Inlichtingendiensten: Putin wilde persoonlijk dat Trump de verkiezingen won (welingelichtekringen.nl)


Putin heeft persoonlijk opdracht gegeven om de Amerikaanse verkiezingen te verstoren. Hij had twee doelen: het vertrouwen van de Amerikaanse kiezer in de democratie ondermijnen en de positie van Hilla... ...

door Dutchy in Buitenland  ·  25 Reacties

  • 1
  • 524x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ook hier sluit het net.

7
1 Dutchy

Nul bewijs, alleen meningen.

5
2 knuter

Wie niet ?

4
3 Bollieboos

Alsof het volk eigenlijk op Hillary zat te wachten.

6
4 Cody

Een gevalletje onderste steen van Rutte ?

4
5 Bollieboos

Zijn die massavernietigingswapens van Saddam al gevonden....?!?

6
6 CoolMemories

En maar doorgaan met die koude oorlog promoten, terwijl de inlichtingendiensten in de VS hun handen zelf elleboog diep in de drek hebben hangen.

6
7 Lara

@6 lagen in Damascus zijn door de russen vernietigt

6
8 Meer van Minder

Rusland heeft meermalen in de geschiedenis de hand uit gestoken naar het Westen maar de klauw terug gekregen. Begrijpelijk dat Poetin niet zit te wachten op een oorlogshitser en kwaadspreekster als Clinton die de koude oorlog richting wereldoorlog duwde....

Vooralsnog beschermt Rusland alleen zijn belangen aan zijn eigen grenzen terwijl de VS een hele reeks van moorddadige full-scale (invasie)oorlogen hebben gevoerd tot in alle uithoeken van de wereld....!

7
9 CoolMemories

@6 Wat heeft dat er mee te maken? Je weet dat de inlichtingendienst de WDM's al twijfelachtig vonden maar de republikeinse president Bush wilde perse Irak aanvallen. Dus niet aan geschiedvervalsing doen of aan framen, nergens voor nodig.

@7 En wat zeg je als het waar is?

4
10 Dutchy

@9 Dus daarom mogen de Russen de Amerikaanse democratische verkiezingen, verstoren?

3
11 Dutchy

Ik zou me niet kunnen voorstellen dat Putin liever Hillary liever had gezien als president. De hele westerse wereld heeft zich bemoeid met het zwart maken en verachten van Trump dus die hebben zich er dan ook met de Amerikaanse verkiezingen bemoeid.

Wat is het toch een verschrikkelijk belachelijk land om maar door te gaan met zeuren dat Trump gewonnen heeft terwijl de democraten het zelf schuld zijn.

In welk derde wereld land heeft de VS zich niet bemoeid om de gewenste regering te installeren en dan ook met geld en geweld.

3
12 niet-alles-geloven

@12 Poetin - we leven in Nederland, dus de Nederlandse manier - heeft niks te willen, Amerikanen moeten vrij hun keuze maken. Commentaren in de media kan en mag, dat is wel iets heel anders dan waar de Russen nu beschuldigd van wordt.

"dat Trump gewonnen heeft terwijl de democraten het zelf schuld zijn" dat klopt, ze hadden Sanders moeten aanwijzen, niet Clinton. Dat de democraten van een kandidaat als Trump verloren hebben, laat zien hoe gehaat Clinton was.

5
13 Dutchy

Terecht. Zou als ik Poetin was ook niet blij zijn met iemand die haar persoonlijke frustraties op hem zou botvieren, terwijl hij met Trump verwacht wel tot goede zaken (voor zowel US als Rusland) te kunnen komen.

5
14 Nos Calan Gaeaf (s7p)

@14 dus dat vind jij een rechtvaardiging om in het democratisch proces van een ander land proberen te beïnvloeden?

0
15 Dutchy

“We assess Putin and the Russian Government aspired to help President-elect Trump’s election chances when possible by discrediting Secretary Clinton and publicly contrasting her unfavorably to him”

Wat een ongelooflijke stompzinnige eindeloos hypocriete uitspraak! Hieraan heeft vrijwel iedereen die een duidelijke mening had over Clinton en Trump zich schuldig gemaakt.

Obama, Poetin, Merkel, Rutte of elke andere politieke leider, bijna allemaal hebben ze wel iets gezegd over hun voorkeur voor een van de kandidaten.
Of elk willekeurig andere persoon op televisie in de VS, Rusland, Duitsland, Nederland of welk land dan ook, die aan het woord is gelaten om een bepaalde mening te geven over de verkiezingen in de VS.

En daarbij hebben honderden miljoenen gewone mensen daaraan deelgenomen, door hun mening over de kandidaten wereldkundig te maken via het internet.

Vrijwel de gehele Westerse televisie en kranten media was zeer partijdig voor Clinton. Trump en zijn kiezers werden maandenlang weggezet als racisten en idioten. Niet alleen in de VS, maar ook in andere Westerse landen. Maar dit is natuurlijk allemaal geen beïnvloeding die veroordeeld moet worden, het is enkel ontoelaatbare beïnvloeding als er wordt gepleit voor de kandidaat die niet gewenst is door de heersende elite, de politieke outsider Trump.

Poetin en de Russische media, die niet de voorkeur hadden voor de corrupte havik Clinton daar zij oprecht vreesden voor een oorlog, hadden dat niet mogen zeggen. De reinste waanzin.

De heersende elite heeft verloren, omdat de gewone mensen het gevoerde wanbeleid zat zijn! Maar met een grote belediging naar de kiezers heeft de democratische partij de voorverkiezingen gemanipuleerd zodat de corrupte politieke super insider de kandidaat werd. Daar kan geen miljarden aan propaganda tegenop. Poetin treft hierin geen blaam. Huichelaars, stop met dit soort manipulatief nep-nieuws, voor de verkiezingen werkte het niet en nu ook niet. Het nuchtere verstand van het gewone volk heeft gewonnen van de leugens.

4
16 Reactie

@16 ,

"De heersende elite heeft verloren"

Niet in de USA, daar trekt de heersende elite nog steeds (en strakker dan ooit) aan de touwtjes.

1
17 jodelatedieho

@16 Goed dat je je afzet tegen nep-nieuws. Wil je even laten zien waar Merkel en Rutte voor de verkiezingen zich hebben uitgelaten over een voorkeur? Van Rutte kan ik me namelijk nauwelijks voorstellen dat hij een voorkeur heeft uitgesproken. Het is goed gebruik om juist niet in het openbaar - als buitenlandse regeringen - uit te laten over de verkiezingen. Dus Poetin zou dit ook niet moeten doen. Logisch ook, het is een democratisch proces binnen een land, zonder buitenlandse inmenging. Obama is volstrekt logisch, het zijn verkiezingen in zijn land. Obama is democraat, logisch dat hij de democratische kandidaat steunt.
De onafhankelijke media is er om te informeren en meningen te vormen, dus dat zij zich hierover uitlaten is prima, zelfde voor gewone burgers zonder agenda.

"Poetin en de Russische media, die niet de voorkeur hadden voor de corrupte havik Clinton daar zij oprecht vreesden voor een oorlog" heb je hier een onderbouwing voor? Poetin = het Kremlin = staatsmedia, geen echt vrije pers in Rusland.

"De heersende elite heeft verloren," de heersende politieke elite heeft verloren, zeker, zowel bij de democraten als de republikeinen. Clinton had nooit kandidaat moeten worden, te veel anti-pathische reacties roept ze op. Dus de democraten hebben dit verlies aan zichzelf te wijten.
"corrupte politieke super insider" kan je deze stelling onderbouwen dat ze corrupt zijn?

Voor de rest hoef je alleen maar te kijken naar de keuze van het kabinet om je te beseffen dat juist de elite aan de macht is gekomen en van de republikeinen hoeft blue color worker echt niks te verwachten. Of denk je wel?

Het belangrijkste is, het gaat hier niet over een mening die Poetin heeft geuit, het gaat er om dat Rusland actief heeft geholpen ten faveure van 1 kandidaat. Dat is inmenging in democratische verkiezingen van een ander land. Dat keur je dus goed?

0
18 Dutchy

Het bericht komt van welingelichte kringen? Laat maar dan.

