door Havermout in Politiek  ·  150 Reacties

  • 14
  • 1190x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Hoe is dat toch mogelijk? Nederland moet zeker nog verder naar de klote.

8
101 Interessant

Ze zijn hier in NL achterlijk!!!

10
102 SergioLeone

Hoeveel zou de NOS betaald gekregen hebben voor deze gemanipuleerde peiling!

18
103 SergioLeone

@103 Boehoehoe..... wat een zielige jankende verliezer ben je! :S De peilingen geloof je alleen als ze jouw gedachten en wensen ondersteunen?

8
104 Rare Rakker

https://www.idverzet.org/over_idverzet/

Politieke Elite
De schuldigen van de huidige problematiek in ons land zijn de politici, de partijbonzen. Deze politieke elite bepaalde decennialang een destructieve ramkoers. Dat het een farce is wanneer deze elite pretendeert de democratie te vertegenwoordigen moge duidelijk zijn. Er is in de laatste decennia nog nooit een referendum of opiniepeiling geweest waarin een meerderheid aangaf positief tegenover de massa-immigratie te staan. Desalniettemin duwen deze pseudo ‘democraten’ de multicultuur en massa-immigratie gewoon door. Kritiek op deze immigratiestromen of de multiculturele samenleving wordt al snel strafbaar bevonden waarmee de dood van een werkelijke democratie gegarandeerd is.
Decennialang hebben deze politici verheerlijking van terroristen gepropageerd, partijen hebben misdadigers en terroristen in hun rijen gesloten. De generatie politici van mei ´68 en hun politiek erfgenamen hebben vooraan gestaan bij het verheerlijken van de weg-met-ons politiek. Identiteit is in hun optiek een zonde, en de globalisering –slechts de eigen verrijking van deze elite ten doel strekkende- is het nieuwe hoogste goed. Deze zelfde mensen en structuren bepalen een beleid dat sinds jaar en dag vijandig staat tegenover het daadwerkelijk belang van de eigen natie.
Wij streven naar een eerlijke democratie, waar de stem van het volk regeert en niet de partijsponsoren of het persoonlijk belang van de elite. Wij willen dat het belang van ons volk heerst in het parlement, dat de politiek spreekt met de stem van het volk.

7
105 Dachtutniet

De Generatie Na Ons
Wij staan als laatste generatie tussen ondergang door toe doen van de multiculturele chaos. De laatste fysieke muur, de laatste verdediging van de generatie na ons. Een van de exponenten van de mei’68 generatie zijn de perverse vrijheden die pedofielen veroverden onder het mom van seksuele bevrijding. Verdedigd door de pedofielen in de linkse partijen werd er decennialang een hand boven het hoofd van de pedofiele gemeenschap gehouden.
Nederland heeft de twijfelachtige reputatie een draaischijf te zijn voor de productie, opslag en distributie van pedoseksueel materiaal. Het enige land waar er een pedopartij werd opgericht, het land waar een vereniging van en voor pedofielen en -seksuelen een subsidie kreeg van vijfendertigduizend euro. Het favoriete land voor pedofielen om zich te vestigen wegens de in verhouding zeer lage straffen bij een eventuele veroordeling.
De politieke wind is aan het draaien op dit onderwerp, maar er is nog veel druk nodig om deze gezonde wind om te zetten in wetgeving en maatregelen. Wij zien het als onze taak een vinger aan de pols te houden en waar nodig deze op de zere plek te leggen. Omdat wij de rechten van de generatie zonder stem wél belangrijker vinden dan de royale rechten van de perverse daders.

7
106 Dachtutniet

Beginselverklaring Identitair Verzet
Terwijl onze sociale zekerheden worden ingeperkt worden miljoenen aan subsidies en toelagen toegekend aan de mislukte multiculturaliteit. Terwijl de media ons de multiculturele droom voorspiegelde werden ‘no-go areas’ gecreëerd voor Nederlanders, predikten religieuze leiders over oorlog tegen ons. Wij weigeren nog langer te geloven in de leugens van de kranten en televisie, wij trekken hier een grens. Wij laten de leugens van de media achter ons en treden in het verzet, voor ons land en onze toekomst.
Wij zullen niet langer zwijgend toezien hoe vreemde culturen een aanslag plegen op onze identiteit. Wij passen ons niet meer aan, maar staan voor wie wij zijn, wie onze ouders zijn en waar wij vandaan komen. Niet langer zal de EU-moloch de ongeremde influx van vreemdelingen kritiekloos kunnen propageren en opleggen, niet langer zullen de politici -die ons land verraden en verkwanseld hebben- discriminatoire maatregelen tegen Nederlanders op kunnen leggen zonder te hoeven vrezen voor een tegengeluid.
Wij kiezen voor onze identiteit, ons erfgoed. Wij wensen ons niet langer te schamen om van ons Nederland te houden. Wij kiezen niet voor consumptie en egoïstisch gewin, wij staan voor onze tradities, ons land, het Nederlandse volk en de Nederlandse cultuur.
De omega onze handtekening, het verzet ons geloof. Wij zijn niet langer slachtoffers, wij zijn het Identitair Verzet.

7
107 Dachtutniet

Ik snap het niet dat net deze dictatuur partijen weer de grootsten zint. Het Nederlandse Volk is echt niet meer te redden waaronder ook nog tot 60% doemdenkers zitten de van politiek geen verstand hebben. Net VVD PvdA CDA D66 GroenLinks CU SGP gaan burger kaal plukken. Maar de VVD PvdA stemmers komen beslist niet uit Limburg de zien liever dat VVD PvdA CDA D66 GroenLinks CU SGP te oprotten. Kan ook weer propagate zijn door de Media met heen leugens.

8
108 Gunther

Als je de puinhoop op de woningmarkt ziet, waarbij werkende mensen met een reeel inkomen geen economisch dakloos zijn vind ik het echt vreemd dat de VVD hiermee wegkomt, omdat de VVD in eerste instantie verantwoordelijk is voor dit wanbeleid en ook niets wil doen om de zaken op te lossen.

1
109 Nos Calan Gaeaf (s7p)

kijk ,dit is dus nepnieuws want in mijn omgeving is niemand happig op de vvd laat staan op de pvda.

7
110 ongelovenloos

@110 ik krijg een aardig beeld hoe jouw omgeving eruit ziet. En die is niet best, schat ik zo in.

11
111 Gut

@111 ach gut...

4
112 haywire

NOS? Nepbericht natuurlijk!

8
113 Jan met de korte achterlul

Geloof het toch niet. Alss nu straks weer VVD verkiezingen 'wint' is het zeker weten doorgestoken kaart

4
114 Lets keep it cool

Wie zijn zoon liefheeft kastijdt hem, dit lijkt aardig te kloppen voor NL.

2
115 garriet

Het kiesvee blijft oliedom in haar keuzes. Hopeloos, het wordt nooit wat. Verstandige mensen kunnen beter emigreren.

2
116 samcash

Waar is het FvD?

5
117 Ogod

@101

Hoe dat mogelijk is?
Omdat in ons land de verstandigen de onverstandigen verreweg overtreffen in aantal.
En over meer dingen denken dan moslims en immigranten .
Goed en lang onderwijs loont toch .

5
118 Goodnews badnews

@116

Zij die jij als verstandig ziet , zie ik graag gaan .
Daar zal het de grote meerderheid niet slechter om vergaan .
Helaas hebben ze een paar problemen : ze integreren zo slecht , hebben een hekel aan buitenlanders ( en daar zitten ze dan tussen ) en landen waar ze heen zouden willen , willen hun niet en daar waar ze wel zouden passen willen ze zelf niet naar toe.

5
119 Goodnews badnews

@102

Val je dan zelf ook onder.

6
120 Goodnews badnews

@117

Op vakantie naar schone oorden.
Binnenkort de zwembadfoto’s .

2
121 Goodnews badnews

@121 Bewust weggelaten dus...

1
122 Ogod

@122

2e Alinea regel 2.
Niet weggelaten dus, bewust of onbewust.
Er is verder niks te melden .
Er staat ook niks in over CU, SGP, PvdD, 50- plus, GL en zo.
Hoor ik ook niemand over.

4
123 Goodnews badnews

List en bedrog. In de hoop dat mensen bij de kudde willen horen en er achteraan huppelen richting VVD en PvdA. Of gewoon om vervalste uitslagen aannemelijk te maken, conform de verwachting van mensen, zal ik maar zeggen.

9
124 Wendel

De Vinex-elite blijft geloven dat de VVD voor hen opkomt. Aandoenlijk toch ?

4
125 Mac Benac

@123 foutje, bedankt

4
126 Ogod

Liegen loont en ik kan het weten.

3
127 Leugenaar

@120 jij hebt zeker ook 2 nationaliteiten of niet broer ?

6
128 GodIsYou

@124

Wat een ellendig leven !
Alles is een complot behalve wat jijzelf gelooft.
En daar klopt nou net nooit iets van .

2
129 Goodnews badnews

@125

Aandoenlijk is het pas als je maar blijft geloven in partijen die in 13 jaar niks voor je hebben gedaan en dan overstapt naar eentje waarvan je denkt dat ze er voor zorgen dat jij ook pianoles kunt betalen ( en een vleugel kunt kopen ) , dat je ook in je blootje aan de rand van zwembaden mag gaan liggen , aan de grachtengordel kunt wonen .
De VVD niks vinden ( mag van mij hoor) maar achter hen aanlopen waar Vinex te min voor is .

