door Febee in Overig  ·  47 Reacties

  • 7
  • 605x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

1 E.Meel

Inderdaad.....

0
2 LoydMorris

Graag iets meer informatie want alles noemt zich tegenwoordig Nederlander. Als ik weleens kijk naar bv blik op de weg ed dan ziek toch vooral mensen van een andere dan een autochtone afkomst grof tekeer gaan. En dat is niet verwonderlijk want dat is niet alleen in het verkeer zo, maar ook in de zorg, tegen hulpverleners, ambtenaren, en gewoon op straat, winkel, enz.
Helaas!

18
3 Bleke Betty

We zijn geworden? Dat is altijd zo geweest. Dat gedrag is ook altijd gestimuleerd door Den Haag. Van Den Haag mocht je spugen en schelden op laag opgeleiden. Nou doen de mensen precies wat Den Haag van ze vraagt en is het weer niet goed.

20
4 groenengeel

@1

Er zou ook iets gedaan moeten worden aan het ultrarechts overal bij te betrekken, te pas en vooral te onpas. Het is ook een vorm van grote-bekkenland middels letters.

9
5 Voorzittershamer

Ik denk ook dat het vaak immigranten zijn die niks accepteren hier en altijd voorrang willen. Sorry hoor mensen.

13
6 Interessant

@6 E.Meel is slechts een provocateur. Als je er niet op reageert heb je er geen last van.

13
7 groenengeel

@1 Idioot, jij spoort echt niet. Alles is bij jouw ultra-rechts. Laat je 2 hersencellen nakijken door een psychiater.

16
8 Echtnie

Is er ook onderzoek gedaan naar de achtergrond van deze onbeschofte figuren. Is het vooral de groep oude dames die dit doet ? Of wellicht een andere groep die zich hieraan in grote getale schuldig maakt? Om gericht actie te kunnen ondernemen lijkt nader onderzoek naar de soort mensen die dit doen wel nodig. Of valt dat dan weer onder ethnisch profileren?

12
9 PFL

Minnen en melden, als je dat door elkaar husselt staat er E.Meel.

13
10 Voorzittershamer

Mijn god. Het gaat hier echt niet over migranten. Gewone Nederlanders doen dat. Dat is hetzelfde als je bij RWS werkt en er is ergens een file of opstopping. Dan bellen ondernemers naar RWS en schelden ze daar de boel helemaal vol zo hard als ze maar kunnen.

2
11 groenengeel

@1 . Kakkerlakken met een grote bek die gaan maar in Frankrijk wonen. Die kunnen we in Nederland missen als kiespijn.

19
12 PFL

Vroeger waren het de Duitsers ,..

Nu zijn wij het het onbeschoftste volk van Europa en de Duitsers het sympatiekste

5
13 iedereen heeft recht op mijn mening

@1 Stop nou eens met dat oeverloos dom gelul over ultrarechts gedoe..... Durf eens te zeggen, dat binnen alle bevolkingsgroepen klootzakken en hufters zitten. Zowel tussen "gewone witte op klompen lopende Nederlanders" tot aan uw vrinden, de noord Afrikaanse lapzwansen.....

9
14 LoydMorris

Frustraties moet deze man niet melden , paard bij naam noemen ,of neem een serieuze baan waar je wel moet werken ipv je tijd uitzitten.
Daarna pas over verwend praten, het huftergedrag en grote monden wen er maar aan dat gaat nog iets erger worden.
Sorry dat je uit je stoel moest komen.

8
15 Mesjokke

Dat zou je niet zeggen als je naar een forum als NK kijkt. Hier wordt je altijd respectvol en op een uiterst beschaafde manier te woord gestaan. Er zijn wel eens wat verschillen van mening, maar de sfeer en het taalgebruik blijven altijd uiterst correct.


question

Oftewel... je ziet het hier ook. Schelden. Kwaad worden op de ander met een afwijkende mening. Af ten toe totaal geen respect. We hebben er overal in de samenleving mee te maken.

En dat is jammer. Heel jammer. Maar wie de oplossing weet mag het zeggen. Er is al zo veel geprobeerd om mensen op een normale wijze met elkaar om te laten gaan.

