Alle regie over migratie kwijt (ejbron.wordpress.com)


Nog nooit werd Europa in de naoorlogse geschiedenis geconfronteerd met zo’n massale volksverhuizing uit het Midden-Oosten. Met zo’n onafzienbare mensenstroom die zich niets aantrekt van het Schengenverdrag en de restricties van de gepasseerde landen. Er is een continue massa in beweging die naarmate ze Europa verder binnendringt vermoeider en verwilderder raakt. W ...

door Kiki in Buitenland  ·  89 Reacties

  • 0
  • 1044x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

ISIS is een van de vele Jihadistische groepen die vechten in de regio. Zij hebben een kalifaat opgericht. En ze hebben genoeg steun onder moslims.

Zo zijn er talloze Jihadistische groepen; zoals b.v Al Nusra. Die willen ook een kalifaat. Zo kan ik nog wel even doorgaan.

Maar de Jihadisten zijn niet de wortel van het probleem..................het alom gedeelde islamitische gedachtegoed is de wortel van het probleem.

Uit dit islamitische gedachtegoed komen jihad en Sharia voort. Dat kan vele vormen aannemen zoals o.a Al Qaida, ISIS, Moslim Broederschap, Al Nusra en vele andere Jihadistische groepen.

Dus zolang er islam is zal er Jihad en Sharia zijn.

Een undercover documentaireserie over moslims zorgt voor veel ophef in Denemarken. Politici van links tot rechts zijn kwaad.

Het legde pijnlijk bloot hoe imams, die een gematigde taal spreken wanneer ze met westerlingen praten, een heel ander geluid laten horen aan moslims in de moskee.

Hier toont de islam zijn ware gezicht: wreed, barbaars, mensonterend.

http://www.nrc.nl/nieuws/2016/05/31/denemarken-in-de-ban-van-moslimdocumentaire

3
51 Brontaris

@51

Uw oplossing bestaat toch niet uit de Koran verbieden, alle moskeeën en Islamitische scholen sluiten en hoofddoekbelasting?

9
52 Hendrianus

@51 , in Denemarken was laatst ook veel ophef over verborgen camerabeelden uit een moskee. Op TV en tegen journalisten zegt men precies wat het Westen wil horen. Dat men de haat in de Koran ook verwerpt. Toen men niet wist dat er gefilmd werd, toen werd de haat gewoon gepredikt.

En ik denk niet dat het een alleenstaand geval is.

1
53 NU IK

@33 ,

nee hoor.
Dit is een column geschreven in de Telegraaf en door EJBron (inderdaad een bepaald vooringenomen site) ovegenomen.

1
54 jodelatedieho

De bedreiging, of dat een hoop mensen zich bedreigt voelen, komt inderdaad door de islam EN de falende politiek.
Wij hebben hier in Nederland de capaciteit niet om een passend antwoord te vinden.
In Israel zelf, om een voorbeeld te noemen, wonen ongeveer 20procent arabieren, terwijl de conflicten zich afspelen in Gaza.

1
55 von Bribbentrop

@52 , "Uw oplossing bestaat toch niet uit de Koran verbieden, alle moskeeën en Islamitische scholen sluiten en hoofddoekbelasting?"

Het zijn gang laten gaan is al zeker geen optie. Lost zich niet vanzelf op. Ik denk dat de enige echt oplossing is een maximum stellen aan het aantal Moslims, zo houdt men zelf ook vrijheid. Want meer Moslims zorgt overal voor strengere Islam.

3
56 NU IK

Bautzen: Morgen (18-09-2016) demonstratie tegen migrantengeweld

Al op 25 juni 2016 kwam het in Bautzen tot een massale vechtpartij door “asielzoekers”. Volgens de politie sloegen meerdere “vluchtelingen” met stokken en stangen op elkaar in, waarbij drie mensen gewond raakten.

