door Inter in Overig  ·  178 Reacties

  • 13
  • 1199x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Halalsema wil liever alleen de pedo's laten varen mag van Mo de grootste pedo aller tijden.

LGBT past niet in het plaatje van Amsterdamistan.

3
151 Uitede aka Espede

* Verwijderd door de redactie *

152 Geert

* Verwijderd door de redactie *

153 Geert

* Verwijderd door de redactie *

154 Geert

* Verwijderd door de redactie *

155 Undertaker

@154 @155 Wat een onzin. Lees @147 anders nog eens, misschien dat jullie het dan wel snappen.

@153 Wat snap jij? Je hebt het niet eens door wat andere ermee bedoelen. Daarnaast degene die er over begon zei "Ik zal de advocaat van de duivel maar spelen".
Maar dat zal jij vast ook beter begrijpen dan.
Volgens mij hebben jullie een apart woordenboek waarin woorden een andere betekenis hebben.

4
156 etymologie

* Verwijderd door de redactie *

157 Geert

@143 Het is niet mijn mening, ik draag een feit aan. Mensen worden geboren met de pedofiele geaardheid, wat niet in zal houden dat ze kinderen misbruiken.

@145 Je seksueel aangetrokken voelen tot is heel wat anders dan erna handelen. Als jij ooit hebt gedacht bij het zien van vrouwelijk schoon "zo, die zou ik wel even een flinke beurt willen geven" of iets in die richting, ben jij dan schuldig aan verkrachting? Er bestaan behandelingen voor pedofielen, maar juist omdat het zo'n taboe is zijn er die geen hulp zoeken.

@149 Nou ja, daar mensen zo geboren worden, zie je de link niet met homoseksualiteit?

1
158 Bluth

Heel voorspelbaar maar allemaal.

0
159 solidsteel

@157 Zeer simpel, laat maar zitten, je snapt het werkelijk niet.

4
160 etymologie

* Verwijderd door de redactie *

161 Geert

@158 :
Combineer je 1e met je 2 link:
Een aangeboren geestesziekte.

Dat heeft weinig met homoseksualiteit te maken.

ps. Ik ben niet tegen meer informatie en wil best geloven dat de meerderheid van de pedofielen geen gevaar vormen.
De groep die hier echter naar de Pride wil zijn waarschijnlijk degene met zieke, gevaarlijke ideeën.

0
162 Jackd

@162 Zo kwalificeren ze het, omdat pedofilie een probleem is. Maar feitelijk is het geen geestesziekte, omdat je er niks aan kan doen wanneer je zo geboren bent, net zoals een homoseksueel, of een heteroseksueel. Hierin heb je geen enkele keuze.

0
163 Bluth

@163 Behalve dan dat homoseksualiteit geen geestesziekte is.

Je kan je leuk op enkele uitgezochte feiten blijven richten, liever kijk ik naar de praktijk en wat de groep wil waar dit artikel over gaat.

Denk er daarbij ook aan, dat een kleine groep het voor de rest kan verpesten. Van bijvoorbeeld pedo jagers is in Nederland niet of nauwelijks sprake, dat kan snel veranderen.

0
164 Jackd

@44 : Richt dan een Anonymous praatgroep voor ze op, als u ze zo zielig vindt, omdat ze de geestelijke discipline niet hadden toen ze de eerste keer op het idee kwamen om het rigoureus te verwijderen.

Bij Alcoholics Anonymous kunt u gebruiksaanwijzing krijgen voor het oprichten van een praat- en onderlinge steungroep om elkaar met de tengels van kinderen af te laten blijven en er TOCH over te kunnen praten.

Zo goed?

0
165 Wendel

Het is allemaal identiteitspolitiek om ons - de grote meerderheid die fel tegen de LGBetc beweging is,te vernietigen., dan wel struktureel te beschadgen maar moeten zwijgen. De superhoge ZELFMOORD cijfers binnen deze groepen worden altijd verzwegen. Dan ben je niet zo "gay" (vrolijk...) De media geven deze randgroepen met voorrang een podium. - . Onze politici willen dit ook, want het klinkt zo "politiek correct" (links...dus) In de Weimarrepubliek stuurde de kleine club van socialistsche joden dit ook aan ; de verwording en vernietigen van de Duitland. Dit snelle verval van de Moraal gebeurde vanuit de stad Weimar van 1921-1933. en toen waren de Duitsers het goed zat en kozen bij verkiezingen 1933- een nieuwe kanselier. Het woord Weimar is as veel later door historici en politici bepaald; de Duitsers noemden deze verschrikkelijke periode- met bv. hyperinflatie- de judenrepubliek. Lees wat deze Leidse professor er van vindt..-Prof. Paul Cliteur - Tegen de identiteitspolitiek: 'Identiteitspolitiek is racistisch, narcistisch en verdeelt de samenleving' | ThePostOnline
https://tpo.nl/2019/07/26/prof-paul-cliteur-tegen-de-identiteitspolitiek-identiteitspolitiek-is-racistisch-narcistisch-en-verdeelt-de-samenleving/

1
166 flessenhals

@164 Omdat het uiten hiervan geen probleem voor de samenleving geeft. Een pedofiel is zo geboren, net zoals een homoseksueel of heteroseksueel.