0
16 De Vliegende Brabander

* Verwijderd door de redactie *

17 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

18 E.Meel

@17 . Hahahahaha, HET woont inmiddels in Frankrijk. Goed geluisterd…….

8
19 PFL

@4

Ja, we zijn altijd al hufters geweest. En nee, zo erg als nu was het 30 jaar terug niet.
De verhuftering is ook doorgedrongen in de politiek (ik zal geen namen noemen) en mensen doen dat gewoon na.

5
20 WijzeDwaas

@3

Een deel van de verhuftering is wijzen naar anderen…..

7
21 WijzeDwaas

@17

Beste E. Meel,

U kunt de PVV laten voor wat die is. Die is politiek gezien al bijna verdwenen in Nederland op dit moment. Verword razend snel tot een heel klein partijtje met slechts nog maar enkele zetels. U kunt uw pijlen gaan richten op FvD of op de in uw ogen overal aanwezige rechts-extremistische groeperingen. Maar de PVV is haar rol van uitdager van het establishment in dit land definitief kwijt. Die hebben hun kans gehad. En niet gepakt. Dus exit.

Mag ik u overigens vragen waar u ergens verblijft in la douce France. Heb het land zo vaak bezocht. Prachtig land. Overal waar je komt.

3
22 De Vliegende Brabander

@16 Ik ben het zo met je eens, deze week beantwoorde ik een vraag van iemand door middel van een quote uit het bericht waarover het ging, zelfs erbij vermeld dat het een quote uit het bericht betrof en werd vervolgens uitgemaakt voor leugenaar en vet gemind.
Op deze manier word iedere manier van discussie doodgeslagen, heel spijtig vind ik dit!

0
23 Koortje

@16

Er is geen oplossing. Accepteren dat alles is zoals het is, is de kunst van het leven.
Op dit forum wordt ook wat afgescholden. Op één en dezelfde dag ben ik een linkse uitkeringstrekker én ben ik ook een Adolf.

Mensen leven nu eenmaal in een zelfgeschapen illusionaire wereld en het enige wat je kunt doen is letterlijk niets aan laten komen. Men verzend wel, maar de ontvanger is nooit thuis!

7
24 WijzeDwaas

@21

Dat wijzen naar anderen doe je zelf in reactie 20. Nu een antwoord hoe het kan dat de verhuftering toeneemt..het heeft te maken met al op jonge leeftijd je zin willen hebben en krijgen. Velen willen iets nu en wel meteen..van hulp bij de huisarts tot het geen geduld kunnen opbrengen in een file staan door een ongeluk.

2
25 Voorzittershamer

@1 Nee, dat extreem linkse gelul van u zitten de meesten echt niet op te wachten in het dagelijks leven, islamlover tot aan het laatste druppeltje bloed is zo opvallend aanwezig dat het gewoon lachwekkend is geworden.

8
26 Vrijbuitertje

De grootste aso's (DIE IK ZELF MEE MAAK!) op de snelweg zijn de Audi's (snelheid, bumperkleven) en in de grotere steden de VW'tjes (gewoon asociaal gedrag) met een getint persoon achter het stuur.

4
27 upanddown

@3 "Als ik weleens kijk naar bv blik op de weg"

Heb je daar nog afleveringen van op VHS banden staan???

1
28 Weet geen naam

"Middelvingers, hard doorrijden, scheldpartijen: de Nederlandse automobilist gedraagt zich (te) vaak nogal onfatsoenlijk"

Begin gewoon eens met rijbewijzen invorderen voor minimaal 3 maanden.

"Nodig voor mijn werk" geen rekening meer mee houden. gedraag je maar gewoon.

Die mensen staan daar om mensne in nood te helpen en/of de weg weer voor ons vrij te maken.

Ook die hufters die verkeersregelaars aanvallen. Google maps zij links af. En als die straat dan is afgezet, raken mensen al in paniek. Ja maar, google maps zegt dat........



Ik herken het in ieder geval wel wat in het artikel staat. Ik stoor me ook meer en meer aan mensen om me heen. Vooral in winkels...........

1
29 Weet geen naam

op de radio noemde een etiquette-dame Nederland -bloos loos-

ipv 'de schaamte voorbij' (boek)
een roep om 'de schaamte terug'

0
30 Grootmoeder

@27 "De grootste aso's (DIE IK ZELF MEE MAAK!) op de snelweg zijn de Audi's (snelheid, bumperkleven)"

Andersom denk ik dat veel "Audirijders" zich dan weer storen aan die "slakken" die maar op de linkerbaan blijven hangen.

Ik heb in het verleden heel veel kilometers per jaar gereden. En ja, dan reed ik ok wel eens te hard. En heb me dan ook vaak gestoord aan automobilisten die onnodig links bleven rijden.

Ook al rij de de maximum snelheid. Dat is nog steeds geen excuus om links te blijven rijden.

Bumperkleven is in d emeeste gevallen gewoon ene gevolg van onnodig links rijden.

Zelf was ik geen bumperklever. Ik reed dan gewoon rechts voorbij. Duurt minder lang en dus is de pakkans op dat vergrijp dan ook een stuk kleiner. question

4
31 Weet geen naam

@1 Misschien moet je eens te rade gaan waarom ultrarechts zoals jij het benoemt weer zo sterk de kop opsteekt, en waarom dat fenomeen vooral ageert tegen een beepaalde etniciteit.

5
32 Scholar002

Die lui bij RWS denken soms ook niet na bij het afzetten van wegen. Zo heb ik bij een of andere top een uur heen en weer moeten rijden omdat de borden naar elkaar wezen. Stop je om de medewerkers VRIENDELIJK te vragen hoe je in vredesnaam thuis moet komen, wordt er geschreeuwd en gedreigt met boetes omdat ik het waagde iets te vragen. 3 jaar later eenzelfde akkefietje met een afgesloten weg. Op de borden stond dat afrit x nog wel bereikbaar was. Nou niet dus. Iets waar mensen massaal geen gehoor aan gaven. (een deel van de a15 was dicht ivm een ongeluk en deze afritmaakt het mogeljjk hier makkelijk om heen te rijden zonder hulpdiensten te storen, die konden veilig af en aanrijden bij afslag alexander. Nee, men moest en zou nog 2 uur of langer in de file staan, ipv over 5 minuten thuis.
RWS mag zelf ook iets doen aan vriendelijkheid en minder onbeschoft gedrag.

4
33 Merlinswit

@3 Betty, je zal nu wel wat bruins hebben opgelopen met dit weer, inderdaad wat blik op de weg betreft daar stoor ik me ook regelmatig aan en altijd zijn het buitenlanders met hun grote rot bek.

4
34 Pelikaan

@16 we zitten in een overvol land. We moeten van alles en liefst zo economisch mogelijk. stress speelt een flinke rol in de NLse samenleving. Tel daarbij op dat je letterlijk en figuurlijk niet in de buurt mag komen van elkaars tenen. De vlam slaat dan makkelijker in de pan. Ooi werdt gesteld dat NL vol zou zijn met 15 miljoen mensen. Dat aantal zitten we al ver over, en blijkbaar moeten er nog meer bij. Die allemaal anders zijn en daardoor kunnen de schapen niet meer bij elkaar in het hok... We vechten elkaar feitelijk gewoon de tent uit.

1
35 Merlinswit

@32
De groei van extreem rechts komt altijd voort uit onzekerheid en een zonderbok is daarbij onontbeerlijk .

6
36 morandi

In de jaren 50 werd er 15.000 gulden uitgegeven per emigrant om Nederlanders zover te krijgen, dat ze naar vooral Australie emigreerden, want Nederland was vol, met 12 miljoen mensen, en er zou te weinig werkgelegenheid zijn.

Begin jaren 60 kwamen de eerste gastarbeiders, omdat men niet bereid was, Nederlanders behoorlijk te betalen voor vieze klussen. Dus werd het verhaaltje verspreid dat Nederlanders zich er te goed voor zouden voelen .....

fast forward

..... en nu zijn we met 17,2 miljoen.

4
37 Wendel

@35 " Ooi werdt gesteld dat NL vol zou zijn met 15 miljoen mensen."

Dat was 10 miljoen en werd gesteld door de Club van Rome.
In 1950 doelde koninging Juliana hierop toen ze in de troonrede van 1950 opriep tot emigratie naar minder bevolkte gebieden als Australie en Canada.

0
38 Mappie

@30

Het grappige van blozen is dat men er geen controle over heeft.
Ergo: juist niet willen blozen doet alleen maar erger blozen.

5
39 WijzeDwaas

@27 Ik ook..in Den Haag..9 van de 10 keer zijn het allochtonen..

3
40 netcat

@38 ik zat meer met een liedje in mn hoofd mensen&oq=fluitsma+en+van+Tijn&aqs=chrome.3.69i57j0l3.6109j0j7&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#wptab=s:H4sIAAAAAAAAAONgVuLRT9c3LDYwLTE0yjV6xOjJLfDyxz1hKYdJa05eY7Ti4grOyC93zSvJLKkU0uFig7KUuASkUDRqMEjxcaGIquestionxi0ktJTUsszSmJL0lMsspOttLPLS3OTNYvSk3OL0rJzEuPT84pLS5JLbLKqSzKTC5exGqYllOaWVKcm6igplCWmKdQkpmVp2BoqpCbmZOVn5qnkJuaVwykivPz0ktSs4Fa8wAp8EYKw

1
41 Merlinswit
42 Merlinswit

@15
U bent echt een goed voorbeeld van uw eigen verhaal.

2
43 Edwinlzv

* Verwijderd door de redactie *

44 Eksteroog

Spreek voor jezelf zou ik zeggen ... ohw, op de weg, ah, ik zit dan ook zelden in de auto...

1
45 mightimouse

** gebruiker verwijderd **

Afgezien van het feit dat ik rijkSSwaterstaat een slechte organisatie met dictatoriale neigingen vindt hebben ze wel een punt als het gaat om de verslechtering van de beleefdheid van mensen in het verkeer ten opzichte van elkaar .
Wat mij als regelmatig bestuurder van een hoogzittend voertuig steeds meer opvalt is dat de meeste Aso`s in koeriersbusjes zitten en dan (hoe vreemd) een kleurtje blijken te hebben en bestuurders van blinkende tonnen kostende bolides zijn ook vaak in het bezit van ongeschoren guur uitziende figuren die je niet in het donker in een steeg wil tegenkomen .
De conclusie is dan ook dat door een meer gevarieerde bevolkings opbouw die geen kaas hebben van de Nederlandse rijcultuur er een gevaar dankzij de overheid is bij gekomen als bonus op de andere voordelen die we al kennen .

46 verwijderd682241

@43
Bedankt voor je bijdrage en mening.

0
47 Mesjokke

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Extra maatregelen bij Nationale Herdenking op de Dam dit jaar

@1 Het deugt niet dat deugers de orde willen verstoren....

26 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@64 Je bedoelt deugers binnen de overheid....

29 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@62 Zou best kunnen eh. Voor WO1 was de kerk helemaal niet populair. Na WO2 was de kerk ineens razend populair. Dat is opzich niet vreemd. Maar ...

32 minuten geleden geplaatst door wildersfan

LoydMorris
Extra maatregelen bij Nationale Herdenking op de Dam dit jaar

Zo ziek, verrot is de huidige samenleving inmiddels. . . Hier zijn de mensen voor gevallen, die wij op deze 4e mei herdenken. . . ...

2 uur geleden geplaatst door LoydMorris

LoydMorris
Amsterdam op 4 mei: minder mensen op de Dam, iedereen gefouilleerd en verbod op vlaggen

@1 Er liep nog nooit iemand met een Nederlandse vlag demonstratief te zwaaien op 4 mei, tijdens de dodenherdenking op de Dam. . . ...

2 uur geleden geplaatst door LoydMorris

eh
Muziekdraadje

@2912 aj, sterkte....

3 uur geleden geplaatst door eh

Sarcoff
Amsterdam op 4 mei: minder mensen op de Dam, iedereen gefouilleerd en verbod op vlaggen

De Nederlandse vlag is dus ook verboden? dus zij vielen blijkbaar niet voor onze vrijheid?...

3 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Eliot Higgins van Bellingcat: ‘Voor dit werk moet je obsessief zijn’

Bellingkat, werd alom gelauwerd, omdat het door westerse overheden gewenst nepnieuws bracht. ...

3 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Strongoli
Muziekdraadje

@2912Lieve Nighthawk, ik wens je veel sterkte bij dit persoonlijke verlies van een geliefd familielid. 😘😢Speciaal nummer:Eric Clap...

3 uur geleden geplaatst door Strongoli

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@61 Psychotische narcisten die overdreven veel aandacht eisen en helaas ook krijgen, word er geen aandacht aan geschonken bloed het snel dood, h...

5 uur geleden geplaatst door Sarcoff

NK. App
Porn Videos Of StepmomTwo Boys Doing SexSolo Male MasterbationBlogs Gay PornBreast Expasion RedditMrdeepfakwProno GrafiaJav LeakingSwathi XvideosBangladeshi Teen PornPussy PhotoshootNegras PornosDessins PornosSites Garotas De ProgramaTroian Bellisario NudeBhutan XxxMolly Moon XxxLive Cam ShowsJogos SexuaisJenna1_Sunny Leon PhotoBlack Hd Sexy VideoPorn BabeeVanessak_2002Laconejaaa LeaksXx Web SeriesJessica Bangkok Pornstar8muses.commNaked NamiLunarexx PornAnya KreuBig Tites CartoonHot Dylan DreyerTamanna Bhatia Sex VideoBeachblonddeR Y MGay Porn CumBoobsvideosSanjana Hot Sex VideosSpy On Sister ShowerBlow Job PucsXxx SelectedPorn Seal PackFemale Cop PornMia Khalifa FuckedNude On Tv ShowNude ExersisingJazlyn Ray BlackedRealborruSexystoriesDeepthroat CumsFarrah Fawcett YoungStepdaughter PovEmily Ratajkowski LeakCoqnu .comLaura Bell Bundy NudeKendra Lust X VideoEnglish Full Sex FilmMai Khalifa XxDesi Gand VideoUllu New Web Series DownloadFull Fucking VideoBirthday Party Sex VideoCollege Girl Porn VideoSister Hd Porn VideosPhilly Tranny EscortInsolite PornIndian Hot Sex PhotoIndia Xx Video HdVaginavoreCyndi Sinclair PornCzech BigtitsPorn FreeWww Xhamstar ComXxx Hard FuckThor Johnson PornPeter North BlowBd Pour AdulteXvideos HotXxxmalayalam VedioHelpless Teen ComSasha GreyxxxSunny Leauni XxxPanty Nectar PornFree FrenchpornHentai RealesePorn Video MomPornos MisionerosTamil Xxxx ComIndian Double PenetrationAmala NudeOverflow HentCumming Close UpDesperateateursنیکولت شیAnkita Dave 10 Min VideoMarie Mccray PornSexyviedoAunty Ki JawaniIndian GangbanIndian ThreesomPristine EdgepornOld Man Sucking TittiesTubesafatiPetite Ebony NudeGang Bang HentaiMofos Sex VideoSunny Leone Hot GirlWww Xxx Video LiveWww Sex Com 18Sasur Or Bahu SexFortnite Chun Li PornThreesome RimjobsCeleste Star PornHumiliating PeggingUncensored Hentia3d PornolarNude WemonManwhoresHiroen Sex VideoDipika Sex VideoMikela Pascal OnlyfansPov Big BreastsVive StreetDolly Parton NakeBollywood Actress Bikini ImagesGay Sissie PornCumshot FeetLesbian Eating Cream PieLong NipsRebecca Ferguson NakedNude Web Series VideoXxx Video BloodAaunt PornFemdom-joicomSex Game FreeSexo Anal EnPorn FamSomali NudeBlue Blue Film BlueAmateur Couples PornXx Video SunnyBarbie Reyes PornAnime GirlsnudeXxnx Hd FullNikke Rule 34Nude Models IndianXxx Sasur BahuSexviideoWatchmen Sex Video