U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Politiek
  • 22
Het kabinet-Rutte III is nog nooit zo populair geweest als nu. Door de recent bereikte akkoorden over pensioen en klimaat stijgt de tevredenheid over Rutte III naar recordhoogte. Toch geloven maar weinig Nederlanders dat alle klimaatmaatregelen voor iedereen betaalbaar zullen zijn. ...

11 maanden geleden door AD

REAGEER MET EEN EMOJI
82

Liegen loont.

101 Leugenaar    
11 maanden geleden door Leugenaar
3
Meld

Populair ? Zitter er een paar te slapen bij de krant zeker.

102 mijnnaamwasalbezet    
11 maanden geleden door mijnnaamwasalbezet
3
Meld

U krijgt een en al nepnieuws te horen...question

103 Tjeesus...,    
11 maanden geleden door Tjeesus...,
5
Meld

Pensioenakkoord en het Klimaatakkoord,twee onderwerpen tot stand gekomen dankzij linkse partijen.Nederland tevreden.Dan kun je evengoed bij de eerstvolgende Kamerverkiezingen een centrum links Kabinet installeren,Nederland nog meer tevreden.

104 jantje van leiden    
11 maanden geleden door jantje van leiden
2
Meld

@99 Lezen blijft moeilijk he:

"Het grootste deel van de deelnemers is afkomstig uit het I&O Research Panel (n=2.140). Daarnaast zijn 140 deelnemers via PanelClix benaderd om deel te nemen aan dit onderzoek."

n=2140 Dit zijn leden van het I&O Research Panel: mensen die zich hebben ingeschreven bij I&O Research Panel om via internet regelmatig aan peilingen te doen (vaak alleen om op deze manier te sparen voor bol.com cadeau bonnen) deze groep valt dus gewoon onder "internetpeilingen" Zelfs de 140 man PanelClix valt hieronder.

Van I&O Research Panel:

Meedoen wordt beloond!
Het I&O Research Panel werkt met een beloningssysteem. Bij deelname aan onderzoek spaart u punten, afhankelijk van de lengte en moeilijkheidsgraad van de vragenlijst. Deze punten kunt u – vanaf een bepaalde drempelwaarde – inwisselen voor een Bol.com-bon of een donatie aan een goed doel.

105 Opa    
11 maanden geleden door Opa
2
Meld

@105 Dat is weer een ander onderwerp.

Uiteindelijk wordt door I&O gewoon geborgd - door die vergelijking met de totale populatie - dat de steekproef representatief is. Het maakt totaal niet uit wat de motivatie van individuele deelnemers is om mee te doen.

106 Smiling    
11 maanden geleden door Smiling
1
Meld

@105

Klootjesvolk wat kadobonnen en koffie en schaaltjespunten spaart dat stemt toch niet voor VVD?
Dus ik ruik nepnieuws.

107 Tegenlicht    
11 maanden geleden door Tegenlicht
5
Meld

Ach... leuk toch... een positief bericht. En misschien is dit bericht wel niet voor het volk bedoeld, maar om de elite een veer in de kont te steken.

108 groenengeel    
11 maanden geleden door groenengeel
5
Meld

Och.... Als we eerdaags een kabinet Klaver, Jetten, Asscher, Kuzu of wie dan ook hebben, zullen we net zo beroerd (of erger nog..... VEEL BEROERDER!!!!) af zijn......

109 LoydMorris    
11 maanden geleden door LoydMorris
5
Meld

@109 Ik denk het ook. Beter Rutte dan al die anderen.

110 groenengeel    
11 maanden geleden door groenengeel
9
Meld

@110 Zo is dat!!! Men weet blijkbaar niet half wat voor enge figuren er zitten te vlassen op de post van Rutte. En wat deze lieden in hun kielzog hebben..........

111 LoydMorris    
11 maanden geleden door LoydMorris
5
Meld

@110
Dan is het niveau wel heel erg triest. Volgens het Nibud zijn onze vaste lasten nog nooit zo hoog geweest als de afgelopen tien jaar.

Woonmarkt loopt vast, sky-duur, zorg, belastingdienst, politie, onderwijs en justitie is een puinhoop. Enorme corruptie vooral bij de VVD. Klimaatplannen die bergen geld gaan kosten en niets opleveren etc.

112 hopefully    
11 maanden geleden door hopefully
0
Meld

@112 Wil je de klimaatplannen dan door Jesse uit laten voeren? question

113 groenengeel    
11 maanden geleden door groenengeel
0
Meld

@106

Je ziet het echt niet he?

n=2140 (=I&O Research Panel) = 100% Internet peilingen.
Controlegroep 140 via PanelClix = 100% Internet peilingen.

(NB PanelClix werkt altijd samen met I&O Research Panel)

Verder GEEN controlegroep via telefoon, 1 op 1 gesprek op straat of per post.

Het op deze manier uitvoeren van een peiling is ZEER onbetrouwbaar (en in vele gevallen is de uitkomst al van te voren bekend hierdoor). Dit is gewoon een vorm van manipulatie, die maar graag door onze (R)overheid (mis)gebruikt wordt.

114 Opa    
11 maanden geleden door Opa
3
Meld

* Verwijderd door de redactie *

115 Yisrael 2.0    
11 maanden geleden door Yisrael 2.0

@112
Geen GL-fan, maar VVD is weer een lobbyclub. Beiden niet hoog staan. Als ik tussen twee kwaden moet kiezen, ga ik eerder voor GL.

116 hopefully    
11 maanden geleden door hopefully
2
Meld

Tijd om crimineel te gaan worden dan, als liegen roven loont. Dat doet Rutte, en zijn bende heel goed. Bah,

117 Joe    
11 maanden geleden door Joe
1
Meld

@117 Zo kan je het inderdaad zien: dat het rovers clubs zijn die het land besturen. Helaas waar. Maar goed, dan kan je zeggen, ik ga het ook zo doen. Maar als je zo niet bent, dan werkt dat toch niet. Gewoon blijven wie je bent. question

118 groenengeel    
11 maanden geleden door groenengeel
0
Meld

MSM probeert de publieke opinie weer te bespelen. De burger is echt wel slimmer dan dit. We worden al jaren besodemietert door het sujet Rutte. De berichten over de koopkracht kennen we ..Nederland kan beter en doet dat zonder Rutte.

119 sparta    
11 maanden geleden door sparta
1
Meld

Geschreven door de dochter van Duurendaal.

Ik kan het me niet voorstellen. Van de 19 jaar die ik op deze wereld loop, is Rutte 9 jaar minister-president . In die tijd is de veiligheid, de belangrijkste overheidstaak, voor iedereen achteruit gehold. Behalve voor criminelen. Die hebben toestemming om vrijelijk los te gaan.

Ik was net een week terug in Nederland of een vriendin van mij werd aangevallen door een of andere Arabier. We hebben hem samen gevloerd en in bedwang gehouden. Politie? Niet gezien.
We moesten hem laten lopen. Maar wat als hij straks een ander meisje aanvalt?
Terwijl hij op de grond lag, bedreigde die vent ons nog doodleuk met de dood. In zijn zakken vonden we tie wraps. Wat was hij daarmee van plan?

Van mijn 10e tot 15e heb ik last gehad van Marokkaanse jongens. Schoolleiding, politie, gemeentelijke gezagsdragers: niemand heeft er ooit iets aan durven doen.

Afgelopen week stonden de kranten bol van berichten over Marocs die in zwembaden vrouwen en meiden overvallen, bedreigen en aanranden. Ik en mijn vriendinnen kwamen 5, 6 jaar geleden na vervelend geklier al niet meer aan de kust of op locale strandjes. Het probleem is oud. De regering doet nu alsof het een zaak is van burgemeesters en zwembaden. Natuurlijk niet. Het overstijgt de gemeentegrenzen. De mensenrechten en de lichamelijke onschendbaarheid van meisjes en vrouwen worden geminacht: In de openbare ruimte zelfs. Ook door Rutte en Grapperhaus. Ze geven geen kik. Om politiek correct niets te hoeven doen.
Maar deze schendingen van mensenrechten zijn wel het voorportaal van terreur. Heel normaal in Nederland onder VVD, CDA, D66 en PvdA.