Dit agressiepotentieel trad afgelopen dinsdag opnieuw aan het licht. Een “asielzoeker” viel in de nacht naar woensdag een 32-jarige aan met een afgebroken fles en verwondde hem zwaar.

Volgens getuigenverklaringen komt er al wekenlang een groep “asielzoekers” bij elkaar op de Kornmarkt, het zou regelmatig tot intimidatie en gepest komen.

https://ejbron.wordpress.com/2016/09/17/bautzen-morgen-18-09-2016-demonstratie-tegen-migrantengeweld/

1
57 Brontaris

14

De huidige immigratiestroom heeft weinig met echte vluchtelingen te maken die op zoek zijn naar veiligheid maar meer met een ware “volksverhuizing” uit (vooral) de moslim landen die naar Noord/West Europa willen omdat daar geld, een huis en uitkering lokt.

Veel .z.g “vluchtelingen” komen helemaal niet uit oorlogsgebied. Er zitten b.v veel Pakistanen, Marokkanen, Libanezen, Palestijnen, Algerijnen, Afrikanen, enzovoorts tussen.

Zelfs de Syriërs die oorspronkelijk (!) uit oorlogsgebied komen, komen veelal uit Turkije , Libanon of andere veilige gebieden in regio van waaruit ze naar Noord/West Europa willen vanwege de financiële en economische voordelen.

Het fundamentele punt is dat zolang de (buiten) grenzen open blijven en de Noord/West Europese landen de immigranten blijven pamperen met ruime sociale voorzieningen, gratis huizen,kinderbijslag, uitkeringen ; enzovoorts zullen veel immigranten op de “honingpot” afkomen die in Noord/West Europa staat.


"Vluchtelingen"?

Vluchteling op vakantie naar thuisland

Eritreeërs die in Nederland asiel aanvragen omdat ze zeggen te vluchten voor het regime in ’het Noord-Korea van Afrika’, gaan gewoon op vakantie in hun thuisland als ze hier eenmaal een vergunning hebben gekregen. Dat roept de vraag op waarom ze überhaupt moesten vluchten

http://m.telegraaf.nl/article/26232354/vluchteling-op-vakantie-naar-thuisland

“Vluchtelingen” gaan op vakantie naar hun land van herkomst

In Duitsland bestaan blijkbaar gevallen van zogenaamde “mensen die recht op asiel hebben” die hun vakantie – waartoe ze in Luilekkerland Duitsland absurd genoeg net zoveel recht hebben als ontvangers van een Hartz IV uitkering – uitgerekend doorbrengen in het land, waarin ze zogenaamd “vervolgd” worden en waaruit ze “gevlucht” zijn.

https://ejbron.wordpress.com/2016/09/12/vluchtelingen-gaan-op-vakantie-naar-hun-land-van-herkomst/#more-125990

1
58 Brontaris

@47 ,

"In Engeland maken sharia-rechtbanken nu officieel deel uit van het Britse rechtssysteem"

Dat is klinkklare nonsens.
En Europa is veiliger dan in de jaren 70.

9
59 jodelatedieho

** gebruiker verwijderd **

@59 O Ja???
Dat is nonsens?
https://www.groene.nl/artikel/britse-vrouwen-willen-een-verbod-van-sharia-rechtbanken
Ik kan zo een heel bataljon aan linken bijvoegen!

60 verwijderd110

Ik heb dit indertijd al op Nujij geschreven:

1. Een Mevr. met wie ik in contact kwam, was vluchtelingenadvocate geweest. Maar teleurgesteld hield ze er mee op.
Reden: mensen die aantoonbaar vluchteling zijn, krijgen meestal zonder veel moeite een status. Het zijn de bedriegers die jarenlang profiteren van procedures, terwijl allerlei instellingen en rechters van haar, de advocate, verwachtten, dat zij die mensen wel binnen de grenzen zou houden. Evenals de cliënten zelf, die zich soms onaangenaam gedroegen.

