door Inter in Buitenland  ·  38 Reacties

  • 2
  • 2147x gelezen
Reageer met een Emoji
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Merkel zal wel in een dubbele shake liggen nu.
Een kansenparel uit 2015 met een valse indentiteit.
Uit het artikel:
“De verdachte Issa M. zou volgens de Stuttgarter Zeitung al vier jaar in Duitsland wonen onder een valse identiteit. Hij zou niet uit Syrië komen maar een Palestijn zijn”

3
1 Marrie

Gewoon een verwardiër, niks aan de hand mensen.

3
2 Spraypaint

Als de afkomst niet vermeld stond dan had ik de suggestie Syrier zelf aan de hand gedaan. Bedankt weer moeke Merkel wat je met vermeende doch kortzichtige kijk de Eurpese samenleving hebt aangedaan door het ongecontroleerd toelaten van vermeende vluchtelingen Treeedt nu maar af ten getuige dat het je spijt.

2
3 Dalon

Hoe gaat de NOS dit nieuws brengen?

3
4 wijs

* Verwijderd door de redactie *

5 Pxf7+

@4 Daar zijn ze nog niet over uit blijkbaar. Nog niets te zien. Ff gegoogeld.

2
6 Being there

* Verwijderd door de redactie *

7 homebase

Ach, gewoon dagelijkse kost..... we moeten er maar aan wennen met al die import.

2
8 Seconda

@5
Ik hoef zulke filmpjes niet te zien.
Palestijnen zijn helemaal een opgefokt volk, en als dat onder n valse indentiteit 4 jaar lang onder de radar kan blijven, weet je meteen dat alle controles in de EU een wassen neus zijn.
De grootste misdadigers en moordenaar kunnen zich vrij en ongezien vestigen in de EU, en de deugdmens koestert ze wel, en klappen blij en verzaligd in hun handen.

1
9 Marrie

* Verwijderd door de redactie *

10 Willem Wip

Tis wel nieuws he, gelukkig maar dan is er weer wat om over te klagen, je tegen af te zetten want dat voelt even goed en maakt dat je niet over je eigen falen hoeft na te denken. Misschien, alhoewel het voor de meesten hier waarschijnlijk niet mogelijk is, alles even in perspectief zien? Wat een verademing zou dat toch zijn, eens verder te kijken dan je eigen emotie en angstgevoelens.

14
11 reality

@4 Gewoon niet.

0
12 Uitede aka Espede

Is dat nou zo'n islamitische slager. Nou dan kunnen we ons lol op.

0
13 Pelikaan

Fijn hé.. voor de Europese bevolkingen dat asielzoekers de bevolking vermoorden, verkrachten, beroven, verminken etc. etc.

1
14 Lias

@12
Het is gisteren dus gebeurd, het is nu voor het eerst dat ik hier over lees.

0
15 Marrie

De dader zit nu thee te drinken om bij te komen. Mag niet veroordeeld worden, uitzetten is immers onmogelijk.

1
16 Uitede aka Espede

** gebruiker verwijderd **

@11 : Hoe moet ik het doodsteken met een zwaard van 1 meter lang in perspectief zien?
Vertel mij dat eens knul.

17 verwijderd23596913

* Verwijderd door de redactie *

18 Willem Wip

@17 @18 Medisch gezien is een mes van 20 cm voldoende om het hart permanent te beschadigen, om de aorta (in de keel, slagader) permanent onherstelbaar te beschadigen is een aardappelmesje al voldoende.

Ik hoor graag echte medische reacties en geen beschermende onzin.

