U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Politiek
  • 22
Omar ligt al maanden onder vuur vanwege haar uitgebreide kritiek op Israël, iets wat eigenlijk not done is in de Amerikaanse politiek. Ook sprak ze volgens critici geringschattend over 9/11 toen ze de bloedige aanslagen omschreef als ‘iets wat sommige mensen hebben gedaan'. ‘Zij i ...

ongeveer 1 maand geleden door Cremabatida

REAGEER MET EEN EMOJI
44
LEES MEER OVER

@99 Inderdaad, het is een vermakelijk schouwspel geworden waar menigeen terstond doorheen prikt.

Het volk herdenkt vandaag de MH17 slachtoffers, enkel ultrarechts blijft ver afzijdig gezien de Russische belangen. En dat ziet men ook hier in het verhaal.

101 E.Meel    
ongeveer 1 maand geleden door E.Meel
27
Meld

@100 Nee, jij liegt, standaard.

Je hebt je excuses nog aan te bieden voor deze keiharde leugen:

ouw KEIHARDE leugen:
In het draadje https://www.nieuwskoerier.nl/news/497024-prof-paul-cliteur-wilders-proces-is-doorzichtige-poging-regering-om-politie-om-af-te-leiden-van-eigen-falen?page=1 bij bericht 42 schrijft E.Meel het volgende:

"""
Het meest absurde daarvan is dat Wilders kennelijk dermate onkundig is op dat vlak en niet weet dat er al jaren steeds minder Marokkanen zijn in Nederland.
Wat tevens aantoont dat hij enkel voor wat broodheren orakelt.
"""
Dit is de letterlijke tekst.

Het bewijs dat je keihard gelogen hebt:

https://opendata.cbs.nl/statline/#/CBS/nl/dataset/37713/table?fromstatweb

Totale bevolking, afkomstig uit Marokko: >>>

1996 >>> 225.088
2000 >>> 262.221
2005 >>> 315.821
2010 >>> 349.005
2015 >>> 380.755
2017 >>> 391.088
2018 >>> 396.539

102 Pxf7+    
ongeveer 1 maand geleden door Pxf7+
7
Meld

@19 , dat weet je niet. Drie van de dames zijn in de VS geboren, die kunnen dus best president worden question

@67 , dat had niets met de islam te maken, maar ging om de nazi-ideologie. Er zaten weliswaar Bosnische moslims bij, maar ook Kroatische katholieken. Het grootste deel bestond echter uit Duitsers en etnische Duitsers.

103 Giesje    
ongeveer 1 maand geleden door Giesje
11
Meld

@100 En ook daar lieg niet ik maar jij weer.

Je praat het fascistische gedrag van dat kopvod goed #4

Dit veroordeel je niet:
"""
ollowing recent tweets in which she claimed that support for Israel is “all about the Benjamins” and that AIPAC (American Israel Public Affairs Committee) has bought Israeli support in Congress, and referenced “hooked-nosed” Jews in a retweet.

Democratic Rep. Ilhan Omar of Minnesota was widely criticized on Monday for tweets about Israel and the American Israel Public Affairs Committee (AIPAC), a pro-Israel lobbying group.
Omar was accused of using anti-Semitic tropes, including by top Democrats in Congress.
"""

EN los daarvan reutel je altijd - waar het ook over gaat - volledig offtopic dat jij vindt dat Trump een volslagen idioot is.

Je probeert je er met semantische grapjes uit te lullen. Lukt niet meer, iedereen weet dat je een keiharde leugenaar bent.

Misschien moet je eens een bloemetje gaan leggen op het graf van Marcel van Dam?

104 Pxf7+    
ongeveer 1 maand geleden door Pxf7+
7
Meld

@101 Het is godgeklaagd dat MH17 geneuzel van ze net als zoveel onderwerpen waar ze de meest debiele onzin over geloven.

105 Jaap Oudenaerde    
ongeveer 1 maand geleden door Jaap Oudenaerde
6
Meld

@94 " ergo gemeld"

Fascistisch zwaktebod gelul !

106 Jan met de kortste achterlul    
ongeveer 1 maand geleden door Jan met de kortste achterlul
4
Meld

"die door critici als racistisch worden bestempeld,"


We weten wat voor critici dat zijn. Dezelfde die hun mond hielden toen deze vier hun gal uitbraakten met leugens en haat.

107 sparta    
ongeveer 1 maand geleden door sparta
6
Meld

Mensen neem E.Meel nou niet serieus, het brabbelt maar, ergo zegt niets betekenisvols ... Trump heeft volkomen gelijk, als je Amerika en the way of live haat dan ga je maar elders je geluk zoeken. Niets racistisch aan. Tegenwoordig is alles maar racistisch als je het niet met iemand eens bent maar hij heeft god zegene de greep een kleurtje.. Stoppen met die onzin

108 Twietie    
ongeveer 1 maand geleden door Twietie
6
Meld

@108

Hoe kan je elders het geluk zoeken als de VS hun way of live wil opdringen aan de landen waar je volgens Trump geluk wilt gaan zoeken.

109 garriet    
ongeveer 1 maand geleden door garriet
4
Meld

@109 politiek in de VS werd gecontroleerd door buitenlandse belangen (geld) met corrupte politici (democraten). Daar wordt nu flink een bezem door gehaald met een hoop valse weerstand tot gevolg

110 Twietie    
ongeveer 1 maand geleden door Twietie
3
Meld

@101 Ultra rechtsen zijn vóór Poetin en vóór Rusland volgens jouw. Hoe kom je erop?

111 Verwonderd    
ongeveer 1 maand geleden door Verwonderd
4
Meld

@110

Ik dacht altijd dat de aandeelhouders een flinke inbreng (lobby) in de VS politiek hebben, vooral de aandeelhouders die flink geinvesteerd hebben in de oorlogsindustrie.

Deze willen geen verlies lijden na de succesvolle jaren na 911, miljarden aan belastinggelden stroomden binnen, stromannetje John Bolton staat vooraan in de rij om er voor te zorgen dat de aandeelhouders iedere avond hun ribeye kunnen eten.

Je hebt gelijk over het geld, echter deze is binnenlands, als het buitenlands is, dan wordt dit gedaan door binnenlandse stromannen.

112 garriet    
ongeveer 1 maand geleden door garriet
2
Meld

@112 Amerika staat al jaren in de uitverkoop, geldt overigens voor heel het westen. Internationale bedrijven vestigen in lage lonen landen, werkers zonder rechten en feitelijk loonslaven en maken de industrie in het westen kapot. Wetten rondom handels barrières waren ooit bedacht om dat te voorkomen maar politici (corruptie) hebben die onder het mom van globalisering (iedereen wordt er beter van mantra's) opgegeven met als gevolg iedereen wordt er slechter van behalve hun die hun zakken vullen. Daar zit niet veel binnenlands geld in, hooguit internationaal geld waar als bonus geen of nauwelijks belasting over betaald hoeft te worden aan geen enkel land behalve steekpenningen. Het is een groot corrupt feestje

De wwerstand is groot

113 Twietie    
ongeveer 1 maand geleden door Twietie
0
Meld

Trump heeft gewoon gelijk, die 4 zijn extremistische idioten die Amerika haten. Zelfs de democraten zelf hebben dat door.

114 beastyboy    
ongeveer 1 maand geleden door beastyboy
6
Meld

* Verwijderd door de redactie *

115 kaars    
ongeveer 1 maand geleden door kaars

Dit is wat Trump zei:
"So interesting to see “Progressive” Democrat Congresswomen, who originally came from countries whose governments are a complete and total catastrophe, the worst, most corrupt and inept anywhere in the world (if they even have a functioning government at all), now loudly and viciously telling the people of the United States, the greatest and most powerful Nation on earth, how our government is to be run. Why don’t they go back and help fix the totally broken and crime infested places from which they came. Then come back and show us how it is done. These places need your help badly, you can’t leave fast enough. I’m sure that Nancy Pelosi would be very happy to quickly work out free travel arrangements!"

