Het zwembad in Davreil nabij Parijs
Volledig scherm
Het zwembad in Davreil nabij Parijs © Facebook

Ze ‘betasten’ twee meisjes (12-15) waarna ze pak slaag krijgen van andere badgasten

Afgelopen zondag zijn twee minderjarige meisjes naar eigen zeggen seksueel lastiggevallen door twee mannen in een vrijetijdscentrum nabij Parijs. De vermeende daders kregen vervolgens een pak slaag van woedende badgasten alvorens het veiligheidspersoneel kon ingrijpen. De politie onderzoekt de ware toedracht van de feiten.

141 reacties

  • PATRICK DE DOBBELEER

    5 jaar geleden
    Indien ze schuldig zijn moeten ze gestraft worden, de camerabeelden zullen het uitwijzen. Natuurlijk als ze onschuldig zijn is het een spijtige zaak. En die meisjes gaan toch niet uit het niets beginnen roepen. Case to folow....
  • Rob Hoek

    5 jaar geleden
    Vaag. Die twee meisjes gillen alles bij elkaar maar hoe hebben die twee gasten dan betast? Hebben zij bij hun kruis gepakt of gewoon toen ze omdraaide per ongeluk aan de schouder van de meisjes getikt. Ik vind dit moeilijk en weer gelijk als pedo's aanmerken laten we gewoon afwachten wat de beelden die de politie heeft. Hebben die twee inderdaad in hun kruis getast tja je mag geen eigen rechter spelen maar dan ben ik er ook klaar mee.
  • RENE LENAERTS

    5 jaar geleden
    Dit is een hoopvol teken van sociale controle die werkt. Maar helaas hebben we correctdenkers die dat alarmerend gaan vinden
  • kathleen Gijselinck

    5 jaar geleden
    Dus als je dochter van 12 gilt dat ze lastig gevallen wordt moet je haar niet geloven en vooral niets ondernemen, gewoon wachten tot die pedofielen uit het bad gezet worden en in een ander zwembad aan kinderen gaan zitten.
  • willy staes

    5 jaar geleden
    nu maar een uitvluchten zoeken en hen zalven om hen maar niet te straffen .