2. Ze vertelde ook van een gezin dat al jaren eerder uit, ik meen, Irak, was vertrokken. Duitsland was hun doel geweest, maar ze waren gestrand in een van de staten die ontstaan zijn uit Joegoslavië. Daar verdiende de man zijn brood, maar hij had niet de opleiding en het geld om, als immigrant, toegelaten te kunnen worden in Duitsland.
Tot de uitnodiging van Merkel. Toen pakte het gezin zijn boeltje bij elkaar. Reisde met de trein naar Istanbul, vandaar door naar de Turkse westkust en de ouders waagden hun kinderen aan de overtocht in een bootje. De verdronkenen in zee van vorig jaar zijn dus mede een uitvloeisel van het beleid van politici als Merkel en Rutte.
Uiteindelijk kwamen ze, na mooie verhalen over wat hier wachtte, in Nederland terecht.
Een puur geval van zwendel. Lukte het hier niet dan gingen ze illegaal naar Duitsland..

3. Toen Denemarken en Noorwegen vluchtelingen verplichtten zelf bij te dragen aan hun onderhoud in die landen, indien zij meer dan resp. 5000 en 10.000 euro bezaten, slingerde de Nederlandse overheid gauw de berichten de wereld in, dat hier een huis en een extra tegemoetkoming van 10.000 euro per huishouding wachtten. Een duidelijk geval van werving. Want zo'n uitnodiging gaat via de smartphone als een lopend vuur rond.

4. Deze mevrouw gaf mij ook een verklaring voor de migratie vanuit grote delen van Afrika.
Eind 2014, begin 2015 daalde door het quantitative easing programma van de ECB (monetaire financiering van Italiaanse en Franse staatsschulden) de koers van de euro op de valutamarkten binnen korte tijd met 15 tot 20%. Er kwam ineens minder geld aan in menig Afrikaans dorp. Dus werd besloten nog een of meer mensen te sturen om de inkomsten op peil te brengen.

Onze politici weten dit allemaal. Maar zij maken gemene zaak met pressiegroepen en lobby's. (Cordaid, minster Ploumen was daar directrice, , Oxfam-Novib, organisaties op het gebied van immigratie en integratie, managers van uitkeringsinstanties , enz. ). . Belangen, belangen en geld. Daar draait dit om.


Ondertussen moeten wij als burgers ons afvragen, of we voor deze politici en partijen belastingen verschuldigd zijn. Verdragen, Schengen en Dublin worden door hen actief geschonden of passief genegeerd. Zij overtreden de immigratiewetten. Evenals vele managers bij instellingen, die frauderen door immigranten verstrekkingen te geven die slechts vluchtelingen gelden.

Aan politici en politieke partijen die de wet overtreden is de burger niets verschuldigd. Integendeel. En indien mensen vanuit de gehele wereld niets met grenzen tussen Europese landen te maken hebben, waarom moeten de UE-burgers zich daar wel aan houden? Waarom zouden zij bijvoorbeeld een nationale belasting verschuldigd zijn? Of enige verplichting hebben jegens nationale politici? Vanwege vervallen verklaarde grenzen?

0
61 stanley.staatsman

Schengen opende alle grenzen. Dan vind men het opeens vreemd dat Europa overspoeld wordt door een continue stroom mensen?

0
62 Jan met de korte achterlul

@61

Wij zijn als burger van de EU een beetje murw. In 1981, tijdens de cruise missile
demonstratie, liepen 400.000 mensen mee in Amsterdam.
We zijn in de verdeel en heerspolitiek van Den Haag getrapt. Zo simpel is het.

Als gecultiveerd stemvee, kan je in Maart 1917 stemmen.

0
63 von Bribbentrop

@63
Ik wil benadrukken dat ik u niet als stemvee wil uitmaken. Ik bedoel hiermee in algemene zin.

0
64 von Bribbentrop

@60 ,

ja dat is klinkklare nonsens.
Maar blaat vooral met de kudde mee.