Je kijkt liever naar de praktijk? Wat bedoel je daarmee? Volgens mij is de praktijk dat best veel pedofielen geen hulp zoeken vanwege het taboe wat er heerst wat betreft pedofilie, en dat men hierbij direct uitgaat van het mishandelen van kinderen.

0
167 Bluth

@167 :
o.a. deze (smerige) praktijk:
Ze kiezen zelf de tekst "kinderbevrijdingsfront"
Wie willen ze bevrijden en waarvan?

Misschien kunnen we eerst eens kijken hoeveel veroordeelde pedoseksuelen zich in deze groep ophouden, zich voordoend als "onschuldige" pedofielen.
Tot nu toe waren het meestal (of zelfs altijd?) veroordeelde criminelen die zich met dit soort protestgroepen bezig hielden.

0
168 Jackd

* Verwijderd door de redactie *

169 OnLiNe

Even opletten! Meeltje heeft er weer een account of medewerker gewonden en staat al 14 keer op dit lijntje, met, kwats! (... onzin = kwatch (Diesters); onzin = kwats kolder (Boksmeers); onzin = kwats (Achterhoeks); Onzin = Kwats (Amsterdams); onzin = kwats (Astens); onzin = kwats ...)

0
170 Verwonderd

* Verwijderd door de redactie *

171 OnLiNe

@167 : Bij IEDERE andere afwijking van het gemiddelde zegt de psychiatrie dat het een zaak is van genen EN opvoeding, en dat zou hierbij ineens niet zijn?

Zolang zij van jongs af weten dat het absoluut niet acceptabel is, zullen ze als ze jong zijn en wel eens hormonen hebben gieren en dan per ongeluk een blik op een jong kind werpen, er zelf van schrikken en het onderdrukken, en dat is goed.

Het is niet goed en heilzaam om alles maar te laten groeien en bloeien wat er in je vroege puberteit in je onvolgroeide hersens opkomt, en een redelijke sociale controle en de nodige taboes zijn erg handig om zeer jonge mensen duidelijk te maken wat wel en wat niet.

3
172 Wendel

Kinderen die nog niet aan sex toe zijn horen niet met sex bezig te hoeven zijn, als ze daar toch toe worden gebracht/gedwongen raken ze getraumatiseerd en is de kans kleiner dat ze later een stabiele relatie hebben en stabiele kinderen opvoeden. Is dat misschien ook de bedoeling van het feit dat men juist de westerse maatschappij dit soort ongein probeert door de strot te rammen?

0
173 Wendel

* Verwijderd door de redactie *

174 Undertaker

@162 Jackd
Ik ben het over het geheel genomen eens met "Bluth".
Homosexualiteit werd vroeger ook gezien als geestelijke afwijking. Nog niet zolang geleden. In veel landen misschien nog maar 50 jaar geleden of iets langer. (o.a Amerika en V.K.)
Nog steeds is homosexualiteit niet geaccepteerd in veel landen. Het wordt daar dus niet "normaal" gevonden.

Vanuit het standpunt van zo'n pedofielenclub kan ik hun actie wel begrijpen. Homo's en andere "stromingen" zijn hier geaccepteerd en hun willen nu ook hun kans grijpen. Dat kon je allang aan zien komen.
Maar ja, met de "vrijheid" van pedofielen komt een andere groep in problemen, de kinderen die hier helemaal niet om gevraagd hebben. En de ouders van die kinderen die de pedofielen straks willen gaan lynchen. (begrijpelijk, zou ik ook doen met zo'n imbeciel).

1
175 The Investigator

@175 :
Jammer dat je de "goede" bedoelingen van deze club als zoete koek slikt.
Ze brengen het mooi, doen alsof ze zich aan de wet willen houden, maar ondertussen..

Ken je deze nog:
https://nl.wikipedia.org/wiki/Vereniging_MARTIJN

weer actueel, dit is van vorige maand, toeval?
https://www.hartvannederland.nl/nieuws/2019/leden-van-verboden-pedoclub-martijn-weer-actief/

0
176 Jackd

@174 Jij spoort echt niet.

1
177 etymologie

* Verwijderd door de redactie *

178 Undertaker

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Slavink
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

Nou, met deze oplossing hoef ik verder niet meer mee te denken over de lasten van de vasten ...== Vanuit het geloof zijn er meerdere uitzond...

zojuist geplaatst door Slavink

Reconquista
Hond gedumpt op station Purmerend: achtergelaten met tas vol spullen

In ieder geval beter dan aan een boom in het bos vastbinden maar ik vraag me af waarom de eigenaar ze niet gewoon naar het asiel heeft gebracht....

1 minuut geleden geplaatst door Reconquista

Botlleneck
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

Maar die druk is er wel degelijkex collega Achmed nam altijd verlof mer Ramadan,ging ie naar Marokko om zn hoog bejaarde moedertje te overtu...

1 minuut geleden geplaatst door Botlleneck

Slavink
LIVE | ’Palestijnse terrorist geeft in verhoor verkrachting van Israëlische vrouw op 7 oktober toe’

De Israelische soldaten hebben deze knul toch netter behandeld dan de Russische soldaten met de daders van de City-Hall-aanslag....

2 minuten geleden geplaatst door Slavink

LoydMorris
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@9 Voor mij zijn het ook mensen hoor!!!! Kijk, dat jij er geen probleem mee hebt dat de "gewone vrouw" binnen de sport geen schijn van kans ...

2 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Botlleneck
Politie in actie voor vroegpensioen: 'Doorwerken tot je 70ste? Mooi niet'

Ik vond het na 30 jaar ploegendienst wel genoeg,mn lijf ook.De baas bood een RVU regeling aan=1400 nettoDan zou ik 1800 euro netto inleveren...

10 minuten geleden geplaatst door Botlleneck

Biscanna
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@25 Nee, integendeel. Je ziet het overal waar die lui vertoeven. Maar ik kijk dan ook niet weg, dat is een typisch englinks dingetje 🙈...

11 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Reconquista
84% NSC-kiezers wil niet opnieuw Omtzigt stemmen - NieuwRechts.nl

Die man heeft een ontzettend moeilijk en vermoeiend karakter. Ik heb nouog een partij zo snel zo veel kiezers zien verliezen. Hij vind regels be...

12 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Slavink
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Tekort? Te veel!...

16 minuten geleden geplaatst door Slavink

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@8 Voor mij zijn het mensen. En daar praat je gewoon met respect over.Waarom transgenders niet respectvol zouden zijn naar vrouwen is mij een...

16 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Milo Hanson BuckCollege Hd SexGrace CharisFamily Sroke PornViolet Sumners PornXxxporn FamilyOnlyfans CompilationX Xx BfTriple X Movie Series ListXnxx Cum InsideYawa Chichi Tayu Tsukiyo No KoiwazuraiLittle Caprice BbcMad LifesCfakesTheorderofphoenixxxGoldenalexisDani Daniels PovBokep Sub IndonesiaCoqqnuFatla ModelMaria Gjieli XxxSusannah Gibson Sex TapeMiley Cyrus PusyJeu PornoFree Porn HobAria GiovannyKristanna Loken Nude200gana-2892Joi PovMariam Olivera OnlyfansShane Diesel CockDeepthroat Gagging PornBest Hentai Of All TimeBrazzers Video ComTamil Hot PornIndianpornxxxVidros PornLisa AnnmilfAlexandria Daddario PornhubSuck Dads CockBlack Women AnalKidnep PornSpread VaginaLuckycrush.Animation PornographieHentai InsectDebonair BlogLenaheadey NudeCassidy KlrinSonakshi PornTori Black XvideosDesi Bhabhi Chudai ComLana Parrilla NakedSex Scene In MoviesLaura SaenzHentaienglish DubTit PicSophieraiin LeakedXnxx SoftXxnx XxxxMasterbating Dirty TalkFacesit Knockoutهنتاي مانجاThirdcrisisTweeter NudeTit DeopLesbian Sex ImagesLilianahearts OnlyfansCavinder Twins NakedSex XxzHotnakedbabesSpooning PornPorn InsertSexy Hot Naked WomenFlash PantiesHebtai ComicsX HamterPorn ScatoTg TubrCuzinhoPuppiwii LeakedTamanna Sex PhotosBollywood Xxx Sex VideoXxx Indian House Wife SexJennajamesonnudeClit TeensRatchet And Clank Porn8muse.conDress BdsmBettie Bondage PornKatrina Kaif Sex ComO PriyaHollywood Sex Videos HdSxe VdeioDiarrhea PornLegendados PornNanga Sex VideoXbox XxxAnal Fuck PicsSarah Illustrates LeakAshely AokiMalayalam Sex Video LiveOverwatch Porn.Milfs LiveJohana AmayaHotsextube ComAlt Balaji SexBeautifulnudeteensBoobs.ocmBigdicksXxx Video HdKaren Gillin NudeMichelle Monaghan HotRandi Sex VideoBlacked Sax VideoJulia Ann Full PornCathybarryBig Boob TittyfuckSatyr PornPirn Videos FreeFunsizeboyDickdormEmma Hix FeetDigitalplaygroudXxx Sex BideoJapanese Mature PornHentai KonanMike Russo PornAsian Cam GirlsPornosbrasileiro ComViksen PornXnxx EgyptCartoon BpGudda Ka PhotoVideoxnnxPormgifSofia NudeTspussyhuntersStella Barey TwitterVirtual Reality Xxx VideosXnxxx SleepDanica Patrick SexyOppai Loli HentaiTape GaggedTurtling PornXxx Hd SiteBf Sexy Full HdCvideos ComBangla Sxy VideoCumload Videos