Dat is dus heel wat anders dan mensen terug sturen naar waar ze vandaan komen.

116 PeKa    
ongeveer 1 maand geleden door PeKa
4
Meld

Trump heeft gewoon gelijk die moslims hebben daar bescherming gezocht omdat in hun land het leven kut was en nu een grote bek opzetten, het is hier niet anders

117 wijs    
ongeveer 1 maand geleden door wijs
6
Meld

Idd raar van Trump, maar Trump gata zijn 2e termijn makkelijk winnen als democtayen Joe Biden naar voren schuifen, dat zou bizar zijn!

118 Goldrush    
ongeveer 1 maand geleden door Goldrush
1
Meld

@104 en ook jij geeft maar een heel klein deel van het verhaal weer, je vergeet onder andere te vertellen dat Trump heeft gezegd dat ze aanhanger van Al Quida of Alcaida is,, Trump heeft in het verleden gelijke dingen gezegd over joods lobbygroepen die de Democraten steunden.
Het is een grote propaganda truc om zijn hillbillies tevreden te houden ook dat gelul over communisme en socialisme is al zo oud als ik leef en dat is een tijdje, maar ze trappen er elke keer weer in, Joe Sixpack stemt met zijn onderbuik en ziet dat er een dollar meer opstaat.

119 Moien    
ongeveer 1 maand geleden door Moien
10
Meld

* Verwijderd door de redactie *

120 kaars    
ongeveer 1 maand geleden door kaars

"Ook sprak ze volgens critici geringschattend over 9/11 toen ze de bloedige aanslagen omschreef als ‘iets wat sommige mensen hebben gedaan'. "

Dat waren idd niet sommige mensen, dat waren die saoedi arabische terroristen vriendjes van Trump!!!!!

121 ikzelf    
ongeveer 1 maand geleden door ikzelf
5
Meld

@117
Hier in Nederland heb je die ook. Ze komen hier heen vanuit hun shithole land, krijgen een huis en worden goed opgevangen, ze mogen studeren en ze kunnen een goed leven opbouwen.
Vervolgens gaan ze helemaal los op het slechte Westen en spat de haat er vanaf. Waarom, omdat ze simpelweg stinkend jaloers zijn. Dit soort ondankbare mensen kunnen inderdaad beter hun heil zoeken in een land wat ze wel bevalt maar dat doen ze uiteraard niet.

122 Kaksaboemsa    
ongeveer 1 maand geleden door Kaksaboemsa
9
Meld

@55 Ja, op zich heb je wel gelijk dat het lulkoek is. De islam (religie) is nog een stapje erger dan het nazisme, heeft ook voor veel meer barbarij gezorgd, en doet dat nu nog steeds.

@59 Nee hoor. Er zit een verschil tussen een foute uitspraak, en een uitspraak die niet klopt.

"Iets wat sommige mensen hebben gedaan" is niet fout, want sommige mensen hebben het gedaan. Het klopt alleen niet, want het zijn niet "sommige mensen" maar specifiek haar geloofsgenoten, moslims.

Just take it on the chin and deal with it this time. question

123 Bluth    
ongeveer 1 maand geleden door Bluth
8
Meld

@123 het waren dus specifieke mensen, tenzij je vindt dat alle mensen terroristen zijn ... extreem dom rechts door de bocht

124 Alt-Wrong    
ongeveer 1 maand geleden door Alt-Wrong
7
Meld

@122 jij mag ook vertrekken naar een gidsland (ook een shit hole nation) waar ze jouw ideeen waarderen.

125 Alt-Wrong    
ongeveer 1 maand geleden door Alt-Wrong
6
Meld

@124 Grappig dat je commentaar hebt op Bluth ver iets wat je in de zelfde zin ook doet.