5
65 jodelatedieho

O we gaan wel zo door.
In Den Haag en Amsterdam: op naar de 90% moslims.

0
66 Arthur2000

-
Alles gaat vooralsnog volgens plan. Alles is nog steeds onder strenge regie van de EU.

http://curiales.nl/2015/10/24/coudenhove-kalergi-eu/

http://www.hetknp.org/2014/06/01/coudenhove-kalergie-prijs-voor-van-rompuy/

Niets aan de hand, hoor. question
-
-

1
67 MrCally1

Rekening houdend met alle niet allochtone knuffelaars blijven er heel wat autochtone knuffelaars over die vinden dat alles wat maar overkomt als een zielige migrant hier een plek moet hebben op kosten van de belastingbetaler. En als je daar dan wat van zegt ben je in hun ogen al snel racist.
Ik merk het hier in Friesland heel duidelijk: daar zijn een aantal typische pvda gemeentes zoals Leeuwarden en Heerenveen.Van die typische "rooie rakkers" welke ooit je beste vrienden waren haakten snel af als je ze zei dat genoeg genoeg is en waarom dat zo is. Ik hoop zelf dat diezelfde "rooie rakkers" uit hun eigen gaan inzien dat het een zootje begint te worden in Nederland.......

2
68 Tiidmasine

Moslims in de wereld hebben massaal opvattingen over de seculiere rechtstaat, en bijvoorbeeld over vrouwen, die niet in overeenstemming zijn met de onze.

Moslims brengen hun opvattingen niet alleen mee naar Europa, ze houden er ook aan vast.

En zeg niet dat u niet bent gewaarschuwd.

"We importeren islamitisch extremisme, Arabisch anti-semitisme, nationale en etnische conflicten van andere volken en een afwijkend begrip van maatschappij en wetgeving." Gelekt Duits inlichtingendocument.

http://nl.gatestoneinstitute.org/6840/duitsland-20-miljoen-moslims

1
69 Brontaris

47
@59

In Engeland zijn al meer dan 85 Sharia rechtbanken actief.

Inside Britain's Sharia courts: There are now EIGHTY-FIVE Islamic courts dispensing 'justice' across the UK. This investigation into what really goes on behind their doors will shock you to the core
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3358625/Inside-Britain-s-Sharia-courts-EIGHTY-FIVE-Islamic-courts-dispensing-justice-UK-special-investigation-really-goes-doors-shock-core.html

Sharia Law is alive and well in the UK as investigation uncovers shocking details
http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/sharia-law-alive-well-uk-6957168

2
70 Brontaris

MIgratie? Helaas het is veel erger en woorden als tsunami schieten zelfs te kort. Het is domweg een invasie van Europa door de islam. En wie dat niet ziet moet eens naar de oogarts.
Maar waar vroeger invasies altijd met wapengekletter vooraf gingen zodat we ons Europa verdedigden is deze invasie meer een leger van Trojaanse paarden. De invasie geschied zogenaamd ongewapend zodat we ons deze keer niet verdedigen. De wapens komen pas nadat de invasie is voltooid. We hebben van Poitiers en Wenen helaas niets geleerd.

2
71 PFL

De islam heeft verschillende keren geprobeerd Europa te veroveren.

Tijdens de slag bij Poitiers in oktober 732 of 733 versloeg de Frankische hofmeier Karel Martel een islamitisch leger onder emir Abdul Rahman. De uitkomst van deze veldslag bracht de noordwaartse expansie van de islam uit Spanje tot staan.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Slag_bij_Poitiers_%28732%29

Bij het Beleg van Wenen in 1683 bracht de Poolse cavalerie het Ottomaanse leger een beslissende nederlaag toe en voorkwam daarmee de islamisering van Europa.


Tegenwoordig gaat de "verovering" niet via geweld en legers maar via massa immigratie.

De Italiaanse journalist Giulio Meotti schrijft dat de ‘stille verovering’ van Europa door de islam nog veel gevaarlijker is dan de jihad en gewelddadige terreuraanslagen.

