Speciale Metro tijdens Canal Parade (metronieuws.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door verwijderd322399 in Media  ·  18 Reacties

  • 1
  • 578x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Speciale krant in zakformaat.

1
1 in holland

Promo identiteitspolitiek van hypocriete krant die niet-politiek correcte columniste per direct en zonder aankondiging of gesprek aan de kant heeft gezet.
Anaal parade is steeds meer verworden tot politiek correctivisten en heeft weinig meer te maken met vrijheid.
De islam vormt momenteel de grootste bedreiging voor homo-seksuelen. Het feit dat daar niets over mag worden gezegd, bewijst dat de tot gay-kermis verworden emancipatie is gekaapt door slinkse fascisten

13
2 Katte_kop

@2

In de eerste helft ben je aan het kankeren op homo's, in de tweede helft van je relaas ben je aan het janken dat moslims zo homofoob zijn.

De hypocrisie druipt er vanaf.

10
3 Pegasus

Van mij hoeft die pride niet.

4
4 David

Freak show

4
5 PabloEscobar

@3 en weer je gebruikelijke nietszeggende retoriek. Wat is nou jouw mening over de vijandigheid van de islam tov de LHBTI geaardheden? Of ben jezelf hypocriet.

8
6 PFL

Ach.. Wie weet komt er een actie van het boerkabevrijdingsfront..
Zou mij niet verbazen als er een keer een aanslag plaats gaat vinden gezien de onaangename demografiewijziging in Nederland

4
7 Cremabatida

Zou het niet doeltreffender zijn om met zijn allen hand in hand door Amsterdam te lopen, zonder bepaalde buurten uit de weg te gaan?

Ik dacht altijd dat de Gay Pride draaide om acceptatie van homoseksuelen en andere mensen die behoren tot de L.G.B.T.Q.I.A.+ (ja ja, zover zijn we al) groep. Maar hoe velen zich gedragen en uitdossen tijdens de parade zou in de dagelijkse omgang simpelweg niet normaal zijn, en hoort derhalve dus ook niet normaal gevonden te worden. Leuk als je je zo uitdost op een feestje, maar de parade is toch geen eenvoudig feestje?

4
8 Bluth

@6

Dat je dat uberhaupt moet vragen. Ik ben tegen alle anti-LHBT attitudes, dus ook tegen die vanuit abrahamistische religies zoals de islam.

Valt het jezelf niet op dat mensen als jij en @2 voortdurend melden tegen LHBT te zijn, maar gelijkertijd ook weer LHBT als wapen gebruikt om moslims te bashen? Dan ben je hypocriet bezig.

3
9 Pegasus

@9 oei dat heb je heel politiek correct geformuleerd. Je zegt dus niet dat de islam ons land uit zou moeten of dat geen moslims meer moeten worden toegelaten. Dat vind ik nou hypocriet. We zeggen toch ook niet dat allen Nazi's die zelf aan de holocaust meededen slecht zijn? Nee, het is de ideologie die verkeerd is en dat geldt voor islam net zo. Maar u kunt dat niet over uw lippen krijgen want u bent waarschijnlijk gewoon een islamknuffelaar.

7
10 PFL

@10

Ik heb een probleem met de orthodoxe islam, niet met individuele moslims. Dat is nu het verschil tussen onze attitudes.

Het is prima wanneer mensen hun religie achter gesloten deur practiseren, maar horen deze niet te gebruiken om anderen mee te beinvloeden of te benadelen: Dat is nu vrijheid van religie en scheiding van kerk en staat. Ik ben dus tegen religieus onderwijs en tegen religieuze politieke partijen.

1
11 Pegasus

@1 Grote zak formaat.

2
12 Verwonderd

@11 . U heft een problem met orthodoxe islam en hoe gaat u dat problem oplossen?

Aan elke moslim vragen of hij of zij orthodox is?

Net zoials u ook aan elke Nazi zou vragen of ze kampbewaarder van Auschwitz waren of niet?
Heel erg naief.

En wat u zegt over religie in het algemeen (achter de voordeur) is precies zoals ik denk over geaardheden, zoalng het achter de voordeur plaats vind heb ik nergens problemen mee en mag iedereen doen wat hij of zij wil. Dus het lijkt dat we het eens zijn dat een ieder achter de voordeur mag doen wat hij of zij wil maar dat je er niet anderen mee moet lastig vallen.

4
13 PFL

@13

Heel simpel: harder optreden tegen de uitwassen daarvan, zoals bijvoorbeeld: homofobie niet tolereren, religieuze scholing verbieden.

Alleen apart dat partijen als de PVV en FvD daar juist weer niet achter staan.

