door Febee in Buitenland  ·  26 Reacties

  • 23
  • 487x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Verbaast me niets. De Belgen op onze camping in ZE kunnen aan de giftigste bestrijdingsmiddelen komen die in NL al lang verboden zijn.

0
1 Tsaar

Het is best wel triest dat deze middelen gebruikt moeten worden op , in feite, Zombie akkers met Zombiegewas dat kunstmatig overeind moet blijven staan en kunstmatig een afweersysteem gebruikt moet worden in geval van plagen en ongediertens.
Willen ze die grond weer levend maken met een normaal natuurlijk bodemleven, dan zal dat een jaar of 25 duren om een stuk dode grond weer tot normaal leven te brengen.

1
2 techcenter

Wat ook zo apart is, dat kraaisoorten zich zelden bij een akker laat verschijnen.
Als je kraaien bij een akker ziet dan kan je zien dat de boer van dat land niet zoveel met giftige stoffen rommelt.
Dat is ook de reden dat de afgelopen 8 jaar ineens veel kraaisoorten te zien zijn in woonwijken, ze hebben hun toevlucht naar ons woongebied genomen omdat ze op de akkers ziek werden en dood gingen.
Hier hebben ze het veel beter bij ons, plus ze leren ons dingen voor degenen die het kunnen begrijpen.

1
3 techcenter

@3 Ja kraaien zijn slim en heel gevoelig!
Wij kennen elkaar redelijk goed zo langzamerhand.
Ik heb hele familie in de tuin, al jaren.
Maar wat een triestheid moeten die vogels allemaal meemaken..

0
4 shym

@4
Het zijn mooie en intelligente vogels, die weten precies wat goed en slecht is.
Ze hebben zelfs een eigen taal onder elkaar, het lijkt net of ze net als mensen praten als toon dan, ik heb hier zelf ook in de tuin hiernaast een boom waar kauwtjes overnachten en komen.
Vorig jaar zomer 2 broertjes of zus en broer wat ze zijn , gered tijdens de hitte van vorig jaar door middel van water geven , waterbadjes en eten .
Die zijn altijd langs blijven komen, waarschijnlijk komen ze hun hele leven bij mn tuin langs.

Het is mooi om te zien hoe die vogels met elkaar om gaan,
zeer menselijke trekjes en taal onder elkaar, in het begin vond ik dat wel apart hoe ze elkaar toe spreken in een strenge toon of juist een lieve toon, net mensentaal maar dan zonder onze woorden maar de toon lijkt sterk op de menselijke taal valt me op.
Het zijn mooie dieren, ze hebben wel iets moois.
Succes met de vogels, altijd mooi om te lezen dat meer mensen van die vogels houden en ze af en toe ook verzorgen, als je ze verzorgt onthouden ze het hun leven lang en blijven ze terug komen.

0
5 techcenter

Er worden meer vogels door huiskatten vermoord dan er dood gaan aan pesticiden, maar dat is een ander verhaal.

16
6 Zeeuw

@6
Dat is de natuur, kijk naar de Valksoorten die duiven uit de lucht plukken.
Chemische bestrijdingsmiddelen is iets anders dan de natuur , sterker nog het is het tegenovergestelde, het vernietigt de natuur en ook onschuldige dieren.
Ik zie liever een kat een vogel vangen dan een complete akker vergiftigd worden.

1
7 techcenter

@tja jij ziet dat graag maar het blijft een feit dat de helft van de vogels uitgeroeid word door de katten en er velen op de lijst van beschermde dieren staan daardoor. De huismus b.v. Die is er over 2 jaar niet meer. En zit er ergens een huismus te broeden dan mag je daar niet bouwen.

Maar ja dat is de natuur En hier gaat het niet over complete akkers maar om de bestrijding van de buxusmot die gefaald heeft helaas. Alles is kapot en er was geen middel tegen bestand.

Wat boeren betreft dat zit wel goed. Dit gebruiken geen DDT meer gelukkig.

De keerzijde is dat de gemeentes ook geen gif meer mogen gebruiken voor onkruid en het nu uitbesteden aan hoveniers die met branders alles verbranden inclusief heggen en planten van bewoners. Die gaan echt rigoureus te werk. Of ze doen dat met stoom en hoge druk waardoor ook alles bij particulieren kapot gaat. Ook doen ze het met veegwagens die stenen op de autos gooien en krassen veroorzaken waardoor er veel schade aan eigendommen is. Maar ja gif mag niet meer dus moet het maar zo.

