door psje in Politiek  ·  30 Reacties

  • 1
  • 564x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Hoe zou de tante van de oma van een vriend van Boris er over denken?

14
1 Proemevla

LOL zijn eigen familie gelooft niet eens in hem

Hij heeft geen enkel plan, het enige wat hij doet is dreigen dan wel chanteren!

https://www.ad.nl/buitenland/johnson-dump-backstop-anders-no-deal~a9f16b99/

Doet me denken aan" Ik wik het Ik wil het" reclame koste wat kost je zin doordrijven ondanks dat er signalen genoeg op rood staan!

3
2 psje

@1 leuk weetje van Boris is dat hij voor de tijd altijd een fervent aanhanger was van de EU maar dat stond zijn politieke carrier in de weg dus is hij maar van zijde geswitcht om zodoende politiek een stapje verder te kunnen komen! (met vele loze beloftes)

En let wel dit is zijn eigen bloed! Zijn vader en zijn zus die tegen hem zijn! Die zullen als beste weten hoe hij in elkaar zit

Hij weet dat de EU nooit de backstop van tafel neemt dus wat let hem om de harde brexit per omgaande in te laten gaan? ( die optie heeft May nog voor elkaar gekregen bij het verzoeken van een verlenging). Of is hij weer bezig om een loophole te vinden en de schuld bij iedereen anders dan zichzelf kan neerleggen als hij zijn(loze) belofte weer niet waar gaat maken!
Hoeveel beloftes zijn er anders al ingelost? Er zijn er namelijk al zat gebroken!

2
3 psje

Leuk feitje, Boris is premier en wil een harde brexit.

12
4 Proemevla

@3 Misschien doet ie wat een groot deel van de bevolking via dat referendum de leiders duidelijk heeft gemaakt.

8
5 ThWil

Echt weer de linkse journalistiek. Zelfs familieleden erbij slepen om karaktermoord te kunnen plegen. Deden ze bij wilders ook. Vreemd dat ze nooit bij linkse familieleden op bezoek gaan.

8
6 Reconquista

@4 de vraag hoelang, denk als er nu nieuwe verkeizingen zouden komen dat de cosnservatieve behoorlijk veel zetels kwijt raken

@5 Dat is anders niet volgens het bedrijfsleven en volgens de recente poll aangaande de Brexit(de weegschaal is nu compleet naar de andere kant op geslagen) Niet voor niet zijn er meerdere ministers opgestapt en hebben vele van zijn Brexit vrienden met hun bedrijven de UK al verlaten!

@6 dus het is ook linkse journalistiek dat Boris met een harde brexit zit te zwaaien maar deze echter niet doorgevoerd? Wat houdt hem tegen dan de EU had al aangegeven dat zij wat hij eist niet onderhandelbaar is dus hij gaat niet krijgen wat hij wil! Hij kan in principe er vandaag al uitstappen, Hij was toch voorstander van een harde brexit waarom voert hem hem dan niet uit dan (oh ik snap hem al hij krijgt dit nooit door de democratisch gekozen parlement die in meerderheid tegen een harde brexit is) Maar ach allemaal links gepraat nietwaar.
En het is dus ook een leugen dat hij eerst een fervent aanhanger was van de EU en een tegenstander van de Brexit (komt echter uit een EU gezind nest)

4
7 psje

@7
Maar wat heeft dat met zijn vader te maken? Waarom moet de journalistiek het over die boeg gooien. Pure zwartmakerij.

""de vraag hoelang, denk als er nu nieuwe verkeizingen zouden komen dat de cosnservatieve behoorlijk veel zetels kwijt raken""

Laat maar komen. Zowel de conservatieven als de socialisten gaan dan zwaar verliezen. Farage wordt dan zonder meer de grootste.
https://www.telegraaf.nl/nieuws/3679003/brexit-party-van-nigel-farage-nu-de-grootste-in-britse-tweede-kamer

6
8 Reconquista

nog meer linkse propaganda (van een rechtse rakker)

https://www.politico.eu/2019-european-elections/united-kingdom/

hoezo de wens van het volk?