Onder het mom van ‘gematigdheid’ rukt de islam stap voor stap op steeds meer terreinen op, van ‘halal’ voedsel in (school)kantines, steeds meer nieuwe moskeeën, het toestaan van Sharia rechtbanken, en de infiltratie van Joden- en Israël hatende moslims in onze parlementen.

1
72 Brontaris

@70 ,

dat zijn geen rechtbanken maar raden zonder enige wettige status.
En nee, ik ben absoluut geen voorstander van deze raden.
Dat schept namelijk pseudo-wetgeving.
Maar verbieden kun je dit niet.

5
73 jodelatedieho

Het land en vrije bestaan zoals we het ooit gekend hebben, is ten dode opgeschreven. Wij worden steeds meer naar de achtergrond geduwd. Daar waar wij in ons bestaan beschermd dient te worden geeft men toe aan de moslim terreur. Stop de instroom en stel paal en perk aan de islam in Nederland. Ongelovelijk dat dergelijk haatzaai geloof hier gewoon viesingsbodem krijgt en nog bijgemest wordt ook. De opkomst van extreem rechts vind ik niet raar.

2
74 Zeekomkommer

"Alle regie over migratie kwijt"

Geheel onjuist. Alles verloopt volgens het hogere plan.

2
75 Forexer

Ik ben opgegroeid in een links gezin met als motto: Alle mensen zijn gelijk. We hebben allemaal rood bloed, we hebben allemaal dezelfde gevoelens, we denken allemaal op dezelfde manier. Het enige verschil is het uiterlijke velletje.

De eerste haarscheurtjes in die gedachtegang kwamen toen mijn moeder in de jaren 80 vrijwilligerswerk ging doen in een AZC. De agressieve seksuele manier waarop zij benaderd werd was toch wel een klein probleem. Dus is zij daar maar mee gestopt.

Het heeft mij 25 jaar na mijn opvoeding gekost om te leren dat wij niet allemaal gelijk zijn. Dat mijn rationele manier van denken als hoogbegaafde toch echt heel erg anders is dan de emotionele manier van denken die het gros er op nahoudt. En daardoor dat wij toch echt niet met dezelfde emoties kampen. Althans, niet met dezelfde emoties, in dezelfde mate, reageren op dezelfde situaties.

Nog langer duurde het voor het kwartje bij mij begon te vallen dat cultuur ook enorm bepalend is voor de ontwikkeling van een persoon. Dat de 'koele' Noor ook daadwerkelijk een gematigd, beheerst karakter heeft waar de Italiaan, Griek en Spanjaard ook daadwerkelijk temperamentvol is.
Handelscultuur, onderhandelcultuur, overheersingscultuur, nationalisme, schaamtecultuur, machocultuur en nog vele anderen. Allemaal zeer bepalend voor de belevingswereld van het individu. Voor de manier van denken, voelen en reageren (gedrag).

Uit onderzoeken die ik in die tijd gelezen heb blijkt dat de Nederlandse handelscultuur gewoon niet samengaat met de Arabische machocultuur. Dat botst, wringt en is een scenario voor een (burger) oorlog.

In een notendop:
De Nederlandse cultuur is wars van agressie. Agressie is fout. Men onderhandelt, geeft en neemt, past zich aan. Men is voorkomend, houdt rekening met de ander. Deze cultuur stelde ons instaat om handel te drijven met vele verschillende culturen. Respect voor een ander is dan belangrijk om handelspartners niet tegen het hoofd te stoten.

De Arabische cultuur is een machocultuur. Het recht van de brutaalste, de grootste mond, agressie en geweld. Zwakte, empathie, onderhandelen plaatst je aan de onderkant van de samenleving en geeft het recht je te misbruiken. Wie geeft is zwak, krijgt geen respect want geven is een teken van onderdanigheid. Je neemt. Met zoveel mogelijk misbaar, vertoon van dominantie en desnoods geweld.

