• 2
  • 409x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Hoe dom kun je zijn om aan deze oproep gehoor te geven. Niet voor de dieren maar voor de bevolking.

4
1 Verwonderd

@1 snap het niet helemaal. Voor de volksgezondheid van welk land dan ook is het goed dat honden worden gesteriliseerd en ingeënt tegen hondsdolheid.

1
2 Erna van der Ploeg

Dat is niet mijn insteek. Je kunt de organisatie's van goeden doelen niet meer vertrouwen, en er zijn zoveel Brazilianen die dit werk kunnen. doen. Het land is vergeven van corruptie en grove misdaden. Mannetjes steriliseren kan iedereen die dat wil.

2
3 Verwonderd

@3

Probleem is dat weinig Brazilianen zich bekommeren om zwerfhonden. Dierenartsen al helemaal niet. Die zijn enkel geinteresseerd in zoveel mogelijk geld verdienen. En dat lukt niet met het behandelen van zwerfdieren.

2
4 carpenter

@3 Klopt boeren zat die dat kunnen.
Vroeger bracht men zijn hond naar een boer die dat deed en je hoefde hem maar een paar gulden te geven en het was geflikt.

4
5 vis

@5

Waar je dat verhaal vandaan hebt weet ik niet ( of e bent al verschrikkelijk oud).

Boeren in Brazilië zullen geen zwerfhond castreren. Hooguit schieten zij die af.

3
6 carpenter

@4 Iedere boer daar wil heus wel een leuk centje erbij verdienen. Dit is dus kul.
Boeren kunnen ook dieren een spuitje geven dat doen ze zo vaak. Dus dit is niet te vertrouwen.

6
7 vis

@7

Ken jij boeren daar?
Ken jij Brazilië?

5
8 carpenter

Ik ben niet zo heel oud ik heb op het platteland gewoont waar men dit nog gewoon deed. Voor 5 gulden was het gebeurt terwijl je bij de dieren arts het 10 voudige moest betalen.
Of deze organisatie het overvliegen moet betalen en het hotel of de plaatselijke boer dan weet je wel wat het goedkoopste is.
Het minimuumloon is daar pl min 300 euro per maand en dan is de plaatstelijke boer stukken goedkoper, evt kan je de boerenzoon ervan tijdelijk in dienst nemen.

5
9 vis

@7 Ja ik ken Brazilie heel goed. Mijn beste vriendin woont namelijk daar.

4
10 vis

@9 Als dat wat je hier zegt al zo is, dan is het best wel barbaars. Iemand die geen enkele training heeft een hond laten castreren. Een boer heeft geen medicatie tot zijn beschikking om de hond te verdoven.

Jij bent dus een best wel barbaars persoon.

7
11 Bluth

@10 Dat iemand die je kent in Brazilië woont, zal niet inhouden dat je Brazilië heel goed kent.

5
12 Bluth

Van mijn vriendin weet ik hoe corupt alles daar is.
En dat je moet oppassen met dit soort dingen en dat je zelfs in vele wijken in vele steden uit moet kijken en geen horloge moet dragen, want ze nemen zelfs je hand met horloge mee als je deze buiten je auto hebt hangen.
Het is niet voor niks dat deze precident daar gekozen is.
Als men geld ruikt en denkt ergens geld mee te maken is maakt men er gebruik van en medelijden kennen sommige geheel niet daar en lopen daar zonder geweten rond.

4
13 vis

11 Dan ken je deze wereldje dus niet.
Honden fokkers daar hebben geen diploma nodig om honden te enten en hebben vaak al zo vaak gespoten dat men dta net zo goed kan als iemand die met diploma. Mensne met suikerziekte spuiten zich ook zo vaak en hebben ook gene diploma heb je met hen te doen?
Mijn schoonbroer heeft zo vaak zijn vrouw moeten spuiten ivm dat ze graag kinderen wilde.
Spuiten zetten is heel rap te leren en boeren kunnen dat als de beste.
Boeren hallen zo vaak balletjes eraf bij de jonge biggen dus dat is voor hen ook geen probleem.
Deze boeren kunnen dit heel humaan doen.
Deze mensen zijn vaak beter als een student in opleiding. Omdat boeren hier heel veel ervaring in hebben.
Als je om de zoveel ronde's moet castereren deze biggen en alle ook moet in enten dan zet hij vaker spuiten als dierenartsen en castreerd hij ook vaker als hen.

4
14 vis

@1 : Elke omgeving waar je de mensen en de taal niet kent is potentieel gevaarlijk. Voorlopig zijn het geen islamitische of blankenhatende landen waar mensen je een kopje kleiner maken uit ideologische motieven, ook nog.

5
15 Wendel

@Haar zoon was politieman en is daar ermee opgehouden omdat alles van boven tot onder zo corrupt was. Dat zijn geweten hem het besluit liet nemen een geheel ander vak te nemen. Ook zijn vrouw die er werkten heeft de handdoek in de ring gegooit daar en beide zijn een geheel andere weg in geslagen.
Dus ik weet genoeg wat daar speelt.

5
16 vis

@16 Is gericht aan @12

3
17 vis

@16 ,

als je denkt te weten wat ergens speelt omdat er iemand woont die je kent ben je bepaald simpel.

4
18 jodelatedieho

@18 Op dit gebied weet ik wat er speelt. Tuurlijk weet je ik niet alles van Brazilieen zoals ik terwijl ik al 15 jaar in Frankrijk woon, niet alles weet over Frankrijk.
Maar met dit moet je uitkijken.
De kans is groot dat je opgelicht word. PUNT!
Genoeg verhalen gehoort hoe gevaarlijk het is in grote steden en dat je vaak opgelicht word.
Zelfs in NL moet je ervoor uitkijken.

4
19 vis

@19 ,

je bent dus werkelijk erg simpel van geest.
Blijkt trouwens ook wel uit je eerdere reacties, die lopen niet bepaald over van inzichtelijke vermogens.
Zou zeggen, ga lekker je brood halen bij de bakker verderop en laat de grote mensen discussiëren over de grote mensenwereld.
Doei!

5
20 jodelatedieho

@20 : Vanwaar die agressie? Minimaal is het goedbedoeld, te waarschuwen voor eventuele gevaren, Brazilie is inderdaad een behoorlijk hard land met veel snoeiharde criminelen, dat is toch ook een bekend feit? En een beste vriendin, met wie je al 40 jaar vaak communiceert, kan een heel goede bron van informatie zijn, beter dan De Telegraaf want niet politiek-correct maar uit de praktijk.

2
21 Wendel

@20 Als ik je laatste zin lees, ben je niet in staat om met grote mensen te discussiëren. Waarom dit grof taalgebruik? Kun je niet goed tegen je verlies met woorden?

2
22 Verwonderd

@9 Veel succes met het zoeken van de plaatselijke boer in een grote Braziliaanse stad!

5
23 Gewoon een student

@21 ,

gewoon mijn mening.
En dat geldt ook in jouw richting, je hebt ook niet bepaald het buskruit uitgevonden.

3
24 jodelatedieho

@19

Brazilië is idd gevaarlijk. Mijn vrouw is Braziliaans en wij komen er regelmatig. Portugees is mijn 2e taal en ik kan je dus aardig vertellen wat daar speelt.
Geen enkele boer heeft interesse in zwerfhonden ( bijna geen enkele braziliaan trouwens). En als een boer zou willen helpen met castreren dan zal hij daar zoveel mogelijk geld voor proberen te vragen.
Ij hebben verschillende mensen in Brazilië bezocht die zich wel bekommerden om zwerfhonden. Zij zijn volledig afhankelijk van giften en hulp van derden. Bij elk bezoek namen wij een grote zak voer voor ze mee. 1 vrouw het het voor elkaar dat een dierenarts haar korting geeft bij het castreren van de zwerfhonden die zij opvangt. Maar zij en haar man zijn altijd aan het sparen om
maandelijks een paar honden te laten castreren. Geen enkele boer in de buurt die opstaat om eens een hand uit te steken tegen een kleine vergoeding.

Verder haal jij er van alles bij mbt corruptie oplichting en beroving die absoluut niets met het onderwerp van doen hebben.

Wees blij dat er mensen zijn die zich willen bekommeren om de zwerfhonden en die proberen te voorkomen dat zij zich blijven vermeerderen.

Een van de redenen dat er zoveel zwerfhonden zijn in Brazilië is omdat veel mensen gek zijn op een puppie. Maar een hond goed trainen daar wordt weining aandacht aan besteed. Vaak wordt deze aan een lijntje gezet of liggen ze de hele dag op de binnenplaats.
Ik heb diverse male gezien dat de hond na 1 of 2 jaar op straat werd gezet waarna er een nieuwe puppie komt.

De omgang met dieren daar is heel anders dan hier. En dierenrechten is voor watjes.

1
25 carpenter

@23 Langs de steden zat boeren die dit willen doen voor je, als bij baantje als je al mijn reacties hebt gelezen zie je ook dat ik geschreven heb dat ze een boerenzoon in dienst kunen nemen hiervoor, dat is stukken goedkoper dan een dierenarts of een student over te laten vliegen voor een paar maanden met gratis 1ste klas hotel.
Deze mensen leveren net zo goed resulaat als een student in opleiding of een dierenarts.
Boeren doen dit werk thuis al zovaak dat het een peuterschilletje is voor ze.

3
26 vis

@26

De mensen die zwerfhonden opvangen doen dat niet alleen om de dieren te castreren maar ook om ze indien nodig (vaak dus) op te lappen waarna ze misshien interessant zijn voor een nieuwe baas.
Daarvoor is behandeling van een dierenarts meestal noodzakelijk. Niet alleen voor de castratie maar ook voor de nodige vaccinaties en andere behandelingen.
Dan kan een boerenzoon heel aardig zijn en misschien heel goedkoop. Maar wanneer hij niet betrokken is dan heb je er geen zak aan. Dan kan hij beter zijn vader helpen op het land,

1
27 carpenter

@23
Omdat er in Braziliaanse steden 'geen boer' te vinden is, zoekt men liever 10.000 km verder op, dan 25 km verder op.
Me dunkt dat je argument geen hout snijdt. question

3
28 Gandalf

@25 Ik heb duidelijk geschreven dat je die boer of zijn zoon ervoor moet betalen en als ze netjes betaald voor hen werk zoals het hoort dan doen ze dat voor je. Dat je afhankelijk bent van giften dan moet je met dat geld zuinig zijn.
Jij doet net of heel Brazilie gene donder geeft om dieren en dat is dus zeker niet waar.
Vele honden liggen aan de lijn op de binnen plaats,,
Hier ook in Frankrijk het zelfde verhaal bij vele boeren.
Maar dat is geen teken dat heel Frankrijk geen donder geeft om zijn honden.
Betaal een boer of een boerenzoon en het werk word daar gewoon gedaan. Mij maak je niks wijs.
Want iedere boer is dol op geld, ook een boer uit Brazilie ik ken hier zat een paar rijken boeren in Frankrijk en voor 5 a 10 euro is mijn hond gecastreerd door hen als ik dat zou willen. Daar is het echt niet anders.
Maar als je met minachting al naar een boer kijkt, dan neem je een duurdere besluit die totaal niet nodig is.

2
29 vis

@28

Dit gaat niet over boeren maar over een nederlands echtpaar die nederlandse jongeren de mogelijkheid biedt om een ervaring op te doen in Brazilië.
Zie het als au-pair o.i.d. Er zullen ongetwijfeld ook lokale mensen helpen ( al dan niet betaald).

Het is @5 die de boeren in deze discussie introduceerde.

En Ceara is een mooi gebied om een tijdje te verblijven. De grote steden zijn niet zo interessant maar de stranden en de binnenlanden zijn fantastisch.

1
30 carpenter

@27 Ineneten dat kan iedere boer zelfs ik die als jonge meid bij een varkens boer heeft gewerkt. Ook boeren lappen hun dieren op want ieder dier die bezwijkt is geld verlies.
Grote operatie's kan men niet maar verders zijn boeren heel goed instaat om dieren te verzorgen en te casteren en te enten en op te lappen. Maar je zal ze wel moeten betalen.

1
31 vis

@290

Ik ben de laatst die minachtend naar boeren zal doen.
Zelf ben ik jaren boer geweest voordat ik de overstap naar de bouw maakte.

Eerder getuigen jouw reacties van minachting door te denken dat je een boerenzoon voor weinig geld het werk van een veearts kan laten doen.
En dan hebben we het alleen over castreren. Voor de mensen in dit topic is het meer dan aan de lopendeband castreren.

Veel honden die in brazilië de hele dag aan de lijn zitten of alleen op de binnenplaats leven zijn vaak verwaarloost en ook heel vaak vals ( 'chien mechant' moet jouw toch bekend klinken)

1
32 carpenter

@30 Je woont dus in Brazilieen als NL en je ehlpt de lokalen boeren niet? Maar laat liever met het giften van anderen mensen komen uit NL?
Bizar.

3
33 vis

@31

quote:
"want ieder dier die bezwijkt is geld verlies"

Zo denken ze idd over varkens, schapen en koeien. Maar over zwerfhonden denken zij heel anders.
Die krijgen vaak de schuld wanneer er kippen verdwenen zijn.

0
34 carpenter

@33 ,

"Je woont dus in Brazilie"

Nee.
Zie @25 .
Begrijpend lezen kun je blijkbaar ook al niet.

2
35 jodelatedieho

@33

Ik weet niet hoe laat jij aan de wijn gaat in frankrijk.
Maar begrijpend lezen gaat je niet goed af.

Ik woon niet in Brazilië.
Ik zpreek de taal zeer goed, Ik kom er regelmatig en heb wekelijks contact met de famili daar.

En waarom zouden Nederlanders in Brazilië geen Nederlandse jongeren mogen uitnodigen om ervaring op te doen in Brazilië en ook nog eens een leuke vakantie te hebben?

Ze zullen het wel als vrijwilligers werk moeten aanbieden want je krijgt niet zomaar een werkvergunning in Brazilië

1
36 carpenter

Ik heb het over je vrienden. (beetje duidelijker voor je die je was voor je vrienden)
Je woont dus in Brazilie als NL en vertikt het de plaatselijke boeren te helpen???
Het zou niet in mijn kop opkomen om hier dan geen Fransman ervoor een te nemen. Je woont er dus en geeft dan geen een moer om de lokale bevolking?
Kom op zeg!
Moet je deze mensen dan serieus nemen? Ik niet het gaat om giften die je goed moet besteden.

2
37 vis

@37 last van een zonnesteek??

1
38 **Neuske**

@37

Welke vrienden?

Wat is jouw probleem met lezen?

1
39 carpenter

@34 Ik wilde hier mee duidelijk maken dat ze kennis hebben van hoe je een dier moet oplappen. Ze hebben kennis in huis en waarom zou je daar geen gebruik van maken?
Of een dierenarts voor niks werkt? Mijn nichtje leerd voor dierenarts en zeker te weten als ze klaar is met leren zal ze niet voor niks gaan werken. Iedereen moet zijn brood verdienen ook een dierenarts en een boer.

2
40 vis

@39 Jij zei zelf dat je partner uit Brazilieen kwam dus omdat je deze gasten zo verdedigde ging ik ervan uit dat het je vrienden waren.
Ik vind het niet normaal dat deze gasten de boeren daar overslaan terwijl dta goedkoper is en de lokalen bevolking daar mee helpt.

2
41 vis

@40

En waarom zou je als Nederlander in Brazilië geen Nederlandse jongeren mogen uitnodigen om een wervaring op te doen?
Er zijn ook Brazilianen die naar Europa komen om hier ervaring op te doen als vrijwilliger en ondertussen iets van Europa te zien.

Niks mis mee.

1
42 carpenter

@41

assumption is the mother of all fuckups.

Ik verdedig niemand expliciet.
Het enige wat ik doe is uitleggen hoe de situatie in Brazilië is.
Verder hebben mogen deze mensen zelf keuzes maken mbt de organisatie die zij zelf met eigen geld opzetten. Zij kiezen er voor om gedeeltelijk met Brazilianen en gedeeltelijk met (Nederlandse) vrijwilligers te werken.

Als ik iets in Brazilië zou beginnen dan zou ik het ook leuk vinden om Nederlandse jongeren via vrijwiliggerswerk of stage kennis te laten maken met Brazilië.
Net zoals wij het nu leuk vinden om Brazilianen kennis te laten maken met Nederland en Europa.

1
43 carpenter

@43 Je weet wel beter! Je gedragen als een buitenlander als je in het buitenland woont vind is niet gepast.

2
44 vis

@44

Wie doet dat?

0
45 carpenter

@38 ,

neuh, vis is niet bepaald de slimste.

0
46 jodelatedieho

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ongelovenloos
Joodse Nederlander bekladde partijbureau ChristenUnie

Een joodse Nederlander bestaat niet .Een Nederlandse jood wel....

zojuist geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Nederland raakt steeds dieper in opvangcrisis: ’De rek is eruit’

Ja , raar he hoe kan dat toch .Gaan ze natuurlijk onderzoeken hoe dat nou kan en daar gaat weer een paar jaar overheen en vervolgens kunnen ze...

2 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Politie houdt meerdere mensen aan om steekpartij Ter Apel - NieuwRechts.nl

En dat word allemaal losgelaten in de maatschappij .steken ze je neer dan word er nog van je verwacht dat je daar begrip voor moet hebben want...

4 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

spookrijder
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13 Klopt +++En die verrotte islam krijgt ook geen poot aan de grond in Hongarije. ...