4
9 psje

@8 in geen van de recente engelse polls komt de Brexit partij a;ls grootste uit de bus! Vreemd

Zelfs de Lib dem is groter de brexit ie een kleine vierde!

https://yougov.co.uk/topics/politics/articles-reports/2019/07/24/voting-intention-con-25-lib-dem-23-lab-19-brex-17-

4
10 psje

@7 De EU is veel te veel een instrumentarium geworden van de (grote) bedrijven. Kijk maar hoe bijv werkers uit het oostblok voor een habbekrats aan het werk zijn. De autochtone bevolking verliest meer en meer zicht op werk tenzij ze natuurlijk ook voor een habbekrats aan het werk gaan. Voorts vestigen ook al die mensen uit arme EU landen zich meer en meer in de rijkere EU landen. Wie denk je dat daar beter van wordt; de autochtone doorsnee burger? En als land en zeker als kleiner EU land is je stem natuurlijk veel minder zwaar. En als je als klein land ook nog welvarend bent mag je wel de nodige pecunia ophoesten. Of je stem van mensen uit een groter land wordt niet of nauwelijks gehoord. Dat gaat zich een keer wreken. Zo ook in Engeland. Ingestemd was met een referendum. Wat een onderschatting van die EU verslaafden. De uitslag was negatief voor hen. En nou proberen ze via polls en demonstraties hun gelijk en het ongelijk van de brexit stemmers aan te tonen. Vind ik dat niet bepaald slim. Ze kunnen beter ook hun oor te luister leggen bij degenen die brexit wel noodzakelijk vinden. Misschien kan dan nog iets gered worden. Overigens ben ik van mening dat die hele EU grondig gereorganiseerd moet worden.

6
11 ThWil

@11 Werkers voor een habbekrats gaat niet meer aangezien men voor het zelfde werk volgens lands regels betaald moet worden.
Waarom hebben wij hier dan anders nog zoveel mensen in de bijstand zitten terwijl het bedrijfsleven om arbeidskrachten zitten te schreeuwen?
En de meeste regels zijn niet vanuit de EU maar zijn gewoon lands regels ( denk hierbij maar aan het verhaal an Boris en het transport van een vis!)
De EU is gebouwd op solidariteit de sterkere helpen de zwakkere zodat die dadelijk ook sterker worden (denk aan de hulp die de EU gegeven heeft aan Ierland en Griekenland)
God zij dan is de hoeveelheid zoals U ons noemt EU verslaafde nog steeds een meerderheid (en groeiende ) hoeveel van de Nederlanders is tegenwoordig voor een Nexit ? 18% (en dalende )

2
12 psje

@12 Zo kan jij het zien, doch zo ervaren die mensen die wat aan de onderkant van de ladder staan het niet.

4
13 ThWil

Nou hoef je ook niet erg trots te zijn op een Moskou-pion als Boris Johnson...

3
14 TedjeR

@14 Hersenloze opmerking van een linke extremist

3
15 Bollieboos

@13 Oh U heeft het over die 400.000 waarvan 3/4 er een is met migratie achtergrond?
Of het deel van die groep die als experiment vanuit de bijstand kon werken in de kassen maar niet op kwamen dagen. Dit is het werk wat bijvoorbeeld de polen doen voor hetzelfde geld!
Wees blij dat deze arbeidsmigranten er zijn anders kwamen wij nog ruim tienduizenden arbeiders te kort! Dit zelfde gaat voor de UK gelden , Als de polen vertrekken komen ze honderdduizenden arbeiders in de landbouw en bouw te kort! Naast de tienduizenden gekwalificeerde zorgpersoneel
Werkwaar de Britten zelf hun neus voor ophalen of waar ze niet voor gekwalificeerd zijn

1
16 psje

@15 OK zoals U het wil dan vanuit rechts bekeken de marionet van Trump dan

2
17 psje

Het standaard zwart maken. boeiend.

3
18 solidsteel

@18 Wie kwam tijdens de Brexit campagne dan met laster en leugens?
Zoals dat er ruim 350 miiljoen naar de EU ging per week (per jaar ruim 18 miljard terwijl ze in werkelijkheid netto maar 8 miljard afdroegen)
Of nog meer van die doem ideeën of zoals laats met een regel komen over verpakking en verzending van vis terwijl dit een Engelse regel was
En niks zwartmaken of zijn genoemde beweringen onjuist dan?