Over meisjes gesproken. Vele meiden met islamitische achtergrond worden in gevangenschap gehouden. Als ze iets doen wat hun broers of neven niet zint, krijgen ze slaag. Ook hun grondwettelijke rechten op gelijkheid en lichamelijke onschendbaarheid zijn onder deze premier niets waard.

Ik ben bevriend met een Turks meisje en haar broer. Hun familie is bedreigd door Erdoganisten. Overheid en OM hebben er niets tegen gedaan. Papiertje volschrijven. Papier vouwen. Papier opbergen.
Drie jongens die ik ken en moslim zijn met roots in zwart Afrika, werden tijdens de jaren van IS lastig gevallen door Noord-Afrikanen. Zij moesten voor de islam vechten en tegen het Westen. Dat was niet alleen maar dollen, volgens hen, maar kijken wie gevoelig was voor groepsdruk.

De afgelopen jaren heeft de regering Rutte criminelen toegelaten uit Noord-Afrika. Die kan de overheid zogenaamd niet weg krijgen. Onzin. Laat ze hoge boetes betalen. Breng ze kosten in rekening voor hun verblijf en de procedures. Stuur de FIOD en Belastingdienst op ze af , om te innen. Dat doet de regering toch ook zo graag bij onschuldige burgers?

Nu zou Rutte III populair zijn vanwege het pensioenakkoord? Nou, uit het niets vonden het CPB en Financiën 4 mrd ruimte op de begroting. Smeergeld. Die zijn er natuurlijk niet. Dat wordt 4 mrd jaarlijkse lastenverzwaringen in de toekomst.

Klimaatbeleid? Mensen die al hoge hypotheken hebben, moeten tienduizenden euro’s extra schulden aangaan voor warmtepompen. Huurders meer huur betalen. Maar alles zal gecompenseerd worden door lagere elektriciteitsprijzen, zegt Rutte. Dat gaat nooit gebeuren. Het ombouwen van het elektriciteitsnet gaat ineens veel meer kosten dan gedacht en, hup, daar gaan de prijzen in een paar jaar scherp omhoog.

Het nieuws dat de regering Rutte III populair is, is afkomstig van de spindoctors van Rutte III.

DvD

120 duurendaal    
11 maanden geleden door duurendaal
2
Meld

Mijn stem hebben ze niet gevraagd over die linkse volksverlakker partij VNO/NCW en zoals de wind waait, waait de neus van Pinokkio.

Ik vraag me af bij wie wel hier op NK.

Een peiling van niks en nepnieuws.

121 Dachtutniet    
11 maanden geleden door Dachtutniet
2
Meld

van 0,1 % naar 0,2 % komt eerder.
.

122 de redelijkheid    
11 maanden geleden door de redelijkheid
1
Meld

@115 Ja maar zo gebeurt t wel. Waarom schurkt de VVD aan met deze partijen. COA banen gecreëerd en nu klimaatbanen. VVD banenmotor was t toch? Kopen die auto (klimaat stekkerbak) was t toch? Kopen dat nieuwe huis met herriemakende warmtepomp. 47% van de stemmers zijn tevreden las ik net.

123 Being there    
11 maanden geleden door Being there
0
Meld

Wat hebben wij doch voor doemdenkende stemmers in nederland de op de corrupte en leugenachtige partijen van VVD CDA D66 CU Groen-Links SGP PvdA stemmen blijven. Vooral tweeverdieners met kinderen en ambtenaren op VVD CDA D66 CU blijven stemmen da te door deze partijen en Rutte zelf elk jaar flink vooruit gaan. en eenverdieners achteruit waar te niet op deze corrupte partijen gaan stemmen waar te ook tot 99,99% tegen de helle islam zint. Ik stem maart 2021 PVV of FvD.

124 Gunther    
11 maanden geleden door Gunther
3
Meld

@116 Dan maakt het niet uit wat u stemt.

125 Being there    
11 maanden geleden door Being there
3
Meld

Fake news

126 Uitede aka Espede    
11 maanden geleden door Uitede aka Espede
1
Meld

@114 Ik zie het niet want het is er niet. Een peiling van een gerenommeerd onderzoeksbureau via internet is niet hetzelfde als een internetpeiling. Een van de belangrijkste verschillen: bij de peiling van I&O is de achtergrond van de deelnemers bekend, zodat gecorrigeerd kan worden.

Stel je doet een onderzoek naar de gasboringen in Groningen. Ik voorzie dan twee mogelijke effecten: meer belangstelling voor die peiling vanuit het noorden van het land en een andere mening.

Bij een reguliere internetpeiling weet je niet waar de deelnemers vandaankomen en valt de uitslag dus niet te nuanceren. Bij die met kennis over de achtergrond wél.

127 Smiling    
11 maanden geleden door Smiling
2
Meld

Misschien is mijn geheugen te goed om Rutte populair bij mij te laten zijn.

128 TedjeR    
11 maanden geleden door TedjeR
2
Meld

De haat word steeds groter.

129 Ceesje    
11 maanden geleden door Ceesje
0
Meld

@128 ".....Misschien is mijn geheugen te goed om Rutte populair bij mij te laten zijn....."

Daarom worden kritische burgers wegbezuinigd en vervangen door ontheemden, exoten en vluchtelingen zonder geheugen....zo verzekert de politieke elite zich van een 'democratische meerderheid'...lees: massa, waarop zij hun totalitaire politieke unie kunnen voortbouwen! En als er niet genoeg exoten ter vervanging binnen komen organiseren westerse elites wel een oorlogje in de periferie....Libië, Syrië...

130 CoolMemories    
11 maanden geleden door CoolMemories
2
Meld

@124 "...Ik stem maart 2021 PVV of FvD. ..."

Beste keus!! Er is ook geen andere keus.

131 CoolMemories    
11 maanden geleden door CoolMemories
2
Meld

@102 "...Populair ? Zitter er een paar te slapen bij de krant zeker....."

Rutte is vooral populair bij de jihadisten in Syrië die hij steunde met 56 miljoen euro en vele nieuwe Toyota's....

132 CoolMemories    
11 maanden geleden door CoolMemories
0
Meld

hahaha. blijf dit domme bericht tegenkomen. Teken dat het vaak gedeeld wordt is gelijk weer een teken dat men binnen de VVD wanhopig is. Overigens al zou het zo zijn dat de helft zo ingenomen is met de VVD dan is altijd de andere helft nog tegen!
Ik denk dat dit een spookbericht is door trollen om stemming te maken.

133 Lets keep it cool    
11 maanden geleden door Lets keep it cool
1
Meld

Dit geloof je toch niet.
Dit kabinet is slechtste wat we in jaren hebben .
Ze liegen alles aan elkaar.
En ze houden allemaal mekaars handen boven hoofd.
Anders waren er nog veel meer uitgevlogen.
Door alles wat ze verkeerd doen.
Alles word alleen maar duurder.
En we krijgen er geen cent bij uit eindelijk.
Stelletje gluipers zijn het met elkaar.

134 annie    
11 maanden geleden door annie
3
Meld

@125
Er zijn meer partijen.

135 hopefully    
11 maanden geleden door hopefully
0
Meld

@131
SP en 50plus zijn ook nog opties.

136 hopefully    
11 maanden geleden door hopefully
0
Meld

@134 De meeste weten dat de corruptie regeert, de VVD is niet meer dan een maffia bende!

137 klavertje4    
11 maanden geleden door klavertje4
0
Meld

* Verwijderd door de redactie *

138 Amy    
11 maanden geleden door Amy

@138
Rechts heeft ook Sinterklaas hobby's, denk maar aan de dividendbelasting/winstbelasting. Het toestaan, dat er helemaal geen belasting betaald wordt.

Rutte liegt en draait kan ik niet waarderen. Als je het niet goed volgt komt hij inderdaad charmant en leuk over.

139 hopefully    
11 maanden geleden door hopefully
0
Meld

@134

Rustig maar, Annie..! De vrijdagavondbingo begint zo.....

140 Gremdaat    
11 maanden geleden door Gremdaat
5
Meld

Ik ging laatst naar de Befteling, zag ik het huis waarin ie was opgegroeid.

141 skapoe    
11 maanden geleden door skapoe
3
Meld

Wat een bak propaganda zo net voor de vakantie.

142 Tyler    
11 maanden geleden door Tyler
3
Meld

Peiling waarschijnlijk uitgevoerd onder Rutte-adepten...

