door Amy in Buitenland  ·  37 Reacties

  • 5
  • 598x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Mensen bedreigen of verwonden of vermoorden om een zaak te dienen , is geen zaak dienen maar Mensen bedreigen, verwonden vermoorden

0
1 Defcte burger

Ha!!! Zo kennen we onze moslimbroeders weer...... question

3
2 LoydMorris

Het probleem is dat geloof

4
3 iedereen heeft recht op mijn mening

Maar Palestijnen zijn volgens D66 geen terroristen!!!

Tenslotte roepen ze alleen maar op tot een Genocide!

5
4 Zie Hier

Onze broeders [in de diaspora] bereiden zich nog steeds voor. Ze proberen zich voor te bereiden. Ze zijn aan het opwarmen, al heel lang. Dat heeft lang genoeg geduurd, 7 miljoen Palestijnen in het buitenland!”, aldus Hamad in zijn speech. “Joden zitten overal en we moeten iedere Jood op aarde aanvallen: afslachten en vermoorden, Inshallah.

Als Allah dit wil dan kun je je afvragen of je idioten die hem anno 2019 nog aanbidden wel buiten de inrichting moeten komen.

3
5 Eastwood

Een gevaarlijke man.

3
6 Aunti

Mafklapper.

1
7 jodelatedieho

Een grote bom op dat zooitje, en dan bedoel ik niet op Israel.

3
8 Pelikaan

De droeftoetertjes die geweld tegen moslims goedpraten met de argumentatie dat actie nu eenmaal reactie ontlokt zijn opeens een hele andere mening toegedaan.

Het CIDI zal best meer mensen kunnen vinden die een grondige haat koesteren aan mensen die toejuichen dat familieleden, vrienden en kennissen zijn omgekomen door Israëlische fosforbommen.
Ik vind het jammer dat die haat er is, ik vind het nog erger dat welopgeleide mensen niet op zoek gaan naar de-escalatie maar juist olie op het vuur willen smijten.

Doe mij maar Een Ander Joods Geluid als instantie. Deze strijdt tegen onrecht en tegen die onzinnige polarisatie die al jáááááren niets oplevert behalve dood en verderf en gebaseerd is op religie nota bene.

11
9 Lidpver

@9 Wat bedoel je precies met olie op het vuur gooien?
Dat het CIDI laat zien wat er gezegd wordt of het feit dat de Hamas prominent het zegt?

3
10 Snuggles

En Fathi Hamad, wordt betaald door de zionisten om dit op te roepen ? Zou heel goed kunnen.

9
11 B55

@9 Het is niet enkel gericht tegen Israël, maar een regelrechte oproep om alle joden in de wereld uit te moorden.

Hier een wat langere versie van de oproep van deze fascist.
https://www.memri.org/tv/hamas-political-bureau-fathi-hammad-explosive-belts-knives-slaughter-kill-jews-all-over-world-israel-one-week-ultimatum

3
12 Belazerd

@12
Ja, het is héél ranzig.
Helaas is het ook verklaarbaar.
En nee, dat betekent níet dat ik het goedpraat.

Het enige dat ik wens in dezen is de-escalatie.

9
13 Lidpver

Het ware gezicht van Hamas.
Het gezicht van de terreurbeweging.

@9
Op welke wijze u ook tegen het Israëlische-Palestijnse conflict aankijkt. Een beweging zoals Hamas zal er nooit een constructieve rol in spelen om het conflict te beëindigen. Dit is simpelweg een terreurbeweging die zelfs niet voor de oproep tot moord op een compleet volk terugdeinst. Dat sommigen nog met aanhangers van deze beweging om de tafel willen zitten is voor mij een compleet raadsel.

3
14 De Vliegende Brabander

@14
Ik schreef:

"Het enige dat ik wens in dezen is de-escalatie."

Jij ziet dat kennelijk anders.
Net zoals de regering in Israël, die weliswaar aan de macht is maar bij lange na niet de steun van de gehele Israëlische bevolking en ook niet van de gehele Joodse bevolking krijgt.

En zo wordt een conflict in stand gehouden, pleegt de Israëlische overheid geregeld een moord en draaien Hamas-leden geregeld door.

10
15 Lidpver

* Verwijderd door de redactie *

16 Eksteroog

@15

U schrijft:
Jij ziet dat kennelijk anders.

Ik schrijf:
Op basis waarvan zegt u dit ? Ik zeg enkel dat Hamas geen constructieve rol zal spelen in een vredesproces. Meer zeg ik niet. En dat u de-escalatie wenst geloof ik meteen. Waarom zou ik dat niet geloven ?

2
17 De Vliegende Brabander

De Ruyters zeggen: "Gaat nu de VN dit veroordelen en gaan alle landen internationaal nu stoppen met geld te sturen naar deze club?"

2
18 De Ruyters van Michiel

@17
Je schrijft eerder:
"Een beweging zoals Hamas zal er nooit een constructieve rol in spelen om het conflict te beëindigen. "

Zo'n houding betekent uitsluiting van dialoog. Hamas is democratisch gekozen. Er niet mee praten bevordert de escalatie. Israël heeft vele malen meer doden veroorzaakt en ook met die partij moet gesproken worden om te de-escaleren.

Zolang dat niet gebeurt zullen er doden en gewonden blijven vallen. En door Hamas uit te sluiten bevorder jij dat, moreel gesproken.

10
19 Lidpver

@19

In mijn optiek is het oproepen van Hamas tot het vermoorden van Joden, waar ook ter wereld juist een uitsluiting van elke dialoog en moreel onaanvaardbaar.


Maar u mag er anders over denken. Dat is uw goed recht.

2
20 De Vliegende Brabander

* Verwijderd door de redactie *

21 Eksteroog

* Verwijderd door de redactie *

22 Eksteroog

Deze Palestijn was Rabbi in het IDF in een vorig leven.

6
23 Jaap Oudenaerde

@19

Hamas zet burgers in als 'levende schilden', is algemeen bekend. Israël beschermt z'n burgers, met vele duizenden schuilkelders, overal in den lande. Oók algemeen bekend. In de Gazastrook worden raketlanceerders daar geplaatst, waar burgers wonen. Op daken van flats, bij moskeeën, bij markten. Als er dan wordt teruggeschoten na de raketlanceringen, vallen er wel eens burgerslachtoffers. Dat is dan te danken aan de tactiek van Hamas, die de burgers verbiedt weg te gaan.
Dus zeggen dat Israël méér slachtoffers veroorzaakt is een verdraaiing van de feiten. U moet klagen bij Hamas, wat alleen maar de vernietiging van Israël en de dood van alle Joden wil, zoals het ook in hun Handvest staat omschreven. U veroordeelt de verkeerde partij. Waarom?

2
24 weerman

Valt niet te praten met zulke gehersenspoelden.
Denk maar niet dat de kinderen en jongeren van de Hamasleiders zelf zullen mee doen, of vooraan lopen in de wekelijkse rellen.
Die laten de anderen wel voorop gaan in hun zelfmoord missies, en wellicht bezoeken ze zelf de scholen in Israël, voor een goede opleiding.

2
25 Marrie

O ja, @19 , uw opmerking dat "Hamas democratisch gekozen is", klopt. De bevolking had de keuze tussen Fatah, wat zo corrupt als de pest was/is, of Hamas, wat heel graag oorlog wilde en net zo corrupt bleek..! De bevolking koos voor Hamas, in de hoop na vier jaren weer "democratisch" te mogen kiezen, zoals ze beloofd was. Dat is alweer 15 jaren geleden; na die verkiezingen zijn er nooit nieuwe geweest. Heeft Hamas geen zin in -logisch als je alle macht hebt- en ze geven -uiteraard- Israël daar de schuld van. Maar Israël krijgt altijd overal de schuld van; als er een moslim broekhoest heeft is dat de schuld van de Joodse buurman...
Dus niet 'miepen' over "eerlijke verkiezingen", dat is allang achterhaald en speelt allang geen rol meer. Vraag het de Gazanen maar, als ze in vrijheid zouden leven. Nagenoeg allemaal zullen ze Hamas afwijzen, wedden? Logisch, als ik zie dat mijn kinderen dan verplicht moeten leren Joden haten, leren ze hoe ze te vermoorden en leren dat Hamas de grote wereldbevrijder is. Hersenspoeling is walgelijk en erg fout.

0
26 weerman

En dat terwijl er maar 800.000 Arabieren maximaal woonden in het gebied waar Israel werd gesticht, waarvan de helft ook nog eens vrijwillig vertrok zodat ze niet zouden worden gedood door de omliggende landen die hadden aangekondigd, Israel de dag na de oprichting van de kaart te zullen vegen en de inwoners, ook de al sinds mensenheugenis daar wonende christenen en joden, te zullen uitmoorden.

7 miljoen alleen al in diaspora, dus buiten "Palestina". Onder joods bewind is het beter leven in Palestina dan elders in het MO voor minvermogenden, en elke nieuweling krijgt meteen de nationaliteit. Daarentegen kun je al generaties in 1 van de andere landen daar wonen zonder dat je de nationaliteit van dat land mag aannemen want er moeten zoveel mogelijk Palestijnen "in ballingschap" leven, op papier.

1
27 Wendel

@24
Ik klaag bij helemaal niemand. Ik constateer dat de polarisatie van de afgelopen decennia geen stap richting een oplossing heeft gebracht. Niets. Nakkes. Nada.

Derhalve denk ik dat het goed is om aan de-escalatie te gaan denken.
En dat is niet wat jij doet, jij wel "hullie begonnen-spelletjes" spelen. Gedoemd om te mislukken.

Anders gesteld:
ik ken Arabische Israëli, ik ken Arabische Israëli en ik ken Palestijnen. Persoonlijk.
Geen van deze mensen is vóór escalatie.
Géén.

Echter, ze worden nooit gehoord omdat er groepen zijn die dusdanig gepolariseerd zijn dat ze niet wíllen praten maar slechts harder willen schreeuwen (overdrachtelijk bedoeld) dan de opponent.

En helaas is er ook op NK geen draadje over Israël te vinden waar die polarisatie niet plaatsvindt.

6
28 Lidpver

@28
Logisch; de polarisatie begon op het moment dat de Islam werd uitgevonden. Daarna volgden eeuwen van oorlog. Denk daar eens over na, wil je? Het begon niet in 1948, het begon al vele eeuwen daarvóór.

1
29 weerman

Joden zijn superieur aan Arabieren en dat steekt.

1
30 Tsaar

Joden en Palestijnen zoeken het maar uit. Als ze niet in staat zijn om te delen, dan loopt het een keer fout af.

6
31 WijzeDwaas

* Verwijderd door de redactie *

32 Eksteroog

* Verwijderd door de redactie *

33 Eksteroog

@29
Kortom, ook jij doet vrolijk mee aan die polarisatie. Succes ermee.
Als je gelijk hebt is de oprichting van Israël an sich een misdaad tegen de menselijkheid. Maar het ligt mijns inziens dan ook anders: voor die oprichting was er een stuk minder ellende ter plekke.

@30
En nog 1'tje...

@32
Tsja, als je gelezen en begrepen had wist je nu dat ik tegen iedere vorm van polarisatie ben. De een schreeuwt, de ander maakt 1400 doden. Beiden zijn niet op zoek naar een oplossing. En dan krijgt @31 dus gelijk.



@33
"A protocol to the 1980 Convention on Conventional Weapons bans the use of white phosphorus as an incendiary weapon against civilian populations or in air attacks against enemy forces in civilian areas."

Desalniettemin heeft het Israëlische leger in 2009 beloofd te stoppen met het gebruik ervan. "Te stoppen", dat betekent dat ze ze nog steeds gebruikten toen ze dat zeiden. En dat bleek in 2014.

Hoeveel doden dat heeft opgeleverd weet ik niet en het interesseert me ook niet. Het is tegen een internationale conventie en daarmee wordt er olie op het vuur gegooid terwijl dat eenvoudig te vermijden was geweest door de internationale regeltjes te respecteren.

https://www.france24.com/en/20090802-israel-acknowledges-use-white-phosphorus-shells-gaza-civilians
https://www.bbc.com/news/world-middle-east-22310544
https://www.hrw.org/news/2009/03/25/israel-white-phosphorus-use-evidence-war-crimes
https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/gebouw-vn-in-gaza-getroffen-door-witte-fosfor~b1e689a3/

5
34 Lidpver

@34
En n u, omdat je zo tegen "polarisatie" zegt te zijn, ook even je kritiek op de arabische landen. Want je gespuug op alleen Israël is erg... polariserend.

1
35 weerman

@35
Wat begrijp je niet aan:
"Ja, het is héél ranzig."

En nee, ik ga dus niet meedoen met verpiswedstrijdjes over wie de meest slechte is ("Ja, maar hullie etc"), want zoals gezegd: die lossen niets op.

4
36 Lidpver

* Verwijderd door de redactie *

37 Eksteroog

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bram brabant
Kritiek na instemming Brits parlement met uitzetten migranten naar Rwanda

Zouden alle Europese landen moeten doen....

14 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

van Keulen
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@35 Dan heb je pech....

25 minuten geleden geplaatst door van Keulen

wildersfan
Column | En toen verdween ook supermarkt De Bruijn uit Nootdorp

Klopt wel. Nederland verandert onder invloed van de macht van de grote bedrijven. De vraag is moeten we die grote bedrijven wel willen hebben. M...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Rwandadeal ondenkbaar voor Nederland: 'Zouden uit EU moeten stappen'

Het hele EU systeem ondermijnt de democratie. Als een staat democratisch wil zijn dan moet je uit de EU. De EU gaat tegen het principe van democ...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
ZZP-docent per uur bijna twee keer zo duur

Dat lossen ze niet 123 op. En mensen die een hoog tarief gewend zijn terug zetten naar een laag tarief gaat met zoveel agressie gepaard. We ...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

Bob Sleebaan
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@35 Ongeveer 1 op 30 miljoen mannen heeft een kleine huidplooi van minder dan 3 centimeter in plaats van een penis....

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@33 wat als je niets hebt zitten tussen je benen?...

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

rebo
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@31 ""Waarom zou je met bv een X je paspoort niet meer kunnen gebruiken waar het voor bedoeld is? ""Dat zeg ik ook niet dat het niet kan. ...

3 uur geleden geplaatst door rebo

van Keulen
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

Het is eigenlijk heel simpel:Met wat je tussen je benen hebt zitten dat bepaalt je geslacht en niks anders....

4 uur geleden geplaatst door van Keulen

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Je voelt je aangesproken he? "Tieft toch op" Bahahahahah XD...

6 uur geleden geplaatst door DikkeTor

NK. App
Indian Girl Girl SexAvop-107Mia Khalifa Of LeakAdele Exarchopoulos NudeHardcoreleveling WarriorJia Lissa LesbianKamathipura PornSon Helps Mom PornFilmes Sexo GratisNude AtletesTamilscxIndian Girl Outdoor SexTarzan Nude MovieXxx GirslTransgender Onlyfans LeakedVeronicaaacorr401Bunnie3pngHq DesexoAsian Teen PussyRealitykings Com VideosForved Gay PornMassage VoyeurismPornmilfsMoxie PornCockpulseNuttiani PornSwitzerland Sex VideoPorn Movies ComMom Jacked Me OffFreexhampsterPorno Gratuit FrancaisMegaculomodelsBig-titties GrandmaFuzzylipsBlack Babes HotSanta PornKeisha Grey Danny DTeens PokiesGhost Xxx MovieEscorts TsPorn MulatasNatalya Krasavina NudeFotos De VajinasBrezzre VideoChyna AnalLena The Plug And JasonSolo Female MasterbationNtr RedditPervnanasBred PornValerica Steele BlowbangLudellah HahnPipar PerryXnxx Gf Bf HindiLipsthatgrip RedditPorn FunnyKemonopaetyNaked BasketballBest Sex PornSeduction Porn MoviesLana Rhoades BlowjobR Rule34Private DrlightsFotos De Velhinhas PeladasLong CliterisTamil Sex VideoXnxx 1080pMelisa MooreGacha Lifw PornSexor RicoEnglish Aunty Sex ComNaked NudeXxxxpornvideoBlue Film And VideoClose Up SquirtLeaked Only Fans NudesVideos Pornos Para AdultosHow To Get Snapchat NudesDillon Harper PornBig BobesLinamigurttCherry May SetoraSistar SexLucy Pinder BoobsHow To Masturbate As A Girlпорно хентайCockninja StudioHentai Games AndroidEmira Foods NudeDesi Village Girl SexCasey KittenAnimae PornEmma Watson PronXfreedhdJanhvi Kapoor HotNancy Momoland BoobsJav TimestopAbby WintersTelugu SexTeniendo Sexo LesvianasMy Wife PornBest Sex Video ClipIndan Women NudeAngela Simmons NudeChasty LynnXxxvide0Zoophile PornErotic Ride . Malena DollAmouranth SexsDevar Ne Bhabhi Ko PelaAishwarya Rai Ki ChutSexy Bf Bf VideoHentai SlaveReddit GirlsfinishingthejobFilmes De PronoBengali Full Sex VideoHot Web Series PornMexicanas Videos PornMet Art.comReallifecom VideoTeen MacromastiaAnal FattyMarylin ChambersVallery RayKaley Cuoco Toppless PicsMulher PornoMaestras PornosMy Hero Academia NakedSex Comics TamilMumbai Gay SexTeen Braces PornLesbain CumingVideos Pornos De Lesvianas GratisRara KnippsMidnight XxxBarbara BieberFree Porn AsianStep Mother NudeVideos PornohdViolet RainRebel Rhyder GangbangSarah Palin PornMizo Sex TwitterDerpixon.Pyt RedditPornográfia De AnimeBo Drek NudeEscorts NearbyPorn AlhaTeenvideos