1
19 psje

nog meer zwartmakerij en bangmakerij dan

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2019/07/29/topman-wil-autofabriek-van-vauxhall-opel-in-engeland-sluiten-al/
quote
"Een no deal brexit is een existentiële bedreiging", zo waarschuwde de SMMT, de federatie van de Britse autosector, vorige week nog premier Johnson. De cijfers liegen er niet om: sinds 2016 is de investering in nieuwe autoproductie in het VK met 80 procent verminderd en hebben Honda en Ford de sluiting van Britse vestigingen aangekondigd.
unqoute

En laat de auto export nu hun twee na grootste exportproduct zijn van de UK

https://www.nu.nl/ondernemen/5971754/ryanair-ziet-winst-dalen-door-lagere-ticketprijzen-en-brexit.html

1
20 psje

@20 sorry foutje het is hun een na grootste export product!

Vraag is dus wat ze gaan exporteren cq willen verhandelen?

Een ander belangrijke bron van inkomsten was service verlening die vooral gericht is op de grote EU markt zoals logistieke en financiële diensten

Wat hebben de Britten te bieden naast dat ze een voormalige poort van de EU waren? Heb hier van de aanhangers van de brexit tot heden nog geen antwoord op gehad. We moeten maar op de blauwe ogen van Boris geloven en er vanuit gaan dat et helemaal goed gaat komen met de brexit toch

1
21 psje

@16 Het gaat me in eerste instantie om de Engelse situatie. En dat bij een brexit een terugslag zal komen is evident. Echter in Engeland zijn de uitkeringen niet van dat niveau dat je er nog een redelijk leven op na kunt houden. Als Polen, Roemenen, Bulgaren etc voor een laag loon het werk blijven doen komen zij in ieder geval niet aan bod. Gaat die groep weg dan zal er wel wat werk komen. Vooralsnog hebben bedrijven veel aan mensen die bereid zijn (bijv als zelfstandige) tegen een karig loontje te werken. Dus bedrijven spinnen er garen bij. Mocht het werk niet meer worden gedaan door de lokale inwoners maar het werk moet toch worden verricht reken maar dat dan de robotisering etc aan bod komt. Kijk maar wat inmiddels gemechaniseerd is. Je kunt zelfs stellen dat die mensen uit Polen etc de technologische ontwikkeling tegenhoudt. Maar goed dat is weer een andere discussie.

3
22 ThWil

@22 Waarom leeft 1 op de 5 van alle Britten (dus niet de arbeidsmigranten) nu al onder hun armoedegrens?
Deze armoedegrens ligt voor een gezin van 4 op ca 1200 euro /1000pond! (ligt op 60% van gemiddeld inkomen) ter vergelijk onze armoede grens ligt op ca 2000 euro per maand En bij ons leeft 1 op 20 a 25 onder deze grens!!(als we de regels van de Britten zouden aanhouden dan zou nederland rekenkundig geen armoede kennen)
Dit aantal zal in de UK alleen maar toenemen door de Brexit En het salaris wat de polen ect krijgen is even hoog dan wat de Britten zouden krijgen als zij dit werk zouden gaan doen!
Er zijn ook zat gezinnen in de UK waarbij beiden werken maar toch onder de armoede grens zitten (dit heeft dus niks te maken met EU politiek maar alleen met lands politiek)

https://www.nourishcommunityfoodbank.org.uk/docs/The_definition_of_Poverty_in_the_UK.pdf

PS de landbouw in de UK is hopeloos verouderd en veel werk dient nog met de hand gedaan te worden! Ze kunnen nu maar amper 60% van landbehoefte voldoen dit waren ze al met EU subsidies begonnen te moderniseren!

1
23 psje

@17 ....@15 ...Idem

4
24 Bollieboos

@24 de reactie van iemand die inhoudelijk niet met feiten kan reageren

0
25 psje

@25 Tedje R uw broertje ?

