Nederlander wonend in Donbass: "NOS één en al leugens" (blikopnosjournaal.blogspot.nl)


Graham Phillips doet het weer. Hij maakt een uitgebreid document over Ronald van Amerongen, de Nederlander die in Perevalsk woont sinds 2010... ...

door Kiki in Media  ·  195 Reacties

  • 38
  • 2128x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@131 Oekraïne heeft niet doorgegeven aan eurocontrol dat een aantal radarstations niet meer werkten, ze zijn wel verplicht dat te doen. Je weet wel die radarstations die toevallig niet meer werkten of in revisie waren.

En Oekraïne wist natuurlijk ook dat een drukke vliegroute net daar was.

En over dat JIT, het zijn bewijzen volgens hun, die zijn nog niet getoetst.

6
151 Proemevla
152 GreyB

* Verwijderd door de redactie *

153 Chat Baker

* Verwijderd door de redactie *

154 Chat Baker

Nu staat die onzin hier met 35 likes bovenaan!

9
155 mike45

@145 "waarom liegen ze tegen ons op zo'n uitgebreide schaal"

Dat valt wel mee want de NOS weet ook wel dat ze dan door de mand vallen. Veel geniepiger is de eenzijdige berichtgeving. Alleen maar zielige verhalen van pro-rebellen burgers in rebellengebied in Aleppo terwijl de verslaggever op veilige afstand in Beiroet zit. Niets over Jemen waar de burgeroorlog minstens zo erg is. Waar Saoedi Arabië om de haverklap onschuldige burgers bombardeert. Maar ja, dat is een bondgenoot, dus zwijgt de NOS.

4
156 Dune

@121 Oekraïne liegt dat het gedrukt staat. Al vanaf dag 1. Er is materiaal genoeg dat het er alle schijn van heeft dat één van Oekraïens rijkste oligarchen (Kolomoysky) met het neerhalen van MH17 te maken heeft. Dit is nooit onderzicht door de OVV of JIT. Kolomoysky heeft zelfs in een video (lachend) toegegeven dat het neerhalen een "foutje" was omdat de raket bedoeld was voor een ander toestel. Kolomoysky: "Het was maar een onbelangrijk dingetje" >


Ook zijn er de chats van de assistent van Kolomoysky, waarvan zijn Facebook al voor 17 juli was gehackt. Hierin wordt onder meer met de minister van Defensie (Heteley) gesproken over de voorbereidingen en krijgt de assistent op z'n kop omdat de video met het zogenaamde bewijs dateert van een dag eerder:

"Anatoliy Gritsenko
Slava! What the hell?! What have you bitches done? How could you upload that video the day before the operation???!!! Do you understand that the «Russists» have already given it for the expert review and requested Youtube for the date of its very first upload???" > http://en.voicesevas.ru/news/analytics/2793-kolomoyskiy-assistants-facebook-account-hacked-the-boeing-downed-by-junta.html

De invloed van Kolomoysky is enorm, tot in het Witte Huis aan toe. Hij heeft een prijs op Putin's hoofd gezet, beschikt over een eigen leger en materieel, is gouverneur van Dnipropetrovsk waar ook de verkeerstoren staat waarmee voor het laatst contact is geweest met MH17. Ook heeft hij grote gebieden in Oost-Oekraïne gekocht om schaliegas te winnen, maar kan daar niet bij omdat het rebellengebied is.

Dit, en meer, is niet door de OVV onderzocht terwijl de motieven groot zijn.

Ook impliceert de OVV met een misleidende grafiek dat er op 16 juli 2014 "slechts" 1 jet op grote hoogte (hoger dan het bereik van een MANPAD) is neergehaald, terwijl verschillende verslagen erop duiden dat ook een andere jet op grote hoogte is neergehaald. In de grafiek zet de OVV deze jet bij de andere toestellen die met MANPADS waren neergehaald, en meld het dat de hoogte waarop deze jet is neergehaald onbekend is.

Deze jets zijn neergehaald boven het gebied waar ook de vermoedelijke lanceerlocatie zou zijn van de BUK-raket die MH17 neergehaald heeft. Er is zelfs een video welke op 16 juli (een dag voor MH17) is geupload en waarin boven Torez een dik rookspoor te zien is van een lancering van een raket, vanaf het veld bij Pervomaiskiy, de veronderstelde OVV/JIT-lanceerlocatie. Grond- en bodemmonsters tonen derhalve dan ook weinig aan, slechts dat er een lancering is geweest >


Het verbrande veld, waarvan geclaimed wordt dat dit het bewijs is dat de BUK daar is gelanceerd zegt dan ook weinig. Overigens is op Google Earth te zien hoe de meeste velden rond die tijd in dat gebied vanwege beschietingen verbrand waren en zelfs nog in brand staan op de satellietbeelden.

6
157 FooCxu

* Verwijderd door de redactie *

158 Chat Baker

@157 ik begin mij serieus af te vragen of jij wel weet wat liegen en bedriegen is en hoe dat in zijn werk gaat. Alles wat je nu weer aanhaalt is op zijn zachts gezegd zeer bedenkelijk onderbouwd en al helemaal niet bewezen of allang naar het rijk der fabelen verwezen.

13
159 mike45

@159 Ah, de video van Kolomoyski is nep? Hadden ze het over een andere Boeing dan? De gehackte Facebook nep? Is dat niet Kolomoysky's assistent dan? En het is ook een andere Valeri Heteley en niet de minister van Defensie?

Kolomoyksy heeft geen macht in Oekraïne? De video met het raket-spoor is nep? Locatie nep? Het grafiekje van de OVV is niet misleidend? Geen verbrande velden rondom Pervomaiske / Stepanovka / Tarany?

Of deze transcript van 14 juli 2014, tussen Kolomoysky's assistent en min. van Defensie (Heteley) is ook nep? Wat wordt er bedoeld met "shooting scripts"? En 10 verschillende scenario's?

Valeriy Geletey
14.07.2014 20:43
Valeriy Geletey
Remind of your boss’s promise: I haven’t received the shooting scripts! Tomorrow morning, passing the report, send me the scripts and video you made.
Svyatoslav Oliynyk
14.07.2014 20:47
Svyatoslav Oliynyk
Valery Victorovich, boss gave the task to the channel director a week ago! This jerk is past lost to shame - he held back on terms! Today though they finished all. Sketched more than 10 scripts, for different versions of course of events, for the first two days. Now they are working under the next three days. I’ll send you tomorrow.
Валерий Гелетей
14.07.2014 20:48
Валерий Гелетей
And don’t forget video - Petr Alexeyevich asked me of it.
Svyatoslav Oliynyk
14.07.2014 20:48
Svyatoslav Oliynyk
Understood. Everything will be done. TTUL.

6
160 FooCxu

@160 Ik heb die video laten zien aan mensen die native Oekraïens en Russische spreken die kunnen er geen chocolade van maken. @160 al die zaken die jij aanhaalt die zijn onderzocht en gemotiveerd door het internationaal onderzoekscommissie (JIT) naar het rijk der fabelen worden verwezen.

11
161 mike45

Wat mij hierboven opvalt. Ik zie of hoor niks meer over die meneer Elliot Higgings van Bellincat.
Jullie weten het vast nog wel, dat ontslagen goudeerlijke boekhoudertje van een poppenfabriek die vanaf zijn zolderkamertje aan de lopende band anti Rusland verhalen naar de onpartijdige journalisten-vaklui stuurde.
Was die meneer in dienst van Soros? Of is hij door de mand gevallen en wordt hij nu doodgezwegen door het deugend deel der mensheid.
We zijn toch hopelijk niet partijdig als media.
Ik geloof die meneer uit Donbas dus wel, zeker nadat ik een filmpje bekeek uit Maripol waar dapperen uit Kiev bewoners inclusief vrouwen, die een brandend gebouw ongewapend ontvluchtten, afschoten als konijnen. Dat heb ik de "Rebellen" ondanks de tranen van Timmerfranz nooit zien doen.
Dus nazi-sympathisanten, ga je over dat "incidentje" in een hoekje zitten schamen.

5
162 Mollevanger

@157 +++ Hartelijk dank voor de info.

Mijn belangrijkste reden tot argwaan is het feit dat Oekraïne actief betrokken is bij het onderzoek, als een slager die zijn eigen vlees keurt. Als een van de strijdende partijen in het gebied is Oekraïne ook een verdachte . Dus bewijs dat Oekraïne aanlevert is per definitie ook verdacht. Als het JIT zijn conclusie baseert op dit bewijs dan kan er nooit sprake zijn van onafhankelijk onderzoek.

