door Febee in Overig  ·  87 Reacties

  • 21
  • 759x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Religieus onderwijs dient afgeschaft te worden. Echt tijd dat hier een wetswijziging voor komt

En uiteraard zorgt het islamitisch onderwijs voor segregatie dat lijkt me nu wel duidelijk.

1
51 Hefan430

@49 Met het verschil dat Tristan schizofreen was

0
52 lisaaatjuh

@48 Haha, we hebben zelfs nu nog die achterlijke idioterie in de "Bible Belt". Dus nee, ik hoef niet zover terug.

Vredelievender? Hoe kom je daarbij? Weleens gezien hoe ze met afvallige omgaan? Hoe mensen worden verstoten door de gehele familie? Hoe ze "niet gelovigen" met de nek aankijken? Hoe ze hun kinderen mishandelen middels barbaarse indoctrinatie?

Het christendom is net zo erg als de islam, alle monotheïstische religies zijn net zo erg. Hier onderscheidt in gaan maken is simpelweg wegkijken.

@50 Ja, ga maar een eind fietsen met je NT. In het OT staan de tien geboden, zeer belangrijk voor christenen, maar het OT is niet meer belangrijk he? Echt wel. Vredelievend is het christendom ook niet. Je naasten liefhebben is het in de gaten houden van ej naasten zodat zij niets doen wat niet mag, jij zorgt er dan voor dat ze niet zondigen en zodoende toch de hemel in mogen. Zondigen ze wel, moet je ze verklikken. Dat is letterlijk wat naastenliefde is.

Christendom, onderdeel van het mens zijn? Hoe kan een barbaarse ideologie onderdeel zijn van de mens? JIj bent zelf gehersenspoeld als kind door je ouders met deze barbaarse ideologie?

2
53 Bluth

@49 Oh, Tristan was dus een PVV, Pegida, FvD aanhanger en die 'prediken' moord / onderdrukking op anderen / anders gelovigen. Sterker nog, ze hebben Tristan de opdracht gegeven....

0
54 RobP

@49 U bedoelt : ?
UDEN - In Uden werd op maandag 9 november herdacht dat vijf jaar geleden een aanslag werd gepleegd op de islamitische basisschool Bedir. Vlak na de moord op Theo van Gogh brandde de school helemaal uit. Op de muren waren racistische teksten geklad en werd verwezen naar de moord op de Amsterdamse filmmaker. Hieronder vind je een overzicht van de gebeurtenissen rond de brand in de Bedir-school.
6 november 2004:
Jongeren proberen brand te stichten bij een moskee in Uden.

9 november 2004:
Dezelfde groep jongeren sticht brand bij de islamitische basisschool Bedir. Het schoolgebouw brandt tot de grond toe af. Politie en justitie gaan meteen uit van brandstichting omdat op de school racistische tekens waren geklad. Ook werd verwezen naar de moord op Theo van Gogh. Zo stond er onder andere ‘Rest in Peace Theo’ op de school gekalkt.


Het schoolgebouw brandt tot de grond toe af.

10 november 2004:
Premier Balkenende, Bisschop Hurkmans en Commissaris van de Koningin Maij-Weggen komen na de brand naar Uden om polshoogte te nemen. In het gemeentehuis komen het gemeentebestuur en de moslimgemeenschap bij elkaar. Geestelijke en politieke leiders zien de brand als een gevaarlijke ontwikkeling.

15 november 2004:
Ruim tweehonderd Udenaren geven elkaar de hand in het lokale Bevrijdingspark. Jong, oud, allochtoon en autochtoon vormen een kring onder het motto ‘Samen sterk’.

16 november 2004:
De ruim honderd leerlingen van de Bedir-school hebben een nieuw onderkomen. Ze kunnen terecht op basisschool De Tandem in Uden.

18 november 2004:
De kinderen van de school in Uden brengen een bezoek aan de Tweede Kamer. Ze vertellen over de angst die ze hebben sinds hun school is afgebrand. Ouders en docenten bieden de Tweede Kamer een petitie aan.


