Chileense overheid geeft beelden UFO vrij (rt.com)


The report from an alleged UFO sighting by the Chilean military over two years ago has just been declassified and the internet is abuzz with speculation – this is one mystery that has experts completely stumped. ...

door kostennochmoeitegegeven in Wetenschap  ·  40 Reacties

  • 3
  • 1009x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Als je wel gelooft in een nooit bewezen god in de lucht, waarom zou je dan niet kunnen geloven in het bestaan van UFO's en leven op andere planeten? Of zouden ze toch met elkaar te maken kunnen hebben?

6
1 Pirate

Ik denk dat wij mensen onze godsdienst hebben gebaseerd op eerdere bezoeken van buitenaardse beschavingen. In alle religies komen afbeeldingen terug van wezens die uit de lucht komen. Omdat we destijds minder ontwikkeld waren dan nu, hebben wij dit aangezien als goden. Want als je denkt dat de wereld plat is en wij de enige beschaving zijn, is dat ook de enige logische verklaring als je toen leefde.

9
2 Sniper_on_speeddail

Unidentified Flying Object. Geen marsmannetjes.

0
3 Robot

@2 Religies staan ook vol met wezens die uit de grond komen, dat wil nog niet zeggen dat er vroeger molmensen of zo waren.

8
4 dani

Alleen kut vervelend dat die gekken kennelijk miljoenen km reizen zonder ons gedag te zeggen. Super onbeleefd.

2
5 Venividivici

@2 ,

Mweh. Mensen keken altijd naar de lucht voor antwoorden. Voor de datum, tijd etc etc. Bedenk je dat in die tijd in de avond niemand naar een tv scherm zat te turen. Mensen hebben bv gekke conclusies getrokken bij het aanschouwen van een komeet of zonsverduistering. Gebeurden genoeg vreemde dingen in die tijd zonder marsmannetjes.

0
6 Robot

@4 Mensen beleefden in die begintijd de zaken heel anders als wij dat nu kunnen doen. Denk alleen al hoe mensen over bliksem dachten en over allerlei andere zaken die gewoon met de natuur te maken hebben. Nu kunnen we er om lachen maar in die tijd was het nog HEEL serieus!!

0
7 Pirate

@1 Buitenaards leven is vele malen aannemelijker dan een god-theorie. We dachten altijd dat leven iets heel bijzonders was, zo bijzonder dat je er bijna een God voor nodig zou moeten hebben. Dit is echter allang ingehaald door de feiten. Leven is niks bijzonders waarschijnlijk. Het is simpelweg iets dat ontstaat gegeven de juiste omstandigheden.

Het stikt van de zonnestelsels, er zijn 100-en miljarden kansen voor leven om te ontstaan. Enkel al in ons sterrenstelsel. De benodigdheden voor het ontstaan zijn voornamelijk alom aanwezige elementen en is simpelweg afhankelijk van de de juiste plek.

Leven zal overal ontstaan waar het kan, en gegeven de tijd zal het evolueren. En soms waarschijnlijk tot complexere levensvormen. Ik denk dat leven van nature nieuwsgierig is omdat het graag wil overleven. Om te overleven is kennis essentieel. Dus kennis van het universum is essentieel. Leven zal waar het kan op ontdekkingstocht gaan.

God? Tsja, die theorie is al heel lang overbodig als aannemelijke theorie. De mensheid wil het enkel niet loslaten omdat velen het een troostende gedachte vinden als er een God van goedheid is, een hemel en een hel. Dan hoef je zelf niet te denken.

1
8 Meneer B

@5 "Alleen kut vervelend dat die gekken kennelijk miljoenen km reizen zonder ons gedag te zeggen. Super onbeleefd."

Tsja bijzonder he? We maken elkaar nog steeds massaal af omdat we nog in goden geloven en dat de ene God de echte is en de andere niet. Als jij een groep wilde leeuwen voorbij ziet komen op je safari. Ga jij er naar toe om ze gedag te zeggen?

0
9 Meneer B

Ja, duidelijk een UFO. Kan niet missen.

0
10 PeKa

Ufos bestaan wel , daar is geen twijfel over mogelijk.
Ongeidentificeerde vliegende objecten dus.
Dat kan in ieder geval bestuurd worden door mensen zelf maar ook door buitenaardsen.

Gisteren zag ik nog een soort UFO die aan kwam vliegen en 1 uur lang op dezelfde plek bleef hangen met een wit/geel licht , locatie Zuid/West tussen 19.00 en 20.00.
Op 270 graden boven het object hing een kleiner, minder licht gevend object.
Deze heb ik vaker gezien de afgelopen jaren en wel meerdere soorten ufos, ik raak de tel kwijt, minstens 12 stuks in 6 jaar tijd.
Zo waren er ook UFOS te zien tijdens oud en nieuw naar ik geloof 2012/2013. Dit waren zelfs vloten van naar ik zag 5 in 1 lijn langzaam vliegend, tijd tussen 0.00 en 0.45, deze zijn zelfs te zien in een oud en nieuw viering op de TV getoond, over het gehele land kwamen die meldingen binnen . Een soort rechthoekige oranje gekleurde objecten die gewoon heel rustig over kwamen vliegen.
Je moet zoiets gezien hebben om het te kunnen geloven, mensen die het voor het eerst zien staan perplex, als je ze vaker ziet word het bijna normaal.

Als je een keer UFOS wilt spotten dan is de Maasvlakte en de Europoort een goede stek, vooral rond deze tijd van het jaar.

0
11 techcenter

@1 UFO's vereisen geen geloof. Alles wat door de lucht vliegt en wat je even niet thuis kunt brengen is nu eenmaal per definitie een UFO. Zodra je UFO meldingen gaat linken aan buitenaardse wezens of allerlei Aardse complotten, ja, dan komt de (goed)gelovige om de hoek kijken.

1
12 Attercopus

Ik denk zelfs dat mensen die geen TV kijken of weinig tot niets met smartphones doen eerder dergelijke dingen gaat zien.
Minder afgeleid en vooral niet gebrainwashed door de TV of de smartphone denk ik zelf.
Dan gaan mensen dingen zien die ze voorheen niet opvielen.

2
13 techcenter

@11 "Als je een keer UFOS wilt spotten dan is de Maasvlakte en de Europoort een goede stek, vooral rond deze tijd van het jaar." ..... en met een stevige joint in je bek.

3
14 PeKa

@14
Dat kan, maar het is nu nogal koud om buiten een joint te roken question

1
15 techcenter

@15 Dan rook je toch wat anders buiten?!

0
16 Meneer B

@14

wat is er zo "space" aan UFOs? Objecten die we niet kennen, nieuwe technologische ontwikkeling, weerfenomenen of rare weerspiegelinen zijn helemaal niet zo zweverig als je t nu laat klinken.

flauw.

2
17 kostennochmoeitegegeven

@4 Dani... echter 'die waren er waarschijnlijk wel' ... er zijn namelijk op vele plekken op de wereld ondergrondse steden en gigantische tunnelsystemen te vinden.

1
18 mightimouse

@9
Sterker nog...van die bijzondere ontmoeting heb ik foto's gemaakt!

0
19 Venividivici

@19
Op vele plekken op de wereld ondergrondse steden?
Die zijn dan goed verborgen zeker?

1
20 Venividivici

@19 "Sterker nog...van die bijzondere ontmoeting heb ik foto's gemaakt!"
photoshop zeker

2
21 Meneer B

Als er al aliens zijn die de moeite nemen om naar hier te komen, dan zijn wij de indianen. we weten niet eens hoe we de aarde gezamenlijk moeten beheren.

0
22 Suikerbeessie

@22 "we weten niet eens hoe we de aarde gezamenlijk moeten beheren."

Dat weten we wel, maar we houden ook vast aan politiek correct geneuzel.

2
23 Meneer B

Dus chemtrails zijn onzin maar ufo's die iets in de wolken laten verdwijnen zijn een serieus onderwerp van onderzoek?

Tsssss.

2
24 Aunti

@22 Waren wij maar indianen. Die wisten tenminste de natuur te waarderen!!!

1
25 Pirate

@24 Chemtrails zijn inderdaad onzin. Als een radar echter wat onbekends vliegend (DE definitie van ufo, alleen debielen denken meteen aan aliens) opmerkt, kan het iets vijandigs zijn.

0
26 Scholar101

@2

Als je in god gelooft, dan zul je ook in buitenaards leven moet geloven.

Men kan niet op de aarde leven als je die aan het maken bent.

1
27 garriet

@27 Men geloofd toch vooral in een God die los is van alles? Die is niet buitenaards, maar eerder buiten dimensionaal.

Binnen Islam is er trouwens wel ruimte voor leven op andere planeten volgens mij. Binnen Christendom niet.

2
28 Meneer B

@28

Vond het altijd leuk om gelovigen hiermee te confronteren, buiten dimensionaal zal het nog verwarrender maken, dank je voor de tip.

1
29 garriet

Hetelucht balon.

1
30 VaY

Is er geen verder onderzoek naar die "substantie" gedaan?

0
31 eh

@11 -- " locatie Zuid/West tussen 19.00 en 20.00. Op 270 graden boven het object hing een kleiner, minder licht gevend object."

Venus en dat kleine lichtje is Mars. Je kan het hier nakijken, locatie, tijd en datum even goedzetten en richten naar het zuidwesten: https://in-the-sky.org/skymap.php
Venus wordt aan de lopende band aangezien voor UFO trouwens. Een vriend van mij werd er vorige week ook nog door 'achtervolgt' (parallax is verradelijk!). Een van de leuke dingen van amateurastronomie, het gezicht van anderen als je hun 'UFO' zonder problemen aan kan wijzen en benoemen question

-- "Een soort rechthoekige oranje gekleurde objecten die gewoon heel rustig over kwamen vliegen. "

Chinese wensballonnen: https://www.google.nl/search?q=chinese+wensballon&tbm=isch
Zie je inderdaad vaker rond januari-februari als het Chinees Nieuwjaar is.

0
32 dani

@18 Ja, maar ik betwijfel ten zeerste of de mensen die daar woonden de basis vormden voor demonen, molmensen, aardmannetjes en weet ik veel wat uit religie en folklore. Oh, het zal hier en daar zeker inspiratie zijn geweest maar bij lange na niet voor alle verhalen.

0
33 dani

Er hangt altijd een suggestie van marsmannetjes omheen, terwijl het wel gewoon experimentele drones kan zijn van een partij die niet van plan is, e.e.a. aan de grote klok te hangen.

2
34 Wendel

@33 Je gelooft dat echt allemaal? Of hou je ons nu voor de gek?

0
35 Violier

@35 Zie @18 en verder.

0
36 dani

Ach als je de perceptie hebt van buitenaardsen die hier in een vliegende schotel komen om ons te bezoeken. Dan moet je het gewoon omdraaien en bekijken hoe wij dat zouden doen. Stel wij hebben de mogelijkheid om naar andere sterrenstelsels te reizen met vliegende dingen. Dan zouden we dit kunnen doen. We gaan op bezoek bij een andere planete met wezens die nog niet niet toe zijn aan interplanetaire vluchten.

1 - We landen op de planeet
We zetten onze UFO promptverloren op de grond, nemen wat foto's en sampels, ontvoeren wat buitenaardsen en vliegen weer terug.
- Dat zou ethische bezwaren hebben
- Terugvliegen is een erg dure optie voor een toch al verschrikkelijke dure bezigheid
- Als je er toch bent kun je net zo goed hallo zeggen

2 We vernietigen de planeet
We vliegen erheen , stelen hun oceanen, vergiftigen de atmosfeer en doden alles wat we tegenkomen
- Wat moet je met oceanen. Waterstof is nu niet bepaald zeldzaam en zuurstof ook niet
- Waarom zou je zoveel moeite doen om iets te vinden en het dan stuk maken
- Ethische bezwaren
- Het lijkt me nogal doelloos gedrag voor mensen die zo doelgericht zijn geweest dat ze uberhaupt een ander sterrenstelsel kunnen bezoeken
- Ergens heen vliegen is een ding maar dat maakt je niet sterk genoeg om het die planeet moelijk te maken met alles dat je hebt me kunnen nemen (weinig)

3 We vliegen wat rondjes in de lucht, stunten wat en laten ons even zien aan een voorbijvliegende helicopter
- Tuurlijk spelen is leuk. maar alles heeft een prijs en deze prijs/leuk verhouding is echt ver te zoeken

4 Na decennia vliegen bereiken we de planeet en we zenden onze boodschap, spelen alle menschen waren bruder en nodigen ze uit om het ontwerp te bekijken zodat ze ons ook eens kunnen bezoeken
- Sommige mensen zullen zeggen dat je geen anderen moet uitnodigen vanwege de existentiële bedreiging. Maar ik denk dat dat onzin is, zie ook bovenstaand.
- Het blijft een mooi liedje
- Het geeft een doel aan een dergelijke missie toekomstige vriendschap met een andere planeet

Als wij een AFO (alien flying objec) zien zal het er zo eentje zijn. Van Neumann of niet maar met het doel om ons te vermaken met de plaatselijke versie van God save the queen, kusjes en een uitnodiging om ook eens langs te komen.

0
37 Phiteceen

@26 het ging me om de onbekende substantie die men zegt te hebben waargenomen.. niet de ufo.
deze substantie is blijkbaar niet onderzocht, net zo min als dat men de chemtrails onderzoekt.

1
38 Aunti

@11
Wij hebben ze ook gezien van oud op nieuw dit jaar. En nagekeken. Maar sommige bleven in de bomen hangen door de wind....

0
39 Tismewat

@37 -- "Waarom zou je zoveel moeite doen om iets te vinden en het dan stuk maken"

Wat wji stukmaken noemen, noemen zij wellicht terraformen. Of hoe ze hun planeet ook noemen.

-- "Maar ik denk dat dat onzin is, zie ook bovenstaand."

Nou ja, het kan nogal een verschil maken of er Vulcans of Klingons op de stoep staan... Weleens van de Borg gehoord?

In de Remembrance of Earth’s Past trilogie (of Three-Body Problem) van Lui Cixin worden de volgende axioma's gegeven:
1. Leven wil overleven.
2. Grondstoffen en energie zijn eindig.
Leven is als een jager in een donker oerwoud vol met jagers, je kan nooit zeker zijn van de ware intenties van buitenaardse jagers, of je ze nu in de smiezen hebt of niet. De enorme afstanden creeëren een 'ketting van wantrouwen,' waar twee beschavingen niet snel genoeg met elkaar kunnen communiceren om enig verdacht of wantrouwen jegens elkaar weg te nemen. Dit leidt onherroepelijk tot conflict, het is 'gezond' om andere jagers te wantrouwen om 1. te overleven en 2. de buit voor jezelf te houden. Het is dus in het belang van een beschaving om andere beschavingen te stoppen voordat ze een serieuze bedreiging vormen.

Dat is optie 5. Je hoeft de planeet of het leven erop niet te vernietigen, alleen de soort met technologie. Von Neumann-machines zouden ook die rol zéér efficiënt kunnen vervullen.

0
40 dani

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
van Keulen
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

Het is eigenlijk heel simpel:Met wat je tussen je benen hebt zitten dat bepaalt je geslacht en niks anders....

5 minuten geleden geplaatst door van Keulen

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Je voelt je aangesproken he? "Tieft toch op" Bahahahahah XD...

2 uur geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ow nog beter, Jullie trotsheid he? Kijk wat er hier mee gaat gebeuren voor de natuur **werkt gas demonstrerend de het graf in** Bahahahaha XD...

2 uur geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ow en wat persoonlijke aanvallen of persoonlijk maken :D Heej jij rijdt toch een auto omdat je de milieu wil verzien? Bahahahah XD...

2 uur geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ik rij geen Auto, dus ik ben het wel met Bop eens > Kan me geen tering interesseren, en alle jullie die er wel een reet om geven zouden daar een...

2 uur geleden geplaatst door DikkeTor

Bleke Betty
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

Het heeft ook wel degelijk met veiligheid te maken. Lekker met die terroristen, ipv hun gebruikelijke ISIS of Hamas outfit, nu met een boerka? ...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Feldwebell
HIGH ALERT! Putin rushed to Kremlin for emergency meeting over NATO | Redacted w Clayton Morris

In ieder geval kunnen de Russen nu gaan nadenken over iets dat ze wél begrijpen....

3 uur geleden geplaatst door Feldwebell

VBOH
Rwandadeal ondenkbaar voor Nederland: 'Zouden uit EU moeten stappen'

@14 Ik zat even op een andere draad. Problemen mee? Verder ben ik wel klaar met de Rwandadeal die Engeland heeft afgesloten met Rwanda. Dag ho...

3 uur geleden geplaatst door VBOH

VBOH
De zoons van Miranda maken er thuis een bende van: 'Ik ontplof dagelijks'

@7 Ik zou je vriendin een advies willen geven. Ga alvast een cursus; "Opvoeden doe je zo" ergens doen. Of zoek opvoedondersteuning als hulp. ...

3 uur geleden geplaatst door VBOH

Wedergeboren
Een transgender plande een massale schietpartij en werd gearresteerd

@9 Ja, sorry. Excuus Tor, ik was ff afgeleid. Ook voor jou truste hoor. :-) ...

3 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Porn Sex Free DownloadWifeys World XxxChristy Love SquirtSexes CulDownblousMalayalam Movie Hot VideosNuaghty America ComA XvideosAdult Erotic SexAmerican Porn Videos HdHot Bhabhi SuhagratLeexington SteeleNvg LatinaReal Mom HandjobSquirt..comHottest Nude WomenSmut ManwgaKatherine Waterston NudeLift PornSensi PealWoman Jerks Man OffChromecasting PornBongacanHeintail XxxWikiffetCockplugCardo B PussyDesi Story SexPunjabi Nude PicsJapan XxxcomPetite Shemale PornKerala X SexIndei NudesCelebrity JiadSex KissFree Live Sex Video ChatJaponais XxxCoji A Mi ComadreBang Bros PornographyHypnotized JoiBusty Nude BlondsPorn Tube SitesPornstar FeetNude Pussy ImagesBeautiful Desi SexJapanese Hot PronMia Khalifa BoosBack Page ProThe.fappenistCams Free MyNude Camron DiazShemalesexxxDeuxmaSapna SexGeetha Madhuri Sex VideosNoti AmericaJody WestPrimal FetishpornHot Nude LesTwinks KissingEbony Matured PornMommyhandjobWoah Vicky NakedChupando CulosIndian Sex Blue VideoHeroin XxxxScarlett Johansson SextapeArgentina Casting PornFacesitting Fart AnimationSexy Bf Hindi VideoAshley PornMallu Aunty Hot SareeCum In Girls MouthBrassers MomXxx Woman BlackErome OmegleDirty Memes For HimGina Valentina CreampieGrindr Hookup PornReal Sex XvideosIndian Beautiful Sex ComDoskoinpoBig BpobsXxx JagliVenessa ButtBig Titties BbcDaughter DeepthroatPorn BrazzersPorn Star PucsAsianporn GifGay EscortEva Mendez NudeEbony Rider PornSleeping Fuck PornBred Gay PornMoney Talks PornTeresa Ferrer PornTelugu Porn SitesEmopornSerena Williams NudeSweetfox_365Sex Hd Tamil VideoSusanna Gibson Sex TapesChastitymansionScarlett Johanson SexBhan SexPorn Forc MomPhím Hong KongXxxx Video HRed MoaKathie Lee Gifford NudeBbc TsAsian Masage PornAudrey Hollander PornKpop DeelfakeKisaki Blue Archive PornPorn For Married CouplesShu Han JuEva Green The Dreamers NudeNicetits.picsAnushka Sex Video ComPokemane DeepfakeLovingeli1Yoga Porn SexYoungpornvideo1 Night In ChynaAwards For Porn StarsBig Tity BlondeBhojpuri Bur ChudaiXxx Pati PatniKatainaka-ni-totsui-de-kita-russia-musume-to-h-shimakuru-ohanashiAnya OlsonNude Bikini BabesHardcoregangBernadette Peters NakedAngela White And ManuelAnna Nicole Smith FeetDee Willimas PornGwyneth Paltrow SexyXxx Girl Vs GirlHottest Girl PornAnuska Shetty HotPorn Star Sexy MovieMiya Khalifa Porn Videos DownloadWifelike Sex SceneAnal Com JaponesaItalian Xxx VideoAva Addams Porn PicsMurr Suit PornBrazzers Porns For Free