RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Entertainment

P!nk onder vuur om dierentuinkiekje

Beeld © Getty Images

Zangeres P!nk ligt onder vuur bij de zogenoemde ‘moeder maffia’. Ze plaatste op Instagram foto’s van een gezellig uitje naar een dierentuin en dat werd niet gewaardeerd.

"Ik ben verbaasd dat je naar dierentuinen gaat"

De zangeres was in Hamburg met haar gezin, omdat ze daar moest optreden. De plaatselijke dierentuin leek haar een geschikte plek om wat quality-time met haar kinderen door te brengen. Echter werd ze meteen bekritiseerd door enkele van haar volgers. “Ik ben verbaasd dat je naar dierentuinen gaat… dieren horen niet in gevangenschap geboren te worden. Als het nou een opvang was, dan was het anders geweest”, is een van de vele reacties.

Vrouw
Lees ook:
Vrouw bevalt van dochtertje tijdens concert P!nk

De zangeres maakte zelf direct korte metten met alle haat: “Ik geloof in het vastleggen van de interesse van een kind en de liefde voor dieren voordat ik ze dingen als gevangenschap leer.” Echter bleef het hier niet bij en toen besloot P!nk om iets feller uit de hoek te komen: “Weet je wat het is? Ik kan me niet herinneren dat ik om jullie mening of om hulp met het opvoeden van mijn kind heb gevraagd. Dit is geen plek voor een discussie, bel CNN of de dierentuin."

De zangeres plaatste vervolgens nog twee foto’s waarbij ze schreef: “Dit is een foto van mijn kind die door water rent, en het water was niet gefilterd! Zonde van het water. En geen helm? Als ze was uitgegleden zou ze zomaar eens getraumatiseerd voor het leven kunnen zijn. En haar moeder was er niet eens.”

Zangeres
Lees ook:
Zangeres P!nk kampt al jaren met mentale problemen
Bron: RTL Boulevard
Meer over