Er worden zes verdachten aangehouden voor de brand in de school.

24 november 2004:
De politie maakt bekend dat er zes verdachten zijn aangehouden voor de brandstichting in de school.

25 november 2004:
Justitie maakt bekend dat de zes aangehouden verdachten tussen de 14 en 17 jaar oud zijn en in Uden wonen.

29 november 2004:
In Uden is er woede en verbijstering over het verdwijnen van een spandoek bij de Plantaan-school. Twee vrouwen uit Uden hangen een doek op hek van de school om de kinderen van de afgebrande islamitische basisschool welkom te heten in hun tijdelijk onderkomen. ’s Nachts is het spandoek weggehaald.


Het spandoek bij de Plantaan-school wordt 's nachts weggehaald.

1 december 2004:
De zes pubers die zijn opgepakt voor brandstichting in Uden blijven nog zeker 30 dagen in voorarrest. Drie van de zes opgepakte jongeren worden verdacht van de brandstichting in de islamitische Bedirschool. Zij zijn 14 en 15 jaar oud. De andere drie zouden hebben meegedaan met een mislukte poging tot brandstichting in de moskee van Uden. Volgens justitie hebben ze geen banden met extreem-rechts.

13 december 2004:
De politie maakt bekend dat er opnieuw drie jonge pubers zijn opgepakt in verband met de brandstichting in de islamistische basisschool Bedir in Uden. Twee van de drie pubers zijn meteen na verhoor weer naar huis gestuurd. De derde heeft even vastgezeten maar is inmiddels ook weer vrij. De zes andere pubers die eerder waren aangehouden voor deze zaak, zitten wel nog steeds vast.

1 januari 2005:
De zes jongeren die betrokken zouden zijn geweest bij de brand gaan een trainings- en leerprogramma volgen. Hiermee wordt de tijd overbrugd totdat de rechtszaak dient. Het zestal wordt onder strenge voorwaarden vrijgelaten, maar blijft verdacht.

3 maart 2005:
De 16-jarige hoofdverdachte zegt in het VARA-programma Zembla dat de brand in de school in Uden een geplande actie was.

26 maart 2005:
Op de islamitische basisschool Bedir in Uden breekt opnieuw brand uit. Het gaat om het noodgebouw waar de leerlingen naartoe verhuisden na de brand in november 2004. De schade bleef dit keer beperkt.


De nieuwe vestiging van de Bedir-school.

28 maart 2005:
Een 17-jarige puber wordt gearresteerd omdat hij racistische leuzen aan het roepen was. Hij was met een groep leerlingen van de Bedir-school op weg naar het zwembad. De jongen wordt verdacht van betrokkenheid bij de aanslag op de school.

30 maart 2005:
Minister-president Balkenende betuigt telefonisch zijn medeleven met de kinderen en het personeel van de in Uden.

5 april 2005:
De politie houdt drie jongens aangehouden die mogelijk betrokken waren bij de tweede aanslag op de Bedir-school in Uden.

14 april 2005:
De gemeenteraad van Uden gaat akkoord met een plan om problemen als de brandstichting bij de Bedir-school te voorkomen. In het plan staan tientallen actiepunten, waaronder meer jongerenwerk, het harder optreden tegen drugs- en alcoholmisbruik en het aanpakken van probleemjongeren. In de gemeenteraad is veel kritiek op het nieuwe beleid. Zo vindt VVD-raadslid Peerenboom dat de gemeenteraad niet genoeg betrokken is geweest bij de kwestie Bedir.



17 mei 2005:
Bij de aanslagen in Uden waren mogelijk racistische motieven in het spel. Dat zegt de advocaat van de hoofdverdachte.

18 mei 2005:
De vijf tieners die worden verdacht van de brandstichting bij de basisschool en de poging tot brandstichting bij de moskee, hoeven niet meer de cel in. Dat zegt de officier van justitie bij de rechtbank in Den Bosch.

