door Havermout in Binnenland  ·  100 Reacties

  • 24
  • 1126x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Hmmm, een studiegenoot van een bepalende ambtenaar heeft een lobby opgezet om belastinggeld door te sluizen.

Grote kans dat een witte studiegenoot is geweest die via white privilege dit voormekaar heeft gekregen.

0
51 garriet

@49

Je leeftijd schijnt een beetje door.
Ik werkte 40 jaar geleden op het WG en paviljoen 3 was toen al gesloten en tot "onze" kantine omgedoopt question

Ik denk dat er voldoende plaatsen in NL zijn die jullie economische activiteiten wel weten te waarderen zonder verplichte halal-test.

0
52 SBD

@42 Nee hoor. Er is duidelijk een verschil tussen zwart en wit.
Neem bv wit licht en neem een prisma, Wat zie je ? Alle kleuren van de regenboog. prachtig gewoon.
En zwart licht (=zwart gat) is angstaanjagend. Het zuigt alles in de buurt aan en vernietigt uiteindelijk alles.

1
53 schuco

Deze hersenspoeling wordt u aangeboden door BIJ1, de ChristenUnie, Denk, GroenLinks, Partij voor de Dieren en de PvdA.

2
54 Cody

Het linkse racisme neemt steeds meer toe ... Irrationeel links wil de ideologie tot religie verheffen. Nog een gewaad met puntmuts en het witte ras mag bestreden worden...

0
55 sparta

Dus als blanke moet je nu op cursus om in te gaan zien hoe bevoorrecht we wel niet zijn t.o.v. getinten etc. Wat een ongelooflijke fucking bullshit. Dus ik zou mij moeten gaan schamen, omdat ik netjes mijn opleidingen afgemaakt heb, een fatsoenlijke baan en gezin heb en een redelijk salaris heb, En dat andersgekleurden dat in veel gevallen niet zouden hebben. Donder toch op met die linkse onzin.
Ik zie in de wijk naast waar wij wonen tientallen losers dag en nacht rondhangen. voeren geen moer uit, gaan niet naar school etc. Ouderen die geen woord Nederlands spreken en ga zo maar door.
Dan denk ik: Ik ben niet bevoorrecht omdat ik blank ben. Ik heb gewoon mijn best gedaan om iets te bereiken en heb mijn schouders eronder gezet. En dat er hier bosjes allochtonen rondlopen, die hun hele leven in de bijstand zitten, niet integreren, het verkeerde pad op gaan etc. is niet debet aan de blanke autochtone bevolking hier. Dus ons schuldgevoelens proberen op te leggen is volstrekte onzin. Maar goed, het groen links clubje en de zielige droeftoeter sylvana simons (zo'n drama queen verdient geen respect en dus geen hoofdletters! geldt ook voor de groen links figuren) en zo nog wat van die linkse sukkels willen ons maar al te graag een schuldcomplex aanpraten.

1
56 Christiaan

Die GroenLinks wethouder Rutger Groot Wassink lijkt wel een moslim.

1
57 Marrie

@46
Hopelijk dienen die bedrijven een schadeclaim in tegen Amsterdam, wegens discriminatie, laster en smaad.
Dan is Amsterdam in een keer helemaal blut, met zijn afvalovens die op instorten staan question

1
58 Marrie

* Verwijderd door de redactie *

59 Kloemeleer

Op zich kan het goed zijn, gaat wel om de inhoud, als het indenteits slachtofferrol cursus is ==> NOT
Grote internationale bedrijven hebben voor hun werknemers ook gewoon elk jaar de zelfde herhaling curssussen die je online moet volgen voor awareness ==>
-zoals hoe zit je achter een bureau en wat kan je verbetere qua houding,
-wat is ethiek en ga je om met bepaalde situaties.
-respect en wat is dat.
-man en vrouw zijn gelijk en elke afkomst of cultuur is goed.
-hoe ga je om met corruptie en wat zvb van wat wel en niet corruptie is.
In die vorm is het gewoon goed, awareness en herhaling zodat iedereen weet wat wel door de beugel kan en niet, dus ook een beetje opvoeden.

8
60 Goldrush

Zijn die donkeren dan allemaal jaloers op blanke mensen? question

1
61 Jan met de korte achterlul

Die idioten proberen ons een schuldgevoel aan te praten omdat wij blank zijn. Het is juist links die steeds kijkt naar de huidskleur en daar iedere keer problemen om maakt. Het is dus links die racistisch is.

Quote: ""Bedrijven die in de ogen van de stad discrimineren, zullen met video’s te schande worden gemaakt.""

En worden er dan ook Antifa knokploegen op afgestuurd ? Schande, dit zijn methoden van de kraakbeweging uit de jaren '80 !

1
62 B55

Geschreven door dochter van Duurendaal.

Wat is intersectioneel privilege? Dat er overal mensen zitten waarin je jezelf herkent?
Geen idee.
Dat is de pest met ideologen, ze gebruiken overal eigen jargon voor om net te doen alsof hun aan elkaar geplakte vergissingen wetenschap zijn.


Is het verwerven van politieke macht door een partij en het overal in het ambtenarenapparaat neerzetten van mensen waarin de partij zich herkent, dan niet het grootste voorbeeld van intersectioneel privilege en dus verwerpelijk.
Een oplossing voor intersectioneel privilege is dus in ieder geval een verbod op partijlidmaatschap binnen het ambtenarenapparaat.


Blanke mensen worden hier gecriminaliseerd door GL, BIJ1, Denk en PvdD.
Het enige dat je hiermee bereikt is duikgedrag en kliekjesgeest. He, alweer het evenbeeld van enge ideologen.
Je gaat niet een groep demonstratief en gebaseerd op een raskenmerk, in de hoek zetten . Je probeert mensen te laten samenwerken en elkaar te waarderen, doordat ieder zijn aandeel levert en het geheel meer waard blijkt dan de delen.
Wat is er mis met een sollicitatieprocedure waarbij mensen anoniem 3 stukken moeten indien van het type dat ze in de te vergeven baan zullen moeten maken? En dan kiezen op grond van kwaliteit, in plaats van ras, godsdienst, seksuele geaardheid , enz.


Het gemeentebestuur gaat bedrijven die volgens haar discrimineren aan de kaak stellen en uitsluiten.
He, tegelijkertijd aanklager spelen, op de stoel van de rechter gaan zitten , = eigenrichting , en het vonnis uitvoeren. Zonder proces en verdediging?
Gaan ambtenaren dat doen of doen burgemeester en wethouders dat zelf? Of raadsleden?
En als blijkt dat het niet mag, dat een rechter het gemeentelijke vonnis ongedaan maakt, of dat men de verkeerde heeft belasterd en uitgesloten heeft van officiele aanbestedingen, gaan de ideologen en de partijen dan de schade vergoeden, of de arme burgers? Na zoveel onwettig handelen, bedoel ik.

Als ik Sylvana was en Groot Wassink , zou ik alvast maar gaan sparen.

DvD

2
63 duurendaal

* Verwijderd door de redactie *

64 Seminoomm

* Verwijderd door de redactie *

65 Geert

Dus puur omdat je blank bent moet je deze training volgen? Over racisme gesproken.

1
66 vis

* Verwijderd door de redactie *

67 Hans Brinker 2.0

Waar gaat dit heen...
Koekoek...

0
68 Tjeesus...,

Krijgen ze een ster opgeplakt...?

0
69 Tjeesus...,

** gebruiker verwijderd **

Amsterdam is een verloren hoofdstad.

70 verwijderd9139144

Er hoeft volgens mij maar 1 ambtenaar dit niet te pikken en naar de rechter te stappen en het plan kan de prullenbak in. Je kan werknemers niet naar een cursus sturen op basis van huidskleur.

0
71 RazorBlade

Die D66/GroenLinkse reservaatwaanzin, de hoofdstad wordt steeds afstotelijk.

0
72 tegenzinnig

@46 : Stad Amsterdam als Social Justice Warrior.

1
73 Wendel

@63 : Het is wel degelijk ook acceptabel dat iemand de sollicitant persoonlijk wil leren kennen alvorens te kiezen, anoniem is niet te rechtvaardigen, althans degenen die zijn gekozen moet men daarna ook mogen ontmoeten alvorens te kiezen.

Stel je voor dat er iets met diegene is dat iedereen tegen de haren in strijkt, instinctief, maar waar diegene niet voor ontslagen kan worden omdat het niet in de regels staat? Je hebt van die mensen. Die zou je ongezien kunnen inhuren.

1
74 Wendel

@74 klopt, maar dat gesprek is pas nadat de eerste ronde gedaan is. Je stuurt een cv met een uitgewerkte opdracht naar de werkaanbieder. Deze heeft iemand in dienst die de post open maakt, op beide stukken een nummer zet en dan deel 1 apart houd en deel 2 naar de beoordelers stuurt. De beoordelers maken een selectie. Met de beste 10 (of zo) uitgewerkte opdrachten. Dan pas word er naar de CV gekeken. Van daar nodig je dan enkele kandidaten uit voor een gesprek. Pas als dat is afgesloten kies je jouw nieuwe collega/ werknemer.

1
75 Merlinswit

White privilege, is dat het voorrecht om als autochtoon bedreigd, verkracht, en belazerd te worden door de "zielige" allochtoon?.

1
76 Xmod

"White Privilege" twee woorden die de blanke bevolking in Zuid-Afrika dagelijks te horen krijgen en nu in Nederland ook? Ik weet niet wat ik er van moet denken.

0
77 PythagoraS

Dat "white privilege" is altijd wel een leuke.

Ik ben een blanke Nederlander. Groeide op in een achterstandswijk in relatieve armoede. Welk "white privilege" heb ik (en vele andere blanken met mij) genoten?

Als je gewoon je best doet en wat van je leven wilt maken, dan kom je er wel.

0
78 Bluth

Amsterdam het lachertje van Nederland. Elke blanke inwoner van deze stad wordt verplicht zichzelf te haten. Het zou een gegeven voor een SF film kunnen zijn, helaas is het realiteit. Brrrrrrr

0
79 nostradamus666

Het witte privilege, met je 15 e gaan werken, s avonds studeren, ploegendiensten, overwerken, met giftige stoffen werken, steeds later met pensioen, wat ook nog eens gejat word, eigenlijk zelfs geen tijd om je voort te planten.
Donder eens een keer op met die onzin.

0
80 Positivo

Machtig wapen dat discriminazi en razizme en er op tegen zijn question. SJW trough the roof.

0
81 DikkeTor

Wat men wil bereiken is dat blanken zich gaan verzetten tegen niet blanken en vice versa, dat het 'volk' onderling slaags raakt, dan zijn 'ze' makkelijk te controleren en uit te roeien.

De mensen die met dergelijke idiote wetten en regels komen moeten worden aangepakt, ze zijn zelf vaten vol frustratie, racisten / ...
In dit geval zouden een aantal mensen met poen samen kunnen werken en ze via de rechterlijke weg dwingen om te stoppen hier mee, met deze discriminatie.
Werkt altijd het beste, stoot ze van hun troontjes.

wwg1wga werkt hier ook.

0
82 Proemevla

@78
"Welk "white privilege" heb ik........?"
Kijk, daar is nou die training "white privilege" voor.
Blijkbaar zijn er in A'dam ambtenaren die ook niet weten welke "white privilege" ze hebben en maken daar geen gebruik van.
Dat zal ze door middel van een training weer bijgebracht worden, denk ik.

0
83 kenny013

Gaat leuk worden voor bedrijven die wel een risicoschatting doen gebaseerd op "groepen" XD. Zijn dadelijk verplicht om hoge risico mensen aan te nemen in de naam van anti-racisme en anti-discriminatie. question

2
84 DikkeTor

En zo ziet de curses eruit :

2
85 DikkeTor

White privilege is verzonnen om rechten te verkrijgen, welke rechten?
We leven hier in het deel van de wereld waar het overgrote deel van de bevolking blank is.
In 74 jaar tijd zijn er arbeids immigranten naar Nederland gekomen.
Waarom? om het beter te krijgen.
In plaats van te integreren zijn de kinderen van deze arbeid immigranten bezig om de witte mens neer te zetten als minderwaardig.
De witte mens heeft zijn mond te houden,..en zijn plek te weten.
Dat de witte mens alles zomaar toegeworpen krijgt is niets meer dan een illusie.
De witte mens die na 40-45 nog in leven was heeft niets cadeau gekregen.
De gekleurde mens in de Nederlandse samenleving heeft gelijke kansen, het gaat om kwaliteit niet om kleur.

0
86 Rapunzel

Het zou zou Amsterdam sieren zich meer op de onderdrukking, en de positie van de vrouw in de maatschappij te concentreren, in plaats van dat racisme en white privilege gejank.

1
87 Rapunzel

@87 Dan zijn de witte hetero mannen alsmede nog de enige groep waar naar gewezen gaat worden question

1
88 DikkeTor

@88 Alle mannen, niet alleen de witte question

1
89 Rapunzel

@88 Daar gaat het gewoon al mis,..horken heb je van alle kleuren^^

1
90 Rapunzel

Wit of blank zijn is natuurlijk geen privilege, en als er al zoiets bestond als opgebouwde rechten dan zijn deze inmiddels ongedaan gemaakt. Iedereen moet vechten voor zijn positie en rechten in deze bioindustrie. Dat witte mannen dit doen zonder drama of teren op zelfmedelijden geeft ze een stabielere positie.
Misschien dat juist die witte man als voorbeeld zou moeten worden genomen?

1
91 icnivad

@85 : Briljante clip over hoe krom er geredeneerd wordt. Deze interviewer drukt de dame continue met de neus op de feiten en ze kan het gewoon niet uitleggen waarom ze denkt wat ze denkt. Thx.

0
92 Gezond boerenverstand

@85 Wat is White privilege...? ^^
Het bestaat niet, neem verantwoording voor jezelf.

0
93 Rapunzel

Wanneer houdt deze onzin nu eens een keer op. Wordt het niet tijd voor een opstand?

1
94 Arista

@48 @58 en @73

Inderdaad. Failliet met Islamterdam

0
95 Hefan430

@63 mijn post
@74 Wendel

En groot gelijk heeft U. Natuurlijk wil een werkgever een sollicitant persoonlijk in de ogen kijken.

Maar wanneer je, zoals linkse ideologen, ervan overtuigd bent dat allochtonen worden afgewezen, hoewel ze dezelfde kwaliteiten hebben als autochtonen, dan gaan je ervan uit dat op de 5 beste kandidaten er 2 van Marokkaanse komaf zijn zijn, 1 van Surinaamse , 1 van Turkse en 1 transgender is.
Is het blanke, mannelijke privilege weggefilterd.
Daarom schreef ik het. Heb je de criminalisering van die vervloekte witte mensen niet meer nodig. Net zomin als de onzin-cursussen die ontwikkeld zijn door dure gesubsidieerde vriendjes van de intersectionele ideologen. Wat dat ook mag zijn. (Maar het klinkt slecht.)

DvD.

1
96 duurendaal

Maar er is al jaren voorkeursbeleid in Amsterdam, zo wordt actief voor blanke jongeren verzwegen dat er een cursus is voor aspirant-ambtenaar. En er worden zoveel mogelijk ambtenaren door niet-blanken vervangen. Immers dat zijn behoorlijk veilige, vaste banen, dat moet je niet willen voor autochtonen, vindt men.

Nou vraag ik me af hoeveel procent niet-blanke ambtenaren straks worden geinstrueerd over white privilege en hoe dan?

0
97 Wendel

Ik vind dat die trainingen door derden moeten mogen gefilmd en online gezet. Als ze niks te verbergen hebben, kunnen wij er ook nog van leren waarom wij white privilege hebben, nietwaar, en hoe wij dat moeten tegengaan, ja toch?

0
98 Wendel

Ik heb jaren geleden eens per ongeluk instructiefilmpjes gezien voor de sociale dienst en hoe die ambtenaren mensen met lichamelijke klachten zowel door lichaamstaal als woordkeus en gesprekstechniek volledig onderuit moesten schoffelen net zolang tot ze jankend het pand verlieten.

1
99 Wendel

@99
Ach ja Wendel, jij bent ook niet in je eerste leugen gestikt hè?

1
100 Realisme graag!

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

De AIVD heeft al een waarschuwing doen uitgaan: https://www.geenstijl.nl/5175882/uw-jaarlijkse-reminder...

3 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Graaier1000
Caroline Tensen vermoeid na lange werkdagen: 'Soms wel 4,5 uur!'

Correctie bij @3.Als buschauffeur of chirurg moet je week ba week op elke werkdag 8 uur of langer gefocust zijn = Als buschauffeur of chirurg...

9 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

sockknitter
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

Ik begrijp, dat ze de straat op zijn gegaan, omdat een afghaan een andere Afghaan heeft doodgeschoten en brandgesticht had, om zijn daad te verd...

