RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Entertainment

Yolanthe schakelt de hulp van haar volgers in

Beeld © Instagram @ yolanthecabau

Yolanthe Sneijder-Cabau (34) zit in een emotionele rollercoaster. Via Instagram zoekt ze steun bij haar trouwe volgers.

"Samen kunnen we de wereld mooi maken"

De huwelijksperikelen tussen de brunette en Wesley Sneijder hebben ervoor gezorgd dat haar Instagram tegenwoordig vol staat met motiverende quotes en kiekjes van haar zoontje Xess Xava.  

Ook deze ochtend is het weer raak. De presentatrice deelt een close-up van haar gezicht waar haar ogen zwoel in de camera kijken. "De manier waarop we ervoor kiezen om de wereld te zien, creëert de wereld die we zien", is de inspirerende tekst waarmee ze haar volgers verrast. Daarbij post ze nog: "Laten we proberen vandaag tenminste één iemand te laten glimlachen" en "samen kunnen we de wereld mooi maken."

Wesley
Lees ook:
Wesley Sneijder verdedigt Yolanthe

Yolanthe en Wesley, die in 2010 trouwden en samen een zoon hebben, kondigden in maart aan uit elkaar te gaan. Over de reden van de breuk werden geen uitspraken gedaan, maar de voetballer zei op Instagram wel dat hij het meerdere malen verknald had.  

De eindeloze geruchtenstroom over hun eventuele scheiding zit de voetballer echter niet lekker. En daarom keerde hij afgelopen week naar Instagram om meer duidelijkheid te geven. "Ten eerste, ja, we zijn al een tijdje niet meer samen. Nee, we zijn nog altijd niet gescheiden. Ik heb veel fouten gemaakt in mijn huwelijk. Maar dat gaat niemand verder wat aan. Dat Yolanthe nog altijd zo goed voor me is, respecteer ik enorm", schreef hij naar zijn fans.

Yolanthe
Lees ook:
Yolanthe pakt koffers voor Las Vegas