1 juni 2005:
De vijf tieners uit Uden die verantwoordelijk zijn voor de brand bij de islamitische Bedirschool zijn door de rechtbank veroordeeld tot taakstraffen en voorwaardelijke celstraffen. De werkstraffen varieren van 160 tot 180 uur.

30 augustus 2005:
De vier jongens die verantwoordelijk zijn voor de tweede brandstichting in de islamitische basisschool Bedir in Uden, hoeven niet terug naar de gevangenis. Dat heeft de rechter in Den Bosch bepaald. De jongens krijgen celstraffen en taakstraffen, maar zij hebben hun celstraf al in voorarrest uitgezeten. De hoofdverdachte krijgt negen maanden jeugddetentie, waarvan zes maanden voorwaardelijk en een werkstraf van 200 uur.

2
55 Cremabatida

@49 Hoopte al dat je dat zou zeggen. Hiermee diskwalificeer je zezelf definitief. Je snapt het echt niet.

0
56 Zoefzoef

@39 ,

huiswerk weer niet gemaakt zie ik.
Slob staat daar buiten.
Als je wat te klagen hebt moet je bij de Raad van State zijn.

6
57 jodelatedieho

@48
Dit was mijn uitzicht in die jaren. Wil je daar naar terug.

1
58 Defcte burger

@50 Het christendom net zo erg als de islam??? Je moet gewoon eens kijken naar de basis van beide geloven.
En wat staat in die 10 geboden?
Je bent weer volledig aan het doordraven met je in de gaten houden en verklikken.

"Christendom, onderdeel van het mens zijn? "
en lezen kun je ook niet.

0
59 RobP

* Verwijderd door de redactie *

60 Alt-Wrong
61 Defcte burger

* Verwijderd door de redactie *

62 Alt-Wrong

@59 Ja, het christendom, en ook het jodendom, zijn net zo erg als de islam. Het zijn kopieën van elkaar, wist je dat nog niet?

De tien geboden staan in het OT, het OT waar zeer veel barbarij instaat is dus wel degelijk relevant. Slavernij, moordpartijen, slachtpartijen, voerkrachtpartijen, enzovoorts.

Ik draaf niet door, ik onderwijs je over wat "naastenliefde" daadwerkelijk is. Lees de bijbel er maar op na, dan zal je zien dat ik gelijk heb. Dat is namelijk hoe een christen zijn naasten lief heeft, ervoor zorgen dat ook zij naar de hemel gaan, want dat is uiteindelijk het enige doel van een christen.

De uitwassen maken deel uit van het christendom, niet van de mens. Lezen kan ik wel, alleen heb jij moeite met begrijpend lezen in dingen interpreteren. Dit hebben wel meer religieuze mensen, die leren namelijk niet hoe zij voor zichzelf na moeten denken. Dit komt door de hersenspoeling die zij van o.a. hun ouders hebben gekregen.

1
63 Bluth

@63 Voerkracht? Verkracht... Wat is voerkracht nou weer? 't Is een woord, even opzoeken...

0
64 Bluth

@49 Vertel? Tristan en de aanslag die hij pleegde, welk motief had hij?
Waar pleegde hij de aanslag? Was dit een islamitisch doel en/of waren er racistische motieven?
Pleegde hij een aanslag op mensen met een allochtonenachtergrond?

Ik neem dus voor het gemak aan dat u Tristan van der Vlis uit Alphen a/d Rijn bedoeld?

Over Tristan van der V.https://www.nrc.nl/nieuws/2011/07/11/motief-tristan-god-straffen-door-mensen-pijn-te-doen-a1482001

0
65 Nieuwsgierig

@63 Jij onderwijst niets. De bijbel heb ik al gelezen, Oud, Nieuw.
Voor jou even een lesje:
Het christendom is gebaseerd op het leven en woord van Jezus Christus zoals vervat in het NT. In principe heeft JC het OT voor een groot deel buiten werking gesteld. Het 'probleem' is het leven en woord van JC, dat kan wel je voorbeeld zijn maar het is zo verrekte moeilijk te volgen. Wat je dus ziet is dat er in meer of mindere mate in het OT wordt geshopt en dat als excuus gebruikt.
Simpel voorbeeld:
Oog om oog - Wie zonder zonde is
Tand om tand - De andere wang toekeren.