In Nederland wordt op eisende en soms agressieve, gewelddadige, asielzoekers dan ook gereageerd met onderhandelen en geven in de veronderstelling dat daarna ook genomen kan worden.
Deze asielzoekers zien dat echter als een overwinning, als een teken van onderdanigheid en zullen daarop reageren met arrogantie, dominantie en het doorgaan met 'nemen'; eisen.

Op het moment echter dat Nederland zich harder opstelt, minder gaat geven en stopt met onderhandelen druist dat volledig in tegen de eigen natuur en ontstaat een identiteitscrisis; een conflict met zichzelf.

Het bootvluchtelingen debacle toont dit al goed aan. Nederland voelt zich verantwoordelijk voor deze mensen die willens en wetens hun leven op het spel zetten. Dus gaat Nederland hen helpen. Het gevolg is dat er een enorme aanzwelling ontstaat van bootvluchtelingen en het aantal drenkelingen dus alleen maar toeneemt.
De enige remedie tegen die drenkelingen is het met harde hand verbieden van deze illegale manier van het binnenkomen van de EU grenzen (gelijk Australië doet). Terug slepen tot aan de nationale wateren van vertrek (daar mag je niet overheen), desnoods het gebruik van wapens wanneer zij weigeren door te varen naar de kust. Dan stopt de stroom snel en dat scheelt duizenden drenkelingen.

Maar hee... dat kán niet in onze cultuur. Dat zien wij als onmenselijk.

1
76 Mariska3

Gematigde moslim = Beetje zwanger.

2
77 Forexer

@76
Fijn dat het verstand is toegenomen.
Want ook als je geen rechtsextremist bent, tegen racisme bent en iedereen ter wereld het beste gunt, ook dan kun je de opvatting hebben dat culturen niet bij elkaar hoeven te passen.

Soms fuseren blanke westerse bedrijven. Achteraf hoor je dat zo'n fusie mislukt is vanwege de botsende culturen.

Hoe gaat het dan met een fusie tussen Nederlanders en moslims?
Er ontstaan parallelle samenlevingen.
Wij moeten onze kunstuitingen bedekken.
Onze schrijvers durven niet alles meer te schrijven.
De moslim stelt telkens nieuwe eisen om zich "niet gediscrimineerd" te voelen, tot gebedsruimtes in wetenschappelijke instellingen.
De lange tenen van moslims maken ons monddood.
Na 15 jaar aanwezigheid doet 60% van de Syriers nog steeds niet mee.

Laten we ophouden met het multiculturele sprookje.
Moslims lossen het economisch probleem van de vergrijzing niet op.

0
78 Sterke

@76
Helemaal mee eens.
Er komt nog een belangrijk punt bij kijken: namelijk de populatie die door deze groepen vergroot wordt.
Er komen nu al "grote" gezinnen binnen, die ook weer zorgen voor "grote" gezinnen. Daardoor zal de Westerse beschaving in de toekomst, ondergesneeuwd raken, door de Arabische moslimgemeenschap.
Dat wordt de toekomst voor het Westen. Veel geleerden hebben hier al voor gewaarschuwd, alleen de politici steken liever hun hoofd in het zand...

1
79 Dieke

Wat mij betreft is het een grote kolere bende in Europa, niet alleen met de deze invasie van migranten, gelukszoekers en andersdenkende maar op heeeel veel punten. Verder was deze massa-immigratie was toch het grote plan? Ooit eens op NuJij een bericht gelezen dat de bedoeling is om 60.000.000 moslims naar Europa te halen? Ze zijn aardig op dreef i.i.g.
@8 ++

0
80 tewarm

@8 ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++.

En Brussel steekt zijn kop steeds dieper in het zand terwijl de veiligheid en welvaart steeds dieper weg zinkt in West Europa.

