De iPhone 7 twee keer zo snel als de beste Android toestel die je kunt kopen (bgr.com)


BGR meld dat de benchmarks aantonen dat de nieuwe A10 chip in de iPhone 7 de competitie omver blaast. De resultaten van de test tonen aan dat de iPhone 7 en de iPhone plus respectievelijk zo rond de 3,450 en 5,630 punten scoren in de Geekbench die vrijgekomen zijn. Te zien is, in dit overzicht http://cdn.bgr.com/2016/09/iphone-7-vs-android-benchmark-a10-fusion-chip-single-core.jpg?quality=98&strip=all&strip=all, dat de iPhone 7 en de 7 plus een indrukwekkende prestatie leveren.De prestaties bleef ook niet onopgemerkt bij The Verge die in een artikel, zie http://www.theverge.com/2016/9/16/12939310/iphone-7-a10-fusion-processor-apple-intel-future, zelfs een stap verder gaat en in de A10 chip van Apple een geduchte tegenstander ziet die het voortbestaan van niemand minder dan Intel op losse schroeven 'kan' zetten. ...

door Dragje in Technologie  ·  83 Reacties

  • 0
  • 867x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@48 Je weet niks van mijn bedrijf, of het repaircentre. Maar sla lekker om je heen. Het is vermakelijk en je zet jezelf behoorlijk voor lul. Hoe harder men tegen een persoon of merk tekeer gaat hoe groter de frustratie, jaloezie en onmacht. Dank daarvoor...

9
51 Jovejo

@50 kom ze maar halen...

7
52 Jovejo

"Specs doen er niet toe"
Omdat iedereen die dit geroepen heeft in het verleden te laf was om een discussie aan te gaan heb ik ook nu weinig hoop.
Bespaar jezelf het typen van onzin argumenten want ik ga mijn tijd niet verspillen aan dat soort getrol.

Specs zijn100% zeker relevant en ik zal wederom uitleggen waarom.
Uiteindelijk draait alles om de netto snelheid en functionalatiteit. De som van beide is de gebruikservaring.

iOS is altijd een heel summier OS geweest. Het draaide vlot op matige hardware. Android toestellen even vlot op hardware met hogere specs. Om dan te stellen dat specs er niet toe doen is erg kortzichtig of simpelweg trollen.
Waarom is Apple steeds snellere CPUs gaan gebruiken? De eerste iPhone was toch voldoende snel?
Waarom is de netto snelheid van de iPhone niet rechtevenredig toegenomen met verbeteringen op CPU gebied?
Het antwoord op die vraag is zeer simpel. De functionaliteit van iOS is toegenomen.
De extra functionaliteit kost simpelweg extra resources. Dat is geen schande. Dat is een feit dat je bij iedere OS terug ziet.

Een ander feit is dat Android altijd meer functionaliteit heeft gehad dan iOS.
Je kunt minnetjes geven voor die waarheid. Geef dan ook mede Appleaars minnetjes voor als ze Apple vereren vanwege "De kunst van he weglaten." Buiten Apple kringen heet dat gewoon minder functionaliteit, minder waar voor je geld.
Je kunt van mening zijn dan jij persoonlijk voldoende hebt aan de iOS functionaliteit. Prima. Het feit blijft echter dat Android flink voor loopt op gebied van functionaliteit. Dat vereist meer specs. Android heeft ook een meer volwassen multitasking model.
Ga niet vragen om dat te onderbouwen want het geeft aan dat je deze discussie wilt vervuilen met trolgedrag of je kennis dusdanig laag is dat een discussie met jou verloren tijd is. Voor mij staat zo'n vraag gelijk aan het vragen van bewijs dat de aarde niet plat is tijdens een aardrijkskunde discussie. Ook die multitasking kost resources.
Overigens bewijst Apple mijn stelling indirect. De rauwe CPU kracht is meer toegenomen dan de snelheid die de gebruiker ervaart. Een reden daarvoor is dat Apple steeds nieuwe functionaliteit overneemt van Android. En dat stelt eisen aan de CPU.

Synthetic benchmarks zijn leuk om een paar minuten naar te kijken maar zijn niet echt nuttig. Ik kan legio benchmarks laten zien met enorme verschillen tussen SOCs. Let op met hetzelfde OS!. Als er dan benchmarks gedaan worden die het echte gebruik een beetje benaderen zijn die enorme verschillen plotseling heel veel kleiner geworden.
De enig echte benchmark is hoe het toestel aanvoelt als je het zelf gebruikt. Ik heb (ruime) ervaring met iPhones en Android toestellen. Mijn conclusie is simpelweg dat toestellen v/d zelfde generatie even vlot aanvoelen.
Ofdat die ervaring bereikt wordt met 1 core of 1000 cores is van nul en generlei waarde.
Voor de gebruiker zijn alleen de volgende punten echt relevant:
a] Prijs.
b] Vlotheid, gebruikssnelheid. Dus niet de onzinnige benchmarks.
c] Functionaliteit.
d] Accuduur.
e] En uiteraard ook de kwaliteit v/d scherm.