"De uitwassen maken deel uit van het christendom, niet van de mens."
dit is anders gewoon onderdeel van mens zijn:
"die misbruikte liever minderjarige kinderen, het hersenspoelen van kinderen middels angst, mishandelen van de vrouw als die uit het keurslijf wilde stappen. Het verketteren van de eigen kinderen wanneer die uit de religie stappen, enzovoorts."
Of wil je beweren dat niet-christen geen minderjarige kinderen gebruiken., hersenspoelen, vrouwen mishandelen etc.

0
66 RobP

@66 Waarom ben jij dan niet in staat om wat "naastenliefde" is te weerleggen? Er is geen oude en nieuwe bijbel, dit geldt alleen voor "het testament".

Ja ja, altijd maar weer doen alsof het OT niet relevant is, maar het NT wel. De tien geboden zijn dus niet relevant. Goed, in het NT staat ook nog zeer veel barbarij, pure achterlijkheid, en noem het maar op. Jesus was nou niet echt een vriendelijke man, hij was voor aardig wat barbarij, haat en nijd.

Ja, barbaarse dingen maken deel uit van de mens. Het christendom voedt dit juist met al die barbarij. De uitwassen horen gewoon bij het christendom.

Ik beweer nergens dat niet-christenen dat niet doen. Wat jij hier doet is typisch voor religieus-extremisten, met het vingertje wijzen. Jij zegt dat het christendom liefde is, dat het vrijwel niks verkeerd doet, ik toon je het tegendeel.

1
67 Bluth

@66 Het is een misverstand dat JC het OT buiten werking heeft gesteld. Zie: Matth. 5:17

http://www.delevensschool.org/nl/mattheus-517-jezus-heeft-wet-vervuld/

0
68 Smiling

@67 Jouw invulling van naastenliefde is, tja, gewoon een invulling.
"Ja ja, altijd maar weer doen alsof het OT niet relevant is, maar het NT wel. De tien geboden zijn dus niet relevant."
Lezen is blijkbaar echt moeilijk voor je.
"Ja, barbaarse dingen maken deel uit van de mens. Het christendom voedt dit juist met al die barbarij. De uitwassen horen gewoon bij het christendom."
De uitwassen horen dus gewoon bij het mens zijn.

"Jij zegt dat het christendom liefde is, dat het vrijwel niks verkeerd doet, ik toon je het tegendeel."
Jij leest niet goed en je toont al helemaal niets aan.

0
69 RobP

Gewoon alle islamscholen sluiten, en zet die moslimkinderen maar op een christelijke school.
Dan kunnen die moslims integreren in de christelijke gemeenschap.
Toch niks mis of zijn ze racistisch ?

1
70 Handalf

@68 "In principe heeft JC het OT voor een groot deel buiten werking gesteld."

0
71 RobP

@68 Even ter aanvulling: ik deel Bluths fundamentalistische kijk op religie NIET. Ik vind wat in die boekjes staat een stuk minder interessant dan hoe mensen leven.

0
72 Smiling

@71 Nee, in principe dus niet. Dat is door christenen in de praktijk gedaan. Maar zie vooral @72 : ik hecht meer aan de praktijk.

0
73 Smiling

@73 Daarom staat er ook een groot deel. Daarmee doel ik vooral op de oog om oog etc, welke buiten werking is gesteld door de andere wang.

1
74 RobP

@70 De praktijk wijst uit dat de christelijke scholen dan in de aanpassing gaan.

1
75 RobP

@69 Het is geen invulling, het is letterlijk wat de bijbel voordraagt. Maar ja, je zal de bijbel wel niet hebben gelezen, zoals de meeste religieuze mensen dit niet hebben gedaan.

