door Kiki in Buitenland  ·  143 Reacties

  • 34
  • 1269x gelezen
Reageer met een Emoji
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@95 @96
-
Of deze politici weg komen met hun misdaden gaat er helemaal vanaf hangen. U weet waarschijnlijk heel goed op welke politieke partijen u kunt stemmen bij volgende verkiezingen om een ommekeer te bewerkstelligen. Alleen indien deze ommekeer plaats vindt kunnen mensen keihard ter verantwoording worden geroepen.
-
Ikzelf zal met alle goede wil geen genade kunnen opbrengen voor deze politici. Mensen die zo doelbewust zoveel mensen in gevaar brengen daar kan ik geen genade voor opbrengen.
Ook al zeggen zij dat hun bedoelingen voor die kinderen zo goed zijn is het geen reden om met politieke beslissingen tegen de kennis en advies van deskundigen in te gaan.
Dat is onverantwoord en uiterst laakbaar.
/-
-

0
101 MrCally1

Vandaar dat Nieuwsuur op de thee met koekje ging bij de IS huisvrouwtjes!

0
102 Verwonderd

Kotsmisselijk word je van deze regering, met zijn gedraai, gelieg en al het geld besteden aan de, de westerse samenleving verachtelijkers, geen geld voor de minima in Nederland, geen huis beschikbaar voor sommige werkenden, maar al het geld voor huisvesting, uitkering, aaien over de bol voor de plofkippen.

1
103 gaulette

@103 misschien moeten we stoppen met belasting af te dragen,
het word regelrecht tegen ons in gezet en gebruikt.
ons komt het zo zeker niet te goeden.

https://nos.nl/artikel/2069063-rutte-we-zijn-in-oorlog-met-is.html

https://www.metronieuws.nl/binnenland/2015/11/rutte-wij-zijn-in-oorlog-met-onze-vijand-is

weldenkende halen geen vijand in huis.
als het mis gaat heeft de regering natuurlijk geen enkele blaam en verantwoordelijkheid.

Ook hier ons belang grappig maar niet gediend

1
104 Gratiebarmhart

Onze regering heeft altijd sympathie gehad met daders en niet met slachtoffers. Is dat typisch nederlands? Geen idee eigenlijk. Zelfs die enge saoedische kroonprins blijft vriendjes met ons land. Er zullen wel andere belangen een rol spelen. Net zoals dat medelijden met die IS vrouwen die het westen zo haatten maar nu even niet.

1
105 Frangipani

@99 nee, dan heet dat een verward persoon.

0
106 Frangipani

@104

En dan ?
Wordt alles onder je kont verkocht , kun je in de schuldsanering en mag je naar de voedselbank .
Ik weet niet of jij jonge kinderen hebt , maar dat lijkt me ook geen verantwoord ouderschap.
Iedereen heeft wel iets waarvoor hij geen belasting zou willen betalen .
Zou een mooie boel worden .

Kinderen tot 9 jaar zijn geen vijanden .
Kinderen tot 9 jaar die bij slechte , criminele , gewelddadige of verkrachtende ( of verkrachting toestaande) ouders zijn weggehaald , kunnen ook nog goed terecht komen en normale gelukkige mensen worden.

20
107 Goodnews badnews

@107 Mijn kinderen zijn al ruim volwassen en voor mijn klein kinderen wens ik een veilige omgeving.
de veiligheid van mijn klein kinderen staan hier op het spel.
levens waar een regering niet mee heeft te spelen nog op het spel heeft te zetten.

deze beschermen is de taak van de overheid daar betaal ik belasting voor deze worden nu niet beschermt en dus waarom nog afdragen

0
108 Gratiebarmhart

Fa list en bedrog(BVNL) IS het weer gelukt, om deze potentiële aanslag plegers hier naar toe te gaan halen.
Nederlands identiteit? Zit geen stukje Nederlands aan dit "soort".
In eerste instantie gaan IS kroost niet terughalen, maar nu ineens wel, wie is hier eigenlijk de baas? Juist onze "medelanders"en dit heeft niets met Nederlandse identiteit te maken! Brrrrr..

