door Havermout in Overig  ·  40 Reacties

  • 1
  • 417x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Walgelijke patsers.......

1
1 LoydMorris

@q tja.... walgelijk.... als je dat mooie beest ziet.. lijkt het of ie slaapt....Niets is minder waar ... en achter hem zitten een paar malloten....Ze moeten zich DOODSCHAMEN.......

1
2 Sempre

@2 was voor @1 ....

1
3 Sempre

Die kloothommels kun je dan mooi onder het zoenen met een kogel afknallen.

4
4 Positivo

Je zo het zo graag andersom willen zien ...

1
5 MarcusCole

Snap ook nooit waarom dat soort mensen trots poseren. Alsof het een prestatie is... lekker veilig van een afstandje op een groot dier schieten die van niets weet en zich niet kan verdedigen. Het lijkt mij lastiger om te missen.

Als je dat nodig hebt voor je eigenwaarde ben je wel ontzettend sneu, zeg.

1
6 Scrow

@4
Dan ben je niet veel beter dan die patsers toch? Wat is het verschil dan tussen jou en hen?

5
7 Zwartwit

@7 oh wat dom!!!
De jager kan je vergelijken met een pedo, en iemand die een pedo afschiet is in mijn ogen een held.
Er zit zeker verschil in.
Helaas voor ons deug niet onafhankelijk deug recht zal de pedo doder harder straffen als een pedo die een kind dood maakt.
Van mij mogen die jagers naar de eeuwige jachtvelden, en het liefst ASAP.

3
8 Goldrush

@7 Ik schiet geen mooie beesten voor mijn plezier dood.
Of snap je het verschil niet.

3
9 Positivo

@9 dat is het precies.
Bizar dat er in een samenleving plezier jacht kan en mag bestaan ==> maw het met plezier en nutteloss doodschieten van een dier.
Een rechtsstaat en samenleving die dat toestaat volgens de wet kan je vergelijken met een nazi regime die zegt wet = wet dus het mag.
Het is bizar dat plezier jacht mag en kan in een normale maatschappij.

1
10 Goldrush

@9
Jij wilt mensen laten doodschieten. Voel je hem? Je bent niet beter. Ik geef aan dat er geen verschil is. Een mens vermoorden is vele malen erger dan een dier. Snap jij dat wel?

7
11 Zwartwit

@11 je hebt niet goed gelezen vriend.

Idd hoop idd dat het dierensoort mens dezelfde verstoorde diersoort de plezierjagers toevallig naar de andere wereld helpen, en daar dan een mooie foto van maken zoenend.
Ik denk dat ik wel een glimlach heb dan.
weet jij wel wat diersoorten zijn?
Wat zou volgens jou het instinct, argument en reden en gevoel zijn van een mens om aan plezierjacht te gaan doen?
Juist..... daarom zou het ook een overtreding moeten zijn plezier jacht, snap je?

1
12 Goldrush

* Verwijderd door de redactie *

13 Eksteroog

* Verwijderd door de redactie *

14 Eksteroog

@13 plezier jacht, is dat 'mensen' voor hun plezier dieren doodschieten, welke moraal is dat?
Je doet hetzelfde wat pedos zeggen, als mensen tegen pedos zeggen, fout wat je doet, en pedos zeggen dan zelfde als jij, wie ben jij om je moraal aan een pedo op te leggen?
Snap je het nu?

3
15 Goldrush

Wat een mentaliteit!

Ook nog onbeschaamd op de foto met de dode leeuw.

Wat is er fout gegaan in de hoofden van die lui?

1
16 Violier

* Verwijderd door de redactie *

17 Eksteroog

* Verwijderd door de redactie *

18 Eksteroog

@11 Als je samen puur voor je plezier andere levende wezens dood, nog niet eens omdat je honger hebt, daarbij nog op een manier waarbij je zelf geen risico loopt , dan ben je geen mens.
Dan ben je nog lager dan een groep marokkanen die een oud vrouwtje beroven en daarbij verwonden, die beroving heeft namelijk voor hun nog een doel.
Helaas denk ik niet dat ik lieden als jij het uit kan leggen, het draait om ethisch moraal, dat kun je niet leren, dat heb je of je hebt het niet, jij hebt dat besef overduidelijk niet

3
19 Positivo

@17 “ Laat een ieder gewoon in zijn waarde”

Serieus? Deze Dierenbeulen ook? Echt nietquestion

3
20 lisaaatjuh

Hopelijk is het een afscheidskus van de een voor de ander! En dat de overgeblevene maar lekker in het verdriet mag storten voordat die ook het loodje legt. Walgelijke lui.

