Verdachte Armin A. in de rechtbank in Maastricht
Volledig scherm
Verdachte Armin A. in de rechtbank in Maastricht © anp

Tbs geëist tegen Armin A.: ‘Patroon van relaties met kwetsbare meisjes’

Tegen de Limburgse Armin A. (25), die eerder al werd veroordeeld in de Valkenburgse zedenzaak, is tbs met dwangverpleging en vier jaar cel geëist. Hij vertoont een patroon om relaties aan te gaan met kwetsbare meisjes, zoals met de nu 19-jarige K. Hij wordt verdacht haar mishandeling en vrijheidsberoving. 

  1. Reacties op slechter onderwijs: ‘Ouders, aan de slag en leerkrachten, doe uw best om Den Haag wakker te schudden’
    18

    Reacties op slechter onderwijs: ‘Ouders, aan de slag en leerkrach­ten, doe uw best om Den Haag wakker te schudden’

    ‘Vroeger was niet alles beter, maar de degelijke basis was er wel. Maar blijkbaar zijn ‘lentekriebels’ noodzakelijker. Lezen en voorlezen zijn essentieel’ en ‘Volgens mij weet iedereen wel dat niemand in een elektrische auto rijdt voor een beter milieu’: dit zijn enkele reacties van lezes bij het nieus van de dag. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.
  2. Vijf liquidaties vlak vóór Marengo: ‘Er rijdt een liquidatieploeg voor mijn deur!’
    PREMIUM
    taghi's schaduw

    Vijf liquida­ties vlak vóór Marengo: ‘Er rijdt een liquidatie­ploeg voor mijn deur!’

    Hij werd aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij vijf onderwereldmoorden. Maar Jaouad W., een vertrouweling van Ridouan Taghi, is hoogstwaarschijnlijk niet de enige die zich in het nieuwe liquidatieproces Lucifer zal moeten verantwoorden. Een reeks van aanhoudingen hangt in de lucht. ,,Sir in die administratieboekje staan datum’s wanneer de hitters zijn uitbetaald!!’’