11 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Biscanna
Extreemrechtse Israëlische kolonisten laten onbestraft spoor van dood en verderf achter onder Palestijnen - Joop - BNNVARA

@32 Iedereen heeft kunnen zien waar die terroristische varkens toe in staat zijn, dus lijkt het mij juist een heel waarschijnlijk verhaal....

13 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Wedergeboren
Nieuwe rel rond Johan Derksen

    Iets roepen waar het niet over gaat. Tja ... Ik laat het maar bij 'off topic'. ...

13 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@168 " aandachtgeile kleuter" Schelden, beledigen, ad hominemGemeld. ...

18 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Weetal
Zomerverwachting 2024: heet en onstabiel?

@2Haha....

20 minuten geleden geplaatst door Weetal

ABRACADABRA
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

wel eens gehoord van terug sturen ???...

21 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

Graaier1000
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

"Hee psst, tokkie.Allereerst: als je iemand citeert, gebruik dan aanhalingstekens. Weet je door gebrek aan onderwijs niet wat dat is, dat is: ...

22 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Xxx Sexy Videos HindiHot Sexy Bhabhi Romance VideoBeastly PornDoctersexBlack StripchatGoonedLucy Liu Sexyపోర్న్ వీడియోలుIndian Aunty ToplessPunish SexsPorn CicsBrezers ComNepali Hot PornSelfiecumNewbie NudieBlowjobs RedditPorntennOla Ray NudeBangbros ClipsTamil Hot Sex XxxMuss RaquelPornbrust ComFamous Porn Star VideoDesi Mallu Sex VideosX Video Movie FullGb Road Porn VideoLacey Starr-blonde British Lacey Enjoying Time With GuyPanty Nectar PornWwe Dive PornPorrno FotoPurna SexLas Hermanas OrtegaRenee NetvideoWwwsex Video.comSexy Video Mia Khalifa Sexy VideoKerala Chechi PornForced Hard Core PornKarlee Steel NudesSocialmediagitlsPorns MaturesWwwxnxx InTaylor Misiak NudePriyanka Chopra Ki Sexy PictureLaezel R34Cartoon Sex Video ComMangas HentainStrip VhatNewest Hot Porn StarsTrojan GamesUpload PornSummet BrielleUncircumciseddickBritney Spears AssDiives HentaiHindi Gandi MovieMarathi Bhabhi XnxxCogiendo A Una NegritaAnupama XnxxPorn Mms RealPriyanka Chopra NipplesMorganhultgrenLive BokepOnline Porn Games FreeFilmes Pornôs EróticosDue West Our Sex JourneyMujer MasturbandozeSexy HentaiCute Romantic SexMalayalam EroticaBlowjob Hot GifCaitlin Bell PornBlacked StepdadChicas PutssSis Porn SleepingPornhub InterCoy WilderPorn YuriIndian Blue Film MovieOld Man Japanese SexTsubasa Amami PornSelf HandjobMonroe SweetsxxxUkrainian Cum DumpPorno GratuitsTik Tok 18 OnlineEthiopian SexProne Hub ComLindawarnersIndian Reshma Sex VideosWatchfreexxxRetired PornstarsSummertime Saga JennyAunt Cass' BoobsGonzooo XxxWww Free PornCamila Cabello HotLesibian PornXnxx Hindi MeXx Black VideoShruti Hassan Sex ImageSex Video Hd HdAdultoworkCuba PornosAunty X Video ComSai Tamhankar SexFuck Indian HdPornhub PreniumRosszlányomPorn Videos Of TeenCecelia Lion PornJoshi LuckyNude Tila TequilaJewels Jade SexChacha Bhatiji Ki SexyArabic FemdomPornobaeJaquimichelBeuretteviddoPorn PantyesPretty Black PussyXnxx Old LadySridevi Vijaykumar SiblingsDesi Porn Hidden CamSaniliyan SexSex In Bus ComGlory Hole Cumshot CompilationsHentia HavenFictionmania.tvBrazzers Vidoes FreeSexo Amador BrasileirosRedhead Big TittsPanochasLesabin XxxSloppy PussyAv4-usDoggy Style Xxx VideoGender Swap Porn ComicsMillie Bobby Brown NiplePorn White PornWankit NowXxxblueflimCrystal Lust Porn VideosNew Couple SuhagratMom Sexs JapaneseGay SissypornOnebackpagwAnimações PornosRexporn ComRaraanzaiBehind The Scenes Indian Porn