door Havermout in Buitenland  ·  24 Reacties

  • 14
  • 488x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Hup Sigrid kaagaza, haal die miljoenen terug uit die zakken van je vent

1
1 Cremabatida

De "vluchtelingen" weer zo snel mogelijk retour naar hun land van oorsprong, laat ze niet onderdrukken door de subsidie machthebbers.

2
2 Simon Wiesenthal

Goh, je verwacht het niet hè? :-/

2
3 foshizzle

* Verwijderd door de redactie *

4 Yisrael 2.0

Stafchef Hakam Shahwan is al vertrokken:

Shahwan probeerde een journalist in diskrediet te zetten omdat hij of zij een kritisch internationaal rapport over UNWRA had geschreven.

Er kwam daarna een anonieme mail (afkomstig van UNWRA) binnen bij Al Jazeera met beschuldigingen..

https://www.aljazeera.com/news/2019/07/unrwa-chief-staff-leaves-unacceptable-email-190726121657614.html

https://www.aljazeera.com/topics/organisations/unrwa.html

1
5 Nieuwsgierig

@5 moet zijn in diskrediet te brengen...

1
6 Nieuwsgierig

En zo,n organisatie leest anderen de les over normen en waarden, en benoemen Saoedie Arabië als voorzitter van de mensenrechtenraad.

1
7 Marrie

Ik ben gewoon niet verrast.... Raar.

1
8 Rolmops

Ik heb ook nooit begrepen dat speciaal voor 1 "land" een speciale tak van VN vluchtelingenhulp moest opgetuigd. Waarom kon die niet gewoon onder de algemene tak van VN vluchtelingenhulp vallen. Dan kan er niet genoeg gesjoemeld worden en zou er betere controle zijn op de organisatie?

Wat is het doel van een speciale tak van VN alleen voor de Palestijnen. Nergens anders is de VN met een speciale tak voor een specifieke groep vluchtelingen!

2
9 Nieuwsgierig

Dat doet de VN overal. Dit is niets nieuws. De VN is een elitaire kloten organisatie die wereld naar de verdommenis leid. Samen met het Rode Kruis en andere zogenaamde goede doelen stichtingen. Via belastingen, loterijen en giften geven wij ze de kans om deze daden te verrichten.

3
10 Verwonderd

Vroeger had je ook Foster Parents plan totdat aan het licht kwam hoe ze met de giften omgingen. Toen hebben ze de naam veranderd en zijn gewoon doorgegaan. Na Oxfam nog het volgende bericht."Internationale beroering" Behalve het misbruik waren er in dezelfde periode ook negen gevallen van seksuele intimidatie of ander ongepast gedrag." Keer op keer gebeurd dit met die organisaties.

1
11 Verwonderd

Lekker zooitje daar!

Excuses voor de kromme vertaling van Google:

Time schrijft:

Volgens het ethische rapport begon Krahenbuhl, die op 30 maart 2014 werd aangesteld om UNRWA te leiden, eind dat jaar een relatie met "Mohammedi" die "verder ging dan de professioneel", "een giftige omgeving" creëerde en "veelvuldige schaamte veroorzaakte". Toen directeuren die sindsdien zijn vertrokken het met Krahenbuhl ter sprake brachten, zei het rapport "ze voelden zich steeds meer geïsoleerd of gemarginaliseerd" en men geloofde dat het de sleutel was tot het niet verlengen van zijn contract.

Het ethiekbureau zei dat Krahenbuhl de functie van senior adviseur heeft gevestigd en "een extreme fast-track" heeft gevolgd om de baan aan Mohammedi te geven. Ze reisde met hem op de overgrote meerderheid van zijn zakelijke reizen, met behulp van vrijstellingen zodat ze met hem business class kon reizen, zou het rapport zijn.

Het rapport zei dat sommige voormalige stafmedewerkers meldden dat Krahenbuhl 28-29 dagen per maand weg was van het UNRWA-hoofdkwartier in Jeruzalem, en claimde een dagelijkse toelage. Er stond dat hij medio november een senior medewerker vertelde dat hij tot die tijd 52 reizen had gemaakt in 2018.


https://translate.google.com/translate?hl=nl&sl=en&u=https://time.com/5638450/united-nations-palestine-misconduct/&prev=search

https://time.com/5638450/united-nations-palestine-misconduct/

1
12 Nieuwsgierig

@10 @11 Ja, je hebt gelijk er wordt vaak gesjoemeld en gerotzooid bij allerlei hulporganisaties!
Het is verschrikkelijk en dat over de rug van de allerarmsten!

Ze moeten zich kapot schamen!

0
13 Nieuwsgierig

De hoogste baas van UNWRA Pierre Krähenbühl en maar lopen bedelen om nog meer geld. Hoe geloofwaardig ben je nog nu dit nieuws op straat ligt.

1
14 Nieuwsgierig

@11
Daarom heb ik ook alle lidmaatschappen aan goede doelen opgezegd.
Plaatselijke eigen goede doelen in stad of dorp, kunnen ook goed hulp gebruiken.

1
15 Marrie

VN zit ook achter dat zwartepieten gedoe...

1
16 Tjeesus...,

Vandaag komt dit erbij. https://www.telegraaf.nl/financieel/684685195/relatie-zorgfraude-en-terrorisme-onderzocht
Ook dit is niet nieuw. Dit is al zolang als de toeslagen bestaan. Dit gebeurd ook door echte Nederlandse grote en kleine instellingen. Deze draaien helemaal door op de PGB's, die je heel gemakkelijk kunt krijgen, maar net zo gemakkelijk weer terug mag betalen. Dan zijn de instanties die de PGB's ingeslikt hebben niet meer thuis. CoJoTo in Tilburg is zo'n voorbeeld. Eindelijk, vijf jaar te laat, door de gemeente aan de kant gezet.

1
17 Verwonderd

@15 Precies, ik ook.

1
18 gaulette

Steun opgeschort

Het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken zegt dat de jaarlijkse bijdrage van 13 miljoen euro voorlopig wordt opgeschort. "Totdat we een bevredigend antwoord hebben ontvangen van de VN in New York", schrijft minister Kaag.

Het ministerie staat in nauw contact met de VN en de UNRWA. "We hebben onze grote zorgen geuit en om opheldering gevraagd", zegt Kaag. "Daarnaast zijn we in overleg met andere donoren." Kaag wil de uitkomsten van het onderzoek afwachten.

1
19 Moskowfiets

Dat is dan 1 clubje van de VN wat. zou er aan stront opengetrokken gaan worden als de VN zelf eens totaal doorgelicht gaat worden. Ben bang dat dit het topje van de ijsberg is.

@11 Goed besluit helaas, ontkom je er niet aan om het clubje VN te ondersteunen dat gebeurt door belastinggeld.

1
20 Saviro

( Kaag was hoofd donorrelaties UNRWA (hulpprogramma Verenigde Naties)

Historische vergissing

Leon de Winter twittert: 'Sigrid Kaag, gehuwd met een Palestijn uit de ziekelijke Arafat-kliek, wordt de 2de minister van BZ, gesteund door VVD en CDA. Echt.' Om maar duidelijk te maken dat Mark Rutte door haar in zijn kabinet te halen, een historische vergissing heeft begaan.

Verdachtmakingen alom bij de entree van Kaag in de Nederlandse politiek. Op YouTube wordt een filmpje gepost van een interview in Buitenhof in 1996, waarin ze in een debat onder leiding van een nog blonde Paul Witteman Israëlische vredesactivisten parafraseert. Die lopen te hoop tegen de soundbites van premier Benjamin Netanyahu met zijn 'haast racistische, demagogische teneur', waarmee hij de Palestijnse vredespartner in het nauw drijft.


Bron >> https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/voor-sigrid-kaag-is-het-ministerschap-geen-eindpost~b86413dd/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

3
21 Moskowfiets

@18
Als iedereen dit gaat doen zal dat een signaal afgeven.
En de plaatselijke goede doelen varen er wel bij.

1
22 Marrie

Alle VN/UN beslissingen zijn elitair. De elite beschermen alleen zichzelf.. De lijdende bevolking word verwaarloost. Afrika en midden oosten worden vrijgemaakt van onderkruipsels om de toekomst van de elite veilig te stellen. Goede volgzame bedienden mogen er blijven wonen.

0
23 Verwonderd

Kaag ter verantwoording roepen en onmiddellijk minister-af!!!

3
24 Jan met de korte achterlul

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
sockknitter
Onderzoekers leggen een verband vast tussen verdachten van de terroristische aanslag in Moskou en Oekraïne - Dissident.one

Wat een l*l-verhaal.Als Oekrainen een "venster" zouden hebben vrijgemaakt, waarom zijn die terroristen dan eerst richting Belatus gevlucht, ip...

3 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Rooibos
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@6 Als ik naar de supermarkt ga, vooral in de late avond, krijg ik toch sterk de indruk dat ik in Marokko en Somalië woon. Alleen een klein...

3 minuten geleden geplaatst door Rooibos

MARCUSAURELIUS
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@3Goed hè!Maar kan beter, via een enkele reis. :D...

6 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

MARCUSAURELIUS
Peiling: kwart wil PVV stemmen bij Europese verkiezingen

@3Ik ben tegen dat systeem, maar dat is wel een andere discussie....

8 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Strongoli
Poetin sluit aanvallen op NAVO-landen uit

@3Dat gaat ècht niet gebeuren, want als de wind verkeerd staat, krijgt Rusland te maken met een fall-out. En waarom zou Rusland z'n eigen b...

9 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Marrie1
Lopend Vuur: De zomertijd en wintertijd moeten blijven

Afschaffen....

11 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Oeps112
'Pro Palestina activisten' saboteren het onderwijs op Amsterdam University College

https://www.dagelijksestandaard.nl/binnenland/pro-palestina-activisten-saboteren-het-onderwijs-op-amsterdam-university-college...

13 minuten geleden geplaatst door Oeps112

Ron MVV Maastricht .
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Nee, we hebben geen tekort aan plaatsen maar te veel asielzoekers. Als we nu die uit veilige landen terugsturen, hebben we genoeg plaats. En deg...

13 minuten geleden geplaatst door Ron MVV Maastricht .

Strongoli
Peiling: kwart wil PVV stemmen bij Europese verkiezingen

excuus, eerste zin "reacties" moet zijn: fracties....

15 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Peiling: kwart wil PVV stemmen bij Europese verkiezingen

@1Er zijn maar enkele reacties u het Europees Parlement. Je moet als kiezer dus wèl weten bij welke alliantie je partij aangesloten is. Dat k...

17 minuten geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Toadette PornAntarvasna Hindi VideoBig Boobs Free VideosHot SexvFondle BoobsAlessa SvageBon PornographiqueXvídeos IncestoKieranicoleAnal Gape BbwThree Some XnxxAsian StraponPorn Mom TeenBrazzers FriPorn Star InterviewsKatandromeo NudeIgnite Model NudeSon And Mom Porn VideosJuni Temple NudeRedwap Sex VideoIgram.loCeline Flordegin NudeForced BdsmMallu XvTia Cyrus AnalRin Kajinkaالسكس الرجالXxx BcSwathi BfMom And Son Sex Videos TeluguJapanese Naked Oil MassageNoemilkBrandi Love 2023Hqteen PornNaked In Body PaintKamilly Campos PornClover Baltimore PovTransgender Hypnosis PornDeepfake PornographyFrench Ebony AnalDaughter Mother NudesHottie Kendall Karson Goes Down On DudeBest Erotic MoviesAngela Alvarez PornPornografia SimpsonSex Video KSouth Africa XvideoSex AundySex Video In Hotel RoomPriyanka Chopra Porn PhotoRiley Reign XxxSudden PornAca DalushPorn Hub Double PenJivenXxxxv VideoLuna Star PornstarDoublelist OmahaPorn Video ShootingHolly MichaelJav IdolHardcore Rough Porn VideosNipple Massage VideoJapan Sexual GamesSunnyleoen PornTaxi Cab PornCoo.comeetPorno Trans BrasileiroLive Nip SlipMissinoary PornThickii NickiiCardi B TongueBbc Indian PornShemale TimeManga HenatiManga OrignesVideoporno GratiMature Women NudeFutabu HentaiPornhub BegAllergra Cole PornBengali Hot SexHot Sexy WomenSrx XxxxIndian Womens Nude ImagesIpzz-003Centaur HentaiTarzan Hot SexBlack Dick PornRuby Fortnite PornGar Rape PornBf Movie Sexy VideoS3x StoryBusty Teacher PornBackroom Casting Couch NewSextube BbwBootylicious The PornstarKim Kardashian Ray J PornJess Mike MillerBhabhi SeXx Telugu VideosMoti ChootTonightsgirlfriendSexxmexBrutal Xxx VideoSleeping Stepmom PornPorno Fr AmateurMarica Hase AnalAlina AngelSex0Gang Banged WivesLecture PornographiePorn_plusHentai EstuproKatya CloverBoobies Sucking VideosKnoxville Skip The GamesIndian Xx Video Full HdMovie Hd 18X Video LocalSexmoviCctv Camera SexSavannah Bond Rob PiperCam Whores TvGif PornographiqueVideos Of Katie Morgan4kxxxIndian Sex WapGroup NudesFamıly StrokersHistores De SexeMangashentaiXviseiaHannah BrookspornTeenage Chubby PornBrooke Monk R34Redo Of Healer Season 2Marathi XvideoLatest Indian Porn MoviesHot Hardcore PornHarnylilyLisbian Mom PornTeenage Model NudeThe Glory Titsسكس كورتونPornolandiaxxxPokemon Misty NakedPeporoni NippleXnnx ChinaWwwxzxx