4
26 Bollieboos

@1
Vind je dat belangrijk?

0
27 -Koeievla-

@26 hoezo omdat ik van uit rechts en Ted R @14van links uit Boris een volksverlakker vinden?
En dat U niet met feiten onze opvattingen kunt onderuithalen!
Val ons aan op de feiten die we hier presenteren en counter deze met de feiten waarop U uw opinie op baseert Niet op de sprookje de die steeds uit het kamp van de leavers gepapagaait worden zonder onderbouwing.
Pond daalt volgens U niet
Werkgelegenheid gaat niet verloren in de UK
Ze dreigen hun grootste afzetmarkt te verliezen
Ze tot op een handje na nog geen handelsverdragen hebben en dat zij de honderden die ze via de EU hadden kwijt raken
Hun economie krimpt momenteel ook niet
De migratie stroom naar de UK niet te danken is aan de EU maar aan het land zelf
Zij totaal niet voorbereid zijn op een harde brexit en dit het land zeer hard gaat raken vooral de onderkant van de maatschappij (er zijn maar liefst 1 op 5 briit die onder hun armoede grens van 1200 euro per maand leven , dus ook gezinnen van 3 en meer)
Zij niet een economie hebben die ze snel kunnen omschakelen (als ze uberhaupt het geld hiervoor hebben) En voor een oer oud engels bedrijf gaat de fles op!
Dat Trump en het Amerikaans bedrijfsleven zitten te asen om het NHS te privatiseren( ten koste van wie?)
Zij voor meer dan 40% van hun voedsel voorziening afhankelijk zijn van het buitenland!
Dat de Britten dadelijk volgestouwd worden met Chloorkippen en gen gemuteerd voedsel! (willen ze tot een handelsdeal met de US komen)
Welke van deze feiten kloppen dan niet Ik zie onderbouwing gaarne tegemoet!
BTW de Engelse rekenkamer is ook met zeer pessimstische cijfers gekomen (Krimp van ruim 5% het eerste jaar na de harde brexit en nog zeker een krimp over de volgende 10 jaar)
Naast het feit dat het bedrijfsleven ook al meerdere malen de noodklok geluid hebben.
Maar ach ja deze hebben er geen verstand van toch U geloofd boris op zijn blauwe ogen of op Uw onderbuik.

0
28 psje

@28 Zo onderbuikje geleegd
Laten we eerst maar eens afwachten en niet zo schreeuwen !

1
29 Bollieboos

@29 Dat zegt meer over U dan over mij. Ik schreeuw niet ik som allen feiten op!
Dit isdus geen onderbuik maar feiten! Waar zijn Uw feiten dan als dat wat ik zeg niet waar is dan!
Als het van mij onderbuik is dan moet U toch als Fervent aanhanger van Brexit (danwel Nexit) dit met alle gemak van de wereld onderuit halen toch! (Of toch niet)

0
30 psje

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Malinois
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

"De moord op de mannen is een duidelijke schending van dat vonnis."Hoe weet 'The Rights Forum' dat?Of zijn ze met iets anders bezig?...

5 minuten geleden geplaatst door Malinois

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@5 En vervolgens hoor je er nooit meer wat van. ...

6 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@3 Strijders die geen direct gevaar vormen mag je krijgsgevangen maken maar niet zonder enig proces executeren. Overigens, zie jij een wapendepo...

8 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Bop
GeenStijl: ING Beethovenstraat 020 alweer gerenoveerd

@8 Zo, hij was dus raak. 🤣Maar nooit een antwoord van je natuurlijk. ...

9 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@30 Oh, dus nu is zijn taak stennis maken zodat andere politici de oplossingen moeten aandragen. Hou toch op....

11 minuten geleden geplaatst door Bop

progressiefliberaal
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

De realiteit is dat dit in elk land en grote organisatie gebeurt.De VS die druk zet op ASML. Von der Leyen die zich met de Nederlandse verki...

12 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Querido not
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@30 Toch zijn er wel oplossingen voor deze migratiecrisis. Niet één allesomvattende oplossing - die is niet mogelijk in verband met de huid...

