Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Oververhitte smartphone door warmte op vakantie? Dit doe je ertegen

Als het erg warm is op je vakantiebestemming, zeker ook in Nederland, kan je smartphone oververhit raken. Een paar tips voor veilig gebruik van je mobiele telefoon.

15 reacties

  • gust luffelen

    2 jaar geleden
    Dick van Dijk , dan mis je toch heel veel van wat de nieuwste techniek je kan brengen, en ik zeg je dat is heerlijker .
  • Happie Appie

    2 jaar geleden
    ik gebruik een telefoon houder die op het uitlaatrooster van de lucht verversing in de auto past (kruidvat 4.95) hierdooor wordt de telefoon door de uitstromende lucht gekoeld als ik hem voor navigatie gebruik. Werk erg goed en is goedkoop,
  • Alexander Kamphuis

    2 jaar geleden
    Alexander Kamphuis Ik woon al 18 jar in Portugal en nog nooit problemen gehad met mijn Smartphone. Uit de zon houden uiteraard.
  • Ronald van den Bosch

    2 jaar geleden
    Top-tip: houd een oververhitte telefoon voor een airco…. Goed voor je glas (maar niet heus), absoluut geen risico op condens in je telefoon (maar niet heus) en ook geen kans op shrink-schok (maar niet heus) Als’ie daarna stuk is, dan ziet de verzekering dat niet (maar niet heus) Electrical basics: Zonder bijladen wegleggen op een schaduwrijke plek van hard materiaal (geen stof-artikel) en rustig laten afkoelen is het veiligst. @ Sina Hogeboom: Niet onder je autostoel leggen, dommie!
  • J JE Van Kleeff

    2 jaar geleden
    Wat is er mis met een kaart? Veel handiger! Weet je ook de context nog van het land waar je zo snel mogelijk doorheen rijdt i.p.v. het lijntje af te rijden. Maar in een vreemde stad kan het handig zijn, dat wel. Maar ik ken mensen die met de TomTom controleren of hij goed de weg wijst!!!🤣🤣🤣
  1. Habbo Hotel weigert Pim (23) na 10 jaar alsnog toegang: ‘Ze komen hun belofte niet na’
    PREMIUM

    Habbo Hotel weigert Pim (23) na 10 jaar alsnog toegang: ‘Ze komen hun belofte niet na’

    Het was een belofte die hij nooit is vergeten. ‘Over tien jaar ben je weer welkom, dan heb je je straf uitgezeten’, kreeg Pim (23) als jonge puber te horen. Zondag was het over, toen kon hij ‘eindelijk’ weer terugkeren naar zijn oude vertrouwde Habbo Hotel. De dag was met een rode viltstift omcirkeld in zijn agenda. Pim was er klaar voor. De computer was er klaar voor. Maar de computer ‘says no’. ,,Ik begrijp het niet, ik mag nog steeds niet naar binnen.”