door Havermout in Binnenland  ·  131 Reacties

  • 5
  • 932x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Wat is links weer conservatief. Waarom zou je maar 4 ouders mogen hebben en geen 10 of 20 . Hoe meer zielen hoe meer vreugd.

De natuur kent uiteraard maar 2 ouders maar links wil graag de natuur veranderen.
KIn dat geval dan niet zo bekrompen doen en gewoon geen limiet meer aan het aantal ouders stellen. Dat is pas vooruitstrevend. Belachelijk maar wel vooruitstrevend.

7
101 PFL

@101 +++

Al moet ik wel stellen dat Peet-oom en Peet-tante, niet voor niets in het verleden zijn gebruikt om het aantal 'ouders' op te voeren tot een aantal van 4.

Dus het 4 ouderschap bestaan in principe allang...

Ook is het vreemd dat 4 ouders niet mag, want hoe zit het dan met een gescheiden paar met kinderen waarbij beiden een nieuwe partner vinden. Dat kind heeft dan gewoon 4 'ouders', toch?

4
102 mightimouse

Ik heb straks nog iets ergens gezegd over alle subjectiviteit in de Nederlandse krant anno 2019.

Het is zo ongeveer nog enkel de subjectieve mening van al die columnisten die de hedendaagse krant ons nog te bieden heeft naast de kleine beetjes objectieve weergave van de feiten.

Ik pas. Maar dat zal wel komen omdat ik een bange christen ben. Volgens sommigen.

Zij haar mening. Ik de mijne. En de mijne hoeft niet in de krant. Dat is geen nieuws. Die van haar echter ook niet.

0
103 De Vliegende Brabander

@102 De Peets hadden maar beperkte zeggenschap maar wel wat taken.

Zo ging de Peetvader vaak informeren hoe een huwelijksverzoek zou vallen, een afwijzing was voor de Peet geen belediging zoals voor de vader.

Kwam een kind alleen te staan, wat in het verleden nogal eens voorkwam, dan pas werd het de taak van de Peetvader om het groot te brengen.

0
104 MARCUSAURELIUS

@102 Dan heeft het nog steeds maar 1-vader en 1-moeder.

0
105 MARCUSAURELIUS

oke, stel je hebt twee homo/lesbi paar ouders. Als die alle twee gaan scheiden, moet het kind dan tussen de 4 ouders rouleren? ik vind dat ook niet gezond. Dat 2 mensen de ouder zijn en er een notitie bij komt dat als deze komen te overlijden of anderszins niet voor het kind kunnen zorgen, dan gaat het kind naar een andere ouder.. prima. Ik vind het belang van het kind veel belangrijker dan die van de ouders.

0
106 Merlinswit

@105 Biologische verwekkers bedoel je? ... want in de normale gang van het leven zullen beide paren optreden als de ouders van het bewuste kind.

En als je het dan hebt over 'maar' twee verwekkers, ook daar is inmiddels een einde aan gekomen. Worden tegenwoordig ook kinderen geboren die 3 of 4 'verwekkers' hebben, die doormiddel van een reageerbuisje tot stand komen.

Uiteindelijk gaat het hier echter vooral om een ding, het bestuurlijk vastleggen van de rechten en plichten die voortkomen uit het accepteren van verantwoordelijkheid (ouderschap) van een kind. En hoeveel mensen daar uiteindelijk aanspraak op mogen en kunnen maken...

Dit is uiteindelijk niet een biologische kwestie, maar een bestuurlijke, waarbij vooral de belangen van het kind de doorslag moeten geven. En zoals gesteld, een scheiding is tegenwoordig (helaas!!!) vrij normaal, dit leidt veelal tot een situatie 'van alle dag' waarin er voor het kind sprake is van 4 ouders.

1
107 mightimouse

@105 . Niemand zal ontkennen dat er slechts 1 biologische moeder en 1 biologische vader kan zijn. Het toekennen van juridische rechten aan andere opvoeders doet daar niks aan af. Ik snap de hysterische kramp hierover dan ook echt niet.

0
108 Tralalala

@107 Anderen zouden hooguit voogd moeten heten.

PS.
Zo'n kind heeft dan geen echte ouders het is meer een soort incubus.
Dit soort genetisch geknoei zou dan ook verboden moeten worden.

4
109 MARCUSAURELIUS

@108 Waarom gaan er dan zoveel kinderen op zoek naar hun biologische ouders?
Kennelijk zien ze die voogden niet als hun echte ouders.

1
110 MARCUSAURELIUS

@110 . Nogmaals, het toekennen van juridische rechten aan andere opvoeders beperkt om geen enkele manier de rechten van de biologische ouders. De rechten van de biologische ouders worden echt niet minder omdat andere, niet biologische, ouders de zelfde rechten krijgen.
Niemand verliest iets bij dit wetsvoorstel.

0
111 Tralalala

@111 Jawel men holt de betekenis van het woord ouder uit.

Ook is het gestelde niet waar, men verliest gewoon invloed als de club die de invloed deelt groter wordt.

2
112 MARCUSAURELIUS

Gezellig 4 ouders....
En bij een scheiding dan bezoekregelingen treffen met alle 4?

En als die ouders dan allemaal weer nieuwe relaties krijgen, dan met zijn 8en naar de ouderavond?

2
113 Realisme graag!

@113 Op den duur zullen ze een vergaderzaaltje moeten gaan afhuren. question

1
114 MARCUSAURELIUS

Het jonge grut zal snel leren de verzameling "ouders" geslepen uit te spelen
tegen elkaar . De dan ontstane chaos ,wan-orde en anarchie zal een nog snellere ondergang van planeet, natuur en mens tot gevolg hebben dan we nu reeds kunnen uittellen op onze 10 vingers per ouder = 20 vingers per 2 ouders.
Met 4 ouders of meer zul je dan minimaal op 40 vingers moeten tellen
en tegen de tijd dat die "ouders" zijn uitgeteld zijn ze zelf i ook "uitgeteld" en maakt de Aarde reeds slagzij.
(Zeg eens dat 't niet waar is )

1
115 m+m = Z

== Van bange christelijke partijen mogen kinderen maar twee ouders hebben ==

Van welke wereld komt die flappie , op deze wereld heeft elk mens 2 ouders , en waarom zou iemand nog meer ouders willen hebben ?
Is dat normaal in die andere wereld ?

1
116 techcenter

@111 nope discriminatie, omdat het uitsluitend geldt voor homo koppels

2
117 Cremabatida

@117 Huh het gaat ook over gescheiden ouders en hun nieuwe partners dombo.

2
118 Anti-Prut

* Verwijderd door de redactie *

119 Pxf7+

Zou de wereld er niet een stuk eenvoudiger van worden wanneer politiek en religie gescheiden zouden worden ? Let wel: Geen religie uitgesloten. In Nederland zouden kunnen verdwijnen: CDA, CU, SGP, Jezus Leeft, DENK en wat ik nog vergeten zou zijn. Geloven doet men maar achter de prive voordeur en/of in het gebedshuis.

1
120 Tiidmasine

Ghhhhh,

Je zou maar tien volwassen mannen als ouder hebben.
En in plaats dat Nynke de Jong zich druk maakt over de rechten van het kind, dat in zo'n geval zo snel mogelijk bij dat zoort perverts weggehaald moet worden, maakt ze zich druk over de belangen van de volwassen perverts.

Bah.

3
121 janpietersn

@4 e.a.
Heeft niet direct met moslims te maken, er zijn ook genoeg niet-allochtone Nederlanders die in een polygame relatie kinderen opvoeden. Verder betreft het natuurlijk ook gewoon na een scheiding hertrouwde ouders, zeker in gevallen waar een van de biologische ouders nog wel rechten heeft, maar niet meer in beeld is.

1
122 Elli

Als kinderen 4 ouders mogen hebben, zijn ze later moreel verplicht om mantelzorger te worden van 4 ouders, als ze getrouwd zijn kunnen dat er 8 worden, als ze getrouwd en gescheiden en opnieuw getrouwd zijn, kunnen dat er 12 worden.

1
123 Aragon

Onderling kunnen twee ouders het al oneens zijn, stel je voor dat er een Bende van Vier onderling verdeelde ouders komt.

Doet me denken aan de "Bende van Vier", waaronder de officiële vrouw van Mao Tse-tung (1893-1976), Jiang Qing en drie anderen, de zogenaamde Culturele Revolutie-groep in de Volksrepubliek China vormden.
Dat waren ook een soort van vier ouders voor één kind constructie en ook dat liep niet echt goed af.

0
124 Wil je niet weten

Heb maar een paar ouders en dat is mijn vader die mijn moeder zwanger gemaakt heeft en de moeder die mij 9 maanden gedragen heeft
Al de rest in mijn leven dat zich ouder noemt kunnen van mij de bout hachelen , aan het Gas whatever
Moeder was gescheiden en is hertrouwd toen ik nog klein was en griebus heeft mij als zijn zoon geaccepteerd en kreeg zijn familienaam , de looser
Heeft mij een hoop problemen en geld gekost om dat terug te kunnen draaien

0
125 eoghanfeehily

Nynke de Jong schrijft over wat haar bezighoudt.

Wat is dat toch dat allerhande huppelkutjes steeds vaker een column hebben ?

0
126 Mac Benac

Ben je mooi klaar mee als kind wanneer het vader- of moederdag is. En dan heb je natuurlijk ook nog van die vaders en/of moeders bij zitten die niet weten wat ze zijn. En dan moet je als kind daar nog politiekcorrecte op reageren.
Ik denk dat ik me ga omscholen tot psycholoog. Nog een paar jaar en er breken goude tijden aan voor psychologen, die krijgen dan allemaal kinderen en jongvolwassenen op het spreekuur die geen idee hebben wie of wat ze zijn.

0
127 A Passenger

Wat een bullshit. Eenieder heeft 1 vader en 1 moeder, dat zijn de ouders van die persoon en dat was het.

0
128 RobP

Nynke.... Ik ben overtuigd atheïst.... en vind dat kinderen het recht hebben om "gewoon" twee ouders te hebben.
Heel deze flauwekul slaat gigantisch door!!!

0
129 LoydMorris

Het is natuurlijk wrang dat de nieuwe partner van de ouder waar het kind woont bijna nooit rechten krijgt, zelfs niet als de andere ouder nauwelijks omkijkt naar het kind maar verder wel voldoet aan de wettelijke zorgplicht die trouwens ook de stiefouder moet leveren. In die zin is er al het meerouder gezin, zij het meer in de verplichtingen van de stiefouder dan de rechten van deze.

Toch zie ik niets in een meeroudergezin. M.i. kan dat zeer complex worden bij het verbreken van relaties met als gedupeeree het kind. Het is nu al complex genoeg. Om dit dan neer te kwakken bij de religieuze stroming vind nogal simplistisch. Zelf ben ik niet gelovig en niet aangesloten bij een christelijke partij èn toch tegen een meerouder gezin. En ik ben denk ik niet de enige niet christen is die bezwaar heeft.

Ojee, ben ook al geen fan van IVF en draagmoederschap. Vind het maar een gepruts.

6
130 Hendrianus

Vroegâh was het duidelijk. Wie zijn de ouders? Dat konden er maar twee zijn en die waren geheid niet van hetzelfde geslacht. Stel deze vraag als de Nynke's hun zin krijgen en het zal mij niet verbazen als in de toekomst een robot een ledemaat heft.

4
131 Hendrianus

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@78 Ja, een referendum dat in de VN alleen ondersteund wordt door Fenomenen als Belarus, Eritrea, Noord-Korea, en Syrië. Is dat de maat bij j...

16 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@77 Absoluut niet. In plaats van de afspraak te verzilveren en naar Geneve te vliegen om met Biden te praten, startte Poetin enkele dagen lat...

20 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Biscanna
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@115 Sleepy Bop 🥱 ...

21 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@74Het was niet veroverd, ze hadden zich afgescheiden en verkiezingen gehouden maar dat pikte de regering niet.- Verkiezingen in het d...

24 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@72Daar had ik toch op gereageerd ?Poetin stond open voor het gesprek met Biden, en gaf aan dit met zijn adviseurs kort te sluiten omdat...

26 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@71 Ook deze terroristen zijn niet langer veilig. Gaat de goeie kant op met jullie.https://twitter.com/Heroiam_Slava/status/17812042615792...

28 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@71 Dat is de Russische versie in strijd met het internationale recht....

32 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@71 Illegaal veroverd terrein kan militair gesproken 'verdedigd' worden. Dat is juist. Je hebt geen punt Vage....

34 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@71 Ik herken alleen maar een slaafse mentaliteit bij jou Vage....

38 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@70 Doe niet zo onnozel. Dat van Macron met de Baas natuurlijk. ...

40 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

NK. App
Slapping PornMother Duaghter NudeAebn ComSommer Ray NudeMy Husbands Best Friends Angel WickyNude Stacy DashXnxx AnimationHot XnxHd Adult MoviesPornfidility ComBang Podcast PornJapanese Massage EroticFamily SexingInfluncersgonewildHentaizmBokepsimontokIsabela Ramirez XxxKpornsPornhub ChannelsAfrice PornBabbysiter PornCathay HeavenXxx Sex Xxx SexyAmerican Sexy BfSunny Leone Chuda Chudi VideoDani Daniels NurseNaughty Indian Sex VideosWillow Rider PornDescargar Gratis PornosKerala Sex VediosHindi Serial Sex VideoBlue Picture De DoIndian Hd PoranPornleaksJapanese Sex MobiEva Elfie LesbianMegapersonnelGayporni FmFriday AddCaseiro PornBrezzers PornstarSex Of Disha PataniSemi XxxRosee Divine PornPussygangbangHairy Pussys PeeingGay Felching PornCumming TitsHot Girl XxxxAmbsofficialxoWife Wants To Be Double PenetratedClash Royal PornSofia CurlyBig Titties NakedKill La Lill PornLilredvelvetNude Boobs In PublicNakedpicturesHamime TvAsiatiques NusVideo Sexo GrayisZvideosPorn Videos ComingXnxxmilfAlisha Lehman NudeChina Xxx Video HdSex With StoryNude Teenies VideosAnal GangbangNadia XnxxHomemade SwingerIncest CompilationHenati Hard141tubeMilf GolfingHardcore Rough Porn VideosMasturbate In BikiniPornographieMspuiyiAffair XxxSukihana GoatSunny Leon FukingAsshole Licking FemdomStella CozCornhubMostjavFatal Model AcompanhanteXnxx BrassersMature Blonde NudeBrownwyn AuroraLondon XnxxNick SandellNaked Eva NottyDesi Sexi Blue FilmXxxx VeadioLia Lovely BangbrosH.d Porn MoviesHardcore Black Gay PornTeens With No PantiesAsian Bus GropeTürk PornolatSmall Latina PornBig Tits No BraStep Daughter Seduces StepmomStormy DavisDijgamesFree Public PornPictures Erect PenisesSm 視頻Mature Porn PocsSuzanne Pleshette NudeMargot Robbie Sexy PicsXxx VidieoMallu Aunty BathFree Xxx SitesDora The Explorer PornSex Mallu VideosActress Priya Anand Hot VideosسxxxxxChristy MarksBig Bouncy TitsNaked Transgender WomanBelindanohemy NudesTransgender PormVackroom Casting CouchHuge Boobies PornNina Kayy'sAlexa Pearl PregnantPussy NudeChori Sex VideoCharmi Kaur HotFull Family SexXxx Savita Bhabhi CartoonIndian Adult Web Series Sex VideosDesi Bangla Porn VideosChainese Movie PornWatchfreejavAsian Twink PornNo Derek NudeWww Xxx Bf ComMen Sucking NipplesSunny Leiony XxxHomemade Taboo PornMom Flashes TitsHot Bhabi ComHard Core PornSexy Pornstar PicsLakshana ActressNora XvideosPenny Loren