen steeds meer vrouwen zonder die hoofd bedekking lopen!
En ze zelf mogen kiezen!
Het lijkt erop dat alle domme figuren hierheen zijn gekomen!

6
2 Zie Hier

[.....] Het arme kind zal maar bij iemand seksuele driften opwekken [….] En zo is het. Als man wordt ik weggezet als pedofiel als ik een klein meisje met een hoofddoek tegenkomt. Ook wordt ik als man weggezet als vouwenverkrachter als ik een vrouw met boerka, niqab of sluier tegenkom. Bah, wat een misselijk discriminerend geloof hebben die mensen.

6
3 Berpke de Poes

Ik heb het de afgelopen dagen vaak gelezen; Het zijn er maar een paar.
Maar het worden er steeds meer in de toekomst als je het niet aanpakt.
Dan krijg je dit (zocht eigenlijk een filmpje van een streetview in een Londense wijk maar deze illustreert het ook wel).

4
4 Malinois

@4 "Het zijn er maar een paar." Dat lijkt me sterk. Ik woon in een dorpje van misschien 15000 inwoners en daar zitten er al met een burka. Dan heb ik het nog niet eens over vrouwen en kinderen met een hoofddoek, want die kom ik overal tegen.

6
5 Berpke de Poes

Religieuze uitingen en klederdracht zijn in Nederland juist toegenomen als gevolg van de inmiddels decennialange treitercampagne van de populisten.

14
6 Biesbush

@4

Het worden er minder.
Het kost tijd maar ook kinderen van deze vrouwen gaan zich afvragen waarom het moet.
Ook de dochters van deze vrouwen gaan ontdekken dat er moslima’s zijn die het niet hoeven te doen en zich afvragen waarom niet.
Vrouwenemancipatie heeft hier ook heel lang geduurd en sommige mannen en vrouwen zijn nog niet meegekomen .
Ze zijn hier maar kort , geef het even de tijd.

11
7 Goodnews badnews

@6 Wellicht draai je oorzaak en gevolg om. Als het aandeel van moslims in de totale bevolking toeneemt ligt het redelijk voor de hand dat hun religieuze uitingen zichtbaarder worden. Daar zijn geen populisten voor nodig.

5
8 Civ

@7 Ik weet niet of dat allemaal vanzelf gaat. Als de groepen maar groot genoeg zijn kunnen parallelle samenlevingen ontstaan waarbinnen zo'n patriarchale cultuur beter kan worden gehandhaafd. In het slechtste geval breidt ze zich zelfs uit wanneer zulke groepen lokaal een absolute meerderheid gaan vormen.

3
9 Civ

@5

Ik werk en doe mijn inkopen in een stad van bijna 130 000 inwoners en zie er nooit eentje .
Zullen wel thuis zitten zeker.
En hoofddoeken zal me een zorg zijn .
Ik vind vrouwen met plastic regenkapjes ook een belediging voor het oog.
Net zoals kleine meisjes als omaatjes met hoedjes op naar de kerk.
Ik vind die vrouwen met aan één kant afgeschoren haar en mannen die het afgeschoren hebben tot een klein tapijtje op hun hoofd ook om je dood te lachen .en ik denk bij al die vol getattooeerden ook altijd hoe het zou zijn als dat gaat zakken .
Moeten ze ook allemaal lekker zelf weten .
Wie zich ergert aan mensen heeft er zelf de last van en het onderwerp niet .
Zo gek ben ik dus niet.

10
10 Goodnews badnews

@9

Hebben we ook in de bible belt .
Ook daar groeit het niet echt , in tegendeel.
Ik zie de Staphorster gemeenschap ook niet zitten .

12
11 Goodnews badnews

@11 De bijbelgordel is geen etno-culturele enclave op vreemde grond. Dat valt niet te vergelijken met een immigrantengemeenschap.

5
12 Civ

@8

Er zijn in dit land veel moslima’s die geen burka en ook geen hoofddoek dragen .
Die studeren , een leuke baan hebben , sporten en alles doen wat niet - moslima’s doen .
Zet die in het licht , laat ze zien in de media .
Wie aangevallen wordt , kruipt in de schulp.
Ga op de positieve toer en geef ze role- models .

