Imanuelle Grives lijkt jokkebrok: ‘Ze heeft hulp nodig’

Het lijkt erop dat Imanuelle Grives inderdaad zat te jokkebrokken toen ze riep dat ze aan het drugsdealen was om zich voor te bereiden op een rol. Dat meldde Bart Ettekoven vrijdagavond in Shownieuws. Grives reisde vorige week voor het festival Tomorrowland af naar België en nam een hele drugsapotheek mee. Ze liep te dealen op het festivalterrein en werd de Vlaamse cel ingegooid. Daar zit ze nog steeds. Sterker nog: gisteren is bepaald dat ze minstens nog een maand vastzit.

Eerst riep Grives dat ze zich aan het voorbereiden was op een rol, maar dat lijkt een slap excuus. Er is helemaal niets over bekend. “Je zou toch zeggen dat er allang een regisseur of zo zich had moeten melden“, laat het Vlaamse Openbaar Ministerie weten.

Het lijkt erop dat het management van Grives haar eerdere verklaring nu terugtrekt: “Imannuele beseft dat ze professionele hulp moet zoeken om te kijken hoe het kan dat ze in deze situatie is beland.

Ettekoven denkt dus dat Grives aan het jokkebrokken was. “Ik vind dit eigenlijk een heel veelzeggend statement, want daarmee zeggen ze eigenlijk dat ze een groot probleem heeft. Het staat ook lijnrecht tegenover het eerdere verhaal dat ze het voor een rol heeft gedaan. Dan zou je natuurlijk geen professionele hulp moeten hoeven zoeken.”

De Weekend-baas vraagt zich af wat er aan de hand is. “We weten natuurlijk niet wat hieraan ten grondslag ligt. Waren het misschien wel hele grote geldzorgen die ze had en dat ze daarom drugs heeft moeten gaan dealen? Dit kan alle kanten op. Heeft ze een drugsprobleem?

Alleen al het feit dat ze zeggen dat ze professionele hulp moet gaan zoeken en dat ze dat zelf ook wil, dat geeft eigenlijk wel aan dat er dus een probleem is.”

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen