door Havermout in Binnenland  ·  28 Reacties

  • 2
  • 434x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

De samenleving past zich aan aan de wegkijkpolitiek, als jarenlang van bepaalde groepen alles word verdoezelt en weggewoven gaan anderen dat gedrag ook overnemen!

6
1 Zie Hier

Hm, meer repressie meer weerstand, actie reactie.

4
2 Nerva

"heeft samenleving 'n gedragsprobleem? "

JA!!

Mensen worden steeds egocentrischer en menen steeds meer dat de wereld om hen draait.

Daarom zijn zaken als faceBook, Twitter en Instagram ook zo groot geworden.

Het merendeel vindt zichzelf zo belangrijk, dat ze menen dat heel de wereld elke second evan hun leven moet kunnen volgen.

In grootheidswaanzin plaatst men zelfs massaal wat ze net gegeten hebben. Want op die informatie zit inderdaad de hele wereld te wachten.

En die mentaliteit zie je ook in het dagelijk sleven terug. Niet verder kijken dan hun eigen ik, wanr eigen ik is het enige dat belangrijk is............

5
3 Weet geen naam

@1 Ja inderdaad we pikken teveel van zowel de blanke als de allochtone asocialen. Tijd voor meer repressie tegen asocialen.

4
4 Jaap Oudenaerde

En ook meer niet opgevoede mensen of andere culturen, hoe moet je het duiden.

2
5 Nerva

@4 Inderdaad keiharde repressie tegen alle asocialen!

0
6 Zie Hier

En veel kinderen weten niet meer wat 'nee' betekent.

1
7 gaulette

@1

Iedereen heeft een vrije wil en een eigen keuze in deze. Je kunt er ook voor kiezen om zelf netjes en beschaafd te blijven, ook als je om je heen overal de grofheid en het onaangepaste gedrag ziet toenemen.


Ik persoonlijk weiger mee te gaan met alle grofheid, schelden en het beledigen van de ander. Ik vertik het. En wat anderen doen is aan hen.

0
8 De Vliegende Brabander

@8 Je hebt helemaal gelijk alleen je gaat voorbij aan de dagelijkse media indoctrinatie en daardoor word !iedereen voorzichtig gehersenspoeld!

3
9 Zie Hier

Agressie komt vaak voor uit angst.

7
10 caso

@7 Klopt. En zo krijg je steeds meer volk dat meent dat de hele wereld om hen draait.

En dan hoor je iedereen weer klagern over die jeugd van tegenwoordig.

Probleem zit hem echter niet in de jeugd van tegenworodig maar in de ouders van tegenwoordig.

3
11 Weet geen naam

Ik denk dat het met de vrije opvoeding van de laatste pak em beet 30 jaar te maken heeft. Vroeger als kind kon je een pak slaag krijgen als je dan iets had gedaan wat echt niet door de beugel kon. En dan bedacht je je eigen voortaan nog wel een keertje om het dan nog een tweede keer te doen. Maar tegenwoordig is het pappen en nathouden. Ditzelfde zie je in verergerde mate ook bij de inmiddels derde generatie Marokkanen die hier zitten. Want thuis zijn het namelijk vaak prinsjes die niet of nauwelijks worden gecorrigeerd.

1
12 rebo

@10 Niet standaard uit angst, hoor. Er zijn vele achterliggende situaties waaruit het negatieve gedrag uit voort kan komen!!

0
13 upanddown

Nee. Huiartsen lijken poortwachters voor de verzekeringsmaatschappijen. Wegwuiven, bagatteliseren, geen "connecting the dots". Jammer dat ik niet dichter bij de Duitse grens woon

7
14 tsja

@12 De sleutel tot welopgevoede kinderen is niet fysiek ingrijpen maar duidelijke taal, consequenties en daar ook consequent in zijn.

Nee is nee. Punt.

Heb dat vaker gezien bij mijn neefje en nichtje. Die zeiken bij mij niet lang.

Slechts 1 keer: Jongste kreeg nee van me te horen.

Ja, maar ik wil............

Daar werd het door mij al afgekapt. Jij wil niet, jij had graag. Daar beginnen we al eens mee.

En je had al een nee en dat blijft een nee.

Je hoeft niet te slaan. Je hoeft er alleen maar voor te zorgen dat een kind weet dat zeiken en drammen geen enkel nut heeft.

En als ze dat in het begin wel doen, dan beter kleine straffen die je ook doorzet dan dreigen met grote straffen die je toch niet doorzet.

2
15 Weet geen naam

@14 Word huisarts en laat zien hoe het wel moet..........

3
16 Weet geen naam

* Verwijderd door de redactie *

17 Chat Baker

@17 de overheid?? begin gewoon bij jezelf. Ouders voeden nog steeds hun kinderen voor het grootste gedeelte zelf op, alles bij de overheid leggen is wel erg gemakkelijk.

0
18 Marita3

Hmm, zeg maar het gedrag dat bij muizen in de jaren 60 al is geobserveerd bij een overbevolkingsexperiment.

https://www.smithsonianmag.com/smart-news/how-mouse-utopias-1960s-led-grim-predictions-humans-180954423/

0
19 kenny013

@13 , dat zeg ik ook niet.

1
20 caso

@16 . Nee, ik houd niet van gebakken lucht, self indulgence dus, waar we hier zo sterk in zijn.

6
21 tsja

@15
Ja oké, dat hoeft dan inderdaad niet slaan te zijn maar er moeten toch wel sancties tegenover staan als ze het dan ondanks dat "nee" van jou dan toch doen. En bij nee zeggen gaat het dus om iets waarvan je dan al op de hoogte bent. Maar wat als ze dan iets hebben uitgevreten waar je pas naderhand achterkomt? Tegenwoordig is het dan vaak zoiets van "foei Pietje stoute jongen voortaan niet meer doen hoor" en dat is het dan wel zo een beetje. Tegenwoordig lees je ook regelmatig van ouders die de leraar in elkaar slaan omdat hun Pietje zoiets nooit zou doen. Het is wat dat betreft precies de omgekeerde wereld geworden als ik het dan vergelijk met mijn jeugd 55 jaar geleden toen ik op school zat. Als je dan wat had uitgevreten op school dan hoefde je daar thuis echt niet mee aan te komen.

0
22 rebo

Een deel van de samenleving. Dat deel, wat de overheid niet durft te benoemen.

1
23 B55

@22 Thuis kreeg je dan te horen: dat zul je dan wel verdiend hebben ook, om er dan nog een straf boven op te doen. Zo kenden wij: slaapkamer arrest, huisarrest, klusjes arrest. Later: weekend arrest. Op vakantie: tent arrest of camping arrest. Mijn kleinkinderen weten dat ons 'nee' ok echt nee is. Het scheelt dat hun ouders ze ook duidelijk opvoeden.

0
24 gaulette

@24
Dat is hier bij mij ook gebeurd. Dan moest ik voor straf de hele middag naar mij slaapkamer toe. En in die tijd hadden kinderen nog geen eigen radio of televisie of wat dan ook op hun slaapkamer. Dus dat hakte er dan behoorlijk in in die tijd.

0
25 rebo

@16 . Het bedrijf waar ik werkzaam ben, kent werknemers van zo'n beetje elk land in europa. Typisch dat ze allemaal vakantiedagen opnemen om een huisarts te raadplegen. De enkeling die dat niet doet rapporteert meestal verbijstering over de behandeling

4
26 tsja

Quote : "Agressie tegen hulpverleners, tegen postbodes, burgemeesters en ga maar door: het lijkt erop alsof de samenleving steeds agressiever wordt... "

Welke samenleving? Met de import van zovelen, herken in de samenleving niet meer. Ik zie alleen nog een grote cluster van veel mensen die, als het zo uit komt, met elkaar kunnen samenwerken, maar als het niet uitkomt, werken we niet met elkaar samen.
Er is ook geen samenbindende kracht meer...
Alleen een Big Brother die ons doen en laten continue screent. Er is dus slechts een negatieve kracht, die ons gedrag binnen de perken houdt. question

[ Wacht maar geduldig af : "You ain't seen nothing yet." ]

1
27 Gandalf

Wel eens naar rapper Boef geluisterd? Nee, moet je doen en je daarna afvragen hoe het komt dat de samenleving agressiever is geworden.

