RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Entertainment

Yolanthe rekent af met haters: 'Xess Xava is een jongetje'

Beeld © Instagram @yolanthecabau

Op social media nemen mensen vaak geen blad voor de mond, ook de volgers van Yolanthe Cabau (34) niet. In de reacties onder haar Instagramberichten krijgt ze vaak een hoop steun én een hoop kritiek, waarbij zoontje Xess Xava (3) niet buiten schot blijft. Ze besluit voor eens en altijd af te rekenen met de haters.

"Hij is wie hij is"

Yolanthe plaatst een kiekje van haar en haar knul en al snel wordt ze onder haar foto overspoeld met lieve reacties en hartjes. Toch zit er ook een vraag van haar volgers tussen: "Is het nou een meid of een vent? Snap het niet meer." Het is niet de eerste keer dat volgers zich afvragen of Xess Xava een jongen of een meisje is.

Yolanthe
Lees ook:
Yolanthe schakelt de hulp van haar volgers in

Yolanthe is het blijkbaar zat en reageert. "Het is een jongetje met lang haar en een heel blij gezichtje en zieltje", begint ze haar preek. "Hij vindt zijn haartjes mooi zo lang en hij is wie hij is. Belachelijk hè?"

De trotse moeder kan hierna op veel steun rekenen, zo klinkt het in de reacties: "Hij is prachtig! Stomme reacties ook altijd." En volger Bianca geeft Yolanthe ook nog een dikke pluim: "En zo is het precies! heerlijk dat hij mag zijn wie hij is: een pracht ventje met een onwijs lieve moeder."

Wesley
Lees ook:
Wesley Sneijder verdedigt Yolanthe