door in holland in Buitenland  ·  95 Reacties

  • 1
  • 632x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

@50 Wat een verbeelding. Je hebt een rijke fantasie. Ik heb alleen jouw geestelijke gezondheid ter discussie gesteld, omdat je een pester bent. Jij zou ook beter kunnen weten.

51 verwijderd23941

@51
Daar heb ik het niet over en dat weet jij ook best. Ik heb het over je andere pestgedrag, "gezondheidstips" , mensen achtervolgen naar websites voor patiënten, telkens vragen stellen over mijn ziekte, het pesten van een reageerder met een zieke moeder etc. Jammer dat je dan ook nog te slap bent om het toe te geven terwijl tientallen reageerders het gezien hebben. Er zijn honderden (misschien wel duizenden) reacties van je en zelfs hele draadjes verwijderd vanwege je pestgedrag, ontkennen heeft geen zin.
De enige pester hier ben jij.

7
52 RoosjeB

** gebruiker verwijderd **

@52 Meid, laat je nakijken. Je liegt de hele rotzooi aan elkaar. Er worden van mij, net zoals bij zovelen, incidenteel reacties verwijderd. Er zijn er geen honderden en zeker geen duizenden verwijderd. Je hebt met je kletsclubje zaken groter en groter gemaakt en bent vervolgens in je eigen leugens gaan geloven. Maar je gelooft maar wat je wilt. Boeiuh.

53 verwijderd23941

@38 Zijn er geen verzachtende omstandigheden? Hij heeft dat meisje toch niet gedwongen?

Leest ineens heel anders he?

2
54 Scholar002

@54 Voor mij niet maar voor de meeste anderen wel.

0
55 Reagurius

@53
Ik lieg niet en dat weet jij ook best en dat weten andere reageerders ook, andere mensen hebben al die enge reacties van jou namelijk ook gezien. Ontkennen heeft dus geen zin en doen alsof jij het altijd onschuldige slachtoffer bent heeft al helemaal geen zin. En er zijn zeker wel honderden reacties van jou verwijderd, soms zelfs wel meer dan tien per dag en dat weet je natuurlijk zelf ook best. Als ik me een keer verveel zal ik ze eens tellen, ik denk dat het er meer dan duizend zijn.

7
56 RoosjeB

** gebruiker verwijderd **

@56 Doe dat. Dan heb je wat te doen. Geef meteen even de linkjes, dan kunnen andere gebruikers het ook zien.

57 verwijderd23941

@41 Wat zeg je nou: is je zus overleden?
Wat erg voor je...

9
58 Rob de Vries

@21 Maar als het om een 27 jarige leraar zou gaan en een 13 jarige leerlinge dan zijn de reacties heel anders en terecht. Ze moet gewoon als pedo gestraft worden net zoals een man gestraft zou zijn. Maar als het van beide kanten om vrijwillige seks gaat dan zou hij er echt geen trauma's aan over houden, alleen leuke herinneringen. Ze hoeft van mij dan ook geen 20 jaar de cel in, een jaar of 5 is ook wel goed.

0
59 A Passenger

Vrouwen die seks hebben met minderjarige jongens, zijn smerige pedofielen. Degene die doen alsof dit niet zo is, zijn ranzige onmensen.

2
60 Bluth

* Verwijderd door de redactie *

61 Beta

@61 Ik hoop dat je dochter zo'n leraar krijgt. Zou ze nooit meer spijbelen en altijd haar huiswerk goed doen!

0
62 Bluth

@62 Idd. Maar dan zullen er hele andere maten genomen worden.

0
63 solidsteel

* Verwijderd door de redactie *

64 Beta

@64 Domvolk die geen kinderen maken sterven uit. Dat snap je ook nog wel denk ik.

1
65 solidsteel

@64 Nou ja, dan kunnen we elkaar wat dat betreft de hand schudden. Maar, ja begrijpt het punt wat ik maak toch wel?

0
66 Bluth

@65 Eh, dan moet geen enkel mens meer kinderen maken, dan pas zullen we uitsterven. Ik sterf niet uit omdat ik geen kinderen wil. question

1
67 Bluth

@64 Oh, en nog even ter educatie.

Je zal als tienerjongen denken dat het "geil is", seks met de lerares. Wat blijkt? De jongens die zijn misbruikt door hun lerares hebben te kampen met trauma's, met grote problemen wat betreft seksualiteit, het uitten hiervan, hoe zich te gedragen tegenover meisjes, enzovoorts.

