Geert Wilders blij met voorpagina ‘azijnzure’ Volkskrant (mediacourant.nl)


PVV-leider Geert Wilders is erg te spreken over de voorpagina van de Volkskrant van vandaag. Dat laat hij weten op Twitter. Wilders staat bekend om zijn moeizame band met de media en dan vooral linksgeoriënteerde media, zoals de talkshows van de VARA en kranten als de Volkskrant. Vandaag pakt die krant echter uit met een […] ...

door Inter in Binnenland  ·  287 Reacties

  • 23
  • 1952x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@248
En waar doe ik dat dan ?

2
251 Hangingmen

@251 : "En waar doe ik dat dan ?"

Ik schreef: "Met al die domme onbeschoftheid op dit draadje zijn er geen winnaars." Dat ging niet over u, maar over dit draadje in het algemeen.

4
252 Ongeregistreerd

@233 "Islamitische winkeltje en banken"

Is dat alles wat je kan bedenken? Ik heb liever allochtonen die bijdragen aan wetenschap, research, development en innovatie.

1,2 miljard moslims hebben in de exacte wetenschappen precies één islamitische Nobelprijswinnaar geleverd: Abdus Salam uit Pakistan. Slechts 14 miljoen Joden hebben tientallen exacte Nobelprijzen binnengehaald.

Saillant detail is dat de Pakistaanse soennitisch moslimgemeenschap de tekst moslim van de grafzerk van Abdus Salam heeft verwijderd omdat hij een Ahmadiyya moslim was. Een kafir volgens de soennieten (zie ook @229 ). Dus zoveel geven de soennieten om wetenschap: he-le-maal niets.

Ze mogen Allah op hun knieën danken dat ze olie hebben, want anders waren het nog steeds zandmensen met kamelen. Het werk laten ze over aan slaven uit India en Pakistan. Ze presteren he-le-maal niks.

6
253 Dune

@253 : "Ik heb liever allochtonen die bijdragen aan wetenschap, research, development en innovatie. "

Dan moet je ook niet bij PVV-ers zijn.

5
254 Ongeregistreerd

@253 : Volgens u zijn Joden een intelligenter "ras" dan moslims. Nou, en? Stel dat het waar zou zijn, wat moet je dan met die wetenschap? Je kunt er geen wetgeving op baseren.

6
255 Ongeregistreerd

@253 : "Slechts 14 miljoen Joden hebben tientallen exacte Nobelprijzen binnengehaald."

Moslims hebben het cijfer 0 uitgevonden. Niet onbelangrijk in de exacte wetenschap. En dankzij moslims hebben wij tulpen en koffie. Hoe zou Nederland eruitzien zonder dat? Niet dat het iets uitmaakt, want het is een idiote vergelijking.

6
256 Ongeregistreerd

@255 "Joden een intelligenter "ras"

Nee, dat denk ik niet. Hoe zou het komen dat 1,2 miljard moslims maar één nobelprijs hebben binnengehaald en 14 miljoen joden tientallen? Heb je enig idee?

3
257 Dune

@257 : Bias van de jury, andere prioriteiten van moslims, ontwikkelingsachterstand, religie die in de weg zit, cultuur - geen flauw idee.

Maar het gaat er mij om dat het gemiddelde aantal nobelprijzen binnen een etnische groep geen zak te maken heeft met een individu. En mensen moet je beoordelen op hun daden, niet op het gedrag van een minderheid binnen de groep.

4
258 Ongeregistreerd

@253 "Ik heb liever allochtonen die bijdragen aan wetenschap, research, development en innovatie. "

Nou je stelt nogal eisen. Gelukkig hadden we hier een Algerijn met een PhD in natuurkunde als optisch ingenieur werkzaam op de R&D afdeling. Uitstekend vakman, en intussen is hij bij TNO terechtgekomen geloof ik.
O ja, kort geleden ook nog een afstuderende Arabier op sollicitatiegesprek gehad voor een ingenieursfunctie in elektronica-design.
Zo moeilijk is het dus ook weer niet om goed opgeleide mensen (met moslim-achtergrond, jawel) uit die windstreken tegen het lijf te lopen. Anecdotisch, ik besef het, maar het is niet dat we een gigabedrijf hebben waar je uit honderden hoogopgeleiden kan kiezen of zo, met een dozijntje design-ingenieurs heb je het bij ons wel gehad.

2
259 W. Anstalt

@256 Moslims hebben het cijfer 0 uitgevonden

In 628, a Hindu astronomer and mathematician named Brahmagupta developed a symbol for zero — a dot underneath numbers. He also developed mathematical operations using zero, wrote rules for reaching zero through addition and subtraction, and the results of using zero in equations. This was the first time in the world that zero was recognized as a number of its own, as both an idea and a symbol.

