RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Entertainment

Yolanthe overspoeld met kritiek na plaatsen foto Xess Xava

Beeld © Instagram @yolanthecabau

Yolanthe Sneijder-Cabau (34) dacht vanmorgen een leuk kiekje van zoontje Xess Xava te delen op Instagram. Maar de moedermaffia liet niets van haar heel. "Medelijden met kids die zo'n moeder hebben. Die alles voor een foto doet", staat onder de foto.

"Ik ben vast een zeikerd, maar ik vind dit een beetje eng"

Op de foto is het driejarige mannetje in het water te zien, terwijl de zon ondergaat. "Ik ben vast een zeikerd, maar ik vind dit een beetje eng", bekritiseert een van haar volgers haar. "Je bent zo ver van hem vandaan, het wordt donker en hij staat tot ver in het water..." Iemand anders reageert daarop met: "Je hoort vaak kind verdronken... Moeder op smartphone en let even niet op."

Yolanthe
Lees ook:
Yolanthe komt met nog een kledinglijn

Gelukkig zijn er ook zat mensen die het voor haar opnemen. "Was jij bij het maken van deze foto?", vraagt iemand zich hardop af in de reacties. "Wat kunnen mensen toch zeiken!" Een andere volger laat weten: "Deze hele reeks aan reacties is kansloos.... Geef een like of geen like, en hou je mening lekker voor je. Ik geloof dat als we iedere ouder onder de loep gaan leggen, iedereen wel iets "fout" doet. Kijk in de spiegel en als het bevalt wat je ziet, blijf dan vooral naar jezelf kijken."

Fans
Lees ook:
Fans onder de indruk van nieuwe foto Yolanthe Cabau