Puberende bejaarden in de Efteling
Volledig scherm
Puberende bejaarden in de Efteling © videostill

’Asociale oudjes’ doen alles wat niet mag in de Efteling, bezoekers stomverbaasd

KAATSHEUVEL/ UDEN - De bezoekers van de Efteling waren stomverbaasd wanneer ze afgelopen week drie oude mannen met net iets te veel energie door de Efteling zagen lopen. De jongens van het YouTube-kanaal StukTV hadden zich verkleed als puberende bejaarden en probeerden niet herkend te worden. 

16 reacties

  • Mouna

    5 jaar geleden
    daar verdienden oudjes e een beetje bij met acteren in die TV- serie, of dacht u dat het allemaal spontaan was wat u zag ?
  • Jan Zomers - Uden

    5 jaar geleden
    Ben 66... weet nog, als kind waarschuwde mijn moeder ons voor vieze oude kerels.Ik begreep toen niet goed wat ze hiermee bedoelde - nu ik zelf ouder ben begrijp ik dit wel.
  • Pluskukel

    5 jaar geleden
    Vroeger kon je het negeren, maar nu iedereen zijn eigen kanaal heeft om zijn of haar debiliteit te laten zien, is er bijna geen ontkomen meer aan. De een laat het zien op YouTube, de Gelderlander door een redacteur in dienst te nemen die niet weet wanneer je ‘toen’  en ‘wanneer’ in een zin gebruikt.
  • Annet3

    5 jaar geleden
    Enorm flauw. 
  • freek

    5 jaar geleden
    Ik heb als bijna 67 jarige ook mijn streken, (een vos verliest zijn haren maar zijn streken)  maar weet wel wat niet of wel kan. Wat deze man doet kan absoluut niet worden getolereerd. Zo'n hek staat er niet voor "Jan met de korte achternaam". Hij moet even op z'n plaats worden gezet.