Eigen woning raakt uit zicht (telegraaf.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Bakken in Media  ·  49 Reacties

  • 3
  • 485x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Met “dank” aan ons afbraak kabinet die het nu ook voor de middeninkomens moeilijker maakt. Rotte rot eens een keer op!

5
1 Interessant

Dit heeft men aan links te danken, want die zeiligheids industrie die moet door iemand betaald worden.

11
2 vis

* Verwijderd door de redactie *

3 E.Meel

@2
Sorry, maar links regeert niet.
Het is de simpele verstofte mantra van dom rechts om altijd maar naar links te wijzen, ze kunnen niet anders meer, de spiegel om zelf in te kijken is al jaren terug gebarsten.

10
4 Gekste Henkie

@4
De giftige symbiose van links en rechts is hier de schuldige,
Rechts krijgt hun eigen economische agenda er door zodat ze zichzelf kunnen blijven verrijken,in ruil voor het veel te dure moralistische linkse sociale beleid......
Pfffff

5
5 Hangingmen

Met dank aan Rutte die de sociale-woningmarkt verkocht heeft aan buitenlandse-investeerders!

Met dit als gevolg!
Is net als de mislukking van de Belastingdienst, de Nationale-politie, de privatisering van de zorg, de zorgverzekeringen!

Was allemaal ten bate van de belasting-betaler!

En voor al die door de VVD, D66, PvdA bedachte voordelen mogen de burgers ruimhartig betalen!

3
6 Zie Hier

Dankzij succesvol VVD beleid kunnen ze nu ook geen huurwoning meer betalen.

1
7 Tussenderegels

Tegen de instroom van zielige vluchtelingen valt niet op te bouwen, die moeten allemaal huizen hebben en daarbij zijn ze vaak ruim voorzien van kinderen.
Dus voor ons blijft er gewoon weinig over.

5
8 Positivo

@4
Links regeert niet?
Juist wel en wel omdat de zogenaamde rechtse Rutte de linkse club van Klaver en Jette omhelst om hun maar in dit kabinet te houden. Dus Rutte voert veelal een links beleid ten gunste van die twee linkse clubs.

4
9 Interessant

@3 Je kan niet steeds blijven zeggen dat links niet regeert. Jij weet toch hoe ons politiek stelsel werkt? Er is niet één partij die regeert, er moet een coalitie worden gevormd. Van die coalitie maakt ook "links" deel uit.

Als je steeds maar blijft zeggen dat links niet regeert, dan toon je aan niets te begrijpen van ons politiek stelsel.

3
10 Bluth

De graaimarkt prijst zichzelf uit de markt. Wacht op rijke buitenlanders om de boel over te nemen ..

@10

2
11 sparta

Jammer dan, pech gehad

6
12 Cremabatida

Er is geen plek meer, alles is volgebouwd. Ook de straat staat vol met aan allebei de kanten auto's. Ik moet over de stoep fietsen als er een tegenligger aankomt. De benzine is nog veel te goedkoop.

4
13 Berpke de Poes

@13 Dan wonen wij wel in een hele bijzondere buurt! Vrijstaande huizen, ruimte zat. Bestaan die anders niet meer in Nederland? question

0
14 Bluth

@14 Dan heb je geluk. Waar ik woon mag je blij zijn als je levend bij de bakker aankomt.

6
15 Berpke de Poes

@15

Hoeveel mensen hebben afgelopen week de tocht naar de bakker niet overleefd in jouw buurt?

0
16 carpenter

@15 Geluk? Ach, ik groeide op in een achterstandswijk. Geluk heb ik niet gehad, wel hard gewerkt om wat van mijn leven te maken.

Punt is dat jouw situatie niet de norm is voor iedereen, en er nog ruimte zat is in Nederland. Natuurlijk in sommige buurten niet, maar dan verhuis je toch als het je niet aanstaat en je meer ruimte wilt?

1
17 Bluth

We moeten terug naar vroeger toen alleen de burgemeester en de dokter een auto hadden. Wat was dat een rustige tijd. Af en toe kwam er een boer met paard en wagen door de straat dat was alles. Het milieu vaart er dan ook wel bij.

4
18 Berpke de Poes

@16 Heb geen krant maar dat moeten er diversen zijn geweest, dat kan niet anders.

6
19 Berpke de Poes

@19

Noem mij de naam van de buurt dan zoek ik de dramatische berichten er wel even bij.

0
20 carpenter

@17 Ach man weet je wat een beetje vrijstaand huis kost ?

3
21 Berpke de Poes

@21 Ja, heb er zelf voor moeten betalen. question

Je hoeft toch geen vrijstaand huis te hebben om in een andere/betere buurt te gaan wonen? Er zijn meer opties op de huizenmarkt. Rijtjeshuizen, twee onder één kap, appartementen...

1
22 Bluth

In de buitenwijk van een grote stad, te smalle straatjes van net na de oorlog en aan twee kanten auto's geparkeerd. Succes.

4
23 Berpke de Poes

Voor @20

4
24 Berpke de Poes

@22 Jij snapt het niet, ik woon prima maar als ik de straat op moet moet ik halsbrekende toeren uithalen om heelhuids naar een winkel te komen. Overal loeren gevaren.

6
25 Berpke de Poes

@23

In heel nederland is er deze week niemand vermoord onderweg naar de bakker.
Ook niet onderweg naar de groenteboer of naar de toko.

Je kletst dus maar wat

0
26 carpenter

@25 Ik snap het inderdaad niet. Je zegt dat je prima woont, maar vervolgens kom je met redenen aanzetten waarom je niet prima woont. Jij snapt het zelf ook niet meer geloof ik. Maar goed, niet zo gek aangezien je hier gewoon uit je nek aan het lullen bent met je halsbrekende toeren en meer van dat soort verzonnen onzin.

Als het je niet aanstaat, verhuis dan!

1
27 Bluth

@27 Dombo, de winkels zitten in een drukke wijk, dus daar moet je zijn en dan heb ik last van het drukke chaotische verkeer. Heeft niks met hoe ik woon te maken

3
28 Berpke de Poes

@27 Berpke de poes is denk ik Femke Halsma in eigen persoon want die weet ook niet wat ze zeurt en wilt.

4
29 vis

@26 Zoek eens op hoeveel ongelukken er gebeurt zijn afgelopen week. Niemand heeft het over vermoord gehad.

4
30 Berpke de Poes

@28 Je zegt dat je halsbrekende toeren uit moet halen als je de straat op moet, en nu ben je die opmerking terug aan het wandelen... Volgens mij weet je het zelf niet meer.

Jij begint over een draadje welke gaat over het uit zicht raken van een eigen woning over hoe er in jouw buurt geen ruimte is, over hoe jij halsbrekende toren uit moet halen in jouw buurt, enzovoorts. Nu zitten de winkels in een drukke wijk? Wat is het nou?

1
31 Bluth

@27 "Als het je niet aanstaat, verhuis dan!"

Je lijkt die vent wel uit Amerika, hoe heet ie ook alweer.

3
32 Berpke de Poes

@32
Doctor Phil?

1
33 Janzzen

@32 Ach-gossie, heb ik een teder plekje bij je geraakt?

Je loopt hier volledig uit je nek te lullen, bent dingen aan het verzinnen. Vervolgens wijs ik je op die onzin, en dan begin je te piepen.

Jij bent degene die in je eerste reactie duidelijk aangeeft dat er geen plek meer is in je buurt. In een andere reactie geef je aan dat het niet de buurt is waarin je woont, maar de winkelstraat. Je ziet zelf toch ook wel dat je hier aan het liegen bent?

2
34 Bluth

@31 Staan de winkels bij jou achteraf dan, in de bossen of zo ? Ik heb er last van dat er te weinig plek is en dan willen ze dat er nog meer huizen gebouwd worden. Daar gaat het over.

1
35 Berpke de Poes

@35 De winkels staan niet bij ons in de straat gelukkig. Jij zegt dat je bij jou in de straat over de stoep moet fietsen, want geen ruimte. Je woont dus niet prettig. Dan zeg je wel prettig te wonen, en dat het de winkelstraat is die zo druk is... Jij woont in de winkelstraat?

1
36 Bluth

@3 "...Links regeerde niet..."

Jij snapt er niks van! Rutte is een MOL van Brussel en Brussel wil de autochtone middenstand vernietigen om zijn EUSSR onomkeerbaar te vestigen......in de VS krijgen de marxisten geen kans en zet Trump in op verrijking van de middenstand, de burgers en gezinnen!

2
37 CoolMemories

@35
Maar je kunt toch ook wel wat breder kijken?;ik woonde in het midden van het land, 20 minuten van mijn werk. Op een flatje. Wij wilden meer ruimte en een tuin, maar dat was niet betaalbaar meer. Wij zijn naar het oosten verhuisd. Ik moet nu wel verder reizen, maar heb wel een mooie twee onder1 kap met een tuin van 600 M2.

Maar ja.... Dan zul je uit je vertrouwde omgeving weg moeten.

(Maar daar is het toch geen fatsoenlijk bestaan meer, begrijp ik.)

0
38 Janzzen

@37
Coolmemories, het gaat over huizen. Niet over jouw obsessie.

1
39 Janzzen

@4 "...Sorry, maar links regeert niet...."

Ook jij snapt er helemaal niets van! Liberalen zijn per definitie links en zijn de voorlopers van het marxisme dat arbeid, kapitaal, ruil- / gebruikswaarde, behoefte enz. definieerde!! Ken de geschiedenis van de linkse Franse Revolutie, Adam Smith en Karl Marx...!

2
40 CoolMemories

@5 "...De giftige symbiose van links en rechts is hier de schuldige,..."

Liberalen en socialisten waren sowieso al voorbestemd in de vorige eeuw met elkaar te versmelten ('Paars') vanwege hun gemeenschappelijke belangen en agenda....

3
41 CoolMemories

@6 "...Met dank aan Rutte die de sociale-woningmarkt verkocht heeft aan buitenlandse-investeerders!..."

Waaronder: George Soros.....

4
42 CoolMemories

@5 Maar de giftige symbiose vol zweren en tumoren tussen fascisten, nazi's, terroristen en zeloten juich je wel toe. Volgens mij zegt dat meer over u dan over mensen die op middenpartijen stemmen.

5
43 Jaap Oudenaerde

@10 "...Als je steeds maar blijft zeggen dat links niet regeert, dan toon je aan niets te begrijpen van ons politiek stelsel...."

Zij begrijpen het dondersgoed, maar ze gebruiken de 'rechts' Rutte als rookgordijn, als bliksemafleider waarachter zij hun agenda kunnen realiseren....DAT is de functie van PUPPET Rutte....!

Hetzelfde in de VS waar 'havik' Bush werd misbruikt door de globalistische lobby om de Irak-oorlog erdoor te drukken voor globalistische linkse doeleinden mbt de nieuwe wereldorde....
Bush zelf wist niet eens waar Irak lag en wie er woonden.....Bush fungeerde slechts als MOL, als puppet en bliksemafleider zodat links in koor kan "wijzen en roepen: "ja maar de rechtse havik Bush heeft het gedaan!

4
44 CoolMemories

Eerlijk gezegd begrijp ik het probleem niet.
Niet iedereen kan zich een huis veroorloven.
Dus jammer dan.

2
45 Cremabatida

@45 Het is niet zomaar jammer het is walgelijk!
Het is walgelijk hoe alles word kapot bezuinigt voor de linkse hobby.
mensen die nergens iets kunnen huren en niks kunnen kopen puur doordat de nieuwkomers overal voorang op krijgen en als je hard werkt dat je dan overal buiten valt.

4
46 vis

@46
Lekker hè, oogkleppen....

0
47 Janzzen

@45 "...Niet iedereen kan zich een huis veroorloven. ..."

Wel bizar dat vluchtelingen uit de door Brussel ZELF VEROORZAAKTE rampgebieden direct een huis krijgen met alle voorzieningen terwijl autochtone burgers jarenlang tevergeefs moeten wachten omdat sociale huurwoningen worden opgekocht door o.a. oligarch en ongekroonde keizer van Europa: George Soros...!

0
48 CoolMemories

@47 "...Lekker hè, oogkleppen......."

Ja, ze bevallen jou goed zeker...?!

1
49 CoolMemories

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Graaier1000
Staatssecretaris: Blij dat er geen kabinet-Wilders I komt

Ik ben blij dat Erik van der Burg weldra niet meer regeert....

10 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Rinze
Amerikaanse Senaat blokkeert afzettingsprocedure tegen minister van Binnenlandse Veiligheid Mayorkas

De republikeinen beschuldigden hem er zelfs van een antisemitische pro Hamas aanhanger te zijn terwijl hij de zoon is van Joodse Holocaust overl...

31 minuten geleden geplaatst door Rinze

Bleke Betty
Opa (70) bezorgt familie nachtmerrie door ontucht met kleinzoon

Die mogen nooit meer vrij komen. Vuile smeerlappen. Wat afgrijselijk als zoiets je gezin overkomt. Wat ik hen gun levert een ban op, maar dat ...

40 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Stoltenberg roept NAVO-landen op om eigen wapenvoorraad aan Oekraïne te leveren

En we moeten allemaal doodsbang zijn dat de Russen ons binnen komen vallen... :D Maar toch al onze wapens aan dat maffia land sturen... Misschi...

1 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
COVID infections are causing drops in IQ and years of brain aging, studies suggest | CBC Radio

Niet zo gek ook als je bedenkt dat je zuurstofopname naar beneden keldert. Nooit fijn voor je hersenen. Hoewel dat niet wordt genoemd in het art...

1 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Aziatische hoornaar nu in heel Nederland, in het zuiden niet meer uit te roeien

Lekker, de ene na de andere akelige soort uit het buitenland komt hier maar binnen. Ook de Killer Bee, een experiment want zwaar uit de hand is ...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Door wetswijziging staan bedrijven in de rij om asielzoekers aan te nemen

Ik zie het met belangstelling gebeuren. Ik ben benieuwd. Ik weet nog dat ze zgn zo graag wilden werken en er een bouwonderneming hen een baan ...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Media zetten rap in verkeerd daglicht: “Muziek wordt gezien als de oorzaak van geweld”

@4En vergeet de computergestuurde echo-stemmetjes niet. Ook van die 'non-muziek' Zo kan je zelfs een dooie nog een liedje laten kraaien....

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Strongoli
Bizarre oproep van gastimam moskee Amsterdam: ‘Moslims moeten Joden haten’

Zolang dit soort haatpredikers niet worden aangepakt, is het een illusie om te denken, dat moskeeën en islamitische scholen zich netjes aan de ...

2 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Bizarre oproep van gastimam moskee Amsterdam: ‘Moslims moeten Joden haten’

@24Nee, dan is het ijzig stil, vanuit die hoek van de Islamofilie....

3 uur geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Courtney Clenney PornBusty Mom PornPlay Plus Free OnlyfansStepson PornBrowneyedxkitty NudeDouble X Video8teen SexManuel Ferrara Angela WhiteWet Pussy TrainingContortion Pornبورن هويVidsterMature TubrFemale GloryholeNikitakinkaTwurk PornSissy Slut PornMelody MarkXxx Porn Sex Video DownloadPocahontas Jones PornSoap2day RedditErotica LiteratureBlac And White PornIndian Beautiful Girl SexHd Porn YogaKayla Kayden PornPussy WaterBazzers Video ComAbhilasha SexNip Slip Selena GomezCamdudesSion UtsunomiyaAmateur BigcockListcrawlers OrlandoSonakshi Sex VideoParvati Sex VideoKolkata Naked VideoE Va LoviaGif XxxxxxBhabhi Nude BathTrans Joi PornDancing Bear AnalShemaly ComXvideos PornografiHooker BliwjobJessica Chastain NudesBig Land Sex VideoGay Interracial PronMia Khalifa SuckStep Mom Porn FullSensi PearlMother Son CreampieStepmomgangbangFleamxHentaiseasonRitaoranudeTelugu Local Sex ComSxey Bf VideoSemaleNami ItishinoAnal With Step SisterEnf AnimeHouse Of The Dragon Sex SceneX Video Dekhte ChaiNajwa Nimri NudeMistress KaraAbuse PornXxx Videos MiaJenni Lee PornMallu Aunty MariyaSucking Cumming CockFriends Daughter PornBig Booty Black ThreesomesNoodlemagazimePornor TorrentPornô BabesSex In Kannada VideoChristy Marks PornRick And Morty PornSexual Video MoviesKannada Aunty Sex StoriesGranny And BbcHindi Gf PornLacy Tate Porn21 Sex VideoWett MelonsShower Porn VideosElizabeth HentaiBig Boobs Hindi PornBackshots PovSuper PronClaire BlackwelderBelu VideoSweet Betty ParlourBrittany Spears NudePorniranThick Naked WomenHottest Nude GranniesKabaddi Sex VideoCelebrity Sex ScenesHollywood Celebrity SexSexy UncleDaenerys PornPorntube Japanese MassageSky Bri Full VideosPraise Kink PornBlack PussycreampieXxx Porn VomX Movie Sex ScenesGiantess Sister PornAss 4 AllPorn'Mellontube.comTiktok PornografiaMichellesnylonsNew Sex WebsiteGolden Time HentaiHigh Speed PornDakotacox MyfreecamsPornoloko ComMiraculous Ladybug XxxSports HentaiCharlie O PornPeeing NudeGraciebon PornAdult Video WarehouseAngela Whte XxxIndian Ass Sex VideoKenzie Reeves Hookup HotshotBridgette B MassagePorn Free AsiaHentai QuadrinhoFotos De Filme PornôFatal MatelMoxie Films PornXxxxpornvideoPornos Videos GaysAfult PornSinfuldeeds RussianKhloekapriMegan SalianasAliana DawsonShiny CockMature Porne TubeFirbidden PornSex021Old Man Fuckపోర్న్ వీడియోలుXnxx In JailNew Hot Sexy Porn