10
8 Zeeuw

@8 Die minnen komen niet van mij trouwens , ik kan geen eens minnen of plussen hier vanwege addblockers.
Ik respecteer uw mening.
Mijn mening na studie en inzicht is dat ze na ongeveer 1930, toevallig ten tijde van de voorbereiding van WW2 , ze het ineens nodig vonden om met kunsmatige meststoffen te gaan werken.
Chemische stoffen manmade, geen mens kan de natuurlijke eigenschappen op een chemische manier na maken, dat genie moet nog steeds geboren worden en dat zal niet gebeuren.
Geen mensen op deze wereld kan de natuur naboosten, beter laten we de natuur zijn gang gaan en de grond op onze akkers weer laten leven.
Zonder chemische troep, maar orghanisch of biologisch , sterk gewas waar ongediertens of ziektens geen kans hebben .
Zulk gewas bestaat, elke boer weet dat maar velen moeten zich helaas aan regels houden die verre van de natuurlijke wegen staan.

1
9 techcenter

@9 Vreemd dat je met een adblokker geen minnen kan zetten want ik kan dat nog wel en heb constant een grote dikke rode balk boven mijn beeld.

Ik heb Adblock Plus en Ad Guard

2
10 Zeeuw

@10
Hier een Torverbinding, dan staat alles uit.
Gelukkig geeft NK wel de mogelijkheid om te reageren met addblockers on , ik denk dat ik niet de enigste ben haha question .
Ik hou het op reageren , ergens wel goed dat ik ook geen topics kan aanmaken want die zouden wat teweeg gaan brengen, mar de addblockers blokkeren dat gelukkig question

0
11 techcenter

In mijn jonge jaren werden hele vele bestrijdings middelen gebruikt en we gingen NIET dood of zo en met de dieren ging het ook nog heel goed, maar ondanks dat werden vele middelen verboden en later met bijna gene bestrijdings middelen nog steeds niet, ook de insekten deden het goed maar sinds de stralingen van 3G 4G en nu 5G zie je de aantallen insekten en diertjes wel afnemen.
In Den Haag vielen massaal door de 5G testen de vogels dood uit de lucht en ook pas geleden met het tetsten met de 5G zelfs muizen(provinsie groningen) die vluchtend hun dood tegemoed gingen.
Dit heeft niks met gif spuiten op planten te maken want in mijn jonge jaren werd er al vele maal meer gespoten en met gif die zelfs verboden werden.

6
12 vis

@6 blabla dooddoener...blabla...

0
13 MarkUg

@8 de huismus gaat eraan omdat er onvoldoende broedplekken zijn.
Het succes van de huismus kwam ooit vanwege de beschikbaarheid van ruimte onder de dakpannen...in nieuwe huizen is dat bijna onmogelijk gemaakt..daarom zie je ze in straten en wijken met oudere huizen nog volop.

heeft de huiskat niets mee te maken...
Allemaal slappe praat om het probleem te omzeilen; kappen met die chemische troep...simpel!!

0
14 MarkUg

@8 Vroeger waren er vele malen meer katten zoveel zelfs dat men ze opat. Wij hadden maar een paar katten en de jaar erop 16 maar nu mag je ze niet meer opeten deze beesies.
Maar als ik in NL kom zie ik zelde katten rond lopen en waar ik woon zijn er nog vol op vogels terwijl hier volop katten zijn.

5
15 vis

Met al dat gebruik van pesticiden, zijn er volgend jaar nóg minder vogels.
En dan worden plagen zoals die van de eikenprocessierups en de buxusmot... helemáál onbeheersbaar!

0
16 Scorpio

@10
dat kan je, als je wil, zelf blocken mbv de adblocker.

0
17 120db

@14 gebrek aan nestelplekken en gebrek aan (gemorste) zaden, zijn wel degelijk de oorzaak. De mus is een cultuurvolger, heeft de mens nodig. Die mens is veel 'netter' en efficiëner gaan werken. Graanverwerking bijvoorbeeld, gebeurt nu centraal in goed gesloten pakhuizen en silo's. Daken zijn strakker dan strak, dichter dan dicht. Heb zelf klimop aan de muur, ruim 30 m2 totaal schat ik, en gedeeltelijk oud Hollandse dakpannen. Hier geen gebrek aan mussen. Vorig jaar waren het er nog meer, toen gebruikten ze de klimop als nachtverblijf. De hele klimop onder de uitwerpselen.
De meeste tuinen zijn steriel, alle onkruiden worden gewied of gemaaid. Bladeren en maaisel worden afgevoerd. Het wordt tijd dat de mensen hun tuin weer zien als het begin van de natuur, niet als een 'uitbouw' van de woonkamer.