1
21 Yamaj

Als ik later groot ben, wil ik jagen op stropers in Afrika.

2
22 Bluth

Er zijn meerdere reaguurders die het grappig vinden dat er mensen op hun vlucht voor moord en doodslag verdrinken in de Middellandse Zee; die noemen ze dan 'voor de gein' "dobbernegers".

Ze hebben meer empathie met die leeuw.

En ze zien zelf niet in dat daar iets niet helemaal klopt. Het eerste komt voort uit mateloos egoïsme, net zoals bij dat Canadese echtpaar dat er kennelijk op kickt dat dier lafhartig af te knallen.
Het tweede komt voort uit politieke correctheid want over de bio-industrie is van diezelfde reaguurders nauwelijks wat te vernemen, integendeel: er komt weer lekker BBQ-weer aan, 'had die zeug maar geen varken moeten wezen'.

Hoe dan ook is het positief dat de publieke opinie deze Canadezen aan de schandpaal nagelt. Jammer dat het altijd pas gebeurt ná dat zo'n prachtig dier is vermoord.
Vroegâh, zo'n 40 jaar gelee, deed ons koningshuis nog publiekelijk mee en werden ze op handen gedragen, want die Prins B. deed ook heel erg zijn best voor het WNF... yeah, right...

Goed dat de publieke opinie kantelt.

7
23 Lidpver

** gebruiker verwijderd **

@23 : "op hun vlucht voor moord en doodslag"...

Lekker verder dromen knul.

24 verwijderd23596913

@2 Deze lieden zijn nog veel lager als stropers, stropers doen het uit winstbejag of om te overleven of hun kinderen te eten te geven.
Deze lieden doen het puur voor het plezier van het doden.
En dan nog op een manier waarbij het dier geen kans heeft om te winnen.

1
25 Positivo

@25 was voor @22

0
26 Positivo

@23 Krijgen we datzelfde gezeik weer over de bio-industrie? Het is ook altijd weer hetzelfde liedje met jou hé? question

2
27 Bluth

@27
"gezeik"...

Tsja... per dag worden er in NL 1.756.613 dieren geslacht die een erbarmelijk 'leven' achter de rug hebben.
Wil jij echter niet weten, dat "gezeik", dus kijk weg Bluth en wind je op over deze sneue Canadezen en die nóg sneuere leeuw (1) en zet je BBQ vast klaar voor morgen om lekker te gaan genieten.

2
28 Lidpver

@8 Betreft trofee jagers eens. Maar met gewone jagers is niets mis mee.

0
29 solidsteel

Jammer dat je op die foto ACHTER dat echtpaar niet nog een leeuw ziet die nog leeft en zij niet gezien hebben............ question

0
30 Weet geen naam

@29 "Maar met gewone jagers is niets mis mee."

Als het gaat om regulatie van populatie, inderdaad niets mis mee.

0
31 Weet geen naam

@28 Weet je wat het is? Het slaat nergens op. Jij gaat ervan uit dat omdat er misstanden zijn binnen de bio-industrie, mensen zich daar niet druk over maken. In dit draadje gaat het daar niet over.

Ik ben 6 jaar lang vegetariër geweest vanwege de bio-industrie. Ik koop alleen nog duur wildvlees. En zo zijn er nog vele meer mensen die zich er druk om maken. Dus wat loop je nou weer te piepen jonge?

2
32 Bluth

@32
En je mist weer eens de pointe:

1 leeuw veroorzaakt een enorme publieke ophef.
1.756.613 dieren nauwelijks tot niets.

Als er een vergelijkbare verontwaardiging zou zijn was de bio-industrie allang verleden tijd. En ja, die publieke opinie is aan het kantelen maar je kunt hier op NK geregeld lezen hoe verslaafd men is aan zijn stukkie vlees dat dan ook nog es zo goedkoop mogelijk moet zijn.

Dat jij dat allemaal afdoet als 'gezeik' en dat je mensen wilt gaan afknallen bewijst dat je het punt mist: je knalt ook geen werknemers van slachterijen af, of van dierentransporten, of legbatterijhouders, etc. Maar in 'jouw eigen wereld' is dat mogelijk niet hypocriet.

1
33 Lidpver

* Verwijderd door de redactie *

34 Eksteroog

@33 Er is ontiegelijk veel ophef wat betreft de bio-industrie. Dagelijks verschijnen er artikelen over, er zijn miljoenen mensen die zich ervoor inzetten, enzovoorts. Ik mis "de pointe" niet.

De verontwaardiging wat betreft de bio-industrie is qua absolute aantallen VEEL groter, haalt VEEL vaker het nieuws. Dat je serieus denkt dat de bio-industrie met voldoende verontwaardiging verleden tijd zou zijn toont aan dat je niets van de problematiek begrijpt. Het probleem is juist dat de bio-industrie zeer winstgevend is, de boeren het alleen draait om geld en het welzijn van de dieren er niet toe doet. Vervolgens maakt de overheid gezond voedsel steeds duurder, wordt goed vlees steeds duurder, en kan je nog steeds "kilo knallers" kopen alleen heten ze niet meer zo.

Als zo'n bio-boer zijn dieren moedwillig dood voor de lol zou ik er geen moeite mee hebben om de bio-boer dood te schieten. Je bent weer eens dingen aan het vergelijken die helemaal niet met elkaar overeen komen. question Maar goed, van het hele "AA" gebeuren snapte je al niks daar je de inhoudelijke kennis mist, dit lijkt nu ook weer het geval te zijn.

2
35 Bluth

@34

Jij wil mensen afschieten omwille van hun geaardheid. Wat is dat nu met 'moreel verheven'?

2
36 Pegasus

@36 Haha, die zit! question Wel weer typisch religieuze hypocrisie van onze Elia!

En het verschil zal zijn dat ik als puntje bij paaltje komt de mensen niet echt dood zou schieten ('t is frustratie), maar Elia waarschijnlijk homoseksuele (e.d.) wel. question

2
37 Bluth

@35
"Het probleem is juist dat de bio-industrie zeer winstgevend is, de boeren het alleen draait om geld en het welzijn van de dieren er niet toe doet. "

Goed zo, je komt er wel.
Er is geen Tweede Kamerlid te vinden die het afschieten van die leeuw goed zal keuren.
Dit in tegenstelling tot het in stand houden van die bio-industrie.

"De verontwaardiging wat betreft de bio-industrie is qua absolute aantallen VEEL groter" is derhalve volstrekte onzin en dat weet jij zelf ook best.

Ben je al naar zo'n AA- of CA- of NA- of SLAA- of GA-meeting geweest of hang je nog steeds liever in je eigen werkelijkheid die je schept op basis van een satirisch Youtube-filmpje over Amerikaanse 'rehabs' en je eigen definities? Is niet erg hoor, jij mag dat gewoon, je overtuigt er weinigen mee maar dat is een hele andere kwestie, net als "dat ik als puntje bij paaltje komt de mensen niet echt dood zou schieten". Tussen je regeltjes doorlezen blijft het devies; 'hij bedoelt het niet zo hoor'. Wat je wel bedoelt komen we dan misschien achter na het stellen van vragen en het krijgen van ontwijkende antwoorden waarop nóg meer vragen komen, (herhaal).

Veel vreugde gewenst daarmee.

2
38 Lidpver

trofeejacht is onnodig en onwenselijk; maar volgens die jagers normaal.
Het is niet normaal, en is de reden waarom dieren in het dierentuin veiliger zijn dan in het wild.

0
39 Handalf

* Verwijderd door de redactie *

40 Eksteroog

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
veld1866
Caroline Tensen vermoeid na lange werkdagen: 'Soms wel 4,5 uur!'

@6 Ik heb in mijn jonge jaren nog in de bouw gewerkt en zat over het algemeen om 5:30 in de auto en begon met werken om 7:00. Dus zouden we tot ...

2 minuten geleden geplaatst door veld1866

baba jaga
De zoons van Miranda maken er thuis een bende van: 'Ik ontplof dagelijks'

Dat krijg je ervan als je je kind niet meer mag opvoeden en een klap geven....

3 minuten geleden geplaatst door baba jaga

ongelovenloos
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

Of je nou als man kiest om als vrouw door het leven te gaan of andersom het veranderd niet wat je bij je geboorte was en dat hoort gewoon in je ...

6 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Bob Sleebaan
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@28 Verdorie hij pakt het laatste haakje niet...

7 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@26 https://nl.wikipedia.org/wiki/Balkan_(schiereiland)Link werkte niet...

7 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Wedergeboren
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@25 Dank je wel Bop! Gelukkig zijn er ook nog enkele mensen hier die wél normaal kunnen regeageren. ...

8 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bop
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@202 Jij probeert mij (en nog een paar anderen hier) als minderwaardig weg te zetten en bij mij doe je dat nu al een tijdje door te suggereren ...

9 minuten geleden geplaatst door Bop

progressiefliberaal
Zorgen bij muzikanten over muziek producerende AI-tool

Zorgen bij muzikanten omdat ze beroofd worden dus....

9 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Italië boekt in de laatste herziening veruit het hoogste begrotingstekort in de EU voor 2023

Ze hebben weer eens moeite om op de centen te letten in het zuiden van Europa.Nádat we nota bene weer miljarden die kant opgeschoven hebben...

11 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Bob Sleebaan
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@18 Net zoals het mij niet bekend is dat ook Turkije tot het Balkanschiereiland gerekend wordt.https://nl.wikipedia.org/wiki/Balkan_(schie...

12 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

NK. App
Brazzers Cheating MomA Haunted House PornSpi YtrannyNude OutsideFisted In PublicMei MiyajimaSanileon Sex VideoSex PhotoshootSocks SexMallu Sex TapeIndian Girl CreampieLisa RocketcockEporner.ocmMano JobPorn Entre PrimosNudr GifsPorn Pics LatinoSexual Making OutMilf CreamPoorna SexKings Sex VideosIndian Aunty HandjobPooja Porn VideoNurse And Patient XxxCameron Diaz PornographyIncestuosas VideosBathroom NudeGilf BlondeLovette PornCreampie MlfBritish Milf PornTs BlowjobAunty Sleeping Sex VideosHentai CollectionCraying AnalDad Sucks Son CockImage PornostarPasion.comCelebrity Sextapes LeakFree XxxfilmsFriends In PornHannah Rose MayDainty Wilder AnalErotic TumbLena Headey PornElepantubeNude BeachpicturesAcropolis 1989 NudesFull Hd Pron DownloadGia Derza PukeTop EscortNaruto PixxxsDarcia LeeShower CumshotsPor 69SlowanalIndian GaliPorn SeallowAmouranth Pocket PussyWhite Wife Black BreedingTasty Blacks Official SiteBest OnaholeWannonce.CelebjohVídeos Pornôs Caseiros BrasileirosPorrno AlbaniaBrazer SexPoonam Pandey XhamsterYumi Kazama PornMaidxxCurvy Babe PornLussy.berry NakedSasha Grey BdsmPornografia BrasileñoGordas CojiendoTghentaiBlack Naked GuyXnxx BoudiFamilystrokerBang GonzoDidlo SuckLesbiand XxxMilked PornStepmoms Big TittiesNalabrooksWww Xxx MmmGreat BjSexxxxxxxxxxSsni-658Hindi Nude SongBest Adult Bollywood MoviesTwitter PawgDad. AnalNudebootyThe Handy Sex ToyWeb For PornNude MatureTürkçe Altyazılı PoBrazzersexxtraChinese Sex Video Full HdJohn Cena Sex VideoXxvidoe ComBokepbaratStephanie Mcmahon NudesTaiva Porn VideosNsfw VidBest OnlyfanBorderline Hentai AnimeTeenagers Nude PicAsian Tren PornBaldurs Gate Shadowheart SexBangladeshi Sex PhotoTori Black BlackedVedhika XxxLily PornstarAntarvasna Story VideoPorn Video FreeToonily.commScarlet Johanson TittiesAfter Sex VideoJuli Anne NudeLana Anderson PornLesbian OrgasumsImouto BitchMady Gio NudesXxx Video Hd 2020Yesjulz OnlyfansJapanese Vintage Sex MoviesPorn Video ComSoft TittsDaft Sex.comAva AddamsKorra Dl RioJasmine Teaa Onlyfans LeakedGaon Ki ChutXxxxxyxPirujaKaley Cuoco PornHumping XxxBrazzers ToysHimesaki HanaComic Por.禁 漫 天 堂Hd Porn BlackedCelebs Nude RedditLady Frye PornSpy2wcHonnymoon PornXnx Porn MoviesBhutan Sex Videos