3
163 Dune

@163 het land waar het ongeluk gebeurt is verantwoordelijk voor het onderzoek het pleit dus voor Oekraïne om de leiding van dit onderzoek aan Nederland te geven. En bij het onderzoek zijn in totaal 5 landen betrokken. Bewijsmateriaal is pas bewijsmateriaal op het moment dat het aantoonbaar authentiek is. En dan maakt het dus niet uit waar het vandaan komt. Dat veel van het bewijsmateriaal uit Oekraïne komt is logische tenslotte daar is het vliegtuig naar beneden geschoten. Het bewijs materiaal uit Oekraïne wordt ook nog eens ondersteund door ander bewijsmateriaal.

Ik zie dus geen enkel probleem!

11
164 mike45

De NOS is niet de enige, zo ongeveer alle media zijn door de mand gevallen, maar ook de propaganda werkt niet meer.
Ik geef een voorbeeld van Syrië, Syrië is vanaf het begin bezet geweest door Al Qaeda / Al Nusra / IS, buitenlandse terroristen die de sharia wilden invoeren, die zich verschansten in ziekenhuizen / scholen, een waar terreurbewind, gericht tegen een seculiere staat.
Nu wordt dat nog steeds ontkend, worden berichten daarover naar het rijk der fabelen verwezen, maar als je een paar jaartjes terug gaat, naar 2013 bijvoorbeeld waren deze berichten te lezen in de NYT en de Washington Post, precies dat wat nu belachelijk gemaakt wordt:

6
165 Proemevla

@165 speciaal voor jou uitgelegd hoe de Russische media werkt!

10
166 mike45

* Verwijderd door de redactie *

167 Chat Baker

@167 Het maakt geen zak uit wie het onderzoek zou hebben uitgevoerd en de uitkomst zou ook nooit anders zijn geweest. De bewijslast is zo enorm dat niemand om de conclusies heen kan.

Alleen Rusland maar dat is logische want die hebben hele andere onderzoeksmethodes namelijk je bedenkt van te voren wat de uitkomst moet zijn en schrijft daar dan een onderzoek omheen.

11
168 mike45

@167
Maar een VN tribunaal wilt Rusland dan weer niet
Vreemd toch?

10
169 LGK

@162
Higgins (en de andere Bellingcatleden) heeft alles keurig overlegd aan het OvV en JIT. Meerdere gesprekken zijn gevoerd. Het onderzoek van Bellingcat is overigens ook mede uitgevoerd door Nederlanders. Ze beweren niet HET bewijs te hebben, maar wel aanwijzingen...

@163
"Mijn belangrijkste reden tot argwaan is het feit dat Oekraïne actief betrokken is bij het onderzoek"

Er is helemaal geen reden tot argwaan . Het is de normaalste zaak van de wereld dat het land waar een ramp plaats vind betrokken wordt bij het onderzoek. Sterker nog, normaal gesproken krijgen ze de leiding over het onderzoek. Oekraine heeft de leiding overgedragen aan NL, dat spreekt dus in hun voordeel...
Een onderzoeksteam is heeft het land namelijk nodig voor jurisdictie. Maar dat moet je toch weten..

Al het materiaal dat wordt afgeleverd, wordt dubbel gecheckt door ALLE betrokken landen in het team. Of vertrouw je die andere landen ook niet?

@165
Over media gesproken, krijg ik nou nog dat linkje uit https://www.nieuwskoerier.nl/news/50501-amerikaanse-inlichtingendiensten-poetin-gaf-opdracht-tot-propaganda-en-hackoperatie ?
Want ik krijg het vermoeden dat je beweringen helemaal niet van CBSnews komen, maar van een complotsite. Ik heb je nu al meerdere keren gevraagd om die link, want ik krijg hem zelf niet gevonden op de site van CBS.

10
170 GreyB

@167
Rusland kwam pas veel later met de optie tot een VN onderzoek. Toen was het OvV al klaar en de uitkomst beviel Poetin niet.
En daarbij, Poetin hield ook het VN tribunaal tegen..

10
171 GreyB

@170 En zo bouw jij je verhaaltjes op, op basis van aanname en vermoedens, geen bewijzen.

6
172 Proemevla

@172
Als ik die bewijzen van jou in https://www.nieuwskoerier.nl/news/50501-amerikaanse-inlichtingendiensten-poetin-gaf-opdracht-tot-propaganda-en-hackoperatie niet krijg dan houdt het op.
Ik bouw mijn mening op info uit artikelen, niet uit filmpjes.

10
173 GreyB

@172

U durft...!!!

5
174 Münchhausen

Er is nog steeds geen bewijs geleverd wie dat vliegtuig uit de lucht schoot, buiten SF fantasieen.
De enigen die er voordeel uit putten zijn de figuren van Svoboda, Asov vrijwilligers en andere nazi-clubs. Personen uit de omgeving van Lviv waar 38% van de bevolking op Svoboda stemde.
Een facistische beweging met 4 ministers in Kiev, personen met een eigen opleidingscentrum geheten "Joseph Goebels political institut" waar men het SS wolfsangel vaandel voerde, de nazi,s opleidde, en de beesten losliet op de burgerbevolking O-Oekraine.
Vraag maar aan Van Baalen en Verhofstadt hoe het allemaal zit Die stonden te schreeuwen op het Maidanplein tussen bovengenoemde figuren.

6
175 Mollevanger

@175 wat een onzin niemand had belang bij het naar beneden schieten van MH17 het was gewoon een hele domme fout met een verschrikkelijke afloop. Uit alle bewijzen blijkt dat de Russische terroristen dachten een Antonov vrachtvliegtuig uit de lucht geschoten te hebben.

Maar dat doet er niks aan af dat je wel verantwoordelijk bent voor wat je doet en de BUK ook.

11
176 mike45

@175
"Er is nog steeds geen bewijs geleverd wie dat vliegtuig uit de lucht schoot, buiten SF fantasieen."

Dat klopt, daar loopt nog onderzoek naar door het OM/JIT. Maar men weet wel uit welke hoek het komt.
De rest is grote onzin..

10
177 GreyB

@173 Ik heb het je gezegd, CBSNEWS, zie niet in waarom daar een linkje bij moet, kun je zelf makkelijk vinden.

7
178 Proemevla

@163
“Mijn belangrijkste reden tot argwaan is het feit dat Oekraïne actief betrokken is bij het onderzoek, als een slager die zijn eigen vlees keurt.”

Wetende dat Kiev en de Oekraïnse geheime dienst keer op keer aantoonbare leugens hebben verspreidt zodoende de internationale gemeenschap/regeringen achter hun zaak te scharen.

4
179 Lias

@179 onzin Nederland heeft de leiding en het openbaar ministerie is echt wel zo professioneel om feit en fictie van elkaar te scheiden. Je denkt toch niet dat de Nederlandse OM een risico wil lopen op een afgang als het voor komt bij de rechtbank.

10
180 mike45

@179
"de Oekraïnse geheime dienst keer op keer aantoonbare leugens hebben verspreidt "

Nou, noem er eens een paar?
Ik ken ze niet

10
181 LGK

@178
Ik heb alle relevante artikelen van de laatste dagen doorgekeken op die site, maar dat wat jij beweerde ben ik niet tegen gekomen.

@179
Welke leugens uit Kiev en van geheime dienst waren dat?
Als het aantoonbare leugens waren, dan hebben de onderzoekers van het OvV en JIT dat beslist ontdekt en Oekraine erop aangesproken.

9
182 GreyB

@182 Bijvoorbeeld deze:

7
183 FooCxu

@183 dat jij al die complotsites die op internet filmpjes verspreiden moet jij weten maar dat begin ik niet aan. Er zijn onafhankelijke onderzoeken geweest uitgevoerd door experts op dat gebied. En die komen met de bewijzen en die zijn voor mij heel overtuigend en niet alleen voor mij voor de hele wereld behalve Rusland.

11
184 mike45

@183
Vertel het eens in je eigen woorden ipv die eeuwige YouTube filmpjes.
Iedereen kan wel een Engelse vertaling onder een filmpje ztten, dat niemand (spreek geen Russisch) kan controleren.
Mijn voornemen voor 2017 is namelijk geen youtubefilmpjes meer te bekijken op NK.

8
185 GreyB

@184 Er werd in @182 gevraagd naar welke leugens uit Kiev en van de SBU kwamen. Voorgaande link is daar een voorbeeld van, op de Youtube-pagina van diezelfde SBU. En nee, da's geen nep-pagina.