0
18 Myth63

@18 Dat heb je dan keurig gedaan lijkt mij.
.mooi werk!

0
19 MarkUg

Oke met die chemische troep moeten ze ook kappen zodra er een goedwerkende oplossing is. Maar huiskatten moeten ook verboden worden te houden en verwilderde katten afschieten. Dan is dat probleem opgelost.

En wat die chemische troep betreft vind ik ook dat die verboden moet worden. Echter wat is het alternatief?

Als ik kijk naar mijn eigen stadje daar besteed de gemeente het uit om geen gezeur met bewoners te krijgen. Daar komt nu een hovenier die 3 verschillende dingen probeert.
1. met een grote varkensbrander. : gevolg heggen en planten en schuttingen van bewoners
branden ook dus brandschade.
2. toen geprobeerd met veegwagens en borstels. gevolgen: opspattende steentjes op de auto's en schade aan auto's. Dus ook daar zijn ze mee gestopt
3. Met hoge druk van 300 bar wegspuiten. : gevolgen ook daar weer schade aan eigendommen
en voertuigen. Als je onder een auto spuit met 300 bar en 100 graden+ kan er schade
ontstaan

Conclusie we zijn er nog niet uit wat de beste methode is en ondertussen blijven we schadeclaims indienen bij het bedrijf, en moet onze auto gewassen worden dan op hun kosten.

2
20 Zeeuw

@18 bij ons in de buurt veel nestelplekken en een natuurlijke tuin met veel bijen en vogels

1
21 Zeeuw

Iedereen weet dat je in België nog allerlei verboden middelen kunt kopen. DDT wordt nog steeds geproduceerd voor ontwikkelingslanden. Geld stinkt niet.

3
22 samcash

@20 Bewoners willen te veel. Alles in asfalt en beton gooien is de enige zinnige oplossing question Ik kom af en toe in een land waar de betonnen weg naadloos overgaat in het trottoir. Oogt niet mooi, maar het is onderhoudsvrij. Als de burgers niet zo panisch op geruchten over glyfosaat hadden gereageerd, was er geen probleem.

1
23 Myth63

@20
--- 3. Met hoge druk van 300 bar wegspuiten. : gevolgen ook daar weer schade aan eigendommen
en voertuigen. Als je onder een auto spuit met 300 bar en 100 graden+ kan er schade
ontstaan ---

Dat is dan wel een puike hogedrukreiniger die boven de 100 graden heet kan gaan , u weet dat water niet heter dan 100 Graden kan koken?
En dat met 300 Bar ? Zo dat zal een spektakel geven ja question

0
24 techcenter

@23 oke maar als je auto regelmatig kapot gaat doordat ze onkruid weghalen dat zou jij normaal vinden of je heg in brand of je schuurtje?

1
25 Zeeuw

@24 sorry 350 bar ja inderdaad en dat is inderdaad 100 graden.

Er is ook een link van zon wagen waar ze mee komen met stoom

https://gromaxverhuur.nl/reiniging-en-onderhoud/hogedrukreinigers/hogedrukreiniger-aanhanger-steamplus-350-bar-diesel/?toon-prijzen=excl

1
26 Zeeuw

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
VBOH
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@60 Jij bent vergeten dat vorige kabinetten hele vriezers hadden aangeschaft tijdens formaties?...

zojuist geplaatst door VBOH

Strongoli
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@39Ja dat heb ik inderdaad gelezen. Het ging helemaal nergens meer over en had inderdaad niets meer met het item te maken.Dat speelde hier n...

2 minuten geleden geplaatst door Strongoli

VBOH
Als oppositieleider heeft Frans Timmermans zijn draai nog lang niet gevonden

@1 Die site doet het niet meer. Bij mij althans. Kun je voortaan niet een volledige link inclusief een verwijzing naar het artikel plaatsen?...

2 minuten geleden geplaatst door VBOH

Biscanna
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

Al dat gesnuif doet rare dingen met je, nou gaat hij lekker kontjes snuiven in zo'n haathut....

5 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Bop
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@58 Wel vreemd dan dat hij dan die ijskast heeft aangeschaft. ...

