Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Trump: “Wil je liever een zenuwachtige, magere Pocahontas als president dan een knap, slim en Stabiel Genie als ik?”

In het Witte Huis wordt vandaag een topbijeenkomst over sociale media georganiseerd. President Trump, die Twitter beschouwt als zijn favoriete communicatiekanaal, houdt er straks een toespraak. Ondertussen laat hij wel al weten dat het einde van zowel traditionele media als sociale media in zicht is. En dat doet hij - uiteraard - via Twitter. Tegelijkertijd maakt hij van de gelegenheid gebruik om zichzelf nog eens als “Stabiel Genie” in de verf zetten.

25 reacties

  • Micheline Gevers

    5 jaar geleden
    Er is dan toch iemand die hem "een stabiel genie" noemt. Hijzelf, want anderen doen het niet.
  • Wesley Gevaert

    5 jaar geleden
    Knap? Misschien vinden 90 jarige dames deze bijna tachtiger knap. Snel en sterk zal hij ook wel niet meer zijn, zijn bonespurs nog niet meegeteld. En wie elke dag in de media moet herhalen dat hij een slim stabiel genie is, zal dat ook wel niet zijn. (Herhaal de leugen tot ze het geloven) Wat een misplaatst ego.
  • Jan Delafontaine

    5 jaar geleden
    Hij is compleet narcistisch maar in veel punten heeft hij gelijk.
  • Pieter arons

    5 jaar geleden
    Waneer gaan ze is video's posten over de democraten die sociale media willen beheren en iedereen met rechtste ideeen verwijderen !!!!
  • Ronny Biesen

    5 jaar geleden
    Wat lees ik hier? Economie op volle toeren in de VS? Moet ik alle projecten eens opnoemen die on hold staan wegens Trump? Wereldwijd staat bijna alles stil dankzij zijn economische oorlog. Zijn volk lijd eronder. Geen oorlog? Hij moeit zich overal en kan niet wachten om een oorlog te starten tegen Iran. Hij is een gevaar voor de mensheid.