Als je alle punten gaat wegen kun je tot geen andere conclusie komen dat Apple minder scoort.
En dat is ook voor een groot deel de reden v/d enorme winst die Apple maakt. Goedkopere hardware. Toch vraagt Apple de volle mep. Bij Apple krijg je onomstotelijk minder waar voor je geld. Die stelling blijft keihard overeind. Zels als je de iPhone alleen voor Whatsapp hebt gekocht.

Dat was het. Geef serieuze antwoorden en je krijgt serieuze antwoorden terug. Fanboy geneuzel negeer ik. Wie durft?

9
53 Forexer

@51 LOL, dus dat is de reden dat je altijd zo heftig tekeer gaat?

@52 Bij welk filiaal kan ik het ophalen?

7
54 Biscanna

@54 bij mij in de winkel.... hoop alleen dat er Media Markt opstaat anders kom je voor niks!!

4
55 Jovejo

@53 , je schreef en daarom zijn voor de gebruiker alleen de volgende punten echt relevant... inderdaad en daarom zijn de iPhone 6, iPhone 6s, iPhone SE en nu de iPhone 7 de best verkochtte smartphones op de markt! Alhoewel toegegeven de iPhone 6 haalt de Q2 cijfers niet meer van dit jaar in.

4
56 Jovejo

@55 Dat staat er zeker wel op, anders kreeg ik ook geen €10000,- van jou. question

6
57 Biscanna

wat een gigantische zielige en achterlijke anti apple aarsjes hier. Ga ergens anders zuigen met jullie getrol en gebash. Probeer Grindr of zo, daar houden ze van zuigertjes

5
58 M7H

@57 Kom maar langs, je zal je ongelijk moeten toegeven. Zal je het adres door bellen. Wat is je nummer? .. tot zo

5
59 Jovejo

@59 laat ze toch die zuigers, durfen nog niet te blazen naar een vlieg maar nu zijn ze lekker stoer

4
60 M7H

@57 ben jij ook een echte vent en betaal je hem 10000e als je ongelijk hebt. vast niet zo slap zal je wel zijn. ik ken de winkel en het is niet eens franchise of keten. grootste telecom winkel in zuid west nl. wat heb jij op poten gezet? behalve je tig accounts op nujij en nu op nieuwskoerier?

4
61 Crapdroid

Wat een vooruitgang, 2x zo snel bellen. Wat kost dat ding?

6
62 Peer van Eersel

@59 Nee ik ga je niet mijn nummer geven, dat je mij volgt is al erg genoeg.

@60 Jij bent anders ook best stoer

@61 Tuurlijk Dragje

8
63 Biscanna

@26 Voor iemand die nooit mee wil doen aan de zogenaamde "polemische" discussie wie een grotere heeft dan de ander, bind je met het plaatsen van dit artikel wel een beetje de kat op het spek.

4
64 Vogelverschrikker

@26 Voor iemand die nooit mee wil doen aan de zogenaamde "polemische" discussie wie een grotere heeft dan de ander, bind je met het plaatsen van dit artikel wel een beetje de kat op het spek.

6
65 Vogelverschrikker

@63 haha ik dragje? zielepoot ga naar dokter, je begint pathalogisch alles bij elkaar te liegeb en verzinnen wat zal jij hard op je bekje gaan als je denkt dat wat jezelf verzint waar is. jouw omgeving zal het zwaar hebben

5
66 Crapdroid

* Verwijderd door de redactie *

67 Jovejo

@66 En lucht het op dragje? Gooi het er maar lekker uit!

8
68 Biscanna

@67 Gelukkig, want ik heb niks met mensen met grootheidswaanzin zoals jij.

8
69 Biscanna

@69 zegt de angsthaas hahah

4
70 Crapdroid

@70 zegt de trol dragje.

8
71 Biscanna

@71 wat jij merel

2
72 Crapdroid

@71 mereltje meretje toch je bent door je god in de steek gelaten en denkt nu dat door te trollen je heilige sektarische leider te steunen... dat is einde oefening

3
73 M7H

*zucht* wat een nostalgie hierzo
question

1
74 Javaantje_75

En vooral nu Merel weer terug is question

2
75 Javaantje_75

@75 met tig accounts..... ach zijn heilige heeft de geest gegeven haha

2
76 Crapdroid

@72 zeg jij het maar jevejo

7
77 Biscanna

@77 net was het nog dragje... gaat niet echt heel goed met je geloof ik. Hahaha. Men lacht zich hier kapot om je. Ga door kom op, je kunt vast beter dan ditquestion

3
78 Jovejo

Trieste apparaten.
Gratis wil ik het nog niet

8
79 Geert Wilders

@79 @77 en de rest?! hoeveel accounts heb jij wel niet?