0
19 Uitede aka Espede

@17 Knul, voelt vast goed he? kinderen proberen ook altijd groter te zijn dan de ander waar ze niet tegenop kunnen door met woorden de ander kleiner te maken. Het zegt in ieder geval veel over uw persoonlijkheid. U hebt daarnaast schijnbaar problemen met begrijpend lezen anders had u niet zo gereageerd. Iedere onnatuurlijke dode is er een teveel. Echter als u dat ook zo zou raken had u begrepen wat met perspectief wordt bedoeld. Anders gezegd, we struinen het hele internet af om berichten te kunnen vinden die passen bij onze overtuiging. Alle soortgelijke berichten laten we echter links liggen. Om even concreet te zijn, vanochtend stond hier een bericht op over de blanke Nederlander die drie vrouwen met een mes had gestoken. Daar heb ik uw reactie en die van de andere reaguurders hier gemist. Ik hoop maar dat u met deze uitleg ook een beetje begrepen hebt wat ik met perspectief bedoel. Ik hoop dat u, knulletje, het heeft begrepen want ik leg het niet nog een keer uit. Dat zou namelijk boter aan de galg smeren zijn. Fijne dag daar.

8
20 reality

* Verwijderd door de redactie *

21 Pxf7+

@21 Ach u doet niet anders dan mijn argumenten bevestigen. Als er iemand een bruine heeft ben u dat, om uw eigen woorden te gebruiken. Poep is toch bruin? Ik hoef dat filmpje helemaal niet te bekijken om te weten wat er in de wereld gebeurt. Als u mijn reactie goed had gelezen had u ook begrepen dat uw reactie overbodig was. Wellicht dat u eens een wat bredere kijk op de wereld ontwikkelt en u ook druk gaat maken hier over andere misstanden.
Trouwens u beseft toch wel dat uw opmerkingen over poep alleen maar leiden tot een glimlach en een beeld schetsen van uw karakter?

12
22 reality

* Verwijderd door de redactie *

23 Pxf7+

* Verwijderd door de redactie *

24 Autochtoon

Volgens de nos is dit geen terroristische daad.

0
25 Pelikaan

* Verwijderd door de redactie *

26 Autochtoon
27 Being there

@22 En u heeft, zo te lezen, wel degelijk last van een defecte sluitspier.

2
28 Being there

@23 Lukt niet echt he, uw zgn. Humor. U lacht als een boer met kiespijn. U jokkebrokt een beetje dat u zich druk maakt over alle misstanden in de wereld. U maakt zich alleen maar druk als er een relatie kan worden gelegd, al dan niet gecreëerd, met de islam. Ik bagatelliseer helemaal niets, u bent overmand door emoties en angst, dat blijkt wel uit uw reacties en uw onvermogen om er op afstand naar te kijken.
U benadrukt dat ook nog eens met uw aanhef. Rationele mensen gebruiken dit soort woorden nl niet. Misschien eens een consult aanvragen met het verzoek om reflectie? Dat u zich alleen maar druk maakt om de islam benadrukt u zelf in uw laatste reactie, helaas hebt u het zelf niet meer in de gaten. U maakt zelfs onbewust onderscheid tussen een moord en een moord gepleegd door iemand met de islam als religie. Een rechter, dus iemand die rationeel kan oordelen, zal beide straffen met in acht neming van de omstandigheden waaronder deze moord is gepleegd. Niet dus op basis van religie of afkomst. Hiermee verraad u uw haat jegens iedereen die de islam aanhangt. Tenslotte klopt uw onderbuik redenatie ook niet. Er worden nl meer misdrijven gepleegd door rechtsextremisten dan door moslims. Helaas voor u.

Je bagatelliseert een vreselijke daad en hebt geen flauw idee wat er gedaan is door jouw terreurvriendje. Ik laat het zien in het filmpje maar je weigert (angst) om de waarheid onder ogen te komen.

6
29 reality

Walgelijk... op barbaarse wijze afgeslacht.... schijnt ook nog een palestijn te zijn die met een valse papieren zich voordeed als Syrier....

1
30 Lias

@23 Er worden nl meer misdrijven gepleegd door rechtsextremisten dan door moslims. Helaas voor u.

bron?

4
31 Jacques de Molay

@31 is voor @29 natuurlijk.