9
13 Goodnews badnews

@12

Laat ik je dan eens wijzen op Nederlandse gereformeerd- vrijgemaakte enclaves in Brazilie die hun aanwas , personeel en dominees ui Nederland importeren en waar men zich daarginds niet druk over maakt , of de Nederlandse emigranten in de enclaves in Michigan (waar ook nog familie van mij zit) .
Gereformeerde kerken die nooit meegegaan zijn met hun tijd en de school,die Calvijn heet waar men in het Nederlands preekt en Nederlands leert en men eerder op de bible belt lijkt dan een Amerikaanse maatschappij , inclusief Klompen , tulpen , klederdracht , een imago wat wij graag moderner zien .
in
Men heeft in de USA een Chinatown en een joodse gemeenschap die voor het merendeel onder elkaar trouwt.
Zelfs in Rusland heeft men nog Duitse enclaves .
Samenklitten en de eigen cultuur en godsdienst in stand houden is een eigenschap van migranten van alle landen en culturen .

10
14 Goodnews badnews

1 is al teveel.

3
15 Scholar002

@12

Als je trouwens als “ immigrant” in sommige bible beltplaatsen gaat wonen , zul je je op religieus en daarmee samenhangend cultureel gebied een vreemdeling voelen .

11
16 Goodnews badnews

@15

Van van alles en iedereen is er wel één .
En ook dat kan te veel zijn .

8
17 Goodnews badnews

@7
Ik weet niet waar jij je hoofd hebt gestoken de laatste tijd, maar het is hier een explosie van hoofddoeken. Overal zie je ze. En ik snap niet dat we dat accepteren op werkplekken. We accepteren geen hoed, geen pet, geen enkele hoofdbedekking, maar zo'n ideologisch kopvod, wat gelijk staat aan vrouwenmishandeling dat mag allemaal. Weg met die rotzooi. Beter vandaag dan morgen.

1
18 view2006

** gebruiker verwijderd **

@15 Tja, stel je voor dat jij die dan net tegenkomt. Pfff.

19 verwijderd23941

@11
Hah, de bible-belt. Die zijn lang niet zo aanwezig als al die hoofddoeken tegenwoordig. Die lopen overal. Dan heb je het nog niet over de moslima's zonder hoofddoeken, die er vaak ook orthodoxe denkwijzen op na houden. Maar dan nemen ze in elk geval al meer deel aan de samenleving zonder zich te onderscheiden met zo'n lelijk kopvod.

1
20 view2006

** gebruiker verwijderd **

@13
"Er zijn in dit land veel moslima’s die geen burka en ook geen hoofddoek dragen .
Die studeren , een leuke baan hebben , sporten en alles doen wat niet - moslima’s doen ";
Juist en laten we wel zijn, die dames hebben het niet makkelijk.
M.n. hun eigen gemeenschap keert zich tegen hen o.b.v. het geloof.

Dat is en was niet anders in de strenge geloofsgemeenschappen die Nederland van oudsher kent.
Been there, done that.

21 verwijderd2420

Ik heb er geen last van.
Ik vindt het vooral zielig en toonbeeld van onderontwikkeling maar goed dat moeten ze zelf maar weten.

2
22 Eastwood

@14 Dat klopt, maar wat is de functie van die constatering in deze discussie? Ik zie geen strijdigheid met het door mij naar voren gebrachte standpunt.

1
23 Civ

Ik zie liever een boerka dan die smerige baardjes van die volgetatoeeërde vaders.

7
24 Mac Benac

hoeveel het er zijn doet niet ter zake ,maar dat het er steeds meer worden wel.
dat Nederlanders dit helpen verdedigen is alleen maar een blijk van onwetendheid van wat er achter speelt,wat islam werkelijk inhoud.
degenen die het maar blijven relativeren geven blijk van geen toekomstvisie te hebben.
terwijl er toch genoeg voorbeelden zijn wereldwijd wat er gebeurd als je de islam maar zijn gang laat gaan.
eigenlijk moet je medelijden hebben met de mensen die dat maar niet willen inzien waren het niet dat ze door hun tekortkoming de boel zo tegenwerken dat ingrijpen onmogelijk word,ze helpen dus ``bewust/onbewust´` mee aan onze ondergang.

