door Havermout in Buitenland  ·  39 Reacties

  • 0
  • 479x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Tanks door de straten, hongerige menigten.. Goh, meer gehoord

10
1 Cremabatida

Jammer dan, de groeten.

4
2 BlackNinja

Afgrond is wel heel erg dramatisch, maar ik denk dat Johnson weinig goeds gaat doen voor het VK. Knuppels in het hoenderhok gooien is makkelijk,

Maar nu de boel in de praktijk zien te besturen wordt m.i. een groot probleem voor johnson, die zijn 1e nederlaag al leed: het lagerhuis zet hij niet makkelijk meer aan de kant. En dat betekent dat hij met dezelfde besluiteloosheid te maken krijgt als May: geen enkele deal is goed genoeg, inclusief de nodeal. En als hij als een hork met de EU omgaat gaat hij de economie ernstig schaden want ik denk dat de EU weinig geduld met Johnson gaat hebben.

Maar natuurlijk gaat de innige vriendschap met Trump het VK redden question

Ik vind het pijnlijk om te zien in welke situatie het VK is beland.

4
3 Gekste Henkie

@1 die tanks zullen idd weer door de straten van Noord Ierland rollen wanneer Johnson aankoerst op een no deal en de grens met Ierland weer sluit. Welcome back to ' the Troubles', congratulations UK for fucking up your own future.

6
4 BlackNinja

Bij dat verhaal over die tweedeling geen woord over het hoge percentage islamieten in GB, DIE willen allemaal bij EU blijven, natuurlijk, want dat betekent gemakkelijker immigreren voor familieleden. Dat is de route bij uitstek tegenwoordig, een gat in de wet dat zorgvuldig niet wordt genoemd maar via hetwelk de overgrote meerderheid van islamieten alsnog de EU in komt, zonder poespas of publiciteit.

Als je naar de verdeling kijkt tussen de stam "remain" en "leave" zeggen ze zelf dat remain zich vooral in de steden bevindt. Dat dank je de donder, daar zijn de autochtone Britten al in de minderheid.

12
5 Wendel

@5 tuurlijk. 33 miljoen moslims in het VK hebben Remain gestemd. Koekoek.7

5
6 BlackNinja

Beetje overdreven lijkt me. Plus dat de EU er ook alles aan gelegen is een 'leave' zo slecht mogelijk uit te laten uitpakken voor het VK

12
7 Hefan430

Het AD laat zijn ware gezicht zien.

13
8 bozeman

@5 Zo had ik het nog niet gezien. Een nieuw inzicht, waarvoor dank.

10
9 groenengeel

GB, het land met toch wel een zeer rijke en interessante geschiedenis en cultuur, is inderdaad reddeloos verloren, maar vanwege het doelbewust uitstuffen van de cultuur en verdraaien van de geschiedenis in het kader van de genocide op de blanke door de VN en aanverwanten.

9
10 Wendel

Die remainers zijn een stelletje hysterische kippen ook hoor.

@3 “Ik vind het pijnlijk om te zien in welke situatie het VK is beland.”

Paar dagen geleden nog geweest, niets aan de hand, prima land, nergens paniek, alles werkt nog zoals eerst, taxi’s rijden nog af en aan, supermarkten nog volop bevoorraad, cafe’s, restaurants, theaters ... nog druk bezocht etc etc. Je onderbuik bubbelt dat het daar al ingestort is maar feitelijk is er maar weinig aan de hand.

14
11 JackKropotkin

@4
Inderdaad, die Noord Ierse grens was het enige waar het nog op vast zat.
En dat is een soort blinde vlek in de Britse politiek, want het echte probleem is daar nooit open op tafel gegooid: het is gewapende- en geen echte vrede daar.

En zolang Brexiteers dat niet hardop roepen, gaan ook zij voorbij aan dat probleem. Ik hoop dat men het daar niet op aan laat komen, als de vlam in de pan gaat, is het vuur niet snel uit.

2
12 Gekste Henkie

@11
Het is dat jij het zegt Jack, anders zou ik me ernstig zorgen maken question
Maar nu voel ik me weer gerust!

4
13 Gekste Henkie

@5 &10.Een gevolg van hun rijke kolonialisme verleden is dat ze nu veel Pakistaanse, Indiase en Nigeriaanse staatsburgers hebben en dat heeft niets te maken met de EU of de VN.

2
14 Tralalala

@14 Precies... dat is iets dat ze zelf besloten hebben. Maar een lidmaatschap van de EU ontneemt je het recht om nog zelf te beslissen over je toekomst.

8
15 groenengeel

@13 Fijn dat het geholpen heeft, ik ben ook een soort anti-onderbuik en anti-hysterie dokter, soms zelfs zo goed dat het ook werkt voor degenen van wie gedacht wordt dat het ongeneeslijk is.

11
16 JackKropotkin

@15
Net als de bewering van Johnson dat koelzakjes in de verpakkingen met haring moest van de EU. Leugens verspreiden is wat hij doet...

3
17 GreyB

@16
Wat goed dat je er bent Jack!!!

Maar je etaleert nu vooral je eigen onderbuik question

1
18 Gekste Henkie

Op wat politiek gekrakeel na gaat het prima in Engeland .

10
19 El Matador

@7 er valt niks meer 'uit te pakken', er ligt een deal overeengekomen met de Britse regering. Boris kan kiezen uit een 'no deal' of nieuwe verkiezingen.Het idee dat 27 landen ( ja ook die zo door sommige lieden bewierookte populistische landjes als Hongarije en Italie) unaniem bereid zullen die deal open te breken is erg naief en lachwekkend question. No deal gaat Boris in het parlement niet krijgen, want er is helemaal niets veranderd in de de stemmenverhoudingen in het huidig VK parlement en er geldt nog steeds een door de meerderheid van het VK aangenomen amendement dat een no deal blokkeert. Verkiezingen betekent dat zowel Conservatieven en Labour zullen opbreken in remain en leave partijen; de Britse kiezer is het zat en zal no way meer voor 2 partijen kiezen die partij intern elkaar de tent uit ruzieen over remain en leave. Een Btitse verkiezing ihk van Brexit zal er alleen komen als alle 27 EU landen ( met de grootse weerzin en ongenoegen) akkoord gaan met nóg een uitstel van de Brexit datum. Vele scenario's en varianten zijn mogelijk. Dat Boris wel ns ff naar Brussel zal trekken en er een geheel andere deal uit zal slepen, de ksans daarop is nihil.
Een cynische optie zou wel kunnen zijn dat Boris twee komma's in May's deal verandert en dit aan het VK parlement verkoopt als een " fantastic new deal May couldnt make". Een ' Trumpje doen" heet dat question

1
20 BlackNinja

Ik denk trouwens niet dat het een complete chaos gaat worden. De vraag is of het echt beter gaat worden buiten de EU maar daarvoor moet de opvolger van May binnen een paar korte maanden enige consensus binnen het lagerhuis zien te vinden of er moet weer om uitstel gevraagd worden.

1
21 Tralalala

Het is allemaal weer "volgens" 1 mannetje die de MSM toch altijd toevallig weet te vinden ..

De andere kant vinden ze "vervolgens" toevallig nooit...question

8
22 Tjeesus...,

De Britten zijn veel te snel met de EU gaan praten, ze hadden eerst in eigen huis orde op zaken moeten stellen en zorgen dat ze KLAAR waren voor een Brexit.

Of en hoe ze Noord Ierland geregeld krijgen, gaat heel belangrijk zijn voor de toekomst. Ik denk dat dat meer impact kan hebben dan in of uit de EU.
Ik heb liever dat ze blijven, maar als ze gaan is dat voor beiden goed te overleven, mits men niet over Noord Ierland gaat struikelen.

Het is kennelijk te pijnlijk voor de politici om hardop te roepen dat de EU voor vrede zorgde in Noord Ierland, omdat de EU de reden is waarom een grens ontbrak. En die werkelijkheid wordt nu pijnlijk duidelijk, hierom duurt het zo lang.

1
23 Gekste Henkie

@15 nou nee..Bepaalde lieden zwepen zichzelf op tot een staat van volledige hysterie, maar we leven niet in de Verenigde Staten van Europa... Maar de Britten moeten het lekker zelf weten. Er ligt al meer dan een half jaar een overeengekomen deal. De soap die nu plaatsvindt is een Brits interne aangelegenheid en zijn wij als EU verder geen partij in.

1
24 BlackNinja

Deze voorspelling komt vast uit de zelfde koker als de voorspelling dat GB binnen een jaar in elkaar zou storten als er voor de Brexit zou worden gestemd. question

6
25 MARCUSAURELIUS

@18 Dank je. De onderbuik paniek- en angstzaai reacties komen toch echt van jou vandaan. Ben ik uiteindelijk toch niet zo’n goede arts als ik gehoopt had question.

7
26 JackKropotkin

Wat zijn er toch veel helderzienden, weten precies wat er met het VK zal gebeuren!!!
==
Maar ze zien geen van allen wat er met de EU gaat gebeuren!
==
De geschiedenis is zich gewoon aan het herhalen!
==
In de jaren dertig nam het VK net op tijd afstand van de Hitler-club doordat er gewild was tegen tegenstanders van het regime!
==
Nu heel toevallig vertrekt het VK uit de EU en dat terwijl er in de EU in vergelijking tot vroeger veel geweld is!
==
Toeval???==
Of niet!!!

9
27 Zie Hier

@24 “Bepaalde lieden zwepen zichzelf op tot een staat van volledige hysterie“

Precies, die preekten hel en verdoemenis als Trump verkozen zou worden en doen dit nu weer bij Johnson.

9
28 JackKropotkin

@21 He he, gelukkig ook een normale reactie op dit draadje question.

7
29 JackKropotkin

@28

Dramaqueens...

5
30 Tjeesus...,

Met of zonder Boris, is het VK al een tijdje hard de afgrond in aan het glijden. Hij is wel de kers op de rampzalige taart.

1
31 Biesbush

@27
Het VK hield begin dit jaar 9 stemmingen. Geen enkel voorstel kreeg de meerderheid, behalve het voorstel tégen een harde brexit.
Zoek het maar uit dus. Dat is geen kwestie van helderziendheid. Eerder van slachtofferhulp.
Niemand weet waar dit gaat eindigen.
Maar met Boris wordt het iig lachen de komende maanden.
Ik ga de chips & cola voorraad aanvullen.

1
32 Querido not

@32 Ik zou ook maar een ontvettingskuur bespreken want voordat afgelopen is zul je die hart nodig hebben!

4
33 Zie Hier

Wat maakt het voor ons nog uit dat het VK in de afgrond stort onder premier Johnson?
Ik zie daar alleen maar voordelen in. Zo kunnen wij gemakkelijker vacatures op vullen en Britse industrieën over nemen.

Dus lang leve Boris! Ik hoop dat hij woensdag premier gaat worden. Gegarandeerd lol de komende maanden en mss wel de kortst zittende premier ooit?

5
34 WijzeDwaas

@21

Chaos klinkt ook wel erg paniekerig. Er vallen mss wat doden vanwege tekorten of zo. Er breken wat rellen uit. Maar dat gebeurd daar wel vaker. De paupers die brexit hebben gestemd zullen zich hoe dan ook bekocht voelen. Wat er ook gebeurd. De catastrofe heeft zich eigenlijk al voltrokken.

4
35 WijzeDwaas

Ik voorspel dat het in begin wat moeilijk zou gaan worden..., maar dat ze ijzersterk terug zullen komen..., dan vervolgens de rest van Europa zich achter de oren gaan krabben en ook van dat gedrocht de EU af willen...

Hoor ze al beven..., wordt spannend...

Maar ja..., dat is ook volgens mij..., dat ene mannetje...question

5
36 Tjeesus...,

@33
"hart" vind ik wel een mooie verschrijving in deze question
Maar okay -> dit kan nog lang duren, dus ik wissel af met Spa-rood en kerstomaatjes. Wel dan nog af-en-toe een Baily's en sigaartje. Je moet ergens met de spanning naar toe.

0
37 Querido not

@20

Bedankt voor de uitleg. Hoe slecht een eventuele leave uiteindelijk zal uit uitpakken moeten we nog maar zien

0
38 Hefan430

@36

Tot dusver is het resultaat van het vertrek van de Britten dat de andere 27 closer zijn geworden.
Komt wel goed uit met fascisten in Hongarije en Italië. Het is voor ons belangrijker om het fascisme af te weren dan om de Britten in de unie te houden.

5
39 WijzeDwaas

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Marrie1
Denk doet niet mee aan Europese verkiezingen vanwege Palestijnse zaak - NieuwRechts.nl

Denk wil waarschijnlijk alleen maar met moslimpartijen samengaan.Ze laten steeds meer hun ware aard zien nu de EU volstroomt met moslims....

zojuist geplaatst door Marrie1

Bob Sleebaan
Vanavond op tv: Drugsmilieu teistert Zuidwijk

Wanbeleid zou strafbaar moeten zijn....

3 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Marrie1
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

Heel goed van Wilders. 👍 houdt je rug recht....

3 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Wedergeboren
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@4 "Niemand heeft het over nul asielzoekers gehad" Twee weken geleden: "Als het aan Geert Wilders (PVV) ligt komt er per dire...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Marrie1
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

@11Omdat daar dus veel moslims zitten……🤣...

5 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Strongoli
Denk doet niet mee aan Europese verkiezingen vanwege Palestijnse zaak - NieuwRechts.nl

Des te beter. Aan onrealistische partijen heb je niets. Zou mooi zijn als ze ook in Nederland zouden opstarten.. 😉...

6 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Feldwebell
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

@41 De Russen proberen met wisselend succes van alles en nog wat. Het eindresultaat is nagenoeg altijd hetzelfde. En dat is wat natuurlijk tel...

7 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Strongoli
Vanavond op tv: Drugsmilieu teistert Zuidwijk

Er moeten eerst slachtoffers vallen, voordat men in de politiek wakker wordt. Dan wordt er altijd "geschokt" gereageerd op iets, wat zich al jar...

8 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Bob Sleebaan
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

@10 OK bedankt voor die info maar waarom een voormalig Al Qaida-terrorist een podium geven?...

9 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Reconquista
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@2Niemand heeft het over nul asielzoekers gehad maar een hele forse beperking ligt denk ik wel in de lijn der verwachting. Maar ook dan zal he...

10 minuten geleden geplaatst door Reconquista

NK. App
Sweet Sinner MomDelhi Mms KandX Wife VideoXxxx Adult VideoInfluence: Vanna Bardot - Part 1Melissa DeblingLindsey LoveShe Hulk NudeVideos Pornos De EspañolasIndian Sex Stories2Orange XxxMature Aunty TwitterLauren DascaloMom Hj PornSexy PorngifsXxx Video English HdMilf HotSwap Porn VideosPatel XxxManisha Koirala Ki Sexy FilmNude PornstarArebian PornTamil Aunty Sex Hd VideoNudists CummingReal First NightRosa Caracciolo XxxHyderabad Sex Videos ComHitomi Tanaka BbcXnxx InsianPornography Videos WatchXhasmatPornhb PremiumLobeherfeetTufos GratuitoMulim PornSex Room [18+]Big BoonsPorn69 ComLadki Ki SexXxx Full Hd PronTiffany Coyne NudeToni-camille PornhubHot Sexy Mia KhalifaGujarati Bhabhi ComWwe Hot XxxAsian Bcc PornAmateurs Gon WildPink Tiny PornIncase PornSweetliciousLexi LoveMamadasRwby FutaThroatzillaRiley Reid X VideosSexual Positions AnalAmateur AsstomouthThickest.bbwPics Of Hot NudesOvguide AdiltAdriane Barbeau NudeGay Hunk PornRedtuAunty Sex 3gpNude PolaroidBeeg.coomMird-150Fuck DollsDesi Fuck HdNiksindian XxxPlayroom SexDouble BlowjobsLuscious HentiaFou PornPorngames MobileFotos De Mulheres NuaFamosas PelaasKatie Sigmond NakedYouporno GayElectric Penis PumpVictoria Matosa NudesWww DesigirlsIndian Aunty Nude DanceTube Sex IndianShe Freaky.comKelsi Monroe Full VideosMomoka NishinhaBig Dick TgirlChat UiolEscort GrillSalman Khan XxxWrestling With BonersIndian Xxnx VideoSayeeshaCouple Fucking VideosTamil Mother And Son SexTeen Pink PussyAishwarya Rai PornPinay Sex VideoHindi Sex Mms VideoSex Video BhaiCuckold Wife BbcBest Mom PornMidgetsexChanel Preston Porn VideosSex Vedio VedioTnnn PornSonia RajputErotic Nude MoviesBengali Panu ChotiNait XxxHot Wife With FriendHardcore RoughsexFortniteporn ComSlottocashMen Sucks CockJustfor FansTeenassfuckedBig Boot Ebony PornMegan Rain BlackedWattson Rule.34Sex Video Madhuri DixitBoss BlowjobOrgasm Face GifBad Mom XxxOdia Sex Story Bhauja ComBarebacstudiosJordon Ladd NudeSexo Gay QuadrinhosFrenum PiercingTower Of TrampleBengali Boudi Adult VideoSexy Mom Xxx VideosStrip Game VidsViolet Myers SleepAsian VoyeurismTube VoyeurShow Me Naked WomenBig Bootie Mix 23Indian Xnxx DownloadEva Notty BoobsVenezolanas PutasSocialmeadigirlsPornhub LatestPornfistingVoyure WebStep Mom Porn PovBangla XxvideoIndian Hidden Cam BathRomantic Bf Hd