0
109 Widaan

** gebruiker verwijderd **

"Terughoudendheid in de media."

Dat spreekt boekdelen...

110 verwijderd9139144

https://www.idverzet.org/

Beginselverklaring Identitair Verzet
Terwijl onze sociale zekerheden worden ingeperkt worden miljoenen aan subsidies en toelagen toegekend aan de mislukte multiculturaliteit. Terwijl de media ons de multiculturele droom voorspiegelde werden ‘no-go areas’ gecreëerd voor Nederlanders, predikten religieuze leiders over oorlog tegen ons. Wij weigeren nog langer te geloven in de leugens van de kranten en televisie, wij trekken hier een grens. Wij laten de leugens van de media achter ons en treden in het verzet, voor ons land en onze toekomst.
Wij zullen niet langer zwijgend toezien hoe vreemde culturen een aanslag plegen op onze identiteit. Wij passen ons niet meer aan, maar staan voor wie wij zijn, wie onze ouders zijn en waar wij vandaan komen. Niet langer zal de EU-moloch de ongeremde influx van vreemdelingen kritiekloos kunnen propageren en opleggen, niet langer zullen de politici -die ons land verraden en verkwanseld hebben- discriminatoire maatregelen tegen Nederlanders op kunnen leggen zonder te hoeven vrezen voor een tegengeluid.
Wij kiezen voor onze identiteit, ons erfgoed. Wij wensen ons niet langer te schamen om van ons Nederland te houden. Wij kiezen niet voor consumptie en egoïstisch gewin, wij staan voor onze tradities, ons land, het Nederlandse volk en de Nederlandse cultuur.
De omega onze handtekening, het verzet ons geloof. Wij zijn niet langer slachtoffers, wij zijn het Identitair Verzet.

0
111 Dachtutniet

Politieke Elite
De schuldigen van de huidige problematiek in ons land zijn de politici, de partijbonzen. Deze politieke elite bepaalde decennialang een destructieve ramkoers. Dat het een farce is wanneer deze elite pretendeert de democratie te vertegenwoordigen moge duidelijk zijn. Er is in de laatste decennia nog nooit een referendum of opiniepeiling geweest waarin een meerderheid aangaf positief tegenover de massa-immigratie te staan. Desalniettemin duwen deze pseudo ‘democraten’ de multicultuur en massa-immigratie gewoon door. Kritiek op deze immigratiestromen of de multiculturele samenleving wordt al snel strafbaar bevonden waarmee de dood van een werkelijke democratie gegarandeerd is.
Decennialang hebben deze politici verheerlijking van terroristen gepropageerd, partijen hebben misdadigers en terroristen in hun rijen gesloten. De generatie politici van mei ´68 en hun politiek erfgenamen hebben vooraan gestaan bij het verheerlijken van de weg-met-ons politiek. Identiteit is in hun optiek een zonde, en de globalisering –slechts de eigen verrijking van deze elite ten doel strekkende- is het nieuwe hoogste goed. Deze zelfde mensen en structuren bepalen een beleid dat sinds jaar en dag vijandig staat tegenover het daadwerkelijk belang van de eigen natie.
Wij streven naar een eerlijke democratie, waar de stem van het volk regeert en niet de partijsponsoren of het persoonlijk belang van de elite. Wij willen dat het belang van ons volk heerst in het parlement, dat de politiek spreekt met de stem van het volk.

0
112 Dachtutniet

@107
Ah, daar hebben we NoNews today wéér met haar nieuwe account, die álles wat met de Islam te maken heeft moet bagatelliseren.
Hoe weet u, óf deze jihadkinderen uiteindelijk "goed terechtkomen"?
U heeft dáár ervaring mee en de expertise voor om dát in goede banen te leiden, zodat ze later 'gelukkig worden"?
U weet niet waar u het over heeft met uw NoNews onzin.

0
113 Dieke

Dit is onze regering niet, wie heeft die idioten gekozen???

1
114 Jan met de korte achterlul

Daarbij: deze regering weg ermee!

1
115 Jan met de korte achterlul

@113 :
107 heeft in theorie gelijk, ze kunnen goed terecht komen.
De praktijk is echter anders, bij "gewone" adoptiekinderen gaat het gemiddeld al vaak fout, jeugdzorg bakt er ook weinig van bij "gewone" kinderen uit probleemgezinnen.
Dus wie gaat ervoor zorgen dat deze kinderen goed terecht komen? Ik vrees het ergste.

0
116 Jackd

Is-ers plaatsten zich buiten de mensheid: we moeten ze antwoorden dat ze daarin zijn geslaagd.

Degenen die naar IS-gebied vertrokken zijn en zich in dienst hebben gesteld van deze vreemde mogendheid, traden met hun daden bewust buiten de mensheid.
Letterlijk: buiten de mensheid. Deze oorlogsmisdadigers zien zichzelf als een Nieuwe Mens, die zich onderworpen heeft aan het beeld dat zij zich van hun godheid geschapen hebben: een oorlogsgod. Vanzelfsprekend is die oorlogsgod een projectie van hun eigen haat jegens hun oude ik en jegens de rest van het mensdom.

In dienst van IS hebben zij als zuiverende Nieuwe Mens de oude mens naar het leven gestaan, uitgeplunderd, verkracht en vermoord. Wat zou dat? Het zijn toch maar ongelovigen.

Het is niet te verwachten dat deze misdadigers tegen de menselijkheid en zware oorlogsmisdadigers van hun oorlogsgod afgevallen zullen zijn als gevolg van de nederlaag die zij leden tegen westerse soldaten, piloten en de Koerden. Integendeel. Het verlies van hun status als nieuwe Mens bij IS en van hun aanvankelijke luxe aldaar zal hun wrok en haat hebben aangejaagd.
IS-ers en hun kinderen kunnen niet terugkeren in een westerse samenleving Anderzijds is het begrijpelijk dat de Koerden deze groepen van daders ook niet in hun midden dulden.

De beste oplossing is de volgende.
Terugkeer binnen enige samenleving is voor deze dienaren van terreurstaat IS onmogelijk.
Zij hebben zichzelf nadrukkelijk buiten de mensheid geplaatst. We moeten erkennen: dat is ze gelukt.
Westerse overheden beschikken echter nog altijd over enige eilanden in de zuidelijke Atlantische Oceaan of elders. Daar kan de groep gehuisvest worden. Geef ze wat schapen, behuizing en ze kunnen leven als in hun geliefde 7e eeuw. Afgesloten van de rest van de wereld.

1
117 duurendaal

De problemen in de geestelijke gezondheidszorg voor kinderen zijn nu al immens. Het zal er niet beter op gaan worden met de komst van tientallen kinderen die in IS gebied zijn geweest.

Verhoog de budgetten maar alvast en trek maar een groot blik extra kinderpsychologen open die er nu al veel te weinig zijn. En zorg voor een jarenlange observatie en monitoring van deze kinderen. Opdat er geen slachtoffers gaan vallen onder onschuldige Nederlanders.

0
118 De Vliegende Brabander

Geen verrassing. Ik wist allang dat ze door de knieën zouden gaan net als bij het gezinspardon. We hebben levensgevaarlijke gekken aan roer in Europa die al veel levens hebben verwoest en in de nabije toekomst nog veel meer levens kapot gaan maken. Ze kijken niet op een dode meer of minder. En misschien maar goed ook, laat de boel maar eens lekker escaleren. Misschien dat de oogkleppen dan een keer afvallen.

0
119 Reconquista

* Verwijderd door de redactie *

120 kaars

-
Dit gaat om de kinderen die eventueel hier komen of niet. Laten we het nu hebben over de kinderen met Nederlands paspoort die wat ouder en grondiger geïndoctrineerd zijn.
Dat is de grootste groep.
-
Er zijn nu verschillende mogelijkheden die wij hebben die ik zo even gauw kan bedenken.
-
1. Executeren, eventueel volgens oorlogsrecht.
2. Toch maar naar Nederland laten komen en pamperen.
3. Daar laten en laten opgroeien tot een volleerd IS terrorist
4. Naar China sturen voor een rigoureuze heropvoeding in de kampen aldaar.
-
Wat is u keuze?
Weet u een betere oplossing voor die kinderen?
/-
-

1
121 MrCally1

@117
Het probleem is, dat wanneer ze bij een moslimgezin worden geplaatst, nóg altijd met de grote invloed van de islam te maken krijgen.
Aangezien we uit de praktijk weten (het mislukken van integratie), dat deze jongeren, vroeg of laat wéér met radicale invloeden te maken krijgen, kan men nu niet stellen, dat "het wel goed zal komen". Gewoon omdat men dat nóg niet weet en men nóg niet in de toekomst kan kijken.
We weten óók niet, of de invloed van de islam over pakweg 10 jaren, niet nóg groter is geworden.
De-radicalisering heeft alléén resultaat, als men het juk van de Islam van zich af kan schudden.
In alle andere gevallen, waar de invloed van de islam deze figuren of kinderen nog omringt, zal dat nóóit mogelijk zijn.

0
122 Strongoli

Waarom moeten ze dan naar deze kant opgehaald worden?

Zijn ze geboren in nederland >Nee
Zijn hun ouders Nederlands>Nee hun nederlandse nationaliteit zijn ze kwijt geraakt door dat ze deel namen aan een terroristische organisatie
Zijn ze de nederlande gebruiken en de taal machtig> Nee
Gaan ze zich aanpassen aan onze normen en waarden> Nee zie dat niet gebeuren

Ik haal hier dan liever kinderen heen die door toedoen van die "ouders" alles kwijtgeraakt zijn!

0
123 psje

PS wie kunnen we aansprakelijk stellen als er tussen deze kinderen dan ook maar een toekomstige aanslagpleger zit waaraan dadelijk het bloed kleeft van onschuldige Nederlanders!
Van " Wir habben es nicht gewusst" kan hier dan in dit geval geen sprake meer zijn!
Gaat de politiek willens en wetens onze rechtstaat en veiligheid ondergraven om maar "politiek correct te zijn"!

Bijvoorhand alvast mijn diepste medeleven aan de scholen die deze kinder krijgen, zal niet graag in hun schoenen willen staan!

0
124 psje

Waarop wordt gebaseerd dat de overheid mensen gaat terughalen? Op de verklaring van RvdK waarin staat dat voor elk teruggekeerd kind een plan wordt opgesteld? In die verklaring staat helemaal niets over terughalen.

3
125 Mrs. K

Nepnieuws van reactionair nieuws. Dus.

4
126 JackKropotkin

@126 Men trapt er hier massaal in. De reacties op fake news zijn hier altijd enorm grappig: dit soort baggerartikeltjes zijn een openbare IQ-test question

3
127 Mrs. K
128 Sjaak Trekhaak

@125 @126
Ik vrees anders het ergste, we praten er over een jaar nog wel een keer over.

Jullie doen me soms trouwens aan een soort tweekoppige draak denken die ineens opduikt. Mevrouw K, is het kookdraadje nog ergens vindbaar? En ik heb nog leuke verhalen over culinaire uitstapjes, zelfs over Syrische culinaire uitstapjes, maar die zal ik als je het interessant vindt binnenkort wel aan je vertellen op OT. In ieder geval ben ik enorm enthousiast over mijn ervaringen met de Syrische keuken, als die IS-vrouwtjes daar een beetje hebben leren koken kunnen we ze misschien in het gevang gooien en levenslang verplicht laten koken voor zielige mensen.

1
129 RoosjeB

@128 Het Elsevierartikel is omgeven met mitsen, maren, wellichten en misschienen. Heel iets anders dan dit artikel.

2
130 JackKropotkin

@129 Spuwt vuur!

2
131 JackKropotkin

@131
Dat doen jullie meestal.

1
132 RoosjeB

@129 Haha toevallig allebei op dezelfde locatie vandaag dus dan delen we onze verbazing. Ben zeer benieuwd naar je recepten! https://www.nieuwskoerier.nl/news/458425-ot-koken-en-bakken

0
133 Mrs. K

@129 Ben het trouwens met je eens, ik geloof ook dat ze die kinderen ooit gaan halen.

0
134 Mrs. K

@130
Mensen met genoeg IQ willen helemaal geen mitsen, maren, wellicht en misschien horen/lezen.
Zeker niet met een onderwerp als deze..

1
135 Sjaak Trekhaak

@123

Hilarische logica, hoe ging het dan wel niet mer nazi nageslacht...

Of de hilter jugend...???

10
136 Bullet108

@134
Ik vrees het ook, bepaalde types gaan eindeloos drammen tot ze hun zin krijgen. Ik ben er geen voorstander van om die kinderen (vooral de oudere kinderen) terug te halen en hier vrij in de maatschappij rond te laten lopen, ik voorzie vooral heel veel problemen met deze kinderen.

1
137 RoosjeB

@134
Deze regering staat erom bekend, dat als ze Nee zeggen, het Ja wordt. En andersom.
Die Rutte-kliek is wat dát betreft, niet te vertrouwen.

1
138 Dieke

3/4 is hier niet eens geboren & getogen.
Dat kansloze zooitje ging gewoon door met hun zwarte ideologie op de wereld zetten terwijl ze al wisten dat ze kansloos waren.
Imo kansloos dus opzouten.
Wij moeten hier thuis ook de verantwoording van onze kinderen dragen..
Bezint eer ge begint!

1
139 Sjaak Trekhaak

Begin eerst maar eens als moeder dat zwarte pak uit te trekken, misschien heb je dan kans dat zo'n kind zich later alsnog een beetje normaal gaat gedragen.
Maar dat is een utopie want ze klagen gewoon bepakt en gezakt vrolijk door..
Voorbeeld geven is het minste, laat me niet lachen met die lui.

1
140 Sjaak Trekhaak

@127
Eigenlijk maakt het niet zoveel uit, of dit bericht nepnieuws is of niet.
Dit onderwerp haalt elke dag wel de media en uit de vele inhoudelijke reacties hierboven blijkt, dat er ècht wel over wordt nagedacht, over wat de gevolgen van zo'n "terugkeerproject" teweeg zouden brengen.
Het onderwerp is te actueel, om te negeren als nepnieuws.
Óók de politiek houdt zich wel degelijk bezig met dit probleem, al is zij daar tot op heden erg onduidelijk en doet zij er geheimzinnig over. Dit, omdat ze weten, dat er een storm van kritiek gaat losbarsten, zowel in de politiek, als onder de burgers.
Dat is ook de reden, dat er momenteel véél onder de pet blijft.

2
141 Dieke

@136 hebben wij de hitlerjugend na de WOII hier naar Nederland gehaald dan?

0
142 psje

Kinderen die opgeleid zijn tot moordenaars, zijn moordenaars en zullen moordenaars blijven.

0
143 Niet wit niet zwart

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Vandalen slaan erop los in kabouterbos: ‘De tranen stonden in mijn ogen’

@9 Lekker belangrijk. 🙄...

zojuist geplaatst door Bop

wildersfan
Hoe Amazon rivalen en medewerkers tot wanhoop drijft

@4 Met mijn contacten? Geen probleem. Fluitje van een cent....

1 minuut geleden geplaatst door wildersfan

spookrijder
Sanne S. stalkte zichzelf, maar haar ‘stalker’ kreeg wel een jaar cel, nu staat ook zij voor de rechter

@18 Maar zeker weten doe ik het ook niet....

1 minuut geleden geplaatst door spookrijder

wildersfan
Sanne S. stalkte zichzelf, maar haar ‘stalker’ kreeg wel een jaar cel, nu staat ook zij voor de rechter

@16 Smurf zit inderdaad gewoon een potje te zwammen. As usual. @18 Ik ben benieuwd welke kant je in gedachten had?...

1 minuut geleden geplaatst door wildersfan

Benzardi
Vandalen slaan erop los in kabouterbos: ‘De tranen stonden in mijn ogen’

@8Ik neem je niets kwalijk, maar ik geef het alleen aan. 👊 🙏...

3 minuten geleden geplaatst door Benzardi

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@35 https://www.nieuwskoerier.nl/news/961055-offtopic?bekijk=c6485303&cid=6485303&page=47&orderBy=newestReactie 2347...

3 minuten geleden geplaatst door Bop

Snorrie
Hoe Amazon rivalen en medewerkers tot wanhoop drijft

@3Stuur de IRS even een mailtje hoe ze dat moeten regelen. Zou een makkie voor je moeten zijn....

4 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Malinois
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@28"schelden, beledigen, op de persoon spelen."Man, ik gaf gewoon mijn mening. Doe niet zo zielig. Zielig zijn/voelen is een keuze.Ik wa...

4 minuten geleden geplaatst door Malinois

Feldwebell
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

@23 We moeten ze inderdaad niet onderschatten. Een serieuze oorlog tegen de NAVO gaat jaren voorbereiding eisen, waarvan we nu al een begin zi...

5 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Benzardi
GeenStijl: Beroepsmafklapper Frank van der Linde gaat op 4 mei demonstreren tegen... Martin Bosma

Oppakken voor 4 mei, probleem opgelost...

5 minuten geleden geplaatst door Benzardi

NK. App
Bbw EscourtLesbianas XxxxOld Actress XxxJasmine Cam LiveAznuseVirtual Reality CreampieFilm Pornos FrançaisVideos PornogaysEbony Lesbian SexJulia Roberts NakedXnxx American SexSex Krte HuyeShilpi Viral VideoSarada UchihahentaiDefloration ComVixen Full Length VideosReality Tv Stars NudeAdult Web SitesOffice HentaiTeaseandthankyouDoggy RoughFamily Porn HomemadeBeautiful Brunette PornTruth Or Dare PictsElle Lee BbcCierrawetAsia BlowjobsDj Hannah BMuslim Sexx12 Inch CockRough FistingWheel Chair PornFtee PotnChatubrateAplicativo De Filme PornográficoCumshor SurpriseDating Naked UncensoredKorean Movie Sex SceneMarcela LatinbabeMom Ass XxxWaybig PornHot Fast Sex VideoSunny Leone NudeHindi Desi Blue FilmBrazzers Romi RainHot Sexy Video Blue FilmSexxy Video'sTs WscortPorn In JapaneseCnn AmadoJim Xxx Videos_wildfox_Hindi Adult Porn MovieCory Chase BbcLight Skin Ebony PornXhamsyerrMature CumfestRule 34.xxGamily Therapy PornBom XxxPirno CaseiroNastynyamateursGrace Charis Of LeakedIndia Sex Video DownloadX Videos HardHardcore Lesbian PornosLenaxxxIzzy Bunny PornXgamesterSex Vidio TamilNiksindian ComIndian Hot Hd XxxGirlsway.commAmateur NueXnxn VideoJade Love OnlyfansTeam Skeet SexChubby Teen SexFuck BbcWww Xxxxx HindiFallout 4 Sex ModBig HugeassAnimation PornosOlder Men MasterbationAida CortesBig Clitoris PornBlackwidofPorn K VideoMy Friend Likes AnalMotherlesssexHane Ame LeakAnasteishaluxTelugu Sex Videos HeroinesStepmom Son PornBlow Job ComplationXxxmoviesSocial Mediagirls ForumXhamstervideoQueenneedyIndian Homemade Sex VideosPooja Umashankar HotSpicy Big ButDanny D PornhubImpregnation CompilationBody Builders PornFlingterSexcom GifsBbywintersSquirting CompNatasha Malkova Sexy VideoXxx AfKanojo No Imouto En HitomiIndian Sari PornKarina OblepihovaSeexyBollywood Movie Rape SceneCuckold Com6annocesCoreychaseXnxx Com Indian BhabhiSaxse VideoDraft Sex VideoShoujo RamunwServent XxxSexo Amador BrasilXvideo Full Hd VideoBed Sex MomFlat Chested PornBonnie Dolce PornLyra LawTom N Jerry PornBeuity PornWww New PornWww Hot Video HdXnxx DoodhAmateur Bj Car色彩情小说Porn Videos FuqBoyfriend Tv ComSlimthick LatinaJerkmate VideosThe Island Boys PornWww Gay SexPorno Hard FrançaisFree Naked Pics Of WomenBengali Porn Video DownloadHot Shot Sex Video18 VidioBlue Film English Mein VideoVaginal Doggystyle