2
19 nogiemandmeteenmening

Een herhaling van: https://www.nieuwskoerier.nl/news/50501-amerikaanse-inlichtingendiensten-poetin-gaf-opdracht-tot-propaganda-en-hackoperatie


En dit is wat Trump er van zegt:

2
20 Proemevla

Verder: [quote]We assess ....[/quote]

Precies gelijk aan eerdere assessments van de regering die dienden als reden voor binnenvallen van landen, beschuldigingen etc.
We (in dit geval) nemen aan dat Rusland de verkiezingen beïnvloed heeft en daarom heeft Rusland de verkiezingen beïnvloed.
Kaartenhuis gebaseerd op aannames en in dit geval met als reden om Trump verder op in tijd te 'impeachen'.

2
21 Proemevla

Tja, elke flapdrol wist dat Putin wilde dat Trump won.

0
22 Robot

Ik kan nogsteeds niet geloven dat de Russen Trump prefereerden boven Clinton,
als er een leider is die het met haar internet beveiliging niet zo nauw neemt
en zich voor een appel en ei laat omkopen dan is het Clinton wel.
Daarbij als het echt waar is dat z3 haar computer en Emails gehacked hebben is ze chanteerbaar en dat is natuurlijk helemaal ideaal voor de Russen

1
23 Limburg

@23 Ik wel, Putin heeft dat ook aangegeven, Trump wil handelen / banden weer herstellen, Hillary wil oorlog, Trump wil IS serieus aanpakken, de VS in Irak, Rusland in Syrië, Hillary wilde dat niet.

3
24 Proemevla

@21 "Kaartenhuis gebaseerd op aannames en in dit geval met als reden om Trump verder op in tijd te 'impeachen'." Impeachment zal misschien gebeuren, maar dat gebeurd wel op feiten. En Trump krijgt misschien wel Impeachment om zijn oren, zou kunnen om zijn Poetin connectie, misschien om belangenverstrengelingen, het is nu 7 januari, over 13 dagen wordt hij ingezworen, hij heeft nog steeds niks aangekondigd hoe hij belangenverstrengeling gaat voorkomen. Voorbeeld, Koeweit heeft haar receptie naar het Trump Hotel in Washington verplaatst, nog een voorbeeld, Trump heeft de premier van Taiwan officieel gesproken, de Trump organisatie wil luxe appartementen bouwen in Taiwan. Natuurlijk heeft het een niks met het ander te maken, maar de schijn, die schijn van belangenverstrengeling die is er toch wel question

0
25 Dutchy

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

Rob waarschuwt ons alleen maar, dat we moeten zorgen dat we onze zaakjes op orde moeten hebben en dat hebben we niet. Wierd Duk waarschuwt voora...

zojuist geplaatst door wildersfan

Nicks R. Van
Kinderen verwekt met sperma dat Belgische student doneerde voor onderzoek

@1 Hij heeft zijn bijdrage toch al geleverd? 🤔...

4 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Bop
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@7 Dat valt hier niet mee te rijmen dan:https://nos.nl/collectie/13958/artikel/2499884-geen-aanwijzingen-dat-veel-moslims-op-de-pvv-hebben-ge...

8 minuten geleden geplaatst door Bop

duurendaal
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@77 m post@78 wildersfanHet is een geheime dienst, dus als ze goed zijn in hun werk weet ik het niet.Mijn gissing zou zijn:1. hand- en...

9 minuten geleden geplaatst door duurendaal

soapbox
Kan je als christen op de PVV stemmen?

In ieder geval nog makkelijker dan op andere partijen die bijna allemaal wel anti christen zijn....

10 minuten geleden geplaatst door soapbox

wildersfan
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@10 Dat dat christendom zo machtig is geworden heeft te maken met de pest epidemieën. Maar religie zelf hoort wel echt bij de mens. Dat hoeft n...

11 minuten geleden geplaatst door wildersfan

soapbox
“Echt, er waren daar kannibalen”: Biden beweert dat zijn oom opgegeten werd tijdens WOII

Is onze oude demente man weer aan het raaskallen. ...