5
186 FooCxu

* Verwijderd door de redactie *

187 Chat Baker

@181 @182

- Aankloppen bij de VS vanwege de Invasie van Russiche troepen met "bewijs", bleken naderhand foto's uit 2008 te zijn.
- Verijdelde aanslag op Koenders
- radars eerst in onderhoud, daarna kapot
- Nederland had niet om Radarbeelden gevraagd, toen weer wel gevraagd.
- Ontkennen van aanwezigheid van eigen bukinstallaties
- Vervoer/verplaatsing van Bukinstallaties die zgn van Rusland waren, bleken hun eigen installaties te zijn
- Het neerhalen van het Antonov 26 vliegtuig met een Russische BUK, bleek met manpads

4
188 Lias

@188 zit je nou die man die Rutte en alle andere EU leiders afbeeld met Hakenkruizen en Russische militairen fotoshopt in Nederland na te praten. Wat een onzin. Alles wat je daar aanhaalt is al talloze keren naar het rijk der fabelen verwezen met onderbouwing.

5
189 mike45

* Verwijderd door de redactie *

190 Chat Baker

@181 Uhm de leugens dat de radars uitstonden of in reparatie waren tijdens het neerhalen van de MH17.
Plotseling zijn er 2 jaar later wel ineens radarbeelden vrijgegeven door Oekraïne en ook nog eens meteen gebruikt in het rapport.

De videobeelden die Oekraïne de media in stuurde van Pro-russische rebellen die bij het oppakken van een beertje maar weinig respect toonde, (de echte waarheid werd pas later achterhaald door de BBC die het hele filmpje lieten zien van een rebel die een beer oppakte, het weer teruglegde en een kruisje sloeg.

Hier nog een leugen van de SBU:
http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/geen-aanwijzing-voor-aanslag-op-koenders-oekraine

http://nos.nl/artikel/2073638-geheime-dienst-oekraine-betrokken-bij-kunstroof-westfries-museum.html

Ik kan wel doorgaan, maar jou hoef ik niet te overtuigen, jij bent zo verblind door je eigen mening, dat je niet meer openstaat voor andere mogelijke versie's van de waarheid.

1
191 Snuggles

Het perspectief vervormt de kijk op de dingen, dat geldt ook voor Van Amerongen. Wij hebben geen staatsmedia. De politiek in Nederland garandeert een vrije nieuwsgaring. Net als de grondwet. Journalisten kunnen er naast zitten, maar dat wil niet zeggen dat de hele NOS een spreekbuis is van de regering.

0
192 Conclusius

@186 En stil is het in trollenland. Dank voor je vele voorbeelden.

@176 spreekt zichzelf ook tegen want als er niemand belang had bij het neerschieten van dat vliegtuig en er dus geen voor de hand liggende verdachte was, waarom gingen alle beschuldigingen dan vanaf een paar minuten na de crash in de richting van de rebellen en rusland en werd er die richting op gedoelredeneerd.

Het is duidelijk dat oekraine een verschrikkelijk corrupt fascistisch land is. De as van het kwaad gaat zeker door dat land met zijn rivaliserende grootmogolen die alles doen om hun rivalen dwars te zitten en niet malen om 300 onschuldige levens zoals u @157 al bewijst. Met dat land maar vooral met die goddeloze moordenaars, sluiten onze EU-leiders een kandidaat lidmaatschap overeenkomst af.

1
193 Hollander1967

@189
"Alles wat je daar aanhaalt is al talloze keren naar het rijk der fabelen verwezen met onderbouwing. "

Heb je vast bronnen van?

0
194 Lias

De lijkenpikkers komen steeds weer met de MH17.
Het wordt tijd dat familieleden van de slachtoffers hier iets over gaan zeggen.

1
195 eh

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
LoydMorris
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

We gaan het de komende tijd beleven en ervaren wat Europa met z’n onnozele, ondoordachte verdragen, binnengehaald heeft. . . ...

3 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

soapbox
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

Dit is de beloofde diversiteit van culturen toch? Wat ons alleen sterker en beter maakt. 🤡...

6 minuten geleden geplaatst door soapbox

soapbox
Hoogopgeleide Nederlander praat duurzaam, maar leeft er niet naar. ‘De kloof is schokkend’

Dezelfde mensen die voor immigratie zijn van zielige vluchtelingen , want we moeten ze helpen. Totdat ze er mee in aanraking komen in hun buur...

7 minuten geleden geplaatst door soapbox

LoydMorris
Nieuw azc leidt tot ernstige bedreigingen politici: ‘Er lag een plastic pistool op mijn motorkap’

De “gewone burger” wil geen AZC in zijn/haar buurt. . . ...

11 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Zie Hier
Minister voor Rechtsbescherming Weerwind: 'Ik ga aangenomen motie niet uitvoeren'

Tja je bent links en je laat zien dat je links bent!Links = niets anders dan een dictatuur!...