Vinex is trouwens een afkorting voor Vierde Nota Ruimtelijke Ordening Extra en geeft alleen de locaties voor woningbouw aan en niet de soort.
Daarom vind je daar van ( sociale) huur tot prachtige woningen en alles daartussen in .
Daar woont dus ook van alles.

4
130 Goodnews badnews

@101 @102

Het is makkelijk te verklaren hoor.

Het merendeel van de Nederlandse bevolking heeft gewoon in zichzelf geinvesteerd en heeft het gewoon geod in Nederland. En die zijn dan ook gewoon tevreden.

Dat paupervolk dat aan de onderkant van onze maatschappij bungelt omdat ze nooit enige moeite hebben gedaan om iets te bereiken in het leven, willen dat alleen niet begrijpen.

En die mensen zijn wanhopig op zoek naar een zondebok om de schuld van hun eigen falen bij neer te leggen. En dat is nu de vijver waar PVV in vist.

Maar die ziet nu helaas visjes naar het hengeltje van Baudet, de nieuwe messias voro de paupers, toezwemmen. question question

3
131 Weet geen naam

@128

Helaas niet , maar zou soms wel handig zijn als je je voor sommige landgenoten schaamt in binnen- of buitenland .
Bovendien heb ik net even gekeken en ben ik geen broer.
Hou maar even op met het inschatten van mensen .
Niet je sterkste punt. .

2
132 Goodnews badnews

@130 ?????

0
133 Mac Benac

Zijn gewoon peilingen, zegt dus helemaal niets.

0
134 Niet wit niet zwart

De stemmers in Nederland zitten liever in de shit die ze kennen, dan dat ze de kans benutten om iets te veranderen!

3
135 dummydum

Gelukkig, het verstand overheerst nog.

6
136 mo

Slechte tijden voor Calimero rechts. Nu zijn ook nog de peilingen hun slecht gezind. En dat ondanks hun vijf verschillende accounts bij peil.nl. question

0
137 Borealis

@39 Ach ja natuurlijk, eens Nazi, altijd Nazi.
Stom om te denken dat iets kan veranderen.....

1
138 dummydum

Baudet is helaas iets te vrijpostig.

0
139 Lambaster

* Verwijderd door de redactie *

140 Alt-Wrong

* Verwijderd door de redactie *

141 Alt-Wrong

* Verwijderd door de redactie *

142 Alt-Wrong

@132 je hebt in ieder geval genoeg vooroordelen dus inschatten zit em jou ook niet in het bloed .

1
143 GodIsYou

@141 Dat zeggen ze. De werkende man kickt op rechts, maar rechtse partijen hebben héle andere agenda's. Ze trappen er allemaal in ......... en maar klagen.

0
144 Mac Benac

@142
Je fantasie slaap op hol, peilingen zijn peilingen en kunnen alle kanten op. Je bent niet realistisch maar duidelijk anti rechts dus ,ondemocratisch!

1
145 Niet wit niet zwart

@145 Het is geen fantasie. Lees het begin van dit draadje maar eens. Ik heb er ook al een opmerking over gemaakt in @18

1
146 Rare Rakker

@146
Kan zijn, maar dat is niet van toepassing op mijn reactie. Voor mijn zijn peilingen maar peilingen of het nu in het voordeel van links of rechts is.

1
147 Niet wit niet zwart

Waar komt die PvdA-liefde ineens vandaan...

0
148 Pollens

Links is blij, maar VVD is de grootste partij...

0
149 Pollens

@146 Hahaha wat kan jij liegen zeg. Op een draadje over dat peilingen laat zien dat Rutte 3 populairder is dan ooit zeg je:
“Het begint steeds meer op fraude te lijken die verkiezingen. Want hoe kan een partij met de meeste leugens, de meeste valse beloften, de meeste veroordeelden, en die steeds maar weer laat zien niets met het gewone volk te hebben, steeds maar weer de grooste worden.Dit kan eigenlijk nooit kloppen.”
Je hebt het ook al over fraude als niet jouw partij het goed doet......

0
150 Rare Rakker

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
21st Century Guy
Column | Wat hebben premier Wilders en Zwarte Piet gemeen? Allebei zijn ze onmogelijk

Ik denk dat de kans dat er over een tijd nog een Zwarte Piet te bekennen is in in Nederland groter is dan de kans dat Wilders premier van Nederl...

zojuist geplaatst door 21st Century Guy

21st Century Guy
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@66 Of ze weten wel beter maar vinden het leuk om iemand te zieken, naar ik heb begrepen waren mensen van Oost Aziatische niet tot de zwaarste g...

