U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Buitenland
  • 2
Groot-Brittannië stuurt nog een oorlogsbodem naar de Perzische Golf, waar de spanning met Iran is opgelopen. De torpedojager HMS Duncan wordt daar volgende week verwacht, berichten Britse media. ...

7 maanden geleden door Hadito

REAGEER MET EEN EMOJI
1

Groot gelijk, stuur er maar nog eentje heen. question

1 groenengeel    
7 maanden geleden door groenengeel
3
Meld

Trump gebeld,heb je er nog een over ?stuur hem dan,later praten we dan over een handelsverdrag maar wel een handelsverdrag dat beter is voor Amerika dan voor u.

2 jantje van leiden    
7 maanden geleden door jantje van leiden
5
Meld

@1 Vreemde reactie als je bedenkt dat er maar één persoon verantwoordelijk is voor de gevaarlijke situatie in de Perzische Golf. Dat is Trump zoals u weet.

3 jantje van leiden    
7 maanden geleden door jantje van leiden
6
Meld

* Verwijderd door de redactie *

4 Yisrael 2.0    
7 maanden geleden door Yisrael 2.0

@4 Neen voor diegenen die belang hechten aan feiten.

5 jantje van leiden    
7 maanden geleden door jantje van leiden
5
Meld

* Verwijderd door de redactie *

6 Yisrael 2.0    
7 maanden geleden door Yisrael 2.0

@3 Ja, die Trump heeft het wel klaar gemaakt. Zomaar een waardevol verdrag opzeggen. Niet slim van hem. Mja...

7 groenengeel    
7 maanden geleden door groenengeel
2
Meld

@2
Die Britten denken ook nog steeds dat hun British Empire bestaat of zien in de Amerikaanse wereldmacht een verlengde van hun vroegere British Empire.

8 eh    
7 maanden geleden door eh
3
Meld

Ook de Britten worden rechtstreeks door Iran bedreigd. Een Britse olietanker werd wel erg lastiggevallen door Iraanse bootjes met militairen erin. Ze konden gelukkig door een ander Brits marineschip worden verjaagd zodat het schip veilig z'n reis kon vervolgen.
Laten we wel wezen; als de olie-slagader door Iran wordt dichtgeknepen, zit Europa binnen een paar weken zonder olie. Dus de scheepvaart zwaar hinderen of stilleggen, is een rechtstreekse oorlogsverklaring en zal meteen beantwoord worden door de wereld. Iedereen heeft belang bij een vrije doorvaart langs Iran. Het heeft niets met het allang verdwenen "British Empire" te maken, het sturen van een 2e schip is gewoon een voorzorgsmaatregel om de scheepvaart te beschermen.
Helaas hebben we op dit forum een stel moslimknuffelaars en voorstanders van een religieus-fascistisch bewind als dat in Iran. Dit zijn gewoon lieden die niets met democratie en vrije scheepvaart hebben, maar waarschijnlijk alles met een agressieve religie die graag de wereld verovert. Erg fout.

9 weerman    
7 maanden geleden door weerman
5
Meld

@9
Alsof Iran geen belang heeft dat de straat van Hormuz open blijft, het is ook hun levensader.
Dus weer oorlogszuchtige kletspraatjes van jou.
Goedkope opmerking van moslim-knuffelaar gaat niet op, want wahhabisch SA dat al aardig de wereld terroriseert heeft alleen maar voordeel erbij als het minder gaat met Iran.
Ten derde zijn juist de reli-extreme krachten binnen Iran gebaat bij deze ellende, oftewel de Revolutionaire Garde spint er garen bij netzoals ze dat deden door de Irak-Iran oorlog, economisch kunnen ze steeds meer de boel overnemen.


Allemaal

10 eh    
7 maanden geleden door eh
4
Meld

* Verwijderd door de redactie *

11 Monkey see monkey do    
7 maanden geleden door Monkey see monkey do

En Israël blij met de "steun" van evangelisten (VS)..............................
Terwijl zij voor een totale oorlog tussen moslims en Israël zijn, zij hopen dat Armageddon zou gauw mogelijk plaats vindt.
En dat zou ook wel eens voor die andere religekkies kunnen gelden, Mahdi en of Jezus die weer op aarde komt........idioten die echt oorlog willen..................................................................
Dan gaan er dingen spelen waar je als redelijk mens niet zo gauw aan denkt.

Daarnaast geldt: des te meer oorlogsbodems van verschillende landen daar voor de Iraanse kust liggen, des te groter de kans op een ongelukje, nog meer wordt die kans vergroot door de elektronische oorlog die er al aan gang is, waardoor metertjes ed. niet meer naar behoren functioneren.

12 eh    
7 maanden geleden door eh
2
Meld

@3 Ben het deels me u eens, maar u vergeet die smerige oorlogshitser De Neet.

13 Huskymanus    
7 maanden geleden door Huskymanus
7
Meld

@10
Niet meteen zo'n grote emotionele bek opzetten, ventje. doet jou geen goed. Als Iran de straat van Hormuz open wil houden binden ze in en vallen schepen niet lastig -of erger. Ze hebben het helemaal in eigen handen.
Maar; jij bent wel voorstander van dat ayatollah-regime, lijkt me zo. Bah.

@11
Nee, Iran heeft een volle olietanker om Afrika heen naar Syrië willen sturen. Dat is in strijd met de door de VN afgekondigde sancties. De Engelsen deden gewoon wat mocht, via die sancties. Je geeft dus de verkeerde partij de schuld. Niet zo slim...

14 weerman    
7 maanden geleden door weerman
5
Meld

@11
Ach ja, jij bent dus duidelijk een aanhanger van Al Qaeda volgens jou manier van redeneren.

15 eh    
7 maanden geleden door eh
3
Meld

Sorry Monkey,
@15 is voor
@14

16 eh    
7 maanden geleden door eh
3
Meld

@14
Het is duidelijk dat jou de intelligentie en/of de kennis ontbreekt, zie @12 .

17 eh    
7 maanden geleden door eh
3
Meld

@17
Altijd grappig als doorgeslagen moslims hier anderen gaan aanvallen en hun Grote Gelijk op het forum plempen. Je bent duidelijk niet gewend aan het feit dat er zat mensen een andere mening en ander inzicht hebben. Je begint dan te schelden en het over intelligentie te hebben. Ik moest daar wel om lachen; de zoveelste nieuweling die zichzelf hoger aanslaat dan een ander. Je hebt duidelijk nog veel te leren, en in te zien dat je je moet aanpassen aan een land waarin een ieder zijn mening mag geven. Ik dus net zo, en ik ben niets minder intelligent dan wie dan ook.

18 weerman    
7 maanden geleden door weerman
4
Meld

De methode van sanctioneren en isoleren, kan juist als effect hebben dat een land extremer wordt, dat hardliners meer macht krijgen.
Dat is duidelijk te zien in Rusland of Israël maar ook in Iran.

19 eh    
7 maanden geleden door eh
2
Meld

@19
Iran is al extreem vanaf de eerste dag dat GrootIdioot Khomeiny de macht in handen kreeg. Waarom je Israël zo ziet is mij onduidelijk. Het zal wel aan je Israëlhaat liggen, maar het is volledig off-topic. Ik vraag me af waarom je China niet noemt, of bepaalde Afrikaanse landen. Je leeft in een klein wereldje, als ik het zo zie. question

20 weerman    
7 maanden geleden door weerman
4
Meld

@18
Sinds wij het hier oneens zijn, de Libië-crisis, heeft de tijd jouw ongelijk aangetoond.

21 eh    
7 maanden geleden door eh
1
Meld

@21
Wat een onzin, joh. Verder gaat het hier niet over Libië, maar over het feit dat de Britten hun belangen beveiligen in de wateren bij Iran. Dat vindt jij maar niks, en dat is een heel vreemd standpunt, wat je ook niet goed weet te verdedigen dan wel uit te leggen.

22 weerman    
7 maanden geleden door weerman
4
Meld

@22
Dat jij het niet snapt kan ik niet helpen.
Jij verwijt mij Israël-haat, dat ik een moslim ben of aanhanger van Khomeiny, er moeten toch wel een paar schroefjes los zijn in dat hooffie van je,................................
Juist meer oorlogsbodems in de Perzische Golf, vergroten de kans dat er iets mis gaat.
Dat heb ik voor een goede verstaander o.a. onder @12 uitgelegd.
Dat GB nog gelooft in hun "British Empire" of gelooft dat VS het verlengde daarvan is, is ook gebaseerd op eerdere blinde samenwerkingsverbanden tussen GB en VS zoals wat betreft Irak en Jemen ( met verschrikkelijke gevolgen die niet meer te overzien zijn).

23 eh    
7 maanden geleden door eh
2
Meld

@22
"Verder gaat het hier niet over Libië"
In zoverre dat jij dezelfde oorlogshitser bent.

24 eh    
7 maanden geleden door eh
2
Meld

@23
Nee, de Britten weten allang dat hun imperium niet meer bestaat. Een domme beschuldiging. Ze beschermen hun schepen, en dat is hun goed recht. Zeker na de agressie die er de laatste weken is geweest in die wateren, wie dat ook was. Dus je hebt het gewoon mis.

@24
Je bent weer door argumenten heen en gaat weer over op schelden? Dan ben ik klaar met je. Met pubertjes die schelden praat ik niet.

25 weerman    
7 maanden geleden door weerman
3
Meld

Want oorlog zal en moet er komen.

26 B55    
7 maanden geleden door B55
1
Meld

@25
Steeds doe je dat weer, met iedereen, op de man spelen, en dan als de ander dat ook doet, dan zielig/slachtofferig doen. Wie is de Puber ?????
Maar die discussies met jou leiden toch nergens toe.
Dus alsjeblieft blijf uit mijn buurt.

27 eh    
7 maanden geleden door eh
1
Meld

@27
Niet zo liegen en jammeren. Je begon zelf in je @10 met schelden en op-de-man spelen. En ja, wie kaatst kan de bal verwachten. Je kreeg dus keurig repliek. Dus stoppen met huilen en beseffen dat je zelf begon. Leermomentje voor jou, dus.

28 weerman    
7 maanden geleden door weerman
3
Meld

@28
Zoveelste leugen, en eenvoudig te verifiëren, jij begon bij je negende reactie waarvan de tweede helft duidelijk een reactie op mij was, alleen had je er geen getalletje voorgezet................
En waarom je dat niet deed, dat weet jezelf het beste, zal waarschijnlijk met eerdere aanvaringen te maken hebben. En dan zeg ik het netjes.

29 eh    
7 maanden geleden door eh
0
Meld

@28
Want naast dat je het dus achterbaks bracht, kwam je ware ***-aard boven met het gebruik van populistische termen, waar je zogenaamd zo tegenstander van bent, en probeerde je weer mij in een fout hokje te duwen, en daarna ga je maar door met je denigrerende opmerkingen.
In jouw woorden : zo triest..............
En ook zo jammer, want als het niet over geo-politiek gaat, verschillen onze reacties/meningen niet eens zoveel.

30 eh    
7 maanden geleden door eh
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Baudet heeft 100% gelijk over het EU complot
Afgelopen dinsdagavond 18 februari 2020 vond...

18 uur geleden door CSTVReal

Extreemrechtse aanslag in Duitsland: 10 doden
In Hanau in Duitsland heeft de extreemrechtse...

16 uur geleden door Schildpad

ANTI-VACCINEERDERS VALLEN ROUWENDE OUDERS LAS...
Ouders van overleden kinderen worden op ‘Face...

15 uur geleden door Wilmama

Vrouw (31) aangehouden omdat zij een busje pe...
Vannacht hebben we na een verkeerscontrole op...

4 uur geleden door Goldrush

‘Rechts sentiment nooit echt weggeweest...
Duitsland is opgeschrikt door een bloedige aa...

9 uur geleden door Telegraaf


ADVERTENTIE


Laatste reacties
DaisyDaisy
Vrouw (31) aangehouden omdat zij een busje pe...
@143 Stik in je tip heks. Even vergeten hoe o...

minder dan een minuut geleden door DaisyDaisy

Rare Rakker
Baudet heeft 100% gelijk over het EU complot...
@267 “ + 3,6 miljard voor afroming van de d...

minder dan een minuut geleden door Rare Rakker

progressiefliberaal
Beroofde jongen krijgt nieuwe PlayStation: 'H...
"De nieuwe spelcomputer wordt betaald met gel...

1 minuut geleden door progressiefliberaal

DaisyDaisy
Vrouw (31) aangehouden omdat zij een busje pe...
@144 Was maar grapje hoor! 1983...

2 minuten geleden door DaisyDaisy

xtremy
We hebben nog maar weinig tijd! CETA moet van...
@12 Ik vraag me af of er juridische stappen t...

2 minuten geleden door xtremy

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig