• 16
  • 643x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Mogen alle nabestaande van de mensen die gevochten hebben om de slavernij af te schaffen, en hen die slaven vrijkochten, dan ook een publiekelijke dank!!! En even het geld dat ze erin gestoken hebben, terug ontvangen met rente.

0
1 lizzy

* Verwijderd door de redactie *

2 Alt-Wrong

@2 Als van ouds onbenullig ...

0
3 no mail today

Nou Femke. Tijd om je bezittingen af te geven en ruimte te maken voor zwarte mensen question. Alleen zo laat je echt zien dat je spijt hebt van de slavernij ^^

4
4 DikkeTor

Wie zonder zonde is werpe de eerste steen...

0
5 Eastwood

Vannacht is er weer zo'n erfzonde afgeschoten door andere erfzondenaren.
Gaat sneller tegenwoordig

0
6 Cremabatida

Leuk filmpje erbij : Hoe reparatiegeld te geven question

4
7 DikkeTor

@7
En dat 'betalen'/geven ze ook die halve zool nog geld. question

0
8 Gandalf

Ho Ho, hoe zit het met excuses en smartengeld vanwege de miljoenen blanken die als slaaf/slavin zijn verhandeld en misbruikt? Zelfs nog in de 19e eeuw door Turkije die 50.000 mensen af hebben geslacht op en er 50.000 slaven en slavinnen heeft weggevoerd En wat dacht je van de Barbaren, de Berber piraten die de kusten afstroopten op zoek naar slaven/slavinnen. En hoe zit het met de Arabieren en Afrikaanse stamhoofden die er vele, vele miljoenen hebben gevangen, verhandeld en ook vermoord? En last but not least: A
Het westen is ermee gestopt, de Arabieren en Afrikaners niet! Gaat nog volle por!

Maar ook in Azië is slavernij nog aanwezig. Daar heet het geen slavernij, maar eeuwig in de schuld blijven zitten en vanwege analfabetisme komen ze er niet uit. Een overheids-dingetje natuurlijk! :X Dat was met de blanken in het westen vroeger niet anders, in de tijd van Leenheren en het feodale stelsel. Zelfs in de 20e eeuw was het bar en boos, ga maar eens naar het Veenkolonie museum. De gewone mensen hadden het niet veel beter. Ook hier in NL niet.

Rot op met dat stumperige zielige, pathetische infantiele zwakke geleuter. Oh gossie wat zijn we zielig want ooit..... Begin maar eens met je eigen volksgenoten, stammen cultuur is bittere ellende. Eeuwig vechten (vandaag nog steeds) de ene stam tegen de andere stam, islam tegen alle anderen. En maar mensen in slavernij dwingen en dat hebben ze altijd gedaan en doen ze nog.. hun eigen volksgenoten, tot de kinderen aan toe worden als slaven misbruikt.
Je zou al die jankers een tijdje in zo'n kobaltmijn moeten trappen, dan weten ze wat slavernij is en vervloeken ze hun eigen volksgenoten die dit nog steeds hanteren. Laten ze daar maar wat gaan veranderen, maar dat durven ze niet. het is een stuk veiliger vanuit het westen!
Minkukels.

0
9 Bleke Betty

@9 White lives dont matter! Je bent echt een schoft als je de pijn van Zwarte mensen niet erkent! XD
En we leven nu eenmaal in een maatschappij dat opgebouwd is door witte racisten, en we zijn goed bezig met mensen van kleur voorop te zetten :question

Dus niks witte slaven, ik weet zeker dat die slaven ook racistische nazi's zijn geweest! Punt.

17
10 DikkeTor

@9
Even een kleine toevoeging, ik was vergeten om te schrijven waar precies.
Chios bloedbad, 1822 door de Turken:

Op 31 maart werden orders gegeven om de stad plat te branden en de daaropvolgende vier maanden kwamen naar schatting 40.000 Turkse troepen aan. Naast het instellen van bosbranden, kregen de troepen de opdracht om alle baby's jonger dan drie jaar, alle mannen van 12 jaar en ouder en alle vrouwen van 40 jaar en ouder te doden, behalve degenen die bereid waren zich tot de islam te bekeren . [6]
Ongeveer driekwart van de bevolking van 120.000 mensen werd gedood, tot slaaf gemaakt of stierf aan een ziekte. [7] [8] Naar schatting zijn 2.000 mensen op het eiland gebleven nadat 21.000 vluchtten, 52.000 slaven en 52.000 werden vermoord. [9]
Bron: Wiki.

Het was zeker niet de enige genocide die er door de turken gepleegd werd en ook niet alleen in Griekenland en de Griekse eilanden.
Hier een (incomplete) Lijst van de meeste massamoorden (genocides) door de Turken uitgevoerd:
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_massacres_in_Turkey

T/m 1908 hielden de turken zich met slavernij bezig:
"As late as 1908, female slaves were still sold in the Ottoman Empire. Sexual slavery was a central part of the Ottoman slave system throughout the history of the institution."
https://en.wikipedia.org/wiki/Slavery_in_the_Ottoman_Empire

Ik ben benieuwd of deze zwarte mensen ook een schadevergoeding en excuses zullen krijgen:
Afro-Turks Talk about Slavery in Turkey
They are Turks and black: descendants of the Ottoman Empire‘s African slaves form a minority in Turkish society that has long been all but invisible. Now, they’re trying to reappraise their history.
https://www.dw.com/en/afro-turks-talk-about-slavery-in-turkey/av-49528407

En het heden, het nu?
Nog steeds rond het half miljoen aan moderne slavernij, veel kinderen ook;.
Bron: Agos, Global-slavery-index, Wiki.

En In Afrika wordt er nog aan slavernij gedaan, net als in het Midden Oosten ea. islamitische landen,regio's en gebieden. Niet zo gek want Mohammed had zelf slaven en verkocht ze en het staat in de koran, het mag vanuit de islam, het mag van Mo.. en Allah... dus... tja.

Dan Africa, vandaag de dag meer mensen (kinderen) in slavernij dan ooit tevoren:
Hier wat foto's, en dat doen ze toch echt elkaar aan! :X
https://www.google.com/search?q=slavery+in+Africa+today&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwje_Ke6lcbjAhUMyKQKHV4mAXMQ_AUIESgB&biw=1280&bih=625
Afrika is opnieuw het epicentrum van de wereld van moderne slavernij:
https://qz.com/africa/1333946/global-slavery-index-africa-has-the-highest-rate-of-modern-day-slavery-in-the-world/

Dus voor mij blijft het een raadsel waarom ze zich zo focussen op de blanken, zelf ook slachtoffers vd slavernij, maar dat zal wel vanwege de kans op succes m.b.t. geld gaan question

1
11 Bleke Betty

Tja de goodmensen kruipen als varkens rond om voor alles wat ze kunnen bedenken excuses te maken!

Het vervelende is dat die klaaggroepen dat alleen doen om met niets doen hun zakken te vullen!
En de EU en de VN zijn zo idioot om voor allerlei zwakzinnige onderzoeken geld te subsidiëren!

2
12 Zie Hier

Wat bedoelt TS met >
" Zij die niets hebben gedaan" ?
Bedoelt hij/zij misschien >
Zij die niets hebben misdaan ?

en met
" zij die niets hebben meegemaakt "
Zij die geen misbruik hebben ervaren ?

5
13 m+m = Z

De WK in Qatar word momenteel opgebouwd door slaven. Met medeweten en medewerking van de hele wereld. Er zijn al een groot aantal doden bij gevallen. Of gaat dit bericht alleen over de slaven van jaren geleden.

0
14 Verwonderd

@11
Zoals het Abereshe volk in Italië , eveneens gevlucht voor de Turken .

https://nl.wikipedia.org/wiki/Arb%C3%ABresh%C3%AB

0
15 Olivia

Dat idiote spel van berouwvolle slavernij erkenning word vol overgave gespeeld, maar nog belangrijker is fase twee, het genotvol deugen van onze beroepsdeugers, die klaarkomen op een deugvolle overdracht van uw geld, als boetegeld, naar een gretig de hand ophoudende 'tigste generatie van slavernij slachtoffers'.

Deugers als vorm van ultieme bevrediging, door beroepsdeugers, die enkel kunnen deugen m.b.v. uw belastingafdracht.
Want u denkt toch niet dat er ook maar enkele deuger is, die ook maar één cent uit hun deugzakken haalt?

0
16 tegenzinnig

@16
Precies, wat ik de 'goedgevoelverslaafden' noem. Die hebben continu een dosis 'goedgevoel' nodig. "kijk mij eens goed zijn, wat ben ik toch goed, ik ben goed en tegenstanders zijn slecht, ik vind alle migranten en moslims lief, en dus ben ik goed"
Waardeloze lui. question De zelfverklaarde deugers, de sneufluiters, de droeftoeters, die alle bezittingen van anderen het liefst vogelvrij zouden verklaren. Wat ze feitelijk ook vaak doen, door in hun gewelddadige afa-cultuur alles te vernielen, winkels te pluderen, auto's in de fik steken of vernielen enz.

Ik vind ook dat organisaties als "artsen zonder grenzen, het rode kruis, greenpeace, enz, al die goede doelen die daar op centen van donateurs in de rondte varen en de brandstof is niet goedkoop, je hebt het over duizenden liters per uur.
Gemiddeld is het op elke 4 pk één liter. dus 10.000 pk = dan 2500 liter diesel per uur, en meestal staan er wel wat meer pk's te draaien.
Wie betaald dat 24/7 ?

Het zijn dus mensensmokkelaars en het zijn dus criminele organisaties die de wet aan hun laars lappen. De wet die stelt dat een 'drenkeling' op de dichtstbijzijnde kust moet worden gebracht en dat is niet Europa. Dan nog het feit dat ze ze zelfs op afroep op komen halen en nog erger, zelfs binnen de territoriale wateren. Het is bij de beesten af. En elke druppel bloed die er door die onaangepaste, veeleisende, agressieve, criminele, gestoorde handophouders hier in het westen wordt verspild is aan hun handen en aan de handen van hen die dit faciliteren en zelfs promoten. Regeringen, politici, NGO's, moslinkse zieke gekken, aan hun handen. Zij wassen niet hun handen in onschuld, het bloed is aan hun handen en hun geweten. :X Ik hoop echt dat ze een keer verantwoording af zullen moeten leggen. Ze gaan net zolang door tot het punt van no-return is bereikt. Een een tijdje burgeroorlog om het allemaal weer even uit te dunnen en de mensen weer mak en volgzaam te krijgen als de puinhopen weer op moeten worden gebouwd,, maakt ze ook niets uit. Ook hier op NK zijn er verschillende zoals os. WD die openlijk schrijven dat hoe eerder het blanke ras uitsterft hoe beter. Ze begrijpen niet dat als er geen blanken meer zijn, er niets veranderd. Dan krijg je weer een licht getinte vs een zwart persoon een Aziatisch persoon, een Arabier. Arabieren en Chinezen haten weer zwarte mensen, vinden ze minderwaardig, zwarte mensen onderling haten elkaar weer als ze vd verkeerde 'stam' zijn, en zo verder. Het zijn juist de blanken die tenminste voor echt racisme de ogen niet sluiten, de rest wel!
Stapelgek. De laatste mag het licht uitdoen, of is het al uit?

0
17 Bleke Betty

@17 het hele klimaatverhaal is ook geschreven voor de goed-gevoel verslaafden.
1000 miljard Euro betalen voor 0,000... graden minder opwarming plus de vele irrationele keuzes doen het in ieder geval niet goed bij mensen met wat levenservarring en rationaliteit.

Betreft die ngo's: de afkorting slaat op private organisaties buiten de reguliere overheden. Deze organisaties zijn veelal opgezet door burgers die geode doelen willen realisseren. Kijk je naar wie er in het bestuur zitten van de Nederlandse ngo's dan zie je vooral PvdA en GL politici. Dus linkse politici hebben deze organisaties gekaapt en gebruiken deze organisaties om linkse doelen te realiseren buiten de 2e en 1e kamer om.

0
18 Conradijntje

@18
Helemaal met je eens. En ik vind het soms verbijsterend hoe duidelijk dat is , ook hier op NK. Is men voor dit, dan is men ook voor dat of tegen dit en tegen dat.
Overduidelijk.
Maar t.a.v. die NGO, het is geld wat ingezameld is door mensen die bv artsen zonder grenzen willen steunen om waar dan ook ter wereld op bv slachtoffers van welke oorzaak dan ook te behandelen. Niet om voor veel geld op zee rond te dobberen en een lijndienst op te zetten om zoveel mogelijk van die kansloze figuren hier naartoe te halen.
Ik kan mij niet voorstellen dat dit kan? Daar geven mensen geen geld voor, of ze moeten expliciet geld opgehaald hebben voor dit doel...lijkt mij!
Los van het feit dat het in zijn geheel gewoon zwaar illegaal en crimineel is. Ik zou weleens willen weten waar dat geld vandaan komt, dat kan niet alleen maar vd donateurs zijn, zou mij niet verbazen als er Arabieren achter zitten. Meer islam, meer moslims in het westen om de boel over te nemen. Een vijfde colonne, paraat en aanwezig. :X

0
19 Bleke Betty

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Ik neem aan dat de ME erop ramt net als destijds met de wappies....

25 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

Omdat ze alle aanvallen van Iran op Israël konden onderscheppen, denken ze nu ook alle kernwapens van Rusland te kunnen onderscheppen?Volge...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

@6 Samengevat. Den Haag en Brussel hebben de belangen van de extreem grote bedrijven in beton gegoten. Maar dan kan men dus niet meer spreken ov...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@4 M'n megafoon ligt bij de reparateur 😑...

1 uur geleden geplaatst door Querido not

Mac Benac
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@3 Nou, leg het hem uit zou ik zeggen....

2 uur geleden geplaatst door Mac Benac

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@2 Op 4 mei - dodenherdenking - ga je niet demonstreren. Dan ben je stil.Dat moeten we die Frank van der Linde nog maar eens uitleggen....

2 uur geleden geplaatst door Querido not

Hendrianus
Duitsland hervat hulp aan UNRWA • Media Israël: 'besluit aanval Rafah genomen'

@2 Als je wegens verraad achter een brommer wil eindigen is dat een goed idee. Verzet tegen Hamas zal er hier en daar best zijn maar niet met t...

2 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Mac Benac
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

Je voelt aan je water dat deze formatie met de haven in zicht gaat stranden. De PVV is een veel te onbetrouwbare en onvoorspelbare partij....

2 uur geleden geplaatst door Mac Benac

ongelovenloos
Eritrese kinderverkrachter niet uitgezet wegens mentale zorgen - NieuwRechts.nl

Zo zal dat hier ook gaan. daar aan kan je zien dat er dubbele agenda's zijn. Alle landen binnen de EU stellen zich hetzelfde op voor de asiele...

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Www Porn InHaryanvi Bf Sexy VideoMangas-vostfrPornpics$Quadrinhos PornográficasLol1ta PornGet Pregnant PornEnglend Sex VideoDesi Xxx KahaniPetite Ebony BbcGilf FeetTamil Sex OnlyIndian Bhabi SexHd Hot Porn ComRiding For CreampieSexo PornovideoHelloladyboysTrannyvideosxxxFoxxi DiIlluminati Kya HaiXnxx TenXnxxxindianCute Aunty Sex VideosChatvilleSelf Nipple SuckingCuckd StoriesGay Anime Se XPronxxVideos XxxxcomXxxvhdMelonfarmerswife OnlyfansFutanaryCatwoman PhubJolla Pr VideosKushi Raj SexUsasexguide AtlBlowjobhandjobPorn 3d GamesSage PornNaked To The BeachA Lesson In Cock Worship Arabelle Raphael And Julia RobbiePanty Porn VideosGif SexoPorn Mom.comIndian Aunty Hard FuckHouse Worker Sex VideosJapanese Porn Movie With SubtitlesPerfectassGenisis Lopez OnlyfansFree Adult WebcamsBatwoman PornAustralian Xxx ComAnime Cartoon XxxSote Hue SexSex Kand VideoXxx Sex Video Mp3The Habibu ShowDesenho De PornCuckoldestX Ham Star ComIndian Bangla X VideoFake Hub ComYoga Porn DownloadHot Mom PornHandjob CompiationStoya NudeWife Gets GangbangedFap CeoImaizumin Chi.Sex Slave GameMollyflewersTelugu Serial SexIndian Nude TubeSuperhoine PornXhamster LatinaK Cup BraYouporn FreeBar Girl SexHidden Camera MasterbatesSissy Hypno TubeXnx Father And DaughterParty And PornSextamillNaoni SwannEspiando El BañoJorean NudeBrutally FistedDownloadable Porn VideosSmooshing My Sisters Hot FriendsHollywood Movie Hindi XxxIndian Restaurant SexUnbelivable PornMallu Actress Xxx VideosSxy MmsRacist PornosSibel Kekilli PornolarAlex Marin VideosFilm PoronPotno GratisBbw Xvideos ComEnglish Sex VLennox LuxFunny Nude VideosHome PornVecina CachondaSubscribe StarDiaperpornCulos TangasXhamster3XxxxxxxxxwwwBhutan Xxx VideoRyan Conners XxxMarathi Xxnx VideoPorn In AfricaWilliam SeedWwwxlxxxAir ThuggerMilaazulSandra Bullock ToplesMom Teach SrxSexmoveChicasfollandoPov Creampie CompilationAnerxic PornJennas TubePorn VoyeourPorna.indirBangladeshxxxFoot Worship PornsWebcam PornAll Type Porn VideosSabrina NicholVerymilfDream PornCamzapSpider Gwen NudeKagney Lynn CarterMamapornoNudists BrazilBenezuela XxxAnushka Sex ImagesWww Full Sex VideoNeha Sharma XvideoBreeding Kink PornClubseventeeXnn VidoesHoy Lesbian PornInkapornoTitties PlayingHot Mms Porn