Donald Trump.
Volledig scherm
Donald Trump. © Photo News

Trump: "Er zit geen gram racisme in mij”

Donald Trump heeft zich fel verweerd tegen de verwijten van racisme die hij kreeg na een reeks omstreden tweets. De Amerikaanse president gaf daarin vier Democratische parlementsleden met een andere huidskleur de raad om “terug te keren naar hun land van herkomst”. Drie van hen zijn echter in de Verenigde Staten geboren.

61 reacties

  • Wesley Gevaert

    5 jaar geleden
    Trump is de grootste klager in Amerika. Hij bestookte de vorige presidenten dagelijks met zijn ongenoegen over het slechte Amerika. Nu hij president is, is daar niet veel aan veranderd, behalve het doelwit. Wel dat hij zijn eigen advies volgt en vertrekt. Pak prostituee Melania ook maar mee, ze is minder lang Amerikaanse burger dan Ilhan Omar. Nog gezwegen over Melania's recente hereniging met haar familie.
  • Peter Janssens

    5 jaar geleden
    Er gaat nog veel uitkomen van Trump en Clinton in de zaak Epstein !
  • mike vanderputte

    5 jaar geleden
    Aan al diegenen die hier zitten te klagen over die linkse socialisten. Trump is de grootste socialist van allemaal als het voor de rijken is. Socialisme van de middenklasse en de armen daar is hij wel tegen .
  • Jan Manders

    5 jaar geleden
    Inderdaad: geen gram maar tien Ton!
  • Johan Baeyens

    5 jaar geleden
    Niet Trump maar zijn achterban zijn een van de grootste gevaren die de wereld ooit gezien heeft... En natuurlijk zijn die racistisch... daar heb je geen media voor nodig.