0
81 zoutzuur1

** gebruiker verwijderd **

@80

invasie?? 0,2% op de hele bevolking, waar maak je je druk om
in 2001 vingen we er anderhalf keer zoveel op, geen probleem geweest.
alleen hadden we toen nog geen nationale opruier

overigens komt er al 16 jaar amper iemand binnen.
cbs.nl/nl-nl/nieuws/2016/19/nederland-groeide-sinds-2000-weinig-door-migratie

en wat er binnenkomt, mag aan stevige inkomenseisen voldoen, zie ind.nl

82 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@76

''De Nederlandse cultuur is wars van agressie""

verkeersruzies, huiselijk geweld !, BN-ers bedreigd door pvv-achterban, 40% van de moskeen bestookt, varkenskoppen , brandbommen, azc-bijeenkomsten of gewoon reacties als van NU IK op ondergetekende.

de verhuftering heet dat. Nederland is enorm agressief.

.

83 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@50 NU IK

haha, 3 zinnen vol op de persoon, 0 tegenargumenten
je bevestigt mijn gelijk

84 ---deleteduser---

@76
+++++++ de spijker op zijn kop. Het was mij ook al opgevallen dat hun cultuur niet "compatible" is met de onze. Dat begon ik al te denken toen ik erachter kwam dat ze hun dochters niet met onze autochtone zonen laten trouwen. Laten er ook nog veel criminelen en verkrachters tussen zitten, en nu weet ik het zeker. Hun cultuur is niet "compatible" met de onze. Jij hebt het zeer goed verwoord.

0
85 wiseguy

@76
Enorm goede analyse, helder en duidelijk.
Maar... volgens mij stop je bij de oplossing.
Doe eens een voorstel want ik merk dan mijn ''oplossingen'' nooit zo goed vallen in fora. Misschien heb jij de heilige graal in deze?

0
86 Arthur2000

@52 Wat is jouw oplossing? Vaseline en bukken?

0
87 Forexer

@82 . Kijk eens naar de geschiedenis. In 1943 bestond het Duitse bezettingsleger uit 125.000 man. En dat was op een totale bevolking van 9102000 Nederlanders. Dus 125000/(9102000+125000) *100% = 1,35%
En uw getal van 0,2 % klopt van geen kanten. Volgens de gegevens zijn er net iets minder dan een miljoen moslims (laten we dan eens uitgaan van 900.000) in ons land. Dat komt dus neer op 900000/17000000 *100% = 5,3% en dat os toch echt iets anders dan 0,2. En weten dus uit ervaring dat een aantal mensen van slechts 1,35% al genoeg is m een land langdurig te terroriseren en onder de duim te houden. Het gevaar dat op de loert ligt is nog groter dan u altijd heeft gedacht.

0
88 PFL

@87

Wat ik als vraag stelde staat in het verkiezingsprogramma van virtueel de grootste partij van Nederland. Staat uw , vaseline en bukken', ook letterlijk in een verkiezingsprogramma vermeld?
Stof tot nadenken niet?

0
89 Hendrianus

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
baba jaga
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

ik ga weer verder met wat ik aan het doen was.Verzamelen van het bewijs van laster en werk.ik zou zeggen voel je lekker bedreigd....

zojuist geplaatst door baba jaga

baba jaga
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@20 Iemand beledigt mij waarop ik boe zeg is niet bedreigend Bob.Het woord boe is geen dreigement.Alleen voor rugloze....

2 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Defcte burger
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Van een man. Die een andere man een pracht vent noemt omdat hij willens en wetens zijn volk opoffert om een ideaal te bereiken , van zo iemand ...

4 minuten geleden geplaatst door Defcte burger

Bop
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@19 Dat ligt aan de situatie....

5 minuten geleden geplaatst door Bop

baba jaga
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@17 Dus als ik boe zeg tegen jou voel je jezelf bedreigd?...

6 minuten geleden geplaatst door baba jaga

FrisseBries
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

Ontzettende zeikerd!...

6 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

FrisseBries
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

@14Omdat je eeuwig klaag over hoe het hier gaat.En een bericht uit 2021 sta ik niet op te wachten. Er verandert nog wel eens wat, weet j...

7 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Bop
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@13 Precies. ...

9 minuten geleden geplaatst door Bop

Defcte burger
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@14 "Maarja die linkse watjes zien het woord boe al als bedreiging".Dat is ´t verdulleme ook, wat zulle we nu krijgen . ...

9 minuten geleden geplaatst door Defcte burger

LoydMorris
CIDI: Joodse vrouw uit Amstelveen aan huis geïntimideerd

https://twitter.com/GadSaad/status/1771984035897626793...

15 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

NK. App
Manila PornPornocariocaLkrnhubLarge ClitsMargot Robbie NakePorn Free Videos LesbianWebcam SexlogXxx Video 2019College Sex ComIndian Bhabhi Romance VideoNaked TeacherSexdollgenieAlex PornCaroliine_catzzAltyazil PornXnxx Boobs KissingHonoo No Haramase Oppai Ero Appli GakuenBianca NaldyNri X VideosElisa Albrich NudeThong CumshotsPorn With Movie StarsBhabhi Ki Chut VideoDani Hd PornFilmes De SexobrasileiroMichelle Pfeiffer NudesOdia Sex Story ComMastervationSex Video PinflixSirii DahlSexy Chut IndianJesica SodiDiscord EsexMisscarriejune Onlyfans LeakRita Moreno NudeErotic Mind ControlMommy Daughter Lesbian PornCharity BangsLexi Love NakedOnlyfans LovelyhimeFamilynuru ComYandare PornAnalvids GratisUschi DagardPorn Videos BengaliSunny Leone Sex Full SexSunny Lenoi XxxHospetal Pornسكس جنيفر لوپزMia Khalifa X PhotoXxx Tamil TalkJav Big BoobsBig Butt Mom PornPhub.R BondageblowjobsUrvashi Rautela Sex PhotoKim Hee Jung18 Full MovieSex Ke PhotoAmanda Sefried NudeBd Erotiques GratuitsLauren Alexis RedditSxe MmsThicclatinaMoms Teaching TeensHardcore HenataiRussian Porn TeenLiana MendozaPorn Gay ThugHijra Blue FilmBbw Aunty XxxWww Sexporn VideoPeliculas Gratis PornPetite Teen Big TitsMy PornHot Tamil Aunty NudeWife Fucks StrangerXxx With ChachiXnxx Free PornographyXxx Videos SexualMinato Haru PornHorny Lily PornIndian Threesome X VideosDaniel PornstarLon DepVictoria SweetpornFather And Daughter PronWww Pornhub.comTubeporn StarsCam Sex BrasilBig TittySubgirl0831Dad Gay Son PornIram Badar KhanBig Brazilian Booty PornIndian Doctor X VideoSunny Leone Xxx Hot MoviePhilippno PornTight BondageKarnataka New SexSecazzXx Videos KannadaXxx Video ApMyffreecamsGraniesTblop.comFeetfindeePornsexy PicsPornos TubesNoelle Easton PornhubOdisha XnxxXxx Indian Bf VideoJacqueline Porn VideoXinxx ComBengali Audio Sex VideoDesi Nude PunjabiBlonde Chubby Big TitsReddit Nsfw BrowserHumcons ComMara Luv PornPriyamani Sex VideosPenlope Cruz NudeAcche Wale CartoonPriyanka BoobsXena Zoraki PornXxx Indin ComTeen ExhibitionistPorntrxAmy Wong PornCarmela Bing PornTubegakoreCartoon Pic PornAnita XxxReal BfPorn Star PinkPornk TubesCaged LadiesLena Paul XxxBlack Nude TeenagersMature CumfestFrst Time PornJapanese Full Porn VideosSmart Girl XnxxTelanjangAnywaybrittnaayXxxtranny VideosStep Sister Xxx ComMan With PussyBest Websites For Indian PornToonporn Comics