0
68 Bluth

@67 Jij sterft sowieso niet uit omdat je een individu bent. Jij gaat gewoon dood. Maar als volk , die geen kinderen maakt, sterft dat volk uit.

1
69 solidsteel

Ik heb zo'n vermoeden dat er minder jalourse reacties zijn als het om een leraar met een jongen zou gaan.

1
70 Defcte burger

@53 Er worden van jou BUITENPROPORTIONEEL veel reacties verwijderd. Honderden kom je zeker aan. Duizenden in totaal misschien ook nog wel. Je zit namelijk al aan 100 verwijderde reacties in 2 maanden. Ga maar nakijken. Van die 2 maanden heb je ook nog eens 2 weken al dan niet vrijwillig een periode van "bezinning" gehad, dus eigenlijk praten we over 6 weken. En dan nog iemand ( @52 ) betichten van liegen ook en beweren dat er slechts "incidenteel" reacties van je verwijderd worden. Over liegen gesproken...

Kubusje, je wil zo graag normaal zijn, maar je bent het helaas NIET en je zult het nooit worden ook. Maar stop a.u.b. met de waarheid ontkennen en verdraaien. Da's niet netjes.

7
71 Rob de Vries

** gebruiker verwijderd **

@71 : Eens die kubus zouden ze samen met zijn zus Meel een permaban moeten geven.
Irritant troll-volk.
Liegen de halve wereld aan elkaar.

72 verwijderd23596913

** gebruiker verwijderd **

@61 : Mag ik dan bij jou in de klas?

73 verwijderd23596913

@9 "...Dat is precies hetzelfde als een 13 jarig meisje dat verliefd is op de leraar....."

Je denkt toch zeker niet dat die nieuwsgierige tienermeisjes gaan zitten te wachten tot ze 18 jaar zijn....!?

2
74 CoolMemories

Amerika, wat een mooi land. Heb je als schooljuf vrijwillig sex met je leerling (ok..minderjarig), leer je die gast wat van het leven., dan krijg je 20 jaar celstraf. Als je in Nederland drie willekeurige mensen neersteek dan krijg je veel minder straf.
Nederland, wat een mooi land toch. (maar gooi geen waxinelichtje naar een koets, krijg je levenslang)

3
75 rlw

@75 . De waxinelichtgooier kreeg vijf maanden cel, degene die drie mensen neerstak krijgt tbs voor onbepaalde tijd. Kan dus levenslang zijn.

9
76 mo

@76 . Twee minnen, vertel wat klopt er niet aan wat ik schrijf

8
77 mo

Wat is schadelijker voor dat joch, die ervaring of de hele heisa er om heen?

3
78 eh

In Amerika mag je wel ongestraft vanuit een helicopter journalisten doodschieten.

2
79 eh

Ahhh ik snap het, het is op naam gemind. Sorry dat ik jullie toch steeds overschat en denk dat de inhoud telt.

7
80 mo

@78 Zonder die ervaring was de heisa er niet geweest. Zullen we kinderen maar niet gewoon zonder dit soort ervaringen op laten groeien?

1
81 Smiling

@79 . Ja en?

5
82 mo

Ten eerste is de ene persoon van dertien is niet gelijk aan de andere persoon van dertien.
Ten tweede moet idd misbruik van macht moet bestraft worden.
Ten derde is dit de tijd van de vertrutting, wat men vroeger kleinburgerlijkheid noemde.

3
83 eh

@83 . 13 jaar is 13 jaar. Daar blijf je als volwassenen sowieso van af, maar al helemaal wanneer je je in een machtspositie bevindt.

6
84 mo

@82
Niet teveel ons vergelijken met de VS, en ze zeker niet zien als voorbeeldland.

1
85 eh

@76 @77 @80 Omdat je zo op de minnetjes gefocust bent, heb ik ook even meegedaan question

5
86 DruppeltjeDrie

@86 . Stoer man

7
87 mo

@85 . De VS zie ik op geen enkele manier als voorbeeldland. De vergelijking die je maakt begrijp ik niet. Net als een ander die over de waxinelichtgooier begint (met onwaarheden ook nog).

Deze vrouw heeft vanuit haar machtspositie aan een minderjarig kind gezeten punt. De strafmaat zoeken ze daar maar uit maar straf is terecht.

6
88 mo

@84
Als je qua gedrag en uiterlijk veel ouder bent mag niet meetellen?
Dit is niet alleen de tijd van vertrutting, maar ook de tijd van verdinging, netzoals koeien een nummertje krijgen, dat personen anders kunnen zijn telt niet mee.
één twee in de maat....................................
Jij ziet het getal dertien en je hebt je oordeel al klaar, ook nog totaal overtuigd van jezelf.

2
89 eh

Deze vrouw krijgt 20 jaar, welke straf krijgt de gemiddelde pedofiel?

1
90 Rapunzel

Dat is het standaard-argument van pedo's. Eerst leren ze kinderen dat ze verleidelijk MOETEN doen, anders geen positieve aandacht, en als ze dat dan braaf doen, worden ze erop afgerekend.

Het brein van de mens, de persoonlijkheid, de eigen morele opvattingen, zijn pas zo'n beetje vastgelegd rond het 25ste. Dat bedoelen ze met "onrijp puber-brein".

De reden dat kindjes een uiterlijk hebben dat mensen instinctief ertoe brengt, toegeeflijker met ze te zijn dan met andere volwassenen, is omdat kinderen moeten experimenteren om te groeien, om een eigen persoonlijkheid en mening te vormen, en dat zouden ze niet kunnen als ze op elke fout net zo keihard werden afgerekend als volwassenen die dezelfde fout maken.

1
91 Wendel

@91
Een schoolvriendin van mij is op haar veertiende een relatie begonnen met een leraar, en ze zijn nu al tientallen jaren gelukkig met elkaar getrouwd.
Als dat van hogerhand vroegtijdig was afgebroken, dan zou ZIJ heel erg gestraft zijn geweest, en ik betwijfel of zij dan ook zo succesvol in de maatschappij zou zijn geweest.
Ook weet ik van een latere vrouwelijke burgemeester dat ze op haar dertiende al zeer seksueel actief was.............
Dat in vakjes plaatsen uit de psychologie zal in het algemeen wel waarde hebben, maar er zijn genoeg uitzonderingen.

1
92 eh

Amerika is verziekt. Geen van beiden heeft aangifte gedaan, er was geen chantage of gijzeling.....so whats the big problem?!
Ex-president Clinton reisde minstens 25 keer naar afgelegen eiland om daar minderjarige meisjes aan te randen.....

0
93 CoolMemories

@92 : Die vriendin was nog niet geestelijk rijp. En ze heeft door mazzel en instinct een situatie geschapen waarin ze zich op langere termijn ook goed voelt doordat de basispersoonlijkheden bij elkaar blijven passen. Het feit dat het goed afloopt bewijst niet dat ze geestelijk rijp was.

Ik ben het niet zo eens met een heksenjacht maar vind toch dat mensen echt, heus, heel heel terughoudend moeten zijn m.b.t. sexuele aangelegenheden en onvolwassenen. Die moeten zoveel mogelijk ruimte krijgen om hun eigen persoonlijkheid te ontwikkelen, niet dat die ten dele door een ander wordt gevormd wat later vaak erg gaat wringen.

1
94 Wendel

@94
Ik vraag me af of je fruit als model voor mensen mag gebruiken, en idd een leeftijdgenoot kon haar volgens mij niet bieden wat ze toen nodig had en dan heb ik het niet over seks.
Met je tweede alinea ben ik het grotendeels eens, hoewel die "ruimte" ook erg vaag is.
De huidige situatie van alleen maar gezinnen met één of twee kinderen is volgens mij ook niet natuurlijk.

0
95 eh

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
RobP
Rwandadeal ondenkbaar voor Nederland: 'Zouden uit EU moeten stappen'

Duidelijk.Oplossing:Aangezien de gehele EU (op enkele uitzonderingen na) vergelijkbare problemen ondervindt, moet het op EU niveau geregeld ...

zojuist geplaatst door RobP

Reconquista
Nieuw azc leidt tot ernstige bedreigingen politici: ‘Er lag een plastic pistool op mijn motorkap’

Na het bedriegen van het volk volgt het bedreigen van politici. Beide is niet goed te praten. ...

4 minuten geleden geplaatst door Reconquista

greenpollo
De zoons van Miranda maken er thuis een bende van: 'Ik ontplof dagelijks'

@2Echt slaan kan natuurlijk niet nee Maar een ouderwetse schop onder de kont is niks mis mee. Ik ben er iig niks minder van geworden en leef...

18 minuten geleden geplaatst door greenpollo

greenpollo
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

@65Klopt, alleen de vrouwen meestal niet.....

24 minuten geleden geplaatst door greenpollo

Wedergeboren
​russians Show "ingenious" Solution Against Ukrainian FPV-Drones | Defense Express

Google TRANSlate: https://en-defence--ua-com.translate.goog/news/russians_show_ingenious_solution_against_ukrainian_fpv_drones-10278.html?_x_tr_...

26 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

LoydMorris
‘Uitleveringsproces van Quincy Promes in Dubai volgende week van start’

Doe vooral lekker rustig aan. . . ...

32 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Zie Hier
Sissen en nafluiten moet afgelopen zijn: gemeente Alkmaar start nieuwe campagne

Tja je kunt de middelkeeuwen wel hierheen halen maar dan duurt het nog een aantal eeuwen voor ze enige beschaving krijgen!...

36 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Ook Jack van Gelder boos op Frans Timmermans om Wilders-uitspraak

Ach eigenlijk kun je dat soort uitspraken van die extremistenclub wel verwachten!...

38 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Wedergeboren
Russian Deputy Defense Minister Detained On Suspicion Of Corruption

Google TRANSlate: https://www-rferl-org.translate.goog/a/russia-military-ivanov-bribery-arrest/32917822.html?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=nl&_x_tr_hl=...

38 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Strongoli
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@34Ach dat hele gendergedoe is iets wat tussen de oren zit en niets met uiterlijk te maken heeft. Je bent qua uiterlijk òf als vrouw òf als ...

39 minuten geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
MelenamariaryaTamil Xxx AFtm SquirtDioria Baird NudeIndian Bikini PornIndian Hindi Hd PornPussy And Boobs LickingRule 34 JessieSsbhmAletyler VideoNew Full SexAngie SavageArabsexRapping Porn VideosBig Boobs Teens NakedPissing HentaiBlow Jobs CummingCandi KaynStepmom HandjobXvideo Full Movie HdRose Kelly PussyGaynipplesPorn LesbianSkinny Big TitsJames Charles NudesMadelyn Cline SexsceneMamiiglocccMualim PornKajal Porn VideosNatalie Portman NakedPorn TitiesMy Pornstar BookWebcams NudeBig Booty .comVideos Pornos Con NegrosAustinwolff PornIndian Teen Nude VideosAnna Belle PeaksFaye PornThe Best Pornography MoviesIndian Big PenisDabofkya PornSuoerchat LiveBlack Chyna Only Fans LeaksKelsey Lawrence NsfwPorn From The 70'sSkylar ReneNaina Ganguly NudeNew Brazzers Xxx VideoSexy Porn CartoonKamasutra Sex ComHans AvluvHarley Quinn Poison Ivy PornO EglePeyton List NudesPoren GayMisslexa KazumiOdia Odia SexMorgpie BrazzersAubrey AdamsSwallowed-compilationBonnie DolceTiktok Blow JobAsian HotwifingCzeck Glory HolesAaliyahssofficiall OnlyfansKing Of The Hill PronXxxinxMastram Ki KahaniyanPaoli Dam Hot SceneStepmom Stepson Porn VideosXxx StorieaHindi Group PornSon-mom-japanAnime HeitaSexo Gratis Ao VivoPictures Of PenisisEnglish Sex Video English SexPeta Jensen CompilationSexy DickAlia FuckJapanese Teacher Xxx VideoSecretgloryholePorn Dancing BearDoordash PornDiredesires PornSalicerose OnlyfansBarzzar Xxx VideoSex ChaluRashmika Mandanna Nude PicTeya_kimSsis8163d Mom And Son PornMagic Movies XxxFeetfairSkipthegameaMiss RaquelRule 34 KeflaIndojavWww Sex MovieCaught In Self BondagePantyhosemomChaurbateChromazzJanie RobbinsKamasutra Sex SceneTop Rated PornNew Teen SexSexviddoIndian Aunty FukingShemale CummingHot WifesexJaime GillisHomemade Taboo PornIndian Sexual SeriesCreampie Wife ShareFetlife. ComCartoon Network PronXnxx QuadrinhosOpen Nipple BraMission Sex VideoXxxx Local VideoPorn DirtyPorvideoPor VirgenesCartoon Sex ComEbony Banks Porn18gay PornHentaischoolReddit Spread EagleSexo Brasileiro AmadorasChloë Grace Moretz NakedXxxvideojepangNatasha Teen PornKoroinuTriple Sex PhotoJunglegstringLesbain Porn Strap OnNiksindian HdThick TeenpornBbc SwallowingNaked Drunk WomenNude Nude YogaLiliana Garcia Porn日本av网站5278 论坛Camel Toe SongElsa Jean FootjobBlck Bbw PornJade Nicole