1
25 ongelovenloos

Quote uit #2 : "Het lijkt erop dat alle domme figuren hierheen zijn gekomen!"

Nee, dat lijkt niet alleen zo, in specifiek het Turkse geval IS het ook zo : de Turkse gastarbeider kwam over het algemeen uit het achtergebleven boeren-binnenland, niet uit de meer westerse steden binnen de Europese/Griekse periferie.

Je ziet het nog steeds aan het verschil in stemgedrag tussen in Nederland wonende Turken en de thuiswonende Turken... Klik-Turken zijn extremer in hun (islamitische) opvattingen.

1
26 Gandalf

Bij die happening in Charlottesvoile waren het er ook maar een paar. En die liepen slechts twee dagen met hun tiki-toortsen rond; boerkadraagsters doen dit het hele jaar.

0
27 greenmango

Je kinderen aan die vrouwen toevertrouwen? Nee, want dan wordt een jongetje niet gecorrigeerd, wat hij ook uitvreet, en een meisje wordt duidelijk gemaakt hoe ondergeschikt zij wel niet is.

1
28 Wendel

De islamitische hoofddoek is het symbool voor een akelige-ideologie, die over de hele wereld voor onderdrukking, geweld en doden zorgt en dat al 14 eeuwen lang!…Westerse vrouwen verraden hun zusters in de Islamitische wereld. Ik snap niet ,hoe je kunt opkomen voor de hoofddoek, als die in andere landen wordt gebruikt om miljoenen vrouwen te onderdrukken...Al die hoofddoeken in de straten herinneren er de Europeanen voortdurend aan, dat er tussen hen mensen rondlopen, die hun manier van leven afkeuren, die er niet aan denken om zich aan te passen,omdat de islam onze beschaving wil controleren en uiteindelijk overheersen.De boodschap die met het dragen van een hoofddoek wordt afgegeven is: “Ik sta buiten jullie samenleving. Het is jullie samenleving, niet de mijne.”…

0
29 Max13

De islam voert altijd oorlog met de rest van de wereld omdat ze de wereldheerschappij willen installeren. Meer hoef je eigenlijk niet te weten.
Het is volledig ridicuul dat we nikaabs etc toestaan in openbare gebouwen en gelegenheden.

0
30 delarosa@europe.com

@5
Het zijn er veel en veel meer. Ik woon in bos en lommer en op bepaalde plekken struikel je over de boerkas. Wat je ook ziet is dat jonge meisjes zich meer en meer inpakken. Je ziet het elk jaar erger worden.
Men zegt altijd dat wat in Engeland gebeurd hier 5 jaar later gebeurd. Dan zou het een teringzooi worden met steekpartijen en moslimenclaves. Reken maar dat dat ook zo is.

0
31 delarosa@europe.com

bij ons patrouilleren de burka,s in groepen van 5 na 22u savonds ,je moet het zien om te geloven
ook heb ik ze zien lopen van meppel naar steenwijk ,gewoon lopen langs de snelweg ....

0
32 haywire

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Biscanna
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@57 Dat was een 🖕 naar D66. De Prinsenvlag is een historische Nederlandse vlag die helemaal teruggaat tot aan de Tachtigjarige Oorlog (1568-...

1 minuut geleden geplaatst door Biscanna

Reconquista
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@7Ik heb geen geloof en ik leef nu in het heden ten dage en niet in de geschiedenis. In de geschiedenis vind je vuile was van ieder volk en re...

2 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Rinze
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@7Welke vrijheden heb je precies ingeleverd ?...

4 minuten geleden geplaatst door Rinze

Snorrie
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

Natuurlijk is hij op het feestje van de man die hem zijn vrouw heeft toegewezen.Natuurlijk wel met zijn russische speldje op de revers....

6 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Reconquista
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

""dan heeft de supermarkt in ieder geval extra bewijs voor de politie."'Vertederend dat Dirk nog denkt dat de politie daar iets mee doet. Er...