3
260 21st Century Guy

@260 : Zoals ik al schreef, het maakt geen zak uit of een moslim het cijfer 0 heeft uitgevonden, of hoeveel Nobelprijzen zijn gewonnen door Joden. Je moet mensen beoordelen op hun daden, niet op etnische groep of geloof waar ze toe behoren.

4
261 Ongeregistreerd

* Verwijderd door de redactie *

262 Pxf7+

@262 : Bullshit. In mijn eerste reactie in @256 schreef ik al dat het een idiote vergelijking en het aantal nobelprijzen niks uitmaakt. U legt mij woorden in de mond en/of u kunt niet (begrijpend) lezen.

Ik heb het een beetje gehad met een aantal reageerders hier (waaronder u) die alle opmerkingen verdraaien die niet in hun beperkte, dom-rechtse straatje passen en vervolgens op de man gaan spelen.

4
263 Ongeregistreerd

@262 : "Het salafisme is een gifslang. De gematigde islam is een mooi grasveld waar de gifslang zich in verstopt. Als we het probleem (de gifslang) willen uitroeien zullen we het grasveld (de gematigde islam) zeer kort moeten maaien."

Datzelfde beeld heb ik met neo-nazisme en PVV-goedpraters. Alleen denk ik dat het effectiever is om mensen iets te leren en de grondslag voor extremisme aan te pakken, dan om een hele groep weg te zetten. Dat werkt alleen maar averechts, zoals al vaak gebleken is.

3
264 Ongeregistreerd

@262
"Er zijn geen minderwaardige (of meerderwaardige) mensen. Er zijn wel minderwaardige (islam) en meerderwaardige (wetenschap) mogelijkheden voor mensen."

Dit is nou precies het soort onbezonnen vooroordelen waar we voor moeten waken.
Met al je overige tekst mag je nog zo veel of zo weinig gelijk hebben, dit is waar ik over struikel. Ook al is het gras gemillimeterd.

3
265 W. Anstalt

@262
"Er zijn geen minderwaardige (of meerderwaardige) mensen. Er zijn wel minderwaardige (islam) en meerderwaardige (wetenschap) mogelijkheden voor mensen."

Dit is nou precies het soort onbezonnen vooroordelen waar we voor moeten waken.
Met al je overige tekst mag je nog zo veel of zo weinig gelijk hebben, dit is waar ik over struikel. Ook al is het gras gemillimeterd.

4
266 W. Anstalt

@265 @266
Hé twee keer? Is zelfs die eigenschap van NuJij overgenomen op NK?

1
267 W. Anstalt

@262 +++ Prima betoog.

5
268 Dune

* Verwijderd door de redactie *

269 Pxf7+

* Verwijderd door de redactie *

270 Pxf7+

@34

Ik ken mensen die er geen een hebben . Is dat nog beter ?
De rest klopt ook niet .
Geert IS geen geweldig politicus , JIJ vindt hem een gewldig politicus.
Dat ie even heel iets anders.

4
271 No newstoday

@259 "moslim-achtergrond"

Als je goed leest - en dat kan jij - dan heb ik het in @253 met name over wetenschappelijk non-presteren bij soennieten en Arabieren. Ik heb in mijn ICT-bedrijf diverse hoogopgeleide moslims aan het werk (gehad) als software ontwikkelaar. Turken, Iraniërs en Irakezen doen het prima. Arabieren: geen goede ervaringen mee. Het is met name de Arabisch-soennitische islam die miljoenen moslims gevangen houdt in een doctrine zonder weerwoord en zelfontplooiing.

0
272 Dune

@272 Ik dacht dat Irakezen buiten de Koerden ook tot de Arabieren gerekend worden of hebt u het over de "echte Arabieren" van het Arabisch subcontinent ?

0
273 21st Century Guy

@228

Het belangrijkste punt is punt 1
Alle dictators die midaden tegen de mensheid pleegden zijn democratisch gekozen doordat zijn wolven in schaapskleren waren.
Zij maken misbruik van de democratie.
Of men democratisch is ziet men aan de geschiedenis ervan binnen de eigen partij of beweging . Zelfs binnen een voetbslclub.
Dat is bij de PVV 0,0.
H

Hitler is aan het bewind gekomen door misbruik te maken van de democratie
Hetzelfde met Erdogan.
Hezelfde met Hugo Chavez in Venezuela.

Winnen zij , breidden zij als eerste hun macht uit, beperken door wetten bij alle
burgerlijke vrijheden en vervolgen en dod en hun tegenstanders.
Doorvde macht die zijnzichzelf gegeven hebben , raken de burgers hem niet meer kwijt.
Zijnhebben geen stem meer.
Dat lijkt nu al heel erg op de structuur van de club van Wilders: 1 = fractievoorzitter, voorzitter, penningmeester , enige lid , geen inspraak en Wilders bepaalt wie mag verdwijnen of blijven , wie vriend of vijand is.
Zijn toon en taal laten zien wat hij met tegenstanders wil.
Geen enkele vorm van democratie!

5
274 No newstoday

@263 : "Dat is een pure tegenspraak"

1. Moslims hebben het cijfer 0 uitgevonden.
2. Het nummer 0 is belangrijk in de exacte wetenschap.
3. Het maakt geen zak uit of een moslim het heeft uitgevonden of iemand anders.

Vertel eens, waar is de tegenspraak?

5
275 Ongeregistreerd

@269 : "Het feit dat jij de waarheid over het cijfer nul al als een persoonlijke aanval beschouwt is tekenend."

Als mensen mij bij mijn naam woorden in de mond leggen en/of uitmaken voor pedofiel, landverrader en trol, dan is dat een persoonlijke aanval en spelen ze op de man.

"Ik leg vervolgens uit waarom er zo weinig Nobelprijzen door moslims gewonnen worden (waar speel ik daar op de man? )"

Nee, dat legt u niet uit. U neemt aan dat het door de islam komt, zonder redenering of bewijs hiervoor. U speelde niet daar, maar eerder wel op de man.

5
276 Ongeregistreerd

@276 Ik leg vervolgens uit waarom er zo weinig Nobelprijzen door moslims gewonnen worden (waar speel ik daar op de man? )

Er zijn heel veel slimme mensen die geen Nobelprijs hebben gewonnen trouwens ,ik geloof niet dat het allemaal dombo's zijn in de islamwereld,China of India ondanks het feit dat daar weinig Nobelprijzen gewonnen zijn.

1
277 21st Century Guy

* Verwijderd door de redactie *

278 Pxf7+

* Verwijderd door de redactie *

279 Pxf7+

@274 :Kijk ook ff wat er in die landen speelde voordat de dictators democratisch gekozen werden.

3
280 solidsteel

@274 gaap ?

3
281 Eastwood

@278 : "wordt jouw bewering weerlegd en dan reageer je zoals bij #261. Dan is het ineens niet meer belangrijk of het wel of geen moslim was."

Nee, al in mijn eerste post hierover (@256) schreef ik: "Niet dat het iets uitmaakt, want het is een idiote vergelijking."

Ik wil niet discussiëren over welke bevolkingsgroep wat heeft uitgevonden, want ik vind juist dat dit geen goede maatstaf is om een mensen op te beoordelen. Ik ben niet van mening verandert en krabbel nergens over terug. Dat maakt u ervan.

3
282 Ongeregistreerd

De leukste reaktie vandaag hier van @210
En de mooiste van @220 .,

Het was weer een interessant draadje vandaag, met soms heftige en "aardige" discussies..
Je wordt hier wel wat wijzer..
Welterusten allemaal en morgen gezond weer op..

0
283 Dieke

Veel mensen lijken te vergeten dat de PVV een afsplitsing is van de VVD, en de PVV heeft *net* zoveel op met "de gewone man" als de VVD, namelijk *helemaal niks*.
Stem, als "gewone man", dus vooral PVV, dan zul je merken dat Geert, met zijn islamretoriek, zijn Henk en Ingrid *naait* waar ze bij staan..

4
284 handsfree

@172

"En hoe weet jij zo zeker dat het buitenlandse geld de Nederlandse belangen NIET ondermijnt?! "


Het lijkt me dat als je dat soort beschuldigingen maakt je met bewijzen moet komen....ik heb ze nog niet gezien.

1
285 Vageali6888

@198

"Het punt is daar dat SA alle Moslims naar dezelfde Islam wil bekeren, Dat is weer wat anders als heel Europa Islam aanhanger maken."

Verdiep je eens in de islam...DE hoofdmoot is juist onderwerping van iedereen ongeacht land..

1
286 Vageali6888

@208

Je haalt steeds 2 zaken door elkaar....gematigde moslims/gematigde islam ..

Gematigde moslims bestaan , een gematigde islam niet.

1
287 Vageali6888

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
progressiefliberaal
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Nou, dan moet Walmart of zo maar snel in brand gestoken worden. Toch?...

zojuist geplaatst door progressiefliberaal

Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

1 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

2 uur geleden geplaatst door duurendaal

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@43 Querido notIk schreef al "De snelweg blokkeren is een misdrijf." Maar omdat ik druk bezig was de andere taktieken van XR te ...

2 uur geleden geplaatst door duurendaal

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13 Haha... eigenlijk moeten we het woord bij de daad voegen en emigreren. En dan mogen al die toppers die pro migratie zijn het hier rooien met...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
Asielzoekers moesten voor het eerst in lange tijd in wachtruimte Ter Apel slapen

Dat hoeft niet want ze zijn hier vrijwillig dus niets houd ze tegen om lekker terug te gaan ....

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Graaier1000
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

Dit gaat de verkeerde kant op. Dirk moet zorgen voor voldoende beveiligers in de winkel. Zij zijn opgeleid om op een goede manier in te grijpen....

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@12 Inderdaad. Nu je het zegt. 💡...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
BBB gebruikt overheid als fruitmachine, geruzie alom en formatie gaat alweer in standje rust - Joop - BNNVARA

"BBB blijkt er een aparte omgang met de realiteit op na te houden."Zet Joop en Bnn/drama op de plaats van BBB en dan klopt het .Want daar ...

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Kopzorgen voor provincie Utrecht door overvol elektriciteitsnet: ’Rampzalig nieuws’

Koop allemaal een elektrische auto zeiden ze is goed voor het milieu zeiden ze.Plaats de oude meter terug die op muntjes ging ....

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Sex Movie Hd VideoMia Malkova DownloadAyaka Miyoshi HotVicineko PornKelsi Monroe HdPorno En LivePorn Free EnglishEbony CumswallowNude Kim Kardashian PlayboyKaachiBodycumshotsCaylee CowannudeBest Sex Video ComTamil Leaked MmsSexey Video XxxNathalie MonroeCouple OrgasmTwerking In PantiesCeicaptionsMomporFree MofosThorhubMissionary SexxxThreesom XnxxCory Chase Hero Wars CommercialElsa Rule 34Adult Sex Full MovieMadhuri Patel X VideoSexy Yoga GirlsTelugu Porn Tube4k Porn Full HdPorn EstrellaDese Xxx VideoKannada Blue PictureLost Bet SexAdult SitesEva Elfie AnalHousekeeping XxxIndiansex VidosPornography TabooPorn VrchatPornspaceFilipina Mature PornPorn Full Length FilmsRaw BbcWww.xhamstet.xomPornsexeTickle Feet PornHindi Sex Hindi Sex Hindi Sex Hindi SexDpslutKoryney KanePornhub Crotchless PantiesLana Rhodes PronLive Girl Sex VideoBig Boob's NakedBig Tits PornstasCumming On MeDenise MilanoBoy To Boy XvideoXxnx ASuhagrat Kaise Karte HainStrip Tease SexBangali Bf Hd VideoCelebblowjobsVideos Pornos TríosEbony Anal GapeMature Porn FreeSera Ryder TwitterPorn Es ComDaft. SexWardrobe Malfunctions CheerleadersRomantic Porn Video HdLana Rose NippleLilly Bell NudeActress Simran HotTeen Porn ActressAfician PornOlder Women That SquirtMoms And Blacks PornPorn Vid 3dMazy Myers AnalDeseo_sexNhentia .net成人電影Porn Amateur RealFree BrazzereBig BoobgifBest Sex IndianJacqueline Hot SexBrazzers ChristmasGreatm8Ball SucklingPotrnAdult Picture Adult PictureDayana VedettaSites De AcompanhantePov AnalBellapoarch NudeNeymar NakedPornstar MayaSexvideoliveBrazil NudesHentai ManfaPorn MamgaInvisible HentaiGujarati X VideoTamanna FakesBooty FuckJaye Summers XxxSexladyMature Tub PornFem Domme VideosProjekt Melody PornVictoria Cakes AnalHandjob CumblastBritist PornGwen Rule34Www Brazzers Porn ComEarly Morning Sex VideosNew Boobs Sucking VideosPriyanka Chipra NudeRio SexsiteToonilLiliana MorenoSexy Video Hd Hindi AudioHentai ElevatorDad Fucks Sleeping DaughterSuperhqXvideo 2015Hermony ReignMolly XxxNewpornstarsLana Rhoades TwerkWatch Hentai FreeLuckycrusgGlory Hole HentaisMt Lady PornJammie ElleBhabhi Aur Devar Xxx VideoSunny Leone Sexy XnxxSexo LesbicoDesi Lun PicLatina Masterbate色情 网Xxx Tick TockAll My Roommates Love 9Naked SelebertyMaryjane Auryn PornSnx Sex VideosCrying Girl Xxx