Rij-instructeurs en mensen die zich gedupeerd voelen door rijschoolhouder Ferry Aalbregt uit Zoetermeer, demonstreren in Den Haag. Zij willen een vangnet voor kleine rijscholen en gedupeerde leerlingen en dat er strengere eisen komen om een rijschool te kunnen beginnen. De eigenaar van de in opspraak geraakte autorijschool bleek plots failliet waardoor veel commotie ontstond.
Volledig scherm
Rij-instructeurs en mensen die zich gedupeerd voelen door rijschoolhouder Ferry Aalbregt uit Zoetermeer, demonstreren in Den Haag. Zij willen een vangnet voor kleine rijscholen en gedupeerde leerlingen en dat er strengere eisen komen om een rijschool te kunnen beginnen. De eigenaar van de in opspraak geraakte autorijschool bleek plots failliet waardoor veel commotie ontstond. © ANP

'Ondergedoken' rijschoolbaas is alles kwijt, leerlingen krijgen geld mogelijk nooit terug

VIDEODe landelijk in opspraak geraakte rijschooleigenaar Ferry Aalbregt is door het faillissement niet alleen zijn bedrijf kwijt, maar ook al zijn persoonlijke bezittingen, waaronder zijn huis, kantoorinventaris en voertuigen. Dat laat zijn curator weten. De vele honderden leerlingen die Aalbregt beschuldigen van oplichting, krijgen mogelijk nooit hun geld terug. Een deel van hen gaat vrijdag weer demonstreren bij de Tweede Kamer.

  1. Medische wereld slaat alarm over vaccinatiegraad: ‘Soms stuit je op een muur’
    PREMIUM

    Medische wereld slaat alarm over vaccinatie­graad: ‘Soms stuit je op een muur’

    Artsen- en patiëntenorganisaties slaan alarm vanwege de dalende vaccinatiegraad. Met een landelijke actie die maandag begint, proberen ze zowel zorgverleners als patiënten ervan te doordringen dat een kentering noodzakelijk is om gevaarlijke ziektes buiten de deur te houden. Jeugdarts Caroline Schouten ervaart elke dag hoe moeilijk het is om sommige ouders te overtuigen. ,,Het voelt soms als vechten tegen de bierkaai.”