DE WERELD NU

Holland slaapt – de klimaathoax en andere afleidingsmanoeuvres door de overheid

overheid

Terwijl de overheid de indruk wekt het reuze druk te hebben met andere zaken, wordt op essentiële punten stilaan het land veranderd door maatregelen die te weinig aandacht krijgen.

Onze grote vriend Gabberhaus is een enorme overheidstrijd aan het voeren tegen al het onrecht in Nederland, en om onze staat zo goed en snel als mogelijke te bedienen neemt hij geen halve maatregelen:

  1. De grootse criminele motorclubs zijn verboden. Puik werk van het OM!
  2. Leden van een OMG moeten dubbel gestraft worden;
  3. Hij wil nu graag ook het DNA van niet verdachten afnemen;
  4. Er moeten minder festivals worden georganiseerd omdat er dan minder drugs gebruikt gaat worden;
  5. Hij vindt dat het OM te veel informatie deelt met de media;
  6. Binnen zijn ministerie worden cijfers anders weergegeven dan werkelijkheid is.
  7. Agenten moeten aangiftes anders registreren dan dat ze gedaan worden.

En dit is maar een kleine greep. Voor de exacte details van de hierboven genoemde 7 punten verwijs ik je graag naar het grote boze internet. Daar staat meer dan genoeg informatie over die ik hier niet hoef te herhalen. Oh ja, op één punt na, want dat gaat me echt aan m’n hart:

overheidMotorclubs
Er is door de rechter in de zaak van onder meer de Hells Angels uitspraak gedaan dat deze club verstorend is voor de openbare orde. Dit is een niet onherroepelijke uitspraak en hoger beroep is aangevraagd. Dus lees goed: VERSTOREND VOOR DE OPENBARE ORDE en dus NIET CRIMINEEL want er is nog geen strafzaak tegen de club gewonnen. Dus vriend Gabberhaus is weer feiten en fictie, op een zeer minachtende en gevaarlijke wijze, door elkaar heen aan het halen. Met de nodige gevolgen van dien.

Het doel heiligt de middelen.

En dit laatste zie je dus ook terug in de andere punten die ik eerder opsomde. Deze man lijkt een groot voorstander van een politiestaat met neigingen naar dictatuur. En men vind dat blijkbaar ok in Den Haag. Niemand spreekt de man tegen….

En dat zie je eigenlijk terug in de hele aansturing van dit land. Het maakt niet uit van welke politieke kleur je bent, het is overal één grote bende. Men struikelt in Den Haag over elkaars benen heen om maar zo hard mogelijk met de vinger de ander aan te kunnen wijzen om zelf maar buiten beeld te kunnen blijven.

Klimaatoverheid
Het komt bij mij nu over alsof dat vermaledijde klimaat akkoord van een dusdanige proportie is gemaakt, dat iedereen het er wel over moet hebben, opdat de werkelijke problemen meestal uit het zicht verdwijnen:

  • Zwembad terroriserende allochtonen die niet aangepakt worden. Hoezo niet? Waar zijn we in hemelsnaam bang voor? MultiCulti is mislukt!!!!
  • Een kansparel die op klaarlichte dag een vrouw in Kerkrade, op straat, haar hals doorsnijdt! Maar we proberen met man en macht te voorkomen dat er staat dat het een negroïde man was. Waarom?
  • Zware misdrijven gepleegd door asielzoekers worden door het ministerie van Justitie en Veiligheid benoemd onder het kopje “overige”.
  • Asielzoekers die al lang het land hadden moeten worden uitgezet, of op zijn minst hadden moeten worden vastgezet, zijn nog steeds hier.

En zo kan ik nog wel even door blijven gaan. Waar we als burgers van dit land werkelijk last van hebben wil men niet benoemen , want dat is “maatschappelijk onverantwoord”. Maar dat “maatschappelijk onverantwoord” heeft onze overheid zelf gecreëerd, niet de burgers!!!

Nee, we moeten van het gas af want we gaan de kranen in Groningen dicht draaien.

Helemaal terecht dat dicht draaien van die kranen in Groningen, en zorg dat deze mensen nu als de sodemieterij die compensatie krijgen in plaats van er over te praten , maar we kunnen het gas ook gewoon inkopen. Nee, dat zou – volgens één of andere politicus – onze onafhankelijkheid in gevaar kunnen brengen. Onze wat???? Mafkees!

We moeten van het gas af! Punt uit. Waarom? Omdat we samen met een pakket van maatregelen dan de wereld gaan redden van de ondergang!!!

Zullen we het echt eens gaan hebben over de neveneffecten van de genomen maatregelen? Nee, want die zijn net zo erg als het in stand houden van wat we nu hebben, echter, verplaatsen we het probleem naar andere gebieden op deze aardbol. Waar denk je dat die accu’s voor elektrische auto’s gemaakt worden? En waar en hoe worden die krengen afgebroken?
En als ik van het gas af moet, dan ga ik dus meer stroom afnemen. Waar komt dat dan vandaan? uit die 2½  zonnepaneel die op m’n dak past? Van die ene kerncentrale die we hebben? Zullen we wel weer opkopen uit landen die dat produceren met kolencentrales, maar goed, die staan dus ergens anders….

Let wel, ik ben niet tegen klimaatmaatregelen waar nodig en haalbaar, maar dit is de wereld op zijn kop. Dit is bewust zorgen dat we het over deze klimaatmaatregelen hebben zodat onze politiek de andere problemen, waar we nu werkelijk last van hebben, uit het zicht kan houden.

En ik ben er van overtuigd dat het helemaal geen ene donder uitmaakt welke politieke kleur dit land bedient; de beleidsmakers en regeltjesschrijvers veranderen namelijk niet, alleen hun aansturing.

En dan denk je, lekker makkelijk Della Spina, klagen, OK. Maar wat voor oplossing heb je dan?

Als eenling begin je in dit land weinig, een gele hesjes stroming vind ik helemaal niks en anarchie is een te makkelijk woord. Laten we maar beginnen met de neuzen één kant op te richten. Een steeds groter wordende groep medelanders die hier hetzelfde over denken, met de juiste nuances. Pas als dit een breed draagvlak krijgt, komt het moment vanzelf om duidelijk een vuist te maken.


Dit artikel verscheen eerder op Krom is krom

6 reacties

  1. Eddie schreef:

    Volgens mij heeft de gemiddelde Nederlander meer last van mocro tuig dan van wat (onbewezen) speed producerende leernichten met een Harley…..

  2. carthago schreef:

    Brave New GabberWorld,New Shithole.NL.

  3. Juanito schreef:

    Het wachten is op het moment dat door deze volksverlakkers besloten wordt verkiezingen voor ‘onbepaalde tijd’ uit te stellen, wegens ‘onrust in het land’ en ‘noodzakelijk te nemen maatregelen’.

  4. Cool Pete schreef:

    Nederlagistan ……….

  5. Ach misschien veranderen we iets met de fvd want wat ik van de zotte vind 90 procent vervuiling door het bedrijf leven 100 procent moet door de burgers betaald worden kan het nog gekker worden wie het weet mag het zeggen

  6. Kees schreef:

    Dat brede draagvlak tegen de regeringswaanzin komt er nooit. Op een enkele uitzondering na is iedereen diep onder de indruk van het veronderstelde klimaatprobleem. De hele goegemeente slikt al die propaganda als zoete koek. Bijna NIEMAND zoekt uit hoe milieuverpestend zonnepanelen, windmolens en elektrische auto’s zijn.
    De enige partijen die tegengas geven zijn PVV en FvD. Maar als je zegt dat je het met hen eens bent word je aangekeken alsof je gek bent.
    Waarom hoor je niets over de mogelijkheid om de maximumsnelheid op snelwegen te verlagen van 120 of 130 naar bv. 100 km per uur? Als je ziet wat je daarmee bespaart (tegenover een heel klein tijdverlies) mag wel eens eerst naar eenvoudige manieren van CO2-reductie worden gekeken voordat we allerlei dwaze “oplossingen” door de strot geduwd krijgen.