Lezen is niet moeilijk voor me. Jij zegt dat het OT niet meer relevant is. De tien geboden staan in het OT, dus de tien geboden zijn niet meer relevant. Die zijn wel relevant, omdat het OT nog gewoon relevant is.

Dat zeg ik, dat hoort bij het mens zijn. Religie (in dit geval christendom) voed dit geheel bewust.

Je kan wel op elk punt blijven zeggen dat ik niet goed lees, maar je bent niet in staat om je eigen ideologie te verdedigen. Ik heb meer kennis in pacht over jouw ideologie, dan jijzelf. Is dat niet raar?

2
76 Bluth

Van multiculturele samenlevingen naar multiparalelle samenleving.

Ja het gaat de goede kant op.

0
77 meneer van het nieuws

@76 "Het is geen invulling, het is letterlijk wat de bijbel voordraagt."
Dan kun je natuurlijk gewoon even laten zien waar dat staat.

"Jij zegt dat het OT niet meer relevant is. De tien geboden staan in het OT, dus de tien geboden zijn niet meer relevant."
Je leest niet goed:
"In principe heeft JC het OT voor een groot deel buiten werking gesteld."

Conclusie: zodra religie in het spel komt, heeft Bluth een waas voor de ogen en kan hij niet meer fatsoenlijk lezen en denken.

1
78 RobP

@78 Hoe vaak moet ik je nog vertellen dat dit gewoon in de bijbel staat? Als jij zelf al niet eens weet waar in de bijbel dit staat, wat voor religieus persoon ben je dan? question Het is ook niets meer dan simpele logica. Missionarissen doen geen goed werk. Ze zijn er niet om mensen te helpen, maar om het christendom te verspreiden. Zie moeder Theresa, en barbaarse feeks.

Maar goed, Marcus 12:31 is het toch? Je naasten lief te hebben zoals je je zelf liefhebt? Een christen heeft zichzelf lief door er alles aan te doen om in de hemel te geraken. Een goede manier hiervoor is ervoor te zorgen dat anderen niet zondigen... Naastenliefde.

Waarbij je dus zo goed als zegt dat het voor het grootste deel niet meer relevant is. Maar, toch staan de tien geboden in het OT, dus het OT is nog gewoon relevant. Jij wilt dat het niet meer relevant is omdat het OT zo achterlijk barbaars is, wat dus aantoont hoe barbaars je 'god' was. Want het NT heeft hij niet zelf geschreven hoor.

Ja ja, je kan wel in elke reactie van je blijven herhalen dat ik niet kan lezen en denken, maar jij hebt nog geen enkele maal iets inhoudelijks weerlegt. Is niet erg, verwacht ik ook niet van gehersenspoelde mensen, je weet niet beter.

1
79 Bluth

@79 Dat is jouw kronkel beste Bluth.
Proficiaat, je hebt het nu beter gelezen alleen de conclusie slaat wederom kant nog wal.
10 geboden relevant? Ja.
Oog om oog, tand om tand? Nee, dat is bv opgeheven door de andere wang toekeren.

Het probleem wat christenen veelal hebben is dat het net mensen zijn. Die andere wang toekeren levert nogal wat problemen op.

Logica Bluth, niet meer en niet minder.

1
80 RobP

@80 Het OT is niet meer relevant, omdat religieuze mensen dit zeggen. Het OT is alleen nog relevant wat betreft de tien geboden, de rest wat erin staat is niet relevant. Als jij niet inziet hoe volledig onlogisch dit is, dan heeft de hersenspoeling van je ouders en omgeving goed gewerkt. Voorbeeld. Je zegt dat een boek niet meer relevant is, behalve één pagina... Dat slaat nergens op. Dit is typisch het "cherry picking" wat religieuze mensen doen. Want jij doet iedere dag heel veel dingen die niet mogen van je religie.

Ja, dat is opgeheven, door wie? Niet door 'god'.

Het probleem wat christenen hebben, is dat het christenen zijn. question

1
81 Bluth

@81 Nee hoor, in het NT staat dat Jezus het OT heeft vervuld wat echter niet betekend dat bv de geboden vervallen, indien echter in tegenspraak met het NT, dan overruled het NT het OT.
Ik heb het niet over 1 pagina, dat maak jij er weer van. Dat weet je ondertussen heel goed.

Wat ik iedere dag doe en wat ik wel of niet mag van 'mijn religie', daar heb jij totaal geen weet van.

Simpel, eenvoudig.

1
82 RobP

@82 Maar wie heeft dan bepaald dat het NT geldt? Ik neem aan dat het OT van een Jesus is gekomen, maar het NT, daarvoor was Jesus al dood. Wat je doet is dus exact wat ik zeg, cherry-picking. Het OT is net zo relevant als het NT, alleen omdat het OT barbaarse achterlijkheid is, heb je het NT nodig. Maar het OT bestaat nog gewoon, tal van achterlijken die er nog naar handelen, dus het is gewoon relevant. Schrap anders het hele OT, maar nee, dat doen jullie niet omdat het OT nog relevant is.

Ik weet dat jij twee verschillende soorten stof draagt, en dat mag niet. Daarvoor ga je naar de hel. Simpel en eenvoudig.

Maar goed, nu is het inhoudelijk nog steeds niets met je wat betreft het barbaarse naastenliefde.

0
83 Bluth

@72 Fundamentalistische mening? Die logica volgende is mijn mening over het nazisme ook fundamentalistisch. question

0
84 Bluth

@83 Het NT is de basis van het christendom en beschrijft de handel en wandel van Jezus. Zoals reeds gesteld, is door het NT een groot deel van het OT buiten werking gezet. Schrappen?? Waarom?

Ga ik voor het dragen van 2 soorten stof naar de hel??? Je bent ineens een expert.... question
Tja, de inhoud die jij aan naastenliefde toeschrijft.... Vreemde invulling.

0
85 RobP

@85 Het begint nu wel erg op te vallen dat je bewust dingen uit de weg gaat, en steeds maar weer in herhaling blijft treden.

Het OT was ooit eens de basis van het christendom, en nu is dat het NT? Dus, die basis is veranderd, wie heeft dat besloten? Dat is niet Jesus geweest, wie dan wel? Wie is er net zo machtig als Jesus?

Ja, je mag geen twee verschillende soorten stof dragen. Raar dat jij dit als religieus persoon niet eens weet. Je mag het een vreemde invulling geven, je bent op geen enkele wijze instaat geweest om het te weerleggen. Maar ja, ik hoef alleen maar moeder Theresa als voorbeeld aan te halen van wat naastenliefde echt is. question

0
86 Bluth

@86 Even heel eenvoudig voor jou:
Jezus Christus is de basis/grondlegger van het christendom. Zonder Jezus geen christendom. De handel en wandel van Jezus is vastgelegd in het NT....

Wat 'christenen' er in de loop van de eeuwen mee gedaan hebben, is wat anders. Zoals gezegd, het zijn net mensen... question

Je bent wederom aan het invullen waar je geen weet van hebt. Maar dat doe je graag, proberen extremen te overschrijden en dat als standaard te nemen.

0
87 RobP

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@78 Ja, een referendum dat in de VN alleen ondersteund wordt door Fenomenen als Belarus, Eritrea, Noord-Korea, en Syrië. Is dat de maat bij j...

14 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@77 Absoluut niet. In plaats van de afspraak te verzilveren en naar Geneve te vliegen om met Biden te praten, startte Poetin enkele dagen lat...

17 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Biscanna
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@115 Sleepy Bop 🥱 ...

19 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@74Het was niet veroverd, ze hadden zich afgescheiden en verkiezingen gehouden maar dat pikte de regering niet.- Verkiezingen in het d...

21 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@72Daar had ik toch op gereageerd ?Poetin stond open voor het gesprek met Biden, en gaf aan dit met zijn adviseurs kort te sluiten omdat...

24 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@71 Ook deze terroristen zijn niet langer veilig. Gaat de goeie kant op met jullie.https://twitter.com/Heroiam_Slava/status/17812042615792...

25 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@71 Dat is de Russische versie in strijd met het internationale recht....

29 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@71 Illegaal veroverd terrein kan militair gesproken 'verdedigd' worden. Dat is juist. Je hebt geen punt Vage....

31 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@71 Ik herken alleen maar een slaafse mentaliteit bij jou Vage....

35 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@70 Doe niet zo onnozel. Dat van Macron met de Baas natuurlijk. ...

37 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

NK. App
City MilfsPorn Wrong HoleSkip The Games Roanoke VaXxx Video Hot IndianX Assamese VideoAish NudeRara AnaiStory Based Porn MoviesMasochist PornCumsuckFree Movies NudeNetflixpornBlackblowjobMexican Mom NudeSexy Lesbian NudeHomewreck JoiHamxsterFem Dom MangaScatlett SageHentaistigmaReferences SexesSexe AmatreXhamastHidden Cam SexPornhub Thick LatinaPorn Indian Girl VideoGillellisyoungSybil DanningJúlia PaesPorn Films StreamingAnaled PornFilmes Pornograficos RomanticosXmaster Formula Indicator Mt5Xxnn CoJhonney Sins PornJanaviBlue Film BhejoAsian Milf SquirtVideo DesexePolly PetrovaXxx AsleepIndian Sex Videos WifeGyno Exam PornSteven Universe Porn ComicHindi Chachi Ki ChudaiThai BlojobKarlee Grey DeepthroatDessins PornographiqueVanessa Bohorquez NudeNude In The WoodsYuuie NudesRaping Porn FreeKareena Kapoor Ki BfMal MalloryEscorte SexeThick White Girl PornNude AmateurgirlsFoot Worshiping VideosGrandmother XvideoSweet Teen SexSlerping Mom PornBoundhub.comFilmes Porno CompletoVery Hot XvideoAshley NakedPornhubpeggingVintage PronsGreek Nude WomenNaughty PornographyVillage Porn HdBig Cocks BlowjobsGay Gangbang PornCumshot BangPorn BeutyfulDoggy Stylw PornYes Porn Please ComIndonesia XvideosXvedios ComAdult Reality Tv ShowsNude Indian Mature WomenOnline Porn ComSunny Leone Ki Sexy Video PictureBig Tits KoreanAnal Porn FistLittlecaprice DreamsQueen Rogue AgeBhentaiHotwife CationsSlow Bj GifRoad PornSunny Leone Six VideoViolet Myers NymphoAmsr PornhubPainful Porn VideosAunty Marathi SexTight DelightsJkhentaiXxx Video In TamilXxxxxxxxxxxnRebecca LaniresTiktok NudeAnne Archer NudeKidbengalaEnglish HenatiMilfs FacefuckedMontana Fishburn NudeEmily Wickersam NudeKani Kusruti XxxSex Xxx 19UnwantedcreampieAnal & BetrayalSavannah Bond AgeEka PortalMissbnasty PornRhard PornPorn Free CelebrityParadise Hil PornBonvoyeurHentai BomShweta Tiwari HotSasur And Bahu Sex VideoMom Nude VideoPlayboy X VideosRajasthan Ki Ladki Ki ChudaiSan Diego PornBangbus Tessa TaylorPorndiscordCumpoolAnissa Kate CreampieWife Sleep PornH動漫Anal HdNaked At The PoolOlder Women Who SquirtSexy Open SexRenee NetvideoFap TitansXoxorosemarieeSuck XxxLeakedzonsPorn Bathing SuitBoobs Show SexChubby Huge TitsFemdom GifsPunjabi Bhabhi XxxBang One Get OneHalf Asian PornJeux Desexes3d Hentai SexPic Bdsm