RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Misdaad

Nederlandse actrice Imanuelle Grives aangehouden om drugsbezit

Beeld © ANP

Tijdens Tomorrowland is Imanuelle Grives (34) aangehouden wegens drugsbezit. De Alleen maar nette mensen-actrice zit vast voor het in bezit hebben van drugs die ze probeerde te verhandelen op het festival.

Imanuelle was tijdens Tomorrowland aangehouden voor het in bezit hebben van een bepaalde hoeveelheid designerdrugs, bevestigt haar advocaat, Koen Vaneecke, aan RTL Boulevard. De reden achter het bezit en de handel die de actrice hiermee wilde voeren, zou zijn dat Imannuelle zich voorbereidt op een rol in een film. Het zou dus gaan om een fout gelopen experiment. 

Thijs
Lees ook:
Thijs Römer en Imanuelle Grives te zien in serie Keizersvrouwen

Op het festival werd Imanuelle aangehouden bij de entree, omdat ze drugs op zak zou hebben. Bij een huiszoeking van haar AirBnB werd nog meer aangetroffen. Het zou gaan om 100 xtc-pillen, twintig gram cocaïne, elf gram ketamine, een hoeveelheid MDMA en wat wiet. De actrice is voornamelijk bekend van haar rollen in Alleen maar nette mensen, Flikken Maastricht, Flikken Rotterdam en Celblok H en haar deelname aan Wie is de Mol?

Inmiddels heeft Tomorrowland gereageerd. "Wij kunnen geen uitspraken doen met betrekking tot drugs. Alles ligt bij het Parket Antwerpen", laat een woordvoerder weten aan RTL Boulevard.