126 solidsteel    
ongeveer 1 maand geleden door solidsteel
10
Meld

*over

127 solidsteel    
ongeveer 1 maand geleden door solidsteel
5
Meld

@124 Ja, moslims om specifiek te zijn, niet "sommige mensen". Compleet achterlijk links slaat weer uit de bocht... question

128 Bluth    
ongeveer 1 maand geleden door Bluth
9
Meld

@128 jij snapt het nog steeds niet? Het waren ook allemaal mannen? Ook een specifieke groep?

129 Alt-Wrong    
ongeveer 1 maand geleden door Alt-Wrong
7
Meld

@129 Het gaat om het motief.

130 solidsteel    
ongeveer 1 maand geleden door solidsteel
7
Meld

@129 Wat betreft dat groepje waren het allemaal mannen, specifieke groep is terroristische moslim-mannen geïnspireerd door dé voorbeeld moslim voor alle moslims, Mohammed. En dus niet "sommige mensen".

Jij bent degene die het niet begrijpt omdat je nogal laat inhaakt in de discussie.

131 Bluth    
ongeveer 1 maand geleden door Bluth
3
Meld

Aggressieve anti Amerikaanse onaangepaste types

132 Cremabatida    
ongeveer 1 maand geleden door Cremabatida
5
Meld

@123 Meel: het was een auto.
Bluth: nee, het was een rode auto.

Is er ook maar iets verkeerd / fout / klopt niet, aan de uitspraak van Meel?

133 RobP    
ongeveer 1 maand geleden door RobP
3
Meld

Ze ZIJN ook pro terroristen en anti-Amerikaans.

134 Wendel    
ongeveer 1 maand geleden door Wendel
3
Meld

Ach, 65% van de USA bevolking vindt de uitspraken van trump racistisch... zijn approvalrate gaat daardoor duidelijk weer omlaag en de kansen op herverkiezing ook.

#LockHimUp

135 TedjeR    
ongeveer 1 maand geleden door TedjeR
1
Meld

@134 59% van de USA bevolking vindt de uitspraken van trump on-amerikaans...

#LockHimUp

136 TedjeR    
ongeveer 1 maand geleden door TedjeR
1
Meld

@136 Mensen die wat "verkeerds" zeggen opsluiten? Hoe links ben jij? question

137 Yisrael 2.0    
ongeveer 1 maand geleden door Yisrael 2.0
2
Meld

@136 59% van de gevraagde Amerikanen misschien. Net zoals tijdens de verkiezingen, waar 95% van de gevraagde Amerikanen op Clinton zou gaan stemmen.

138 xtremy    
ongeveer 1 maand geleden door xtremy
3
Meld

@138 zuig je weer wat uit je duim? zo typisch jou.

139 TedjeR    
ongeveer 1 maand geleden door TedjeR
2
Meld

@137 hij heeft meer dan genoeg misdrijven gepleegd, noem jij dat "iets verkeerd zeggen"? Dan heeft Holleeder erg veel verkeerd gezegd volgens jou.

140 TedjeR    
ongeveer 1 maand geleden door TedjeR
3
Meld

#2016Trump #2020Trump. Mede mogelijk gemaakt door omar en haar 3 dinnetjes.

141 Kameelus2.0    
ongeveer 1 maand geleden door Kameelus2.0
8
Meld

De Linkse Kerk is helemaal de weg kwijt nu ze zich tegen Israël keert! Zij begrijpt niet dat zij een kind van de christelijk/joodse kerk is die zo'n 2000 jaar joodse iconen heeft aanbeden en verheerlijkt. Het is daadwerkelijk een weg-met-ons-kerk geworden waar verstandige vrije burgers niet meer aan mee willen doen.

142 CoolMemories    
ongeveer 1 maand geleden door CoolMemories
4
Meld

* Verwijderd door de redactie *

143 TedjeR    
ongeveer 1 maand geleden door TedjeR

@139 Was toch zo? Dat tijdens de polls 95% voor Clinton ging?
Waarmee duidelijk werd dat je Amerikaanse polls niet moet geloven. Zéker niet als het Democraten polls zijn.