1
28 rlw

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
COA: belang doorgang van 'asielhotel' Albergen is groot

@3Het wordt financiëel nòg erger:Statushouders zoveel mogelijk naar hotels, ook zonder goedkeuring gemeenten - https://nos.nl/l/2514610�...

4 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@1Rond "contacten" met Rusland, maar ook China, zijn altijd al wild-west verhalen geweest. Er zijn echter op het geheel, maar weinigen, die è...

4 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Ernstig tekort aan 'pufjes' voor astmapatiënten: 'Nul tot twee weken op voorraad'

Schandalig dit weer.Gek dat deze "tekorten" alleen maar in Nederland spelen. Ook de prijzen van medicatie, zijn in het buitenland vaak goedkop...

4 uur geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

6 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

7 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

7 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

7 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

7 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

8 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

8 uur geleden geplaatst door Rinze

NK. App
Heard SexNagaland Xxx VideosBangbus AnalExploitedcollegegirldNubilrs PornApring CummingForced SquirtPorn Gif BestCuckhunterAv 网站推荐Cfakes ComSex Video Hindi 2019Hd Hindi Sex MovieHot MasturbationFree Desi Xxx VideoFemale Rappers NudeJeni Angel PornForce Anal PornCam Live SexLena Paul PornhubNaked Women BrazilFreeporn Blow JobsNews Reporter XxxLocked Out NakedIndian Prono VideoHot Indian SeduceIndian Wedding Night VideoJordi El NinobpollaDelitoonxHentai 34Black TwinksMini The StallionBangla Choti Golpo VideoIndian Hidden Cam In ToiletClit Lick Close UpBellabumzyRobby ApplesSkipthegames BiloxiMom Xxx JapaneseMeninos OnlineSite Igual OmeglePenny Pax AnalBangla Boudi Sex Com4k X VideoTamil Auntysex VideoBig German TittiesAlcina Dimitrescu PornXxx American DadXxxxzDark Skin PornPhim 18Indian Blue Sexy MovieChubby LatinapornJkab Ethan DalePorn Big BoopsHumcons ComCinema Nadigai SexEbony Lesbian PornTub 99Skybri LeakedBf PornosBlacked SwallowJohnisinsBig In Japan CyberpunkSpankinb TubeFilme Pornô De Mulheres VelhasJaponêsa PeladaHd PornoooSexs PorenFirst ThreesomeAnitta AssPorn SportingPornopapaCheerleader Black PornClose Up PusyDayna XxxLeakedsexEating Pussy From BehindPotnhub XomFree Ruff PornMia Khalifa PornolarStepmom Sex VidIndian Nude KissingGay FratpornDiminicanas XxxYou Por.Pictures Of The ClitorisPorn Hard HindiPornostar ListSonagachi RandiWww Cat3movie UsPorn VidsIndian Hub PornVirgin CreampiesPaige AmateurallureEros .comIs Erome SafeWhitney Cummings TitsIndian PonstarTerry Nova NudeKayden Kross MoviesIndian Naked FilmAlina Rai PornOnly Fans KeakedFree Porn VdeosMobile Free PormFilmes Pornográficos SexoRyan ReidHot Lesbion PornDog Bf MovieX Video LoveXnxx Mom RepLisa Sparks World Record VideoMia KhlifaIndian Pissing PornAsian SwallowPorn Sites UkBests HentaisPornos ColegialesMofos.cpmOnlypornSaritha Nair NudeSatin Silk PornFree Porn Lesbian Porn VideosOnline Sex Video ChatفوتجابBigtits NakedShemales Fuck GuyXnxx DoughterSunny Leone Latest NudeKerala Sex KeralaBeeg AndianNude Selfie PicsSec Video HdWife Sex TapeNude In PuicCzwch PornDinela 2023Xnxx Forced Sex VideosArina Hashimoto18 모아Japanese Hard PornDeepika Padukone SexZcech VrSoftcoretubePorn HunAmouranth Only Fans LeaksDelivery Bf VideoFake Agent PornDhamakedar Chudai