3
32 Jacques de Molay

@32 u kunt het nieuws toch volgen? Daarnaast neem ik aan dat als u hier een zin kunt reproduceren, u ook in staat bent om zelfonderzoek te doen. Ik wens u veel succes.

5
33 reality

@28 dat was het dan? Dank voor uw inhoudelijk sterke reactie. Ik neem aan PVV of aanhanger van die andere charlatan? Fijne avond hoor. Ik ben echt niet van plan mij te verlagen tot uw trieste niveau can discussiëren.

6
34 reality

* Verwijderd door de redactie *

35 Pxf7+

@33 Precies wat ik al dacht, veel geschreeuw en weinig wol. Een onderbouwde mening is niet voor u weg gelegd, alleen maar geschreeuw.

2
36 Jacques de Molay

* Verwijderd door de redactie *

37 Pxf7+

@35 @37 Gelukkig maar voor u paar rechtse vriendjes hier dat u nog enige bevestiging krijgt voor uw aan inhoud ontbrekende reacties. Ik daag u daarom maar even uit om concreet aan te geven hoe u uw strijd tegen de islam invulling gaat geven. Misschien bbq- en met uw vrienden in Rotterdam op de stoep bij een moskee? Veel geschreeuw en weinig wol. Ik ben echt blij dat u hier uw frustratie kunt spuien anders hebt u vast wat hulp nodig. Die islam toch he, wat een gevaar hier in Nederland. Ik neem aan dat u er niet meer van slaapt?
Even een paar berichten zodat u ook leert te begrijpen wat met een breder perspectief wordt bedoeld. Ik ben mij echter bewust van uw tunnelvisie en het niet kunnen loslaten van uw emoties en onderbuikgevoelens en verwacht dan ook wederom geen inhoudelijke reactie.
- Kroatische politie houdt klopjacht op man die zes mensen doodschoot
- Automobilist rijdt door na ongeluk in Vught, fietsster zwaargewond
- OM wil ook motorclub Caloh Wagoh laten verbieden
- Man bekent steken hardlopende vrouwen en wordt ook verdacht van stalken
- Man aangehouden in Leeuwarden voor betrokkenheid bij dood 73-jarige man
Fijne dag nog en succes met uw jacht van achter uw toetsenbord op de islam.

2
38 reality

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
VBOH
Eritrese kinderverkrachter niet uitgezet wegens mentale zorgen - NieuwRechts.nl

Het is weer fraai. Dader in de watten leggen, want zielige asielzoeker, slachtoffer de rest van haar leven beschadigd. ...

zojuist geplaatst door VBOH

VBOH
Iraanse rapper Toomaj Salehi krijgt doodstraf vanwege steun aan protesten

Eng land. Dat je nog niet eens je eigen protestmuziek mag maken. Of dat je niet meer mag bepalen hoe je er uit wil zien. Of dat je niet mag zegg...

10 minuten geleden geplaatst door VBOH

Strongoli
Eritrese kinderverkrachter niet uitgezet wegens mentale zorgen - NieuwRechts.nl

Deze primitieve en wrede culturen, voegen niets toe aan de westerse maatschappij.Daarom uitzetten en retour afzender....

10 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Hendrianus
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

Ik zie nu al die pedante grijns op het gezicht van Omtzigt terwijl hij denkt, prima dan toch geen kabinet. Ik kan mij niet aan de indruk onttrek...

12 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Strongoli
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

Deze asielcrisis bestaat al sinds Merkel de legendarische woorden uitsprak "wir schaffen dass". Toen is het pas ècht los gegaan, vooral met de ...

16 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Biscanna
Iraanse rapper Toomaj Salehi krijgt doodstraf vanwege steun aan protesten

Wat een achterlijk land is het toch ook, Rusland is er niks bij....

17 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Malinois
Iraanse rapper Toomaj Salehi krijgt doodstraf vanwege steun aan protesten

Ik zie in de toekomst daar nog wel een keer een revolutie uitbreken.Wij krijgen hier niet alles mee maar er zijn elke dag wel protesten.Het ...

18 minuten geleden geplaatst door Malinois

Hendrianus
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

Nadat een organisatie in Nederland onze koning confronteerde met de president van Israël nu weer een controversieel figuur bij de viering van d...

20 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

VBOH
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

Nou ja, ze spreken dezelfde taal.De burgemeester en de 'inspirerende spreker'.Het is maar de vraag of Nederlanders in Arnhem tijdens de bevr...

23 minuten geleden geplaatst door VBOH

Wedergeboren
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@17 Mijn 'fans' hebben het maar druk met geven van inhoudelijk weerwoord ... ...

27 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Old Man Teen Girl SexHent LesbianBoob Press SisterBlack Cook PornJav Time StopNaked Women HavingsexRon Jeremy MoviesUsasex Guide OrlandoShasha GreyShinchan X VideosGardevoir BackshotsIndian Porn Sex VideoIndiyan Poran VideoLiv MorganpornMisty Meaner MomswapNaked In The LakeFoot Fetish StoriesBhojpuri Actress Xxx VideosElva ElfieAged Love ComMilking Prostate PornhubJuri FootjobFake Taxi DriverMexicosexSarajay OnlyfansPornolu AnimeхентLesbian Prono MoviesBaixar Filmes PornografiaMalayalam Actress Blue FilmRomantic Porn Hd VideoCreampiemommyIzzy_swallowsAldn-202Alura Jenson New VideoUses Of MastrubationAnime Story PornMilf FacefuckingCougar SquirtNudelive.Www.hd Porner.comSenran Kagura HentaiFrank Gunn GayPaki XxxxPornografia En CarroRyleerabbitHot Bed RomanceJapanese Movie Sex SceneDanni DannielJane Dro PornJennajamesonnudeFiull Hd PornCockhungryAmateur StripperXxx Video Com DesiPornbrazzersPornhubb ComMurrsuiting PornMalhia MichelYuri PornBulmq PornPanochonMmf Threesome BisexualVideo Bokep Indonesia TerbaruAnime AdultBengali Hot Web Series3dporn FamilyPorn BjgNude Men VideoNicki Minaj Nude Pics91网址Nude Shower TeensLeabian SexForced Anal HentaiDaphne Rosen BbcOnlyfans GratidKo XnxxWww Hot Tube ComHot Fliz VideoMaggie Green Porn VideosKatrina Kalf PornJav GameshowXxxkoreanMumbai Sex FilmStreamer PornBigtits HousewifeBaddiegubPussyredditDaftsex HdFilm X TremingPorn XxxmoviePornô DinheiroBig Booty Femboy PornNude WrestlingJapanese Elevator PornPerfect Girs ComWww.xvideosUrsula SuarezAnveshi Jain BoobsHindi Bangla BfAfrican Jungle SexOldj ComPorn Hd American3x Bf FilmMaite Perroni NudeMomsex VidTranspovNaudia HiltonStephanie AbramsnudeNnude CelebXxxvideoooOmegle MulheresBig Ole TittesXxx Marathi ComFrench Kiss PornMallu Aunty XvideosTumblr CumshotFutanari JoiNiki BenzHolly Day Porn StarAll Adult MoviesTamil Hot Sex SceneCute Hot NudeMelhores Onlyfans BrasileiraNazriya NudeMaking LoversXxxblowjobsTessa-fowler OnlyfansAnr Pornموقع سسكسMiltery PornBig Public TitsSane Laion XxxEdcortPornôbrasileiroNifty.orfgEli TetonaHuntertiana'sLanaaroosje NudeLeigh FeltenGiralsexSleeping Step Sister PornCentar PornVideo Golden ShowersOlivia Rodrigo XxxNeha Dhupia PornTabo PornJaquietmicheltvPakistani XxxxxxxxxFemdoms