screenshot
Volledig scherm
© screenshot

“Waar is dat precies?” Trumps antwoord aan vluchteling uit Myanmar gaat viraal

Donald TrumpDe Amerikaanse president Trump ontmoette eergisteren slachtoffers van religieuze vervolging uit landen als China, Turkije, Noord-Korea, Iran en Myanmar. Een fragment van een gesprek met een Rohingyaman uit Myanmar gaat nu viraal, terwijl ook zijn antwoord aan de Iraakse Jezidivrouw en Nobelprijswinnares Nadia Murad wenkbrauwen doet fronsen.

41 reacties

  • Guus Beerdsen

    5 jaar geleden
    Tja, allemaal "stukjes" uit interviews. Nu dan weet je het wel. Om te kunnen oordelen moet je het héle interview zien!!
  • Roland Jeronimus

    5 jaar geleden
    Beste heer Jan Verstrepen, stel u voor dat uw familie uit hun huizen worden gezet, verschrikkelijk worden gemolesteerd, de bommen om uw oren vliegen en u met een pistool tegen uw hoofd om hulp vraagt en ik u zeg dat u uw eigen problemen zelf moet oplossen, weet ik zeker dat u dat niet kunt. Er zullen altijd profiteurs zijn en het is de kunst om het onderscheid te maken. Alles over een kam scheren is te simpel en zelfs onmenselijk. Verplaatst u zich in de plaats van een immigrant.
  • Jean Huysmans

    5 jaar geleden
    Wauw, hoe goed opgeleid is links toch: iedere rode of groene linkse kent elke plek op onze wereldbol van buiten, nietwaar? Hou toch op met die nietszeggende kritiek die enkel op de frontpagina's geplaatst uit propagandadoeleinden.
  • mark germanus

    5 jaar geleden
    Trumpje trekt zich geen zak aan wat de anderen van hem denken, tenslotte kun je niet weten waar elk kutland van de wereld zich bevind en wat daar aan de hand is.Vraag eens aan de doorsnee belg de hoofdstad van ieder europees land? je zult verbaasd zijn ! Wij hadden wel een eerste minister die dacht dat onze nationale hymne de "Marseillaise" was,op TV in Parijs.De Fransen waren zo dankbaar! Dus laat Trump gerust !
  • Johan Van loocke

    5 jaar geleden
    Wat verwacht je van iemand die denkt dat België een stad is ?