5 minuten geleden geplaatst door Bop

Wedergeboren
Als oppositieleider heeft Frans Timmermans zijn draai nog lang niet gevonden

http://archive.today...

7 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Marrie1
Kan je als christen op de PVV stemmen?

Juist als Christen kan je beter op de PVV stemmen, dat is nl de enige partij die het gevaar uit de islam herkent. 👍...

7 minuten geleden geplaatst door Marrie1

sockknitter
Sadistische homoseksueel Stoltenberg vertelt Europeanen dat Oekraïne belangrijker is dan hun nationale verdediging - Dissident.one

Dat homosexueel klopt al niet in de titel. dus heb ik de rest maar niet meer gelezen....

7 minuten geleden geplaatst door sockknitter

VBOH
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@57 Dat kunnen ze wel vinden, maar volgens de grondwet is dat dus niet zo....

9 minuten geleden geplaatst door VBOH

Marrie1
Google ontslaat 28 werknemers die deelnamen aan anti-Israël protesten in twee kantoren

Juiste keuze, en de kantoren van je werkgever bezet houden is geen slim idee....

9 minuten geleden geplaatst door Marrie1

NK. App
Table PornMother Bf VideoIdian Women NudeNewest Desi PornJapan DoggystyleSexvideotapeFakehubChat Avenue ComBlack Ebony PorneSexyegirlsMelieconeckMallu Auntys NudeHome Made X VideosBigbooblesbianFeisty Feminista PornYiffpartyFree SextingBp Film OpenPornhub PartyAyumi AnimepornAmature Milf VidFat Mature AnalPorn AnimationsPonos GrátisPorn Videos MadurasPink Pussy ShotWww Sex Sex SexIndian Whatsapp Sex VideoSexy ViboSalma Hayek NakexCameltoe In JeansToroponoCvoissaHot Sax VidioParn MovieTamil Old Sex ComWomen Of Wwe NudeHelp Mom PornFemdom-assworshipSling Shot TitiesPornhub CreampieSophia Mina XxxListcrwlerJogos Pornos GratuitosPornografia MasturbandoseAngel Youngs NudeVillage Girl Sex ComHindi Sax SatoriBokeb IndoneaiaPawn XxxMost Viewed PornstarsEmily Willis ShoplyfterGroobygirlaXxx HartAnahyluvsuSex Video SideLadies Postmortem VideoMom China PornReddit Nude CelebAnal LarinaPorn Gif LesbianXnxx Vixen ComNvg AngieBahan Ki ChudaiFacesitting SmotheringSex New XnxxLesbein Massage PornAsshole Licking FemdomXnxx Black ManIndian Girl Removing ClothesIndian Sex Free DownloadMomswithboysFree 1080p PornEbony Ssbbw PornFlirt SqurtsSfmcompikeLatinaspyOlder Women Who SquirtDesiindiansexEroticax VideoPamela Alexandra NudeSophie Jane OnlyfansSisypheanloveCute Gay PornSunny Leone Sex Video HotBig Boobs SuckHot Wife Bbc PornPornstars Of 2000Adult Friend FienderKatee Sackhoff NudesCumselfieTeri Weigel NudeJennifer Lawrence Nude No Hard FeelingsFit 18pornCouples Watching PornOily AssjobHuge Clit SuckAngelicatlol LeaksFamilyporn MoviesPorn Lissa AnCherie Deville NewShemale TimeMiss Nude UniverseTrevor Lawrence NudeMangas XBigbootytubesKarachi SexBri Teresi NudeHentai Pussy LickFamous Pepole PornFull Freeporn MoviesHq PornRealcestFetish FinderSexo RománticaVenezuelan PornstarNude Beautiful ActressTrippy SexDamplupPornor LesbicoRomántico SexoZazie Beetz SexyMeri MarziRiya Sen Ashmit Patel MmsXxxdulcelatinaxxxValentina Nappi Bdsm3d Hentai PornReallifeczmPordede.comNoelle MoniqueVidyabalan SexDpfanaticsKim Kardashian And Ray JBhabhi ChudaiCmnfGaya Patal PornDeep Throat Granny'sMature Porn CougarSienna Mae NudesSkip The Games TucsonBolnd PornXvdiTumblr TwinksRough SexpornHootersnudeNoodlemagzineHottest Trans Porn StarsSexy Grannys PornIndian Funny Sex VideoSunny Leone Porn Video Com