4
80 Crapdroid

@67 . Je bent hier op diverse draadjes ook al weer lekker om je heen aan het slaan en iedereen de les aan het lezen.
Probeer het nou eens gezellig te houden en inhoudelijk te reageren ipv op de man te spelen.
Mensen mogen nou eenmaal een andere mening hebben, zelfs over de geweldige matzwarte iPhone 7.

5
81 Mini & maxi 2.0

@75 Blijkbaar heeft zij toch wat met jullie emotionele toestand gedaan. En dan gaan jullie ook nog iedereen die ook maar iets tegen apple heeft eren met haar naam. Geweldig toch.

@73 god bestaat niet.

7
82 Biscanna

@74
Ronduit bizar inderdaad. Net terug van gezellig winkelen met mijn vriendin en wat tref ik aan? Een kippenhok waar menigeen elkaar voor rotte vis uitmaakt, zelfs de moderator moet aan te pas komen om opmerkingen te verwijderen... tjonge jonge.

@65
Ik plaats een artikel die aangeeft dat de A10 chip zo krachtig is dat zelfs Intel op de lange duur daar gevolgen van kan ondervinden hetgeen in de artikelen omschreven wordt (zie links) en dan bind ik de kat op het spek? Dit is een discussieforum, geen kleuterklas. Ik ga ervan uit dat mensen die hier komen enigszins volwassen inhoudelijk kunnen reageren, maar in plaats daarvan tref ik paranoïde complot retoriek aan, dat ik Android zou zijn, sorry ik bedoel Crapdroid en even later weer Jovejo.... gevolgd door een reeks van over en weer verwensingen tussen verschillende bezoekers. Ik ken vierjarigen die nog meer volwassen overkomen dan deze klucht.
Kortom, don't shoot the messenger. Ik ben echt niet verantwoordelijk voor vermeende labiele bezoekers die bij het lezen van het woordje Apple gelijk emotioneel beginnen uit te halen en met de meest onnozele beschuldigingen komen die ook nog eens stuk voor stuk off topic zijn van heb ik u daar.
Als ik lees dat Android toestellen 1809 keer sneller zijn dan Apple iPhones dan haal ik mijn schouders op en zeg ik: waarvan akte; big deal.

@82
Je schreef: "Blijkbaar heeft zij toch wat met jullie emotionele toestand gedaan. "

Aldus de persoon die verantwoordelijk is voor bijna 10% van alle reacties. Behoeft verder geen betoog.

*restart*

On topic:

Topic gaat dus over "De iPhone 7 twee keer zo snel als de beste Android toestel die je kunt kopen. Dus niet over of Dragje Crapdroid, Jovejo of wie dan ook is. Ik heb maar 1 account. en ik ga niet mijn best doen dit te bewijzen. Topic gaat ook niet of iemand wel of geen winkel heeft, of over een persoon wel of niet bij de Media Markt werkt en ook niet of Apple wel of niet deze A10 ontworpen heeft wat gewoon feitelijk valt na te trekken dat Apple de A10 wel degelijk heeft ontworpen, und so weiter.

Het enige (!) wat ik me afvroeg is wat de gevolgen van krachtige chips in mobieltjes op langer termijn kunnen zijn. Aangezien Apple zo stoer roept dat de toekomst in Apps liggen die je op een iPad kunt bedienen, waar ik het overigens op dit moment absoluut mee oneens ben aangezien ik met een laptop vooralsnog veel meer kan verwezenlijken, geeft het wel te denken dat wanneer een chip in een mobiel nu bijna net zo krachtig, en in sommige opzichten zelf nog krachtiger, is dan de huidige Macbook Air dat het blijkbaar mogelijkheden schept om straks meer serieuze taken op een smartphone of op een tablet te kunnen verwezenlijken. Taken die vooralsnog alleen op de meer krachtige desktop computers en laptops gerealiseerd kunnen worden.

3
83 Dragje

Discussie gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Slavink
LIVE | ’Palestijnse terrorist geeft in verhoor verkrachting van Israëlische vrouw op 7 oktober toe’

De Israelische soldaten hebben deze knul toch netter behandeld dan de Russische soldaten met de daders van de City-Hall-aanslag....

1 minuut geleden geplaatst door Slavink

LoydMorris
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@9 Voor mij zijn het ook mensen hoor!!!! Kijk, dat jij er geen probleem mee hebt dat de "gewone vrouw" binnen de sport geen schijn van kans ...

