door Rat a Plan in Gezondheid  ·  133 Reacties

  • 31
  • 1350x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@110 Dus u vindt het normaal, dat een paar linkse rechters ook totaal schijt hebben aan het overgrote deel van de Nederlandse bevolking?

Intrekken Nederlandse nationaliteit door overheid

"Het is mogelijk dat de overheid uw Nederlandse nationaliteit actief intrekt. Bijvoorbeeld als u fraudeert bij het aanvragen en verkrijgen van de Nederlandse nationaliteit. Of als u zich heeft aangesloten bij een organisatie die een bedreiging vormt voor de nationale veiligheid"....
bron: Rijksoverheid

En daar gaat de edelachtbare ook maar aan voorbij..... BIZAR!!!

0
101 LoydMorris

@101

Er bestaan geen linkse rechters, dat is slechts in uw fantasie zo.
Wat wel werkelijkheid is, is dat er een aantal Nederlandse burgers in kampen zitten in Koerdistan onder omstandigheden welke onmenselijk zijn.

24
102 WijzeDwaas

@102 Geen linkse rechters? Daar durf ik mijn hand niet voor in het vuur te steken.......

Maar hoe komen die Nederlandse burgers in deze onmenselijke kampen in Koerdistan?
Ze hebben ooit gekozen om ons veilige land te verlaten en zich aan te sluiten bij een terroristische organisatie. En dat is een bewuste keuze geweest!!!
Zij hebben zich willens en wetens aangesloten bij een organisatie die een bedreiging vormt voor onze nationale veiligheid (zie het stukje wat ik bijgevoegd heb onder 102 van de Rijksoverheid)

Keuzes Dwaas.... Keuzes..... En deze dames hebben gekozen en verkeerd gegokt.

1
103 LoydMorris

@100

Daarbij zijn mensen pas schuldig als dat bewezen is.

Oh...., bij Poetin is dat anders...?

1
104 Tjeesus...,

@103

Ik kan dat allemaal niet beoordelen vanuit mijn huiskamer.
Het is heel goed mogelijk dat er mensen heen zijn gegaan vanuit idealistische motieven.
Ik zou niet weten waarom onschuldige mensen moeten weg rotten in een kamp, laat staan kinderen!

En om te achterhalen of die mensen schuldig dan wel onschuldig zijn dienen ze voor de rechter te verschijnen. Daar er in Syrië geen deugdelijk rechtssysteem is, dienen we ze hier heen te halen.

17
105 WijzeDwaas

@104

Voor Poetin volgen we de bevindingen van het JIT.
Dat hij de Krim heeft bezet en geannexeerd heeft hij zelf al toegegeven.

18
106 WijzeDwaas

Grote aantal rechters met een D66-achtergrond baart zorgen - RD.nl
D66: "Nederland heeft teveel D66-rechters" - GeenStijl
Houd het geheim: rechters stemmen D66 | De Volkskrant

1
107 Tjeesus...,

@106

Maar er is nog niks bewezen..., sowieso nog niet door een rechter...

Dus u bent selectief...
Of was het nou Oost-Indisch doof...

0
108 Tjeesus...,

D66: NL'se rechters te wit, meer diversiteit nodig - PowNed
D66 wil meer rechters met migratie-achtergrond
D66-Kamerlid wil meer rechters met migratieachtergrond - WNL
D66 wil meer rechters met migratie-achtergrond | NOS

D66 wilt meer migratie...

Dus voorkeur...

0
109 Tjeesus...,

@29 Wat is het verschil tussen deze vrouwen en die in mijn link..ik zie namelijk geen verschil.
https://historiek.net/gruweldaden-van-hitlers-beulsvrouwen/40902/
Of ze nu wel of niet aan de gruweldaden hebben meegewerkt, ze wisten het en waren het er mee eens..dan ben je er ook toe in staat.
Voor mij dus net zo schuldig.

De kinderen moet wel geholpen, maar in een gepaste islamitische omgeving, en niet hier.
Als ik wist dat mijn kleinkind tussen deze kinderen kwam in een klas, was mijn kleinkind daar heel snel weg. Geen risico, want dat risico is groter dan men denkt.

3
110 Fleudemeu

André Seebregts zei vorig jaar in het programma EenVandaag over de terugkeer van jijhadisten:

Stel dat ze kwade bedoelingen hebben, dan kunnen ze beter gecontroleerd terugkomen. Zo kunnen ze worden vast gezet op een terroristenafdeling, worden berecht en straf krijgen als ze ergens schuldig aan zijn. Aan het eind van de straf krijgen ze gecontroleerd een enkelband. Maar ook contact met de reclassering, een imam, of mensen waar ze geen contact mee mogen hebben, andere verdachten.
Er is veel meer controle daar zijn we beter mee af.

(bewijslast of jihadisten zich schuldig hebben gemaakt aan misdaden is zeer moeilijk te krijgen)

Dat is beter zegt die pipo. question

Bron:

Hij wou altijd al in het buitenland wonen. (Nou laat hem dan lekker in Syrie of Irak blijven.
Hij is toch zo begaan met deze mensen.
Bron: https://www.eur.nl/testimonials/alumni-de-spotlight-mr-andre-seebregts

0
111 Nieuwsgierig

@111

Dat kost mega veel geld voor een ISIS klant kunnen 20 mensen een volle uitkering krijgen.

0
112 Arthur2000

Geen Nieuwsuur onder de zon, ze collaboreren met een stelletje hysterische oorlogsmisdadigsters.

0
113 Wil je niet weten

@102 Dit zijn GEEN Nederlandse burgers. Dit zijn IS volgelingen, die Nederland verlaten hebben om zich actief in te zetten voor die moordenaars en genocide club IS. Als fokmachine of anderzijds. En die verrekte goed konden weten wat er met Yezedi's, homo's, vrouwen etc. gebeurde. Als je niet helemaal van de pot gerukt bent neem ik aan dat je ook van die gruwelijkheden gehoord hebt. En deze walgelijke wijven willen nu weer deze kant opkomen omdat het zo slecht gaat met die kindjes die ze ze daar geworpen hebben? Omdat ze zich onveilig voelen etc. Donder toch op. IS is verantwoordelijk voor genocide, moordpartijen, slavenhandel en ga o maar door. en die wijven wisten er van en deden mee. Gewoon laten verrekken met die kinderen in die kampen. Wij hebben geen enkele verantwoordelijkheid voor dat volk. Haal je ze terug dan haal je de duivel binnen.

1
114 Christiaan

@102
Je hebt het over vrouwelijke seriemoordenaars/hulpjes van seriemoordenaars die de meest verschrikkelijke dingen gedaan hebben en durft het dan over onmenselijkheid te hebben? Die wijven mogen blij zijn dat ze nog niet aan Syrië uitgeleverd en berecht zijn.

1
115 RoosjeB

Je herkent ogenblikkelijk de vertrouwde techniek van journalistiek, politiek en NGO's: de daders, IS-terroristen worden door het in beeld brengen van vrouwen en kinderen getooid met het grote plakkaat van zielig, zielig zielig.

De echte slachtoffers, Yezidi's , christenen en andere door moslims vervolgde groepen uit Irak en Syrie worden opzettelijk uit beeld gebannen en verzwegen.
Mensen uit die groepen worden wel actief uitgezet uit Nederland.

Het is duidelijk. De politici van Rutte III, PvdA en GL staan achter terroristen, oorlogsmisdadigers en misdadigers tegen de menselijkheid. Hetzelfde geldt voor de NPO en de belangenorganisaties. Men is medeplichtig. Men helpt de IS-ers voort.
Er lopen ongetwijfeld lounche lijnen naar Arabische vorsten en dictators.
Deze politici zijn niet te vertrouwen. Zij offeren hun burgers op om buitenlandse mogendheden te dienen .


Bijna 3 weken geleden werd mijn kleindochter tijdens het joggen aangevallen door een vent die alleen Arabisch en Engels sprak. Een morsig type. Hij wilde haar in een keer naar de keel grijpen.
Mede dankzij de vriendin die naast haar rende , heeft ze geen lichamelijke schade opgelopen en, heel wel mogelijk, overleefd.
Dat is de werkelijkheid onder Rutte en Grapperhaus.

0
116 stanley.staatsman

** gebruiker verwijderd **

Het zijn GEEN Nederlanders....

117 verwijderd9139144

Wat is het toch lastig als je niet WIJS maar DWAAS bent en overal commentaar op hebt alles beter weet en dan laten schrijft dat je zaken vanuit je huiskamer niet kunt beoordelen!!!

Het is begrijpelijk voor iedereen dat de bewegingsvrijheid in de GGZ-instellingen beperkt is, maar wil natuurlijk niet zeggen dat als je niet buiten je huiskamer meer komt je geen objectief oordeel meer kunt vormen, dat is meer een bewijs van een geestelijke tekortkoming!

0
118 Zie Hier

nieuwsuur deze maand 3 items over IS vrouwen in kampen. Geen enkel tegengeluid of kritische opmerking. Het zijn vieze teringsletten en hun mannen waren allemaal bakker.
U word gebrainwashed waar u bij staat door de npo propoganda sukkels

0
119 delarosa@europe.com

Nederlands paspoort innemen, stateloos verklaren. Mag niet? Jammer dan, terrorist zijn mag ook niet.

0
120 Bluth

@116 : Ik ben het volledig met u eens. De emotionele chantage voor de verkeerde groep spat er altijd af. Deze vrouwen zijn opeens slachtoffers, maar de aandacht voor de echte slachtoffers is er niet. Dit gebeurt de laatste tijd zo vaak. Oorzaak en gevolg worden steeds omgedraaid. Te zot voor woorden. Je ziet het ook bij een aantal posters hier die dit ook steevast door elkaar halen. Er gebeurt iets, maar dan zijn de daders opeens het slachtoffer "want ja maar hullie".

@102 : 30% stemt D66 volgens VN. Wat de rechters stemmen, is hun eigen zaak en is vooral ook niet van belang. Rechters behoren immers objectief en integer te zijn. Toch ontstaat er wel een bepaald gevoel binnen Nederland met rare besluiten die worden genomen die soms met het gezonde boerenverstand niet te verklaren zijn dat het stukje objectief en integer en logisch niet altijd aanwezig is.

0
121 Gezond boerenverstand

@115

Ik doe niet mee aan dat fanta-gedoe hier. Daarom wil ik die vrouwen ook hier voor de rechter zien. Dat is de aangewezen instantie om te beoordelen of ze „de meest verschrikkelijke dingen gedaan hebben”. Geen Stijl is geen bewijs….

8
122 WijzeDwaas

Ze zullen uiteindelijk wel terugkomen naar Nederland. Stiekem wordt daar al aan gewerkt, ondanks tegenstand vanuit de bevolking. Wel handig om dan hier in die zwarte tenten te blijven lopen, werkt als een soort zwart balkje. Aanpassen hoeft natuurlijk niet; ze blijven in burka uiteraard.

0
123 Frangipani

Laat ze lekker berecht worden in Syrië. Ze hebben daar hun misdaad begaan en niet hier in NL. In Nederland staan ze vast na een paar jaar weer vrij op straat.

0
124 Praying Mantis

* Verwijderd door de redactie *

125 kaars

"Seebregts vertelt dat sommige van zijn cliënten het geestelijk zwaar hebben, ook omdat de onderhandelingen zo lang duren."

Beseft Seebregts wel dat de (gehele) Nederlandse bevolking het geestelijk zwaar zal krijgen als deze IS aanhangers Nederland onveilig gaan maken?!

0
126 Graaier1000

@126 De slachtoffers van die vrouwen met hun mannen hadden het geestelijk zeker niet zwaar.. er wordt toch ook letterlijk nooit naar de slachtoffers gekeken. Maar dat is vooral in Nederland zo. En lekker makkelijk ook, hier berechten, kleine kans dat er getuigen in de rechtbank verschijnen met hun gruwelijke belevenissen.

0
127 Frangipani

* Verwijderd door de redactie *

128 indruk

"Daarbij zijn mensen pas schuldig als dat bewezen is."

Behalve Geert Wilders dan, die was volgens @100 WijzeDwaas al crimineel jaren voordat hij veroordeeld was.
Dat heeft hij in een reactie aan RoosjeB geschreven hier op het forum van Nieuwskoerier.

0
129 Graaier1000

"Ik kan dat allemaal niet beoordelen vanuit mijn huiskamer.
Het is heel goed mogelijk dat er mensen heen zijn gegaan vanuit idealistische motieven."

Als het motief om desnoods met geweld zoveel mogelijk grondgebied (eigenlijk de hele wereld) islamitisch te maken idealistisch genoemd mag worden dan heeft @105 WijzeDwaas gelijk.
Dan zijn die mensen erheen gegaan vanuit idealistische motieven van terreur, geweld en verschrikking maar dat vind ik geen verzachtende omstandigheid!

1
130 Graaier1000

@129

Wilders is al een tijdje veroordeeld hoor. Zoek zelf maar op hoe lang dat terug is.

6
131 WijzeDwaas

@131
De zaak loopt nog steeds in hoger beroep.
Het proces is dus nog niet afgesloten.

0
132 Dieke

* Verwijderd door de redactie *

133 indruk

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@64"The real issue is not whether, but how to destabilizeCreative destruction is our middle name, both within our society and abroad. We...

3 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@61Maar drinkwateraanvoer al jaren voor 2022 onklaar maken en bombarderen is geen probleem toch?...

6 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

ongelovenloos
GeenStijl: Hans Spekman: PvdAGroenLinks is NOORD-KOREA

Kijk dit is Spekman.https://twitter.com/hansspeknan/status/447707045522071552...

6 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Nederland trekt ruim 200 miljoen euro uit voor luchtverdediging Oekraïne

Laat de Oekraïne het lekker zelf oplossen .Wat moeten ze met nog meer geld bovenop de miljarden die ze al gekregen hebben.Wat is daar eigen...

13 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Bop
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@114 Goh, is het al weer zó laat? 🥱...

13 minuten geleden geplaatst door Bop

duurendaal
Kan je als christen op de PVV stemmen?

De vóóronderstelling van het item is dat bijbelse waarden voor christenen een stem op de PVV uitsluiten.Dat kan, als je het programma van d...

16 minuten geleden geplaatst door duurendaal

ongelovenloos
Omar klaagt Nederland aan, hij staat ten onrechte op terreurlijst

Een Nederlander die Omar heet?...

17 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Als oppositieleider heeft Frans Timmermans zijn draai nog lang niet gevonden

Hij zal zijn draai nooit vinden zolang hij zijn kluts kwijt is .Wat wilt die man nou eigenlijk nog ?ga eens weg....

19 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

@5En wat had je willen doen dan ,wat voor hulp bedoel je ?Of denk je dat iedereen met een brandblusser op zak loopt.er was toch duidelijk ...

21 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@61 https://twitter.com/NOELreports/status/1781391507209007413...

23 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

NK. App
Mum With Son Sex VideoLena The Plug AssMia Khalifa New Hd Sex VideosIndian Porn Website ListJanice GriffenQuick CreampieGroped AnimeTiffany Watson BbcFuta SelfsuckCurvy Blonde NudeKristin Kreuk HottestNepali Sex Video HdJulie Cash Porn VideosXxx ChaenaHavan BluHitomi Tanaka BukkakeBrother In Law Gay PornCynthia Preston NudeBeretta JamesJav MaturePaheal.net Rule 34Forest Of The BlueScats PornHolly Berry TitsXxx Indian Desi AuntyJayden JaymespornLeaked Nude Celebs工 口 漫画Fotos Gay PornSexyegirlsGracecharisxo PornLeaked PornOld Pron StarHot Girl PussyHottest Daughter PornAlexandra HorvathBangtan Sonyeondan PornNaked Womens VaginasBhojpuri Xxx PornCam4 FrenchLyla EverwettLena The Plug And Adin RossAaliyah Hadid Onlyfans LeakedKacey JordanMonika R34Sunny Leone BeegFather In Law Japanes PornKajal Agarwal Sex SceneMom Porn SonAvadevinePorna LezbiyeVidéo Porno GratuiteCartoon SexeMegan Fox SexyCherry Crush Porn HubXxxxxxxxxxxxxxx XHomemade HandjobCharlotte Hope NudeHairy Gay Sex VideosYenny ContrerasTelugu Sex X9texiFastest Hand JobFriend Sharing WifeFi Fi FoxxPainting Naked BodySororiety PornHot Pornstar SexVegina SuckingNatalie Flowers PornhubNude ContestantsP Orn HRubi Rose RedditBig Tits NursingAustin Taylor PornBabr PornJasmine GrenawayXxx Bf XnxxX Vidiyo ComFinnster Of LeakXxx Girl BfFree Japanese PornosKrissy LtnnXxx LasbenAmymuscleRicky Jonson PornI Sodi PhotosSexual Orgy VideosAshley Alban TwerkingHot Tubbing NakedKorean PronSister Caught Brother PornFree Pron Home MadeTits At PoolPorn Of HotelLeak NsfwPasssion Hd ComEnf BlogsSarah Hyland HotAddison Ivy NudeBoy Girl XvideoSister In LawfuckGoo GirlsAi Celebrity NudesFree Porn To StreamEvolvedfightslezPlay With TittiesKylie Quinn AnalKiran Yadav SexNaked Girls XxxIndian Beach PornEmily BrowmJamie Lynn Sigler Nip SlipPpcocaine OnlyfansGay Porn PhotosVerhentaiVr Porn DownloaderBluechew ComFleahlightXxx InMale MastrubationHot Nude AuntysMassage Therapist PornReddit XxxAll Balck PornMei HentaiKerri SableAmateurity MatureDatingmystepsonVideos Porno ViolentoJennysroomClaire DeslunesAlly SheedynudeHot Sex Full HdAlexandra Daddario Nude VideoPink Pussy ComXxx Indian BoudiPorm NewMompov JaymeeRebecca One Piece PornSublimedirectory ComTeenslovehugecocksXanimepornoFoto De Garotas NuasShannyn Sossamon NudeGujaratsexDaddy Mummy Sex VideoKorea FreepornGay Massage NudePornotorbe