143 Ghurka    
11 maanden geleden door Ghurka
2
Meld

Rutte hoe leid je een land naar de ondergang ? Ik doe mee zei hoerenzoon Rutte!

144 klavertje4    
11 maanden geleden door klavertje4
4
Meld

Rutte het koningshuis zal de ondergang zijn van de werkende klootjes volk zijn!

145 klavertje4    
11 maanden geleden door klavertje4
5
Meld

Blijf maar minnen tyfes volk je tekenen voor je eigen ondergang!

146 klavertje4    
11 maanden geleden door klavertje4
8
Meld

Rutte is de beste premier ever !!!

147 Rinze    
11 maanden geleden door Rinze
9
Meld

Wat een fake news. Hoeveel personen zijn er geïnterviewd? Kan ik het artikel niet terug vinden.
Als er een echt onderzoek komt dan is de tevredenheid ongeveer 10% en de ontevredenheid 75% denk ik.
Ik heb het idee dat onderzoek gedaan is onder D’66 en GL leden.

148 Pluten1    
11 maanden geleden door Pluten1
2
Meld

Rutte en sprookjes. Zolang ze het volk kunnen uitknijpen, leven zij nog lang en gelukkig.

149 Doehetlekkerzelf    
11 maanden geleden door Doehetlekkerzelf
4
Meld

Waarom lijkt het alsof Nederland ontevreden is? Omdat de ontevredenen het hardste schreeuwen en het meest de behoefte hebben om hun onvrede kenbaar te maken. Met name social media leent daar voor. Daarom, als je op social media en forums als NK zit, lijkt het net alsof heel Nederland chronisch ontevreden is, want die platforms worden bevolkt door ontevredenen. Maar de realiteit is helemaal niet zo, dankzij de stille meerderheid die tevreden is en gewoon hun leven leven.

150 Diederik82    
11 maanden geleden door Diederik82
3
Meld

Tjesus,

Kramp in m'n kaken van het lache.....


Fake news....

151 Madman351    
11 maanden geleden door Madman351
2
Meld

Gelukkig is de mening van de stille meerderheid dus nog steeds van doorslaggevend belang. Je krijgt soms de indruk dat extreem rechts echt aan een opmars bezig is, maar gelukkig is dat (getuige dit soort onderzoeken) nog steeds een kwestie van onevenredig lawaai van een beperkte groep.

152 Bakplaat    
11 maanden geleden door Bakplaat
3
Meld

dat zijn de gevaarlijkste..

Die stille meerderheid die "getuige dit soort onderzoeken" laat leiden

153 Madman351    
11 maanden geleden door Madman351
3
Meld

@150 Punt is inderdaad dat het gros helemaal niet ontevreden is, er is maar een kleine groep die echt ontevreden is en dat is de groep die niet in een uitkering zit maar wel hard moet werken voor zijn centen en ondanks dat toch geen vermogen kan opbouwen of eens even achterover kan hangen om het rustig aan te doen, eigenlijk gewoon de groep die wel het circus mag betalen maar te klein om zeggenschap te hebben over waar het geld naar toe gaat.
En ja , dat is best wel vervelend, nou ja voor die groep dan, tsja...... het zij zo, iets met luxepaarden en werkpaarden en zo.

154 doxbar    
11 maanden geleden door doxbar
2
Meld

* Verwijderd door de redactie *

155 OnLiNe    
11 maanden geleden door OnLiNe

Als het geen fake nieuws is dan is een groot deel van het volk rijp voor het gekkenhuis.

156 PFL    
11 maanden geleden door PFL
5
Meld

Het liegen en voorliegen gaat nu steeds ernstiger vormen aannemen.

Teken dat de boel steeds meer op springen staat. Hoeveel ministers en staatssecretarissen zijn er al niet opgestapt of in verlegenheid gebracht bij deze nep-regering?
Niet lang meer voor de hele zooi instort.

157 The Investigator    
11 maanden geleden door The Investigator
3
Meld

Rutte staat binnenkort ook te beven en te trillen als die het podium opkomt, net als frauke Merkel.

158 The Investigator    
11 maanden geleden door The Investigator
3
Meld

* Verwijderd door de redactie *

159 E.Meel    
11 maanden geleden door E.Meel

Ik denk dat de Nederlandse overheid het gewoon heel goed voor elkaar heeft hier. Niemand heeft een eigen mening, alles hangt van vooroordelen aan elkaar. Niemand durft echt te demonstreren ( boomknuffelaar, werkloos tuig, nazi of juist deugmensje) want bang om in een van de hokjes geplaatst te worden. De regering speelt spelletjes van beloven en weer intrekken die belofte, onderzoekjes dat aantoont dat we allemaal super gelukkig zijn etc. En niemand die daaraan durft te twijfelen want dan ben je complotdenker.

160 Frangipani    
11 maanden geleden door Frangipani
2
Meld

Dat het merendeel het er mee eens is , kun je zien aan de vakantiefiles, de sleurhutten die weer op weg zijn of klaar staan , de stijgende verkoop van campers en het steeds moeten uitbreiden van de plaatsen ervoor, de overvolle campings en vakantieparken en de wachttijden voor veerboten .
Niet te vergeten de topdagen op de vliegvelden waar je geen poot kunt trekken en busreizen die weer populair worden .
Dat is de meerderheid van het volk.

161 Goodnews badnews    
11 maanden geleden door Goodnews badnews
3
Meld

@160

Luister maar goed : iedereen heeft een mening . Dat die van de jouwe afwijkt , is iets anders.
Waarom zouden mensen die geen reden hebben , moeten demonstreren ?
In west -Europa heeft men het kennelijk aardig voor elkaar dus waarom zou je dan ?
In hokjes denken is men vooral hier op dit forum goed in . Je bent zo maar de ene dag links en de volgende dag rechts. Dus wie let nog op mensen die het verschil niet kennen ?
Je kunt voor of tegen Rutte zijn maar de laatste tijd hebben ze toch wat “ gedaan”.
En laten we eerlijk zijn : de oppostie heeft maar 1 stem minder dus zou gezamenlijk moeten proberen om ééntje of twee mee te krijgen met een goed wetsvoorstel.
Waar zijn die met mooie voorstellen dan ?
Het daar nog grotere malaise!
En dat heeft niks met complotten te maken maar met de werkelijkheid.

162 Goodnews badnews    
11 maanden geleden door Goodnews badnews
4
Meld

@156

Vind je het gek dat men mensen met zo’n mening als de jouwe echt niet serieus neemt?

163 Goodnews badnews    
11 maanden geleden door Goodnews badnews
5
Meld

@161
En dáár hebben NoNews today wéér met haar nieuwe account, die altijd dezelfde grammofoonplaat afdraait.
Zó voorspelbaar.
U valt gewoon door de mand omdat u altijd, net als bij uw vorige account, met dezelfde domme voorbeelden komt.

164 Strongoli    
11 maanden geleden door Strongoli
0
Meld

En terecht.
Rutte is de meest bekwame politicus van allemaal.

En nee, ik stem geen VVD. En ja, ik zie de schandalen ook.
Maar gelukkig ben ik niet gevangen door de Boreale fantasieën van Baudet en de zijnen.

Maar ik geef het je te doen. Het land besturen in een regenboogkabinet in populistische tijden.

Dank je Mark!

165 hippodepippo    
11 maanden geleden door hippodepippo
6
Meld


Wie kan kaas maken van die tegenstrijdige beweringen in @165 ?

166 Tegenlicht    
11 maanden geleden door Tegenlicht
0
Meld

@165 u vergeet [sarcasme off] aan het einde van uw reactie.

167 Eric    
11 maanden geleden door Eric
0
Meld

ben benieuwd of ze ook studenten/starters en klemzitters op de huizenmarkt gevraagd hebben

168 maarten1234    
11 maanden geleden door maarten1234
0
Meld

NEPNIEUWS.

169 WHuls    
11 maanden geleden door WHuls
0
Meld

@169
Je lijkt Trump wel. Die verklaart ook alles wat hem niet zint tot NEPNIEUWS.
Steek gerust je kop in het zand hoor.

Maar mag ik er dan met een boogje omheen lopen?
.

170 hippodepippo    
11 maanden geleden door hippodepippo
1
Meld

@170 NEPNIEUWS
Als hij zo razend populair was had zijn partij bij de laatste verkiezingen wel hoger gescoord.
OF er zijn mensen die zo naief zijn dat ze nog steeds zijn leugens geloven.

171 WHuls    
11 maanden geleden door WHuls
0
Meld

@171

De mensen die zo naïef zijn dat ze leugens geloven vind je vooral bij Baudet.
1000 Miljard!!!! 1000 Miljard!!!! Oekraïne dit, associatieverdrag dat.

Doorzichtige bangmakerij. Bierviltjes berekeningen en ander fraais.
Vooral géén wetenschap, vooral géén planbureaus, vooral géén poldercompromissen

Vooral wél en vooral alleen Thierry's Boreale Borrelpraat, die echt al -tig keer gedebunked is.
.

172 hippodepippo    
11 maanden geleden door hippodepippo
1
Meld

@172
Ik zie van u geen enkel wapenfeit waaruit blijkt waarom Rutte zo populair zou zijn.
U kunt alleen maar de aandacht verleggen en zich op een ander richten met valse aantijgingen.
Een bekend fenomeen van het establishment bij nieuwkomers in de politiek die hun invloed en macht aan kunnen tasten.
Dat ze de media in hun zak hebben denken ze de mensen alles wijs te kunnen maken.
Rutte is gewoon een liegebeest.

173 WHuls    
11 maanden geleden door WHuls
0
Meld

Geeft wel goed de stupiditeit van de Nederlandse kiezers aan!

174 dummydum    
11 maanden geleden door dummydum
1
Meld

@104 Onzin, we hebben een centrumrechts kabinet!

175 dummydum    
11 maanden geleden door dummydum
0
Meld

Het begint steeds meer op fraude te lijken die verkiezingen. Want hoe kan een partij met de meeste leugens, de meeste valse beloften, de meeste veroordeelden, en die steeds maar weer laat zien niets met het gewone volk te hebben, steeds maar weer de grooste worden.
Dit kan eigenlijk nooit kloppen.

176 Niet wit niet zwart    
11 maanden geleden door Niet wit niet zwart
0
Meld

* Verwijderd door de redactie *

177 DeSitters    
11 maanden geleden door DeSitters

* Verwijderd door de redactie *

178 Imperator    
11 maanden geleden door Imperator

Nepnieuws want in ultra-rechtse en -linkse bubbels denkt men er anders over question

179 Mrs. K    
11 maanden geleden door Mrs. K
1
Meld

Soort van AD oliebollentest, door oliebollen.
@176 : Kiesraad corrupt? Hacken verkiezingen? Gaat het ergens onderweg fout?
Ik kan het ook al jaren niet rijmen met wat er in de social media leeft...

180 logikus    
11 maanden geleden door logikus
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Trump dreigt fors geweld te gebruiken tegen d...
In een tirade is Trump losgegaan en wekte hij...

1 dag geleden door progressiefliberaal

Antifa zijn vanaf nu een terroristische organ...
The United States of America will be designat...

6 uur geleden door Desphex

Antifa is nu een terroristische organisatie!...
'ANTIFA is now a terrorist organisation!' Tru...

4 uur geleden door DONKEY R

Zweden meldt voor het eerst sinds maart geen...
In Zweden zijn voor de eerste keer sinds 11 m...

8 uur geleden door Waarheid, gewoon zoals het is

80% van de Relschoppers komt niet uit Minneap...
MN Gov. Walz: We Estimate 80% of the Rioters...

15 uur geleden door DONKEY R


ADVERTENTIE


Laatste reacties
progressiefliberaal
Erken Nancy Pelosi als president van de VS...
Raar voorstel natuurlijk, maar dat maakt het ...

1 minuut geleden door progressiefliberaal

DaisyDaisy
Griekenland wil hek op grens met Turkije ster...
@2 Dat meen je echt he?...

1 minuut geleden door DaisyDaisy

Violier
Racisme zit diep in de VS...
@53 Dit stopt zomaar niet meer. Het hek is va...

1 minuut geleden door Violier

BlackNinja
Biden's voorsprong stijgt met 8 punten sinds ...
Ik denk dat t wordt als 2016 Trump-Clinton. H...

1 minuut geleden door BlackNinja

Tjeesus...,
Racisme zit diep in de VS...
@53Pfff..., wat kan jij toch een partijtj...

2 minuten geleden door Tjeesus...,

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig