Deze bomen wil de provincie gaan kappen.
Volledig scherm
Deze bomen wil de provincie gaan kappen. © Theo Peeters

Animo stuurt noodkreet naar provincie
over voorgenomen kap lindes N271

MOLENHOEK - Natuur- en Milieugroep Animo heeft een noodkreet gestuurd naar de provincie Limburg over de voorgenomen bomenkap langs de N271 tussen Mook en Milsbeek in de hoop de ‘onjuiste denkwijze’ van de provincie bij te kunnen sturen.

19 reacties

  • joep Koppenrade

    4 jaar geleden
    geachte slimmerikken..ik heb geen rijbewijs voor een auto.dus verminder uw snelheid gebruik geen drugs en neem geen alcoholische dranken.heb respeckt voor de fietser..hoogachtend ,   .....op een fietspad moetje ook kunnen wandelen.eigenlijk ook met een hondje. dus 4 meter breed zelfs een  rolstoel moet fatsoenlijk kunnen rijden.dus geen tegenliggers op een fietspad.joep koppenrade
  • DeSjaak

    5 jaar geleden
    Het is toch niet de schuld van de bomen dat mensen te hard rijden? Maak er dan 60 km van.
  • Pal

    5 jaar geleden
    Het is daar gevaarlijk door de oversteek en auto’s die 80 of harder rijden door de bocht. Voor auto’s is geen enkele remmende maatregel, zelfs geen bord, genomen. Heeft helemaal niks met bomen te maken. Dus waarom moet ook hier de boom het ontgelden?
  • Piet

    5 jaar geleden
    maar het is lekker goedkoop
  • Luc Lamers

    5 jaar geleden
    het zal toch niet zo zijn dat er een te kort aan brandhout in de regio is voor de bio centrales, en dat dan die boomen het moeten ontzien, zal niet de eerste keer zijn.