1 minuut geleden geplaatst door LoydMorris

Botlleneck
Politie in actie voor vroegpensioen: 'Doorwerken tot je 70ste? Mooi niet'

Ik vond het na 30 jaar ploegendienst wel genoeg,mn lijf ook.De baas bood een RVU regeling aan=1400 nettoDan zou ik 1800 euro netto inleveren...

8 minuten geleden geplaatst door Botlleneck

Biscanna
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@25 Nee, integendeel. Je ziet het overal waar die lui vertoeven. Maar ik kijk dan ook niet weg, dat is een typisch englinks dingetje 🙈...

10 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Reconquista
84% NSC-kiezers wil niet opnieuw Omtzigt stemmen - NieuwRechts.nl

Die man heeft een ontzettend moeilijk en vermoeiend karakter. Ik heb nouog een partij zo snel zo veel kiezers zien verliezen. Hij vind regels be...

11 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Slavink
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Tekort? Te veel!...

14 minuten geleden geplaatst door Slavink

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@8 Voor mij zijn het mensen. En daar praat je gewoon met respect over.Waarom transgenders niet respectvol zouden zijn naar vrouwen is mij een...

14 minuten geleden geplaatst door Bop

Slavink
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@25 ik vrees dat ik het artikel verward heb met een een bericht van gisteren, ik dacht bij de NOS. Over Palestijnen, een strand, Israelische sol...

15 minuten geleden geplaatst door Slavink

Slavink
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

Wel een erg tendentieus en ophitsterig geschreven artikel....

17 minuten geleden geplaatst door Slavink

Bop
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@21 Wacht ff hoor ... 🤔gebruik jij nu de woorden intolerant en racistisch? 😂...

18 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Full Hd Full PornLocal Mms PornKyle Balls Full VideosReddit Tiktok ThotsPorne 2022Sinfuldeeds Norway 6Hottest Asian PornstarDixie Damelio PornXnxx TelegramBlack Com SexJyoti Sex VideoBrunette Nude PicsBangla 3xx VideoLive Free WebsexWeb Cam SexoAlyson Hannigan NakedNylonwivesMaria Kazi AnalRamba Sex ComVídeos De Pornô CaseiroGey Daddy PornJarec WentworthShemale Sex Video DownloadTelugu Hot Sex PhotosBdsm GangbangedPaige Spirnac NakedSextibeKatu 069Kenna James LesbianWhorefuckSexo En VivoSecret Little OnlyfansXnxx Com BpSumny Leone PornMona Azar TwitterVer Comic PonGame PornoFuta PornhubMia Khalifa SexvidSidney Cole PornTelugu Sexy Video Telugu Sex VideoBreed Me PornPanty Deal야동코리아Sexy BowjobMalayalam Sex BookCélula Dragon Ball ZSpicy J PornAsain Up SkirtTila Tequila PussyPornstar RetireShemales.deLeolietNami NudMegan Fox SexsceneWashroom PornErpmeB R A Z Z E R S GratuitFoto De HentaiJessica Biel NudesPrincess PlumpMila AzualIndian Wild SexHotsexyErotic MessageXvifeoAnushka Sen HotMonique PornhubPanty Sniffing PornXxx NachoJynx MazexxxCumming In BottleTitanic Nud SceneVodkamilk PornScatophile PornoHdp OrnFootjob MommyWorld Of Warcraft HentaiHindu PornNew Xxx Video HindiSunny Leone Nude Sex VideoEliz Gry PornAdriana CheckikBreed It RawStepmom CummingChiara Chianti BangbusFuta Pov PornDigitalplyagroundPorno MangáVidéo X VioleMaduras FollanSarah Snook NakedBrezzer Hot MomYoga Sex XnxxLockdown PornSkylar Vox Porn VideosJappanese Massage PornAlexandrawettToebe PilladasKenzie Madison CreampieShemaletubevidNezuko HentiAubreypenthouseSex Malayalam CollegeBangla Adult CinemaChut KissBrutal BdsmThe Crossing 2004Tamil Sex Video 9Indica Flower VideosKink . ComScanmanga VfBig Dick GaySex In LiftXxxfingerVeporn ComOld Age Couple Sex VideoSofia TakigawaLauren Alexis PornPornfor HerXnxncomSara Jay RideDerpixon Party Games 2Xxx Hindu VideoMadhuri Dixit Xxx VideoGay PormMommyin Control ComJapanese Breast MassageYinyleon CompilationWickedpicturesPornos Para MulheresAunty Hot XvideosSpankbang Akira BravePorn Rape AnalSaudi Sex MovieIzzy Green CreampieBdsm CaningDrityroulleteHocus Pocus PornGranny OrganismGirlfriend Anal FirstWatch Me Jerk OffSouth Indian Actors SexSofiareynax LeakedAna De ArmassexyTokyohentai ClubSex Video Sexy Video SexyHumiliation PornWwe Chyna NudeMassage Japanesse Porn