Trump gebruikte bij de toespraak een autocue, maar die zou op een gegeven moment stuk zijn gegaan.
Volledig scherm
Trump gebruikte bij de toespraak een autocue, maar die zou op een gegeven moment stuk zijn gegaan. © Photo News

Trump steekt verspreking over luchthavens in 18de eeuw op “kapotte autocue”

Volgens Amerikaans president Donald Trump haperde de autocue die hij donderdag gebruikte tijdens zijn toespraak waardoor hij zich versprak en het plots had over luchthavens tijdens de onafhankelijkheidsoorlog in de jaren 1770-1780. 

16 reacties

  • Dirk Van Brussel

    5 jaar geleden
    hij kende zijn speech ZO goed dat hij compleet verkeerd zat.
  • Diane Bernaerts

    5 jaar geleden
    Dus omdat de autocue kapot is, zegt hij plots "airport" ipv "port"? Jaja, en wie dàt niet gelooft, maakt hij wel weer iets anders wijs!
  • Jos Denis

    5 jaar geleden
    Tja, in de 18e eeuw waren autocues nog niet van goede kwaliteit. Zielige man.
  • RENE LENAERTS

    5 jaar geleden
    Als de machtigste man ter wereld kemels schiet die mijn kleizoon in het lager onderwijs doen lachen is onze wereld in gevaar.En als een meerderheid van zijn volk voor hem stemt zijn ze al niet slimmer; dat belooft!
  • ronny meuris

    5 jaar geleden
    Hij kan dus toch niet zelfstandig denken.
  1. George Washington en de strijd om de luchthaven van LA: Trump mikpunt van parodieën na blunder tijdens speech op Independence Day

    George Washington en de strijd om de luchthaven van LA: Trump mikpunt van parodieën na blunder tijdens speech op Independen­ce Day

    De Amerikaanse Donald Trump maakte gisteren tijdens zijn speech op Independence Day een pijnlijke historische blunder. In de patriottische toespraak, waarin hij de successen van het Amerikaanse leger prees, zei hij dat de militairen “de luchthavens overnamen” van de Britten tijdens de Onafhankelijkheidsoorlog (1775-1783). Wat Trump vergat, is dat de eerste bemande vlucht ooit pas een dikke honderd jaar later plaatsvond en er op het einde van de 18de eeuw van luchthavens nog geen sprake was. De parodieën op Twitter lieten niet lang op zich wachten.
  2. Jurylid stapt op nadat identiteit uitlekt, ander lid ontslagen bij start Trumps ‘zwijggeldzaak’
    Update

    Jurylid stapt op nadat identiteit uitlekt, ander lid ontslagen bij start Trumps ‘zwijggeld­zaak’

    Het proces over zwijggeld dat voormalig Amerikaans Republikeins president Donald Trump zou betaald hebben aan pornoactrice Stormy Daniels, is donderdag in New York hervat met een moeilijke juryselectie. Aan het begin van de zitting gaf een van de zeven geselecteerde juryleden er de brui aan, waardoor zes van de twaalf juryleden overbleven, de zes plaatsvervangers niet meegerekend. Tegen de middag werd dan ook nog een tweede reeds geselecteerd jurylid “ontslagen”, nadat bleek dat hij gelogen had.