6 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Snorrie
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@3 Kijk dan de geschiedenis van je eigen fijne geloof even na....

9 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Wedergeboren
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

   Ga je met de trein Geert? ...

10 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Reconquista
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@99Ik weet niet of je het door hebt maar ze pruimen onze cultuur nu al niet. We zijn toch racisten en de standbeelden van onze voorouders moet...

12 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Bop
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@98 Sorry hoor maar jij was toch echt degene die mij aansprak op @60.En op @92 begon jij weer jij weer te zeuren "alweer niet goed gelezen" te...

17 minuten geleden geplaatst door Bop

sockknitter
Hermes groeit in alle markten

Waarom wordt er Hermes geschreven en niet Hermès?Hermes is namelijk een pakketdienst....

20 minuten geleden geplaatst door sockknitter

NK. App
Hindi Group SexLili XxxIndian Sex Video PageTeluguhub NetXxxn VedeoFree Porn PlayingFilme Pornô Do BrasilGlarrySkyrime PornPorn Men For WomenMommy's TitsPorne PlusMaa Beta Chudai KahaniNaked Air HostessPorn Gay TeenagerNangi Chut VideoAlie Haze ComKelly Monaco NakedGeorgina Mazzeo NudeDesi Teen NudeVideo Sex Video DownloadOld Hindi XxxTeanna Trump Antonio BrownRetroxxxStrip Clun PornPorn O XxPornos NinasAlic Eve NudeBabygirl HazelShruti BhabhiNepali Sex Video NepaliBrother And Brother XxxIncest FuckXxxfacesittingBlack In White PornBellesa EroticaAmateur P O R NFilmes Pornograficos Com VelhasDeflouration3d FuntanariHuge Tits BrunetteGoddessanna SquirtLi Bingbing SexPillow HumpCock Hero PornJapaness BdsmгигпорноParker Posey NakedXxx Video CpmBest Full Porn MoviesGabbie Carter FullDoujinshi ComSocial Media.girlsPetite Teen NudeGayfuckpornoBangli Xx VideoSerena TorresXxx Video Marathi HdHindi Mom And Son XxxMofos Hd ComHindi Audio Village SexCoed CherryDf6 OriginalUp Skirt Camel ToeBlonde BdsmSofi Vega PornInfluencegone WildJoey Mills GayBaldurs Gate Sex Scene PornKrla KushSkip The Games PaJazmyn Simon NudeBest Blowjob MachineIzzybunnies LeakCreampie Thais Full VideosIndian Feet PornYoung AsspornDonna Mills NudesAdult Dvd EmpirJojo BabiePorn Movi GayIndian Girl MoaningSex Video Com 2018ArtgraviaSunny Leone Sex Video Hd DownloadFarting Joi PornFilmy PornograwiczneTayna Tate PornBig Boobs Porn GifsBellsea PornSextube BbwRedhead Double PenetrationPorn MotorcycleNaked WalkingEarly 2000s PornstarsImhentai EnglishTukiff PornographieMikhaila Peterson NudeJasmine Mendez FacesittingFuck For ForestLisa Ann PronTamil School Teacher Sex VideoCollege Student Xxx VideoMarathi X StoryTt Raven PornSelena Gomez CameltoeSxypprnFemdomme VideosJobless Reincarnation HentaiPorn Of AustraliaDepraved AwakeningFc2-ppv-3859741Nude Fashion ShowsFreepornstarvideosKatrina Kaif Sex GifXnxn PhotoBig Titty Step SisterArobian PornMonster Girl Quest ParadoxىكسKarmen SantanaBig Booty Ebony ThreesomeDemmi More NudeRedheadwintrrIndiansex Video DownloadBest Step PornFemdompunishmentSister Caught MasterbatingPorn-comic.comAshemaletube.ocmHentail Non CensureAnielli69Sexy KavitaScans HentaiMomspovSexy Video Hd ProPornografia 3Super.hentaysAriana Grande PornOlivia Black PornMilf LesniansSister Impregnated By BrotherVideos.pornosxxxRaven And Starfire NakedHentaifootjobBabysittr PornMoriah Mills Full VideosHot Girlfriend PornHot Mams PornOlivia Culpo Nude