16 minuten geleden geplaatst door Querido not

progressiefliberaal
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Een paar jaar terug vond ik dit nog een onzindiscussie. Maar hij heeft wel gelijk (net als Marianne Zwagerman bijvoorbeeld, trouwens).Er is ...

17 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

spookrijder
Rutte over toenemend antisemitisme: 'Dit moeten we als samenleving collectief aanpakken'

Rutte is een van de grote veroorzakers van dit probleem. ...

17 minuten geleden geplaatst door spookrijder

progressiefliberaal
Reisadvies voor Frankrijk van groen naar geel om dreigingsniveau: ‘Bezoekers moeten extra alert zijn’

De trieste staat van Europa in de 21e eeuw.Er moet gewaarschuwd worden voor het reizen naar een modern, vrij land. Dit soort berichten verwa...

19 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

NK. App
SexyxSunny Hot SexMallu Hot FilmJawani TeriSister CummedReddit EroticaLocal EsortBig Tits GiJayasudha SexAsain CumshotsBig Tits Natural PicsAilen PornDesi Panu ComXx Video SaxIndian Desi Mom XxxAdultpornoMeninas PeladinhasSean Coby PornShraddha Kapoor MmsHidden Massage VideoAmateur Porn UploadBbc SurpriseLetddoitStrpchtHot Big Boob KissLesbian Latina OrgyKari Russel NudeBrittanya LeakedDesi Clips PornColage PussyMommy Wants AnalMovies Erotic FreePenelope Ann Miller NudeSex Videos Of Indian GirlsJabetSarah Douglas NudeWwwxxx18Indian Gay NudeWolfradishPorn Amateurs FrançaisWe Are HaoryCindy Starfall PornXxx56Wwe PornstarsNalgonas PornLena The Plug DpLesbian Oragy PornTeen Nude GirlCelebrities SexingDeep Throat VideoXnxx Com Big BoobsPissdrinkingLightskin Feet PornTribal Naked WomenFree Lesbians Videos PornPopularporn StarsFamous Male PornstarXxx Video 19Indian Milk PornRandi Chudai VideoMom Fucking SonRule 34 PahealDesi Mms XnxxNana HentaiDisha Patani Porn VideoFirst SuhagratFree Masaj PornSubmissed PornJogos De 18BaddragonPırnoSandy Cheeks SexyRapes In AnimeReshma Sex Videos ComLanja PukuHardcore Crying SexKira KenerDouble Vaginal CreampieR/nsfw_hardcoreThe Best Free Hd PornTvxhixOverwatch Sombra PornIndian Gf SuckingPorn Film ShootingRay J Kim K SextapeMallu PornvideoBlack ButtpornBeurettes Videos. ComPornhd Free VideoEscuelas PornosRiver LynnAdriana Chechick SquirtFreebondage VideosKalani Rodgers OnlyfansRashel Kolaneci XxxBlair Williams Porn VideosCelebrity Sextapes LeakedMorinichi HinakoNicacado Avacado PornBangle XxxLou CharmelleJosleyn JamesAdivasi Blue FilmRechal Steele PornLive Naked BabesBestfreeporn SitesPorn PrivatesPorn Tube TumblrPornode EnanosHit Babes NakedHawaii NudesHad Sex VideoHard VideoPandora Kaaki LeakedChanel Preston Porn VideosGay Intteracial PornSuper Hot Sex VideoBhabhi Ki Chudai Sex VideoMallika Singh SexyAuto Fellatio KinkHand In PantiesRobin Meade NudeSexefantasiaAva Adams CreampieJav Eng Sub.Okkkk PornEbony Chubby PornNikocado Avocado ButtholeViolet Myers FeetHairy HunksIndianporn SeriesHentai HavenBokep ComlekXxx BoosSex Audio In TamilSunny Leone Sex Video Xnxx ComKannada Porn MoviesPornoen VivoRee Mature PornSensual Massage VidiosPornô 1080pFamilydickFunny Adult MoviesWife DildoBest Telegram PornXvideos ExtremoHot Sex Video Free DownloadXxx Japanese Video DownloadStory Sex BrazzersPorn With Hot Bhabhi