13 minuten geleden geplaatst door soapbox

VBOH
Bejaard echtpaar Nieuw-Zeeland gedood door ram

@1 Nou een ram, is een mannelijk schaap dat in het bezit van hoorns best kan rammen. En als je dan begin 80 bent, zou het zomaar kunnen dat...

16 minuten geleden geplaatst door VBOH

21st Century Guy
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@8 Van mij hadden jodendom, christendom en islam lekker in het Midden Oosten mogen blijven , als ze langzaam weg waren gekwijnd was dat ook niet...

18 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

duurendaal
Timmermans bereid te onderhandelen over regeringsdeelname met VVD, maar wel zonder PVV - Joop - BNNVARA

@6 StrongoliAls het kabinet van PVV, VVD, NSC en BBB er komt, betekent dat waarschijnlijk 20% minder budget voor de NPO en korting op de sub...

19 minuten geleden geplaatst door duurendaal

NK. App
Ullu Hot BhabhiStuck Step Sis PornPorn Videos Of ProstitutesBig Boobs In FilmsHappy End MassageContactossexBrazzerz EbonyGranny PornbMom CnxxCuminsideFuck My Wife PleaseAmerican Teen Sex VideoXxxmyanmarBrittan ByrdRoadt Beef PussyAmmayi PhotosChristy Mack PornSexy Video Katrina KiSamantha Flair Porn VideoLewd Froggo PornHandcuffing PornPornos CobanerasFree Poorn GamesSoul Eater Blair PornBooby ChristmasKordonivkakinoIsaiha MaxwellSexual Couple VideoMallu XvideosUllu VideoBig Breast SuckingEva Mendes Nude SexHot Mom Porn StarCaught In Self BondagePorntubesitesCllasic Porn TubeEbony Freak PornCnn ContosPower Girl PornHotwife AnkletBangla Xnxx ComFugtrup LinkBest Incest Porn SitesLesbian OrgasamOnlyfans Leaked DiscordVidéos Pornographie GratuitesPor No OrgasmosSmotherbox FacesittingXxx LeAmber HayeNeha VadoliaFilm Pornographie AfricainShemale Porn VideoForced BlowjobsTurkey PornTelugu Village PornIndian Actress Nude PornCase XxxCute Naked GirlMay ThaiPuppy PornBf Video 2010Madison Ivy LesbianSister And Sister NudeJames Deen PornstarKaila Simone NudeSexing On BedFree Dad Daughter PornPardoy XxxTeen Nude ImagesPoland Sex VideoHotmomfuckXnxx Sis Love MeAnime SquirtDad Daughter CreampiesBeautie PornItlian PussyGonzo Free PornPornos Gratis En HdSukubei NyaaCeleb Jehad.comSpit PornHot Milf SexPorn LebianasBig Tits FacialAllura JensenBoobs Sucking And SexMía Califa VideosLand ChutCurvy Indian PornCannibal PornVideos PornotsKley Cuoco NudeBig Bouncing Boobs NakedLarge PorrnTiktokteenthots.comAllporn ComixPhub NurseIndian Nighty PornUflash TvVore Digestion PornAngela White SexsKiwvr-556Lebian Strap On PornHqporner.colmPorn Massage RealAva Addams SexsAnal SockBrazzers New Full VideoShemale Sex MoviesXxx Sister IndianMajedar SexCumteenErotica StoriesHentaiporno.Squirting CompulationXhamster App DownloadLustcrystalSoft Lesbian PornPornoanimalCartoonporn HdBrazzers MalluKiki Minaj Danny DNice Big BoobdDesi Bhabhi Xxx VideosNepali Chikai VideoXhumsterBrazzes Porn FreeMatute Tube PornLeelee Sobieski NudeStripper GifGay Porn VedoPoun VideoAssault PornBoobs Kiss SuckingLadyboy GlodLupe Fuentes XxxJavmlstQuadrinhos Gay PornGenevieve Morton NudeRed Head Teens NudeRobot XxxPron Behind The ScenesPictures Naked FemalesDesi Village Sex ComSavita Bhabhi MobiGirl MasterbatingLesbian Tongue Kissing PornEnily LynneAddison Rae Tongue