6 minuten geleden geplaatst door spookrijder

ongelovenloos
Ruim derde meer asielzoekers naar Nederland in eerste kwartaal dan jaar eerder

En er zijn hersenloze bij die dit nog toejuichen ook en daar hebben we aan te danken dat er niets aan gedaan word .Ze komen er wel achter maar...

7 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

@3Er loopt volk rond dat als je hun kant uitkijkt al een reden is om je aan te vallen en zolang ze deze figuren maar hun gang laat gaan word h...

8 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

Degenen die zo leuk lopen te doen over Wilders en Orban moeten gewoon eens kijken naar hoe het er in ons land tegenwoordig uitziet en dan naar H...

13 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

spookrijder
Mensen met laag inkomen krijgen dit jaar tot honderden euro's meer vakantiegeld

@3 Nah, kan me niet boeien, ik kan het wel missen, ik gun het ze wel. Tenminste de echte Nederlanders, de rest niet....

19 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Malinois
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41Bent u er bekend mee dat de organisatie van XR financiële steun krijgt uit één van de foundations van George Soros?En dat XR, in zek...

24 minuten geleden geplaatst door Malinois

spookrijder
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@11 Net als vroeger. Toen was Geert nog een tijdje de mentor van Mark. 😉...

24 minuten geleden geplaatst door spookrijder

NK. App
Sex Savita BhabhiWca Production CompleteAaliyah Love Step MomValeriya Asmr PornFingered My SisterBigfuck.Office Boss SexFree Porn GayGwy_ther PornAdult Porn Videos For FreeIzzygreen PornBollywood Xxx Sexy VideoBest Love Story Movies In TeluguInternet ChcicksTiktotsOlder PornstarsBadeiehub8777p.comThey Are Huge PornMilf Full MovieRomantic Teen Sex VideosJosephine PornCoqnjHannahowo Onlyfans LeaksJones PocahontasMa Beta XnxxBadliljewishgirlPorn Sites IndiaAlexis Texas NudesXxx 3gpking ComXx VidoesBailey Base AnalBangla Pon VideoVideo Call PronKatrina Kaif ChutXnxx Sex Videos HdBig Boobs Porn Star NameAnalingus LesbiansNata GataAnysexAdam And Eve.comAff FinderUk Porn EscortsPornography En EspanolKatie Seagal NudeKorean Sister XxxKissa Sins AnalTs EcortsFree Hd PoprnLoop Dos FamososVideo Por.o GayHotwife VideosVideos Prostate MassageSex Vidos XxxHollywood All Sex MovieNaked Men In PublicBeastyalityFlip Flop FootjobHit Hd PornHollyhotwife OnlyfansBangbrothers ConCartoon Hot Sex VideoXxx Yoga SexyVideo De SexisoFucking Girls ImagesSexy Dance Sexy DanceIndia NakedFree Pornfor HerPorn CaballosJackandjill PornPorhibEmjayplays PornBbw XvideosSexual Masage VideoSpeed Bump SexualRara AnaiVr Tranny PornTheskintToni Camille OnlyfansIndia Versus SexGay Porn Red NeckIndian Hot Sex PhotoMallu Gay XxxRyan Coner AnalBbc Redhead GangbangLittle Sub Girl PornHentai TelegramBestjavpornWww.soap2day.cpmKyler QuninAsianpinay ComHd Pron Video ComBengali ThreesomeVelebgate69 In PornRon Jeremy In PornPoran Hot VideoIndian Fucking ClipsSexvedio TamilXhamster Creampie91 PornNatalie Mars PornhubMature Ladies NakedXxx Videos Hindi AudioCartoon Hot Sexy VideoHeadscisdorBoobsexJapansese PornstarsSkipthegames HarrisburgDass-213 UncenShakeela Aunty VideosLatest Porn ClipsHorny Old WomanMaturalbumDisha Patani Xxx VideoDengichukuneSexchat AiXstory.Https://bdsmtest.org/Big Titty TeensMaimy PorntnHot Water SexXnxx DonwoldGaysexmovieA Dog CummingChubby Red Head PornBlue Picture Video Blue PictureFeetjobGianna Michaels ComVr PronNatural Gigantic TitsXxx IncestaFatal MotrlGay Sexs AnimeYour_submissive_dollSophie Swaney NakedJennifer Garner FeetHard CumKainaat Arora SexTamil Cute GirlsReshma Hot BoobsTwo Girls NudeToni RibasErotic GirlsDoctor Family SexMature Porno.picsFetlif.ecomPlayporngamesPornografia LegendaPornos Em Quadrinhos