- " precies zoals ik denk over geaardheden, zoalng het achter de voordeur plaats vind heb ik nergens problemen mee en mag iedereen doen wat hij of zij wil." -

En dat lieg je dus. want eerder nog erkende je dat je bijvoorbeeld geen probleem hebt met heterostelletjes of een hetero huwelijk, maar wel wanneer het een homostel betreft.

1
14 Pegasus

@13

Uw vergelijking met Nazi's snijdt overigfens geen hout (ik dacht ook dat je er een hekel aan had om te pas en onpas met nazi's te vergelijken).

Een betere vergelijking was geweest om aan elke Duitser te vragen of ze een Nazi zijn, of aan elke Nederlander of ze NSB-er zijn.

0
15 Pegasus

@14 . Wat je nu schrijft is onzin. Een homostel kan geen heterohuwelijk sluiten. Volkomen onmogelijk. En inderdaad ben ik geen fan van het homohuwelijk maar verbieden hoeft voor mij ook niet. Wel graag achter de eigenvoordeur.

En uw verhaal om religieuze scholen te verbieden slaat nergens op. Het feit dat de islam agressief is en feitelijk een ideologie wil niet zeggen dat je dan alle religies daarvoor moet bestraffen.
Je gaat toch ook niet alle politieke partijen verbieden als je geen Nazipartij wil.
De islam is gevaarlijk , slecht en agressief. Met echte religies zijn vrijwel nooit problemen,, met de islam is geen problemen de uitzondering. Maar dat wilt u niet erkennen.

3
16 PFL

@16

Een huwelijk is een huwelijk, of dat tussen een heterostel of een homostel plaatsvindt.

Verder is het opvallend hoe je wegkijkt van de haat en intolerantie van je eigen groep, en alleen maar focust op de islam. In Nederland zijn het de Christelijke en conservatieve partijen die consequent wetgeving voor LHBT emancipatie tegenhouden. Het zijn christelijke instellingen welke hun religieuze verboden op zaken als LHBT, abortus en euthanasie op de rest van de bevolking proberen af te dwingen.

Maar kennelijk vind jij dat geen probleem omdat je het hier mee eens bent.
De enige mogelijke conclusie: je gebruikt LHBT om je hekel aan islam goed te praten terwijl het in feite 1 pot nat is.

0
17 Pegasus

@17
En weer verdraai je de zaken. J aeen huwelijk is een huwelijk. Talkundig klopt dat. Maar een homohuwelijk is iets anders dan een heterohuwelijk of jij dat nou leuk vindt of niet. Een heterohuwelijk is de basis van gezinsvorminging en voortplanting. Dat is bij een homohuwelijk vanuit de aard der zaak niet mogelijk.
Een homohuwelijk is dus echt iets anders dan een heterohuwelijk en so be it. Ik ben daar in principe op tegen maar in ons land is het toegestaan dus ik accepteer dat zoals ik alle wetegeving accepteer die democratisch tot stand is gekomen. Dat wil niet zeggen dat ik er verplicht bij hoef te staan juichen. Zolang ik die wet respecter is dat voldoende.

En je onzin over Christelijkemensen slaat al helemaal nergens op. Er zijn meer homopriesters en predikanten dan ooit te voren. Ik ben het daar zelf inhoudelijk niet mee eens maar ook dit is op democratische wijze binnen de kerken tot stand gekomen en ik respecteer ook die beslissing. Ik sta er niet achter maar ik accepter het.

Hoeveel homo-imams denk je dat er rondlopen? Bij de islam mogen vrouwen niet eens imam worden, denk je dat moslims wel homo-imams accepteren zonder ze van een flat te willen gooien. Ik zou je aanraden het niet uit te proberen.

En ja er is een groot verschil tussen een persoonlijke mening of een ideologie die graag LHBTers van flatgebouwen wil gooien. Een dergelijke agressie zul je bij Christelijke kerken niet tegenkomen. Maar blijf jij de enorme verschillen tussen islam en alle andere religies maar lekker ontkennen. Tegen de tijd dat jij je de verschillen gaat realiseren kun je maar beter een stalen kraag omdoen.

1
18 PFL

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
VBOH
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@67 Dat is toch geen vergelijking??...

1 minuut geleden geplaatst door VBOH

Strongoli
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@45Ok, met jullie bedoelde ik jezelf en Bop.Verder even OT: zomaar een vraag: Ik vind je toon op sommige draadjes weer wat gematigder. Li...

2 minuten geleden geplaatst door Strongoli

21st Century Guy
Kan je als christen op de PVV stemmen?

Op zich wel interessant om te kijken hoe veel procent op de PVV stemt uitgesplitst naar christenen, moslims, boeddhisten, hindoes, joden, anders...

2 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Benzardi
Na onrustige week zijn informateurs positief over chemie tussen partijleiders

Elke keer als Timmerfrans wat zegt, gaat het beter met de formatie.Dat kan geen toeval zijn 😁...

3 minuten geleden geplaatst door Benzardi

Wedergeboren
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@8 Dat probleem had Gerard (van het) Reve duidelijk niet nee. :-) ...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Slavink
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@51 ja, dat is heel goed mogelijk. En wat doet het af aan de ernst van de zaak?Ik neem aan dat de brief is opgesteld door iemand die graag n...

3 minuten geleden geplaatst door Slavink

Wedergeboren
Kan je als christen op de PVV stemmen?

vandaan KOMT ......

6 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

VBOH
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@65 Ben jij besodemietert. Dat heeft Wilders helemaal niet nodig dat ik jou overtuig. Die Wilders verkoopt zichzelf, in tegenstelling tot ande...

7 minuten geleden geplaatst door VBOH

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@24 Ik zie dat soort zaken niet bij hem terug of veel te laat. Hij kan natuurlijk niet net zo als ik het achterste van zijn tong laten zien, d...

7 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Wedergeboren
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@66 "dat is niet racistisch" De Derksen-rel kennelijk nu al vergeten? En dat jij niet wilt weten dat je laatdunkend uitlaten...

7 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Malu Trevejo XxxFree Animation PornAnime Big TittesDangerous XnxxLana Rhoades Porn StarGavaran SexBengali Panu Video ComTila Tequila AnalMom Xnx VideoXxx Videos Porn StarHindi Group XxxHaving Sexin PublicXxx FreeMature.tube PornSex Videos AndraJonxxxJapanese Village PornPunjabi Sister SexPorn Sexual EducationIntrracial Gay PornHijra Sex VideoSoft Dom PornOnly.fans LeakaSniffeisBhabhi Se ChudaiXxx Hd Desi IndianFull Sex In BusDesi Xx BfAll Cartoon XxxLacey Banghard NudeRosie Huntington Whiteley HotBreast Expansion ComicBeard Gay PornWhats A CuckholdMia Khalifa NsfwLana Rhoads XxxGoa Girl SexAdria Rae OnlyfansPorn Mulher NegraWife NakedDocyor PornSani Liyan Xxx VideoFoxy Di PornMoriah Mills Porn StarPorn IndiaVoyeur WeAlai JanineManpornoXvidioeXxx Sany LeonKaren Gillan PornXxx Hindi 16Desi Couple Hot SexDvd PornorMelonfarmerswifeXxx With CousinPorn Marathi VideoTelugu Sexy MalluWeb Series Hindi AdultPorn TorreVidéo Pornographique SexuelleErodate PlBlog De CornosP Orn AnimeSex Video 2013Xxx FilmeHard ThreesomePatient PornNaked Babes BeachRape Mommy PornEbony Creamy SquirtAtm ThreesomeMissax PornNhentai English NetVideo Anal CaseiroMandy RheaXxx PakisPornos MuvisNudeplaymatesPeliculasporno CompletasMia Sins LeaksPornhub.ccomFreemovies.comRosamynd Pike NudePornos Alexis TexasLucysmoothiIndia Xx X VideoTiktokfuckFuta FemdomRose.cassidy NudeJapan Sex 3gpThamil Sex ComLesbians Sucking Big BoobsJapanese KamasutraHardcore Gay PornPenelop KayGender Swap HentaiPorn Video In TrainAssamese Sex PornGrounded PornSee Through PokiesNaked Pictures Of TeenagersGoddess FionaTe Deseo PhotosVhs PornPorn HugeIndian Classic SexFat PusssJess Ryan XxxEbony Comp PornVer Vídeo Pornos GratisBondage PositionsAlaina DawonFather And Daughter SexLong Mint TsXxx Indian Hidden SexXx VidoesJeanswingAnchor SexJackplusjill PornJapanese Mum And Son Sex VideoStacy Cruz BbcMomsonvideoMultporn.metLivecampornFree Sexual GifsJordo PornProstate Massagers PornSenelone XxxBlasian NudeAnal MmsChinese Big TitisBig Tits AlertImagens De PornorEu Confesso AdultosMy Home KrisheTiffany SparkzIce Spice FapLesbian AnallickingCalebrity PornChachi Ki BfJordan CapriFutnaria PornMy Wife NidePorn AggressionCherry-on-top99Suzanna Son PornCeleb PornX V I D E O SCelebruties Naked