12 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Hoogopgeleide Nederlander praat duurzaam, maar leeft er niet naar. ‘De kloof is schokkend’

Noemen ze het bekende links lullen maar rechts met dubbele snelheid de zakken vullen!Is dezelfde redenatie als met belastingen: je kunt bete...

14 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Nieuw azc leidt tot ernstige bedreigingen politici: ‘Er lag een plastic pistool op mijn motorkap’

Zolang de oorzaak niet word aangepakt zal dit waarscijnlijk vaker gebeuren!Mensen willen dat hun stem gehoord word en er naar hun mening gel...

16 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

soapbox
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@36 Wie zegt dat ze zich identificeren als mannen? :)...

19 minuten geleden geplaatst door soapbox

Zie Hier
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

Ach is een keuze van de politici die hebben er voor gekozen om de 15e eeuw van Afrika en Azie naar de EU te verplaatsen!...

20 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

soapbox
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

Logisch gezien je niet van geslacht kan veranderen.Je kan zoveel fantaseren over wie of wat je denkt te zijn, maar dat is erg gevoelsmatig voo...

20 minuten geleden geplaatst door soapbox

NK. App
XhamsterlivالقحابMarleny AleelaynFarst Time PornCumming In CupFree Indian Gay Sex VideosHd Sex Video KannadaHindi Mein Blue PictureBbeach PornIncest WebsiteTyra Banks PornSexually Broken VideosPornozin ComFree 3dporn GamesSexual AnimationHot Sex In GymBlack ShemalevideoNecar Zadegan NudeSex Sex Sex FilmSasur Aur Bahu SexBiggest CumshotsCharlotte Emerson NudeMidna XxxWet T Shirt TitsFreemoviexxxSarah Young PoTamil Sex BoysIndianhomemadeShygothexhibKorean Film PornSiska TvNezuko SexyNaughty America FullSherlyn Chopra Nude PornDani_parkerrDyan Cannon NudeOlder Woman Naked PicsXxx Movie 2016Hareem Shah LeakedAngie Varona LeakStoryline Porn MoviesDiamond Jackson MomMexico PornKpop NakedEmmanuelle PornReddit N S F W AsiansCelebrityy NudesPorn Gay PayXxx Hot Bf VideoDog Hd BfProstate BlowjobsReddit SextAtk ModlesGloryholegifIndian Pornstar ListDanny D Sex ComGum 4k ComPorn Clips ComPornos En Español GratisGames PornNoodlemaganizeBon VoyeurDorcel ClubBeautiful BigtitFreeplrnGaydaddy PornHardcore Crying SexMilf LoveBald VaginaSwinglifestileNaked BruneetesHyungry PornAlba DesilvaX Videos Savita BhabhiBajaj Sex Video4k Hd Porn Videos DownloadBngbroTonight's Girlfriend HdKonulu PornokarCorrina Kopft TitsNude In VietnamMomxxxcomBunnyliaSpankbang BbcCouple Porn HdBigcock ShemalAlena Croft AnalKooku VideosMom And Son Sharing Bed In HotelVerigin PornMama Hijo PornVideos Pornograficos De Maduras GratisBig Tit AnalMilf Xxx HdHandjob In MoviesPornmovies Online FreeE621.nrtSybian OrgsmPornotabooSaxi Video ComNaked Big Breasted WomenSarah Vendella8museWannonce GratuiteMao KurataFreeporn MexicanasNancy Travis NudeNaked GolfHairy NudesSister BjNude Beach GirlaPorn Hd Full VideoAubrey GoldNude BlondaNxxxx SexMallu Aunty Nude VideosKerala Aunty Xxx VideosSon Mother PornIndia Porn AnalNina Hartley StraponCheater FootjobPersicope PornChaturbate+Seducing PlumberBig Black AssfuckingBum FucEbony Hardcore AnalMia Khalif Porn StarReddit DirtysmallManhwa18 ComEscort Paris 16Nikita DeniseTom X MarcoKolkata Sonagachi Blue FilmFemale Friendlh PornCaught Jacking OffWoman Dog Pornاتمي سكسDakotajames PornSexybody PornMercedes Carrera LesbianSkilthegamesNude Accounts On InstagramHq HemtaiSexin Gta 5Adison Rae NudeOld Aunty XvideoLauren Gottlieb NudeFreeuse Fuck With Hot Gamer RoommatePronografia Gay