4 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Immanuel
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@66 "Wat een domme lui lopen er toch rond op deze aardkloot."En wat vinden diezelfde stompzinnigezwatelaars zichzelf toch slim 🤣...

8 minuten geleden geplaatst door Immanuel

LoydMorris
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@65 Een paar Rus spreken nu eenmaal Russisch en een Marokkaanse jongeren spreken onderling Marokkaans. . . . Hoewel, men kan ook onderling Oek...

8 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

rebo
Ezel spuwt gasvlam uit zijn buik door behandeling dierenarts

@1 Ja bij koeien komt het ook voor en dan noemen ze het trommelzucht. Omdat die dan zo opgezet is dat je dan de normaal gesproken uitstekende bo...

8 minuten geleden geplaatst door rebo

Immanuel
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@63"Wat rot,"Ach... na de eerste schok kon ze er eigenlijk wel om lachen, hoe stompzinnig die Hollanders, waar ze in Indonesië nog naar o...

9 minuten geleden geplaatst door Immanuel

21st Century Guy
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@69 Wordt in de meeste definities tot Centraal Azië gerekend....

11 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Nicks R. Van
Beelden: dit is de nieuwe man van Sylvie Meis

Of er bij Sylvie ook narigheid van komt denk ik niet. ...

12 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

NK. App
Hindi Gandi GaliyaJapanis XvidioLethal Lips PornPeachjars LeakThe Wife NudeSophia Loren NudeGiselle LynetteMoking PornAmber Rose Onlyfans LeakEhentai EnglishIndian Pornstars TubeBang Bus NewestAunty First NightWww Indyan Sex ComSugardaddypornPublic Disgrace PornosStocking TwaseFap RoulPorn Hub PreminumShamaleGrace Van Dien NudeBetti BondageLive Porn ShowSites Similar To PornhubFilm Xxx En StreamingGay Anal SexSdx VideoNepali Ladki ChudaiSassy Ponam Nude水卜樱Dubai Sex VideoSunny Leone Ki Xxx MovieStriptease HotBangspankMissav.vomFilm Por'oBounceing TittiesKolkata Sonagachi RandiBlackts TwitterAmoureangelsIndian Beautiful Girl Porn VideoUro SexeCaedy MercuryXnxx KoernSaneleyan XxxNude TomboySexve3d Monser PornJacquie Et Mic TvSexocomvelhasKorean Big TitsGirls Kissing XxxHot Pron VidiosFather And Daughter NudeXxxfree.whatchXnxx MzSavaana SixxLeagoeswildeLesb Hot PornStepmom SecIndian Maid PronSmokingblowjobSkokka GoMilf In The PoolXnxx Lena PaulFull Length Lesbian PornHentais TelegramFamily Thearpy PornWww XvxxEm Black OnlyfansAutumn Fall OnlyfansHooves ArtPattaya Sex VideoTight Clothes PornXxxxx CosplayCarolina_novoaBoob Reveal GifWeman Porn StarsAmerican FuckingEsha Deol HotBengali Wife Sex VideoHot Boob GrabBts Fluffer40 PornLacey Chanert NudeEve Best NudeXxxxxccccSani Leon Ke Bf HdXxx Blackd ComBelarus PornJennifer Lawrence PussyTeenage CumshotsGetto PornBrandy Gordon Nude3d FutansriHindi Naked Blue FilmKhalifa Sex Video HdXxxporenoFootjob Inside SocksXxxvideo XxxvideoSeductive Massage PornBelt Spanking PornSteñla CoxNicole Watterson Rule 34Diddly Asmr NudeIndia UncoveredFree Porn To DownloadAnal Hooked PornVídeos DepornoPorn Demon SlayerJenna Ortega NskedMy Porn XxxSpanked Otk VideosNifty EroticaA.i. Gay PornXxx_18Ape Tube ComSalice Rose Only Fans LeaksTrannypornKatie MinxMeilleurs PronoCumming CompilationNude AverageStep Sister PronGirlwayGay Twinkle PornImdb BabylonSatin PornAntonella Roccuzzo NudeDesi Porn LeakedFucking The Cable GuyNepal Ka Sex VideoRelictant PornHidden Cam Massage JapanFrank GunPorn TransvestitePennybarberValentina Victora NudeMelisa MooreSex Video Hot Sex VideoMassage Xnxx ComKatrena Kaif XxxHot Blonde PornstarsIncesto LegendadoXxx AgePotn HindiGinger CreampieBrandi Love Cumshot CompilationTeamskeet CreampiesCelebsgonewild