144 xtremy    
ongeveer 1 maand geleden door xtremy
3
Meld

@142 dom gelul weer, Cool. je snapt er duidelijk niets van.

145 TedjeR    
ongeveer 1 maand geleden door TedjeR
5
Meld

* Verwijderd door de redactie *

146 TedjeR    
ongeveer 1 maand geleden door TedjeR

@143 Lekker bezig weer Mao question

147 Yisrael 2.0    
ongeveer 1 maand geleden door Yisrael 2.0
4
Meld

@140 Misdrijven gepleegd? Noem er eens één die bewezen is. Liefst een impeachment-waardige.

148 xtremy    
ongeveer 1 maand geleden door xtremy
3
Meld

@143 Ben je weer boos zwakste schakeltje? Voel je de 2e overwinning van Trump al? Maakt het je wanhopig? Doe iets aan je minderwaardigheidscomplex....je beroerde spelling, je racisme en je haat. And for pete's sake, zet je zwarte puntmutsje recht.

149 Kameelus2.0    
ongeveer 1 maand geleden door Kameelus2.0
8
Meld

tedje is booooooooooos. En dan gaat hij lock Him up typen met schuim op de snoet.

150 Kameelus2.0    
ongeveer 1 maand geleden door Kameelus2.0
8
Meld

@149 weer geen argumenten... het is ook erg triest gesteld met jou.

151 TedjeR    
ongeveer 1 maand geleden door TedjeR
4
Meld

@150 En ratelen over argumenten en zo. Hoe werkloos moet je zijn om dat serieus te nemen question

153 Yisrael 2.0    
ongeveer 1 maand geleden door Yisrael 2.0
5
Meld

@151 Bedankt om elk woord correct te schrijven. Dat zien we niet veel gebeuren bij jou. #tedjeislearning!

154 Kameelus2.0    
ongeveer 1 maand geleden door Kameelus2.0
6
Meld

@152
995= 99%

155 xtremy    
ongeveer 1 maand geleden door xtremy
2
Meld

* Verwijderd door de redactie *

156 Kameelus2.0    
ongeveer 1 maand geleden door Kameelus2.0

Maar goed, de alt-right roedel hier is in paniek door de afkeuring door het USA volk van de uitspraken van hun Oranje Führer en de verlaging van de kans op herverkiezing...

157 TedjeR    
ongeveer 1 maand geleden door TedjeR
3
Meld

* Verwijderd door de redactie *

158 Kameelus2.0    
ongeveer 1 maand geleden door Kameelus2.0

* Verwijderd door de redactie *

159 TedjeR    
ongeveer 1 maand geleden door TedjeR

@157 Teddie Rukspin is in paniek omdat de polls in Amerika niet blijken te kloppen en daardoor valt zijn droom in duigen.

Had je nog wat te zeggen over die 95% die voor Clinton zou gaan?
Had je al een bewezen misdaad van Trump gevonden?


160 xtremy    
ongeveer 1 maand geleden door xtremy
3
Meld

@160 nog steeds niet over 2016 heen? get a life!

161 TedjeR    
ongeveer 1 maand geleden door TedjeR
5
Meld

@159 Ach, ik toon je alleen maar dat de polls in Amerika niet kloppen, zéker niet als ze door de Dems worden gehouden.
Was ik nou verward, of jij?
En over welke misdaden had je het nou?

162 xtremy    
ongeveer 1 maand geleden door xtremy
5
Meld

@162 jij toont alleen maar aan dat jij niet weet hoe jij die polls moet uitleggen. Context, weet je?

163 TedjeR    
ongeveer 1 maand geleden door TedjeR
6
Meld
164 xtremy    
ongeveer 1 maand geleden door xtremy
3
Meld

@161 2016, het geweldige jaar waarin Trump president Trump werd?

165 Kameelus2.0    
ongeveer 1 maand geleden door Kameelus2.0
7
Meld

@163 Nou, vertel.

Uit de polls van toen, bleek dat 95% op Clinton zou gaan stemmen.
Bleek niet het geval te zijn. Het was 95% van het "gevraagde deel" van het volk.
Nu kom jij weer met een poll, waaruit zou blijken dat 59% ...../

Is waarschijnlijk net zo geloofwaardig als die 95%.

Maar euh, heb je nou al een bewezen misdaad van Trump kunnen vinden, want daar had je het ook nog over, ergens hierboven.
Nog steeds niks gezien. Je raaskalde dus maar wat (as usual)

166 xtremy    
ongeveer 1 maand geleden door xtremy
3
Meld

* Verwijderd door de redactie *

167 Yisrael 2.0    
ongeveer 1 maand geleden door Yisrael 2.0

@162 die misdaden dat wordt jou nog duidelijk tgv de aanklachten die hij geserveerd krijgt. Belasting ontduiking, bank fraude, obstruction of justice en campaing finance violations zullen daar deel van uitmaken... zomaar een jaar of 30 a 50 gevangenisstraf bijelkaar. Hebben we de feestjes met zijn vriendje epstein nog niet gehad.

168 TedjeR    
ongeveer 1 maand geleden door TedjeR
5
Meld

@166 Argumenten van de Trumpofoobjes:
Orange man bad!
En daar stopt het question

169 Kameelus2.0    
ongeveer 1 maand geleden door Kameelus2.0
7
Meld

@166 [Uit de polls van toen, bleek dat 95% op Clinton zou gaan stemmen.]
Waar lees jij dat?

kennelijk is jouw engels even slecht als dat van Proem.

170 TedjeR    
ongeveer 1 maand geleden door TedjeR
5
Meld

* Verwijderd door de redactie *

171 Kameelus2.0    
ongeveer 1 maand geleden door Kameelus2.0

@168 In @140 zeg je".. Hij heeft meer dan genoeg misdrijven gepleegd..."

WELKE dan?
Noem er nou eens één of twee.
Zo niet, dan weet je zelf ook wel waar je dat soort opmerkingen kunt steken.

172 xtremy    
ongeveer 1 maand geleden door xtremy
4
Meld

@170 Linkjes in @152 niet gezien?
Foei!

173 xtremy    
ongeveer 1 maand geleden door xtremy
4
Meld

* Verwijderd door de redactie *

174 Kameelus2.0    
ongeveer 1 maand geleden door Kameelus2.0

@172 in 168 zie je een lijst misdrijven.... moeite met lezen?

175 TedjeR    
ongeveer 1 maand geleden door TedjeR
5
Meld

* Verwijderd door de redactie *

176 Kameelus2.0    
ongeveer 1 maand geleden door Kameelus2.0

@153 ,

"Hoe werkloos moet je zijn"

Wat doe je ook alweer, behalve teren op andermans zakken?
Geen reet dus, behalve een leeg leventje leiden/lijden.

177 jodelatedieho    
ongeveer 1 maand geleden door jodelatedieho
3
Meld

@177 Nog eentje die jaloers is dat Yisrael familie heeft die van hem houdt en met veel liefde helpt.

178 Kameelus2.0    
ongeveer 1 maand geleden door Kameelus2.0
7
Meld

* Verwijderd door de redactie *

179 Yisrael 2.0    
ongeveer 1 maand geleden door Yisrael 2.0

@175 Oh, dat zijn verdachtmakingen, geen bewezen misdaden. Ik dacht dat je het over bewezen misdaden had, want je was zo stellig in @140
Nu blijkt dat je het over onbewezen roddels hebt.
Nogmaals foei.

Linkjes in @152 ondertussen al gezien? 95% kans op winnen voor Clinton, net zo realistisch (NOT) als die poll van jou waaruit zou blijken dat 59% de uitspraken van Trump on-Amerikaans zou vinden.
Het ligt er in Amerika maar net aan WIE je daarover ondervraagt.


180 xtremy    
ongeveer 1 maand geleden door xtremy
3
Meld

@177 Toevallig hen ik gisteren nog een sollicitatiebrief gestuurd. Maar je weet hoe moeilijk het is voor allochtonen om werk te vinden toch? question

181 Yisrael 2.0    
ongeveer 1 maand geleden door Yisrael 2.0
4
Meld

@180 bewijs daar voor is er genoeg... alleen de rechter moet er nog over oordelen.

En over die percentages:
Als jij denkt dat "95% kans op winnen voor Clinton"*) gelijk is aan ".. dat 95% op Clinton zou gaan stemmen"*) , dan heb je grote problemen met begrijpend lezen...

*) beide citaten van jou naar aanleiding van een artikel.

182 TedjeR    
ongeveer 1 maand geleden door TedjeR
5
Meld

@182 Daarvoor.

183 Kameelus2.0    
ongeveer 1 maand geleden door Kameelus2.0
5
Meld

@182 Toon maar aan dat er genoeg bewijs is.

184 xtremy    
ongeveer 1 maand geleden door xtremy
3
Meld

@184 zoals ik al schreef: alleen de rechter moet er nog over oordelen.

185 TedjeR    
ongeveer 1 maand geleden door TedjeR
4
Meld

@184 daarnaast moet jij nog aantonen dat : "95% kans op winnen voor Clinton"*) gelijk is aan ".. dat 95% op Clinton zou gaan stemmen"*)

*) beide citaten van jou

186 TedjeR    
ongeveer 1 maand geleden door TedjeR
4
Meld

Schokkend voor Amerikanen, er heeft een Amerikaan kritiek op Israël. WOW, dat drijft menigeen tot een mentale crisis. Snoet hun monden. De rust, met alle koppen in het zand, moet terugkeren.

187 Hendrianus    
ongeveer 1 maand geleden door Hendrianus
7
Meld

@187

Snoet moet Snoer zijn.

188 Hendrianus    
ongeveer 1 maand geleden door Hendrianus
6
Meld

@187 Hier mag je ook geen kritiek hebben op Israël hoor.
Maar in de Amerikaanse politiek is het idd nog wel veel erger. Niet zo gek gezien dat ze zelfs een Israëlische lobby groep in hun bestuur hebben zitten waar ze moeten naar luisteren.

189 solidsteel    
ongeveer 1 maand geleden door solidsteel
1
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Trump hint op nieuwe handelsoorlog: EU is nog...
Nog voordat er een akkoord is in de handelsoo...

1 dag geleden door RTL Nieuws

Afrikaan (27) verkracht 9-jarig meisje in Dui...
Ophef in Duitsland nadat deze gruwelijke feit...

15 uur geleden door Inter

De dader is wit
Witte daders hebben carte blanche in medialan...

24 uur geleden door Hadito

Ondernemer uit eigen pand gezet door We Are H...
Een onaangename verrassing voor de Amsterdams...

17 uur geleden door ontken

‘Meerdere FvD-senatoren mee naar nieuwe...
De breuk binnen Forum voor Democratie (FvD) i...

1 dag geleden door AD


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Weet geen naam
Grote groep jongeren omsingelen agenten bij a...
@107 "200 omstanders ..."Waar heb je dat ...

minder dan een minuut geleden door Weet geen naam

AT Jist
Boerkaverbod is juist een handreiking naar mo...
@98 "Dat lijkt me een no brainer, de kans dat...

minder dan een minuut geleden door AT Jist

vanBinsbergen
Steeds meer Nederlanders in geldnood door hog...
@5 Vijfenzeventig jaar en ouder, alleen nog r...

1 minuut geleden door vanBinsbergen

Reagurius
Meer klagen over hoge lasten...
@1 Met de rechter muisknop op de koptekst kli...

1 minuut geleden door Reagurius

Gandalf
Moordverdachte rapper Feis voor rechter...
Hield zeker niet van die 